hel32
|
Lep pozdrav, nosečkice Evo mene iz pregleda za sladkorno, morem povedat da sem skoraj skup padla od lakote od 7:00 pa do 12:00 sem bila brez hrane, pa še 1x več glukoze moraš spit ,res,potem ti najprej vzame kri brez glukoze, potem pa še 3x vsako uro enkrat, vmes pa lahko samo vodo piješ, slabo mi je bilo za po.pi.zd.it! Na koncu sem se od lakote tako tresla, da še torbice nisem mogla držat. No sem si pa privoščila pizzo,kokokolo in sladolet,potem pa sem spet normalno dihala,še pol ure sem rabila, da sem prišla k sebi. Grozno je to pravo mučenje, pa še zraka ni tam, pa eh, dost mam! Glede trbuha, sem danes srečala v bolnici znanko, ki je MS, je kr na široko pogledala, OOOO, je rekla, a si že na koncu, pa me je kr malo nerodno rečt, da šele avgusta, je vprašala, če sta 2!!!!Z takim sem 1x šla rodit, zdaj pa nevem, a bo imel res malo več kg,nevem, glavno da je zdrav! Jaz imam največjo srečo, nimam tašče, pa vem kako je če z njo živiš, in da ti soli pamet, sem s prvim živela pri njej, pa sma zaradi nje šla narazen, pravi v podobi človeka, prav uživala je ko me je je.ba.la,nisem smela nič po svoje nardit! Imam pa zlato mamo,za nas otroke bi nardila vse in mi tudi zdaj vse pomaga, res zlata je,hvala ti mamica!Ne vem kaj bi brez tebe!!!! Helena24t 5d