|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
11.5.2009 10:38:25   
HeGa
Ojla user posted image !

Jst sem čist fuč. Skor nič nisem spala ponoči, mal zarad Eve, mal pa zaradi sebe. Vstat je bo treba pa že ob pol šestih. Sem šla dans na test za sladkorno (tist enourni), pa mam povišan sladkor, pa moram v ponedeljek prit še na ta dolgega (sploh nimam pojma kaj bom delala tam čist cel dopoldne). No upam, da je false alarm, pa da mi ne bo treba na kako dieto. Še nikol nisem bla na nobeni, pa si sploh ne predstavljam te muke. Ampak za user posted image  vse.

duska hruska si tko dobr napisala, se popolnoma strinjam s tabo. Moja ma tud občasne popadke, pa tud jst preslišim. Drugač se pa super razumeva, s taščo pa tudi, čeprav se bolj poredko vidimo.

Moj trebuh je tud veliko večji kot v prvi nosečnosti. Bo verjetno zgledalo tko: najprej trebuh, pol nekaj časa še vedno trebuh, pol pa šele jst izza ovinka.

Mam pa tud jst napade lakote pa še kar neki me zgaga peče. Sem mislila, da je to za mano, pa sem se zmotila. Moram pa res mal omejit količino zaužite hrane, sem namreč že na +10,5 kg. Mam še nekaj fore, ampak ne prav dosti. Prejšnjič sem se zredila za 17kg, od tega v zadnejm mesecu nič. Bomo vidli, kaj bo tale cukr test v ponedeljek povedal.

Zdej pa nazaj delat.

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
11.5.2009 11:30:09   
eee35
Jaz sem tudi danes kar zmatrana, pozno sem šla spat, prehlada pa tudi nisem še do konca prebolela.
Še za starše: moja dva živita 1200 km stran, vidomo se ponavadi 2 x na leto, pa kar se fotra tiče mi je to čist dost, ker se takrat ful rada imavauser posted image  Za mami mi je žal, ne bi imela nič proti, če bi blizu stanovala.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
11.5.2009 12:39:29   
Sanikaa
Kerala res mi je žal da ima tvoja mami tak odnos z tabo. Vem da zdaj rabiš njeno podporo in ljubezen. Nažalost starše ne moremo izbirat ,ali zamenjat , ampak lahko se samo potrudimo, da smo boljši do svojih otrok in razvijemo zdrav in ljubeč odnos.
Tudi pri meni je bilo dosti napeto, ampak zdaj ko že 6 let ne živimo skupaj se je marsikaj spremenilo. Čeprav me tudi prek telefona poskuša kontrolirat in čekirat....v hecu znam reč da ni v drugo državo ni dovolj daleč za njo user posted image  !
Upam da se bosta pogovorile, ker mislim če bi ona vedla koliko boli izguba otroka ne bi to rekla.

Trebušček je tudi moj kot prvič pred porodom. Najbrž je prvi naredil kar mal prostora in olajšal delo drugemu user posted image . Je kakšna najdla kako dobro trgovino z oblekami ..jaz rabim eno za poroko v Juliju!!! Mogoče kakšno šotorko krilouser posted image
lp

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
11.5.2009 12:41:25   
levček1
Pozdravljene punce!!!user posted image

Po dolgem času se vam zopet javljam, sicer vas redno spremljam na vaših diskusijah, vendar nisem nič komentirala, tolko vedno napišete, da ko do konca preberem se mi že ne da več sedeti za računalnikom. Malo sem pa tudi lena seveda!
Za mano je test za sladkorno in na srečo je nimam, naš user posted image , se dobro razvija, mamica pa tudi, kajti pridobila sem že 10kg user posted image user posted image . Ampak bomo pa potem bolj aktivni s sprehodi, da se bodo kilogramčki kar topili. Upam!!!
Naslednji pregled imam 12.06.2009

Vidim da pišete o taščah, moram povedati, da kar drži, če živiš skupaj z njo ali pa narazen je ful razlika. Jaz sem dala oboje skozi in sedaj ko ne živimo skupaj se super razumeva!

Me pa zanima, če ima katera težave s kakšnim prehladom, mene že sedaj drugi teden tako boli grlo, da bom znorela, kot da bi imela notri britvico, najhuje je pa ponoči. V lekarni mi je dala Granobil,pa Lekadol, vendar nič ne pomaga. Malo se mi že vleče, pa nič ne gre na boljšeuser posted image
Če ima katera kakšen predlog bi bila vesela!

Lepo se imejte, jaz se bom potrudila da se javim pogosteje!

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
11.5.2009 12:41:51   
aprilčica07
Ojla

sem ful zasedena pa se ne morem tle gor nič oglasit, ampak saj bo bolše...

kerala: glede tvoje matere, nimam beseduser posted image jst sem enkrat že v eni debati povedala, da imam zlato mamo in skoraj zlato taščouser posted image user posted image user posted image Obe sta ok, ampak tašča je tašča... Z mamo se pa od vedno razumeva, saj me včasih skuša kaj pokomandirat in se obnaša kot, da sem še njena majhna deklica, ampak se vedno vse dogovoriva... Tako hvala mama, hvala taščauser posted image za vse kar naredit za nas!
sams: he he, sem se nasmejala komentarju.... ma ja, taka sem, kaj čem... pr mojemu doma ima ful dosti sadja, en kup sadnih dreves in tam je vse od češenj dalje, marelice, slive, jabolka,  hruške, breskve, ma ni da ni... samo jst sadja ne maram preveč, se pa trenutno vsaj trudim, da ga kaj več pojem.. sicer pa obožujem sadne kupe, seveda s smetano in vsem kar pripada..
eee35: tolko stran imaš starša? tujina?

drnula, sams: hvala za tolažbo, sem se že bala, da je z mano kaj narobe, ker ta moj trebuh je res iz dneva v dan večji,,, včeraj se mi je še moj smejal in me je kr iztirilo...  itak hormoni, pa me je do joka spravil.. drgač se ne bi sekirala, saj pol mu je blo žal, ampak je bla že slaba volja pr bajti.. joj, sem tečkasta kašen dan, ma za kr brezveze..

He ga: še ena, ki je slabo spala, nevem mi je blo toplo, pa enkrat mraz, pa nevem kašne težave sem imela, zjutraj bi spala pa kot ubita..

Zdaj pa moram it. Lepo se mejte in se kaj oglasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
11.5.2009 12:57:48   
tulpek
Sem imela danes pregled in je vse OK, bebi, js, kri, urin, sladkor (tista sladkana voda sploh ni tak strašna za pit, js sem jo kr eksnila in je niti okusila nisem, pa ravno prav hladna je bila).
Naredil mi je kratek UZ, kjer je pogledal in poslušal bitje srčka, pa na hitro sva pogledala, če še ima user posted image vse, kar mora imet. Izmeril mi je tudi maternični vrat, ki je dolg 30mm (to je cele 3 mm več kot prejšnjič) in dobro zaprt.

Naslednja pregleda imam 8.6 in 6.7. Kile mi pa prav pridno rastejo, raje sploh ne grem več na vago, ker je vedno več. Sedaj kaže že +4,5.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
11.5.2009 14:13:33   
eee35
levček1: ja, jaz sem prehlajena, vleče se mi že 2 teden, čeprav gre na boljše po moje. Nič ne moreš pretirano - med z limono, mleko z medom in česnom, inhalacije itd...Pa mogoče bo šlo stran, ta virus je zeloooo smotan, niti gripa iz Mehike ni potrebna, pismo...
aprilčica: ja, moji zivijo na Poljskem, v Varšavi, tako, da je razdalja kar poštenauser posted image . Pa ti ful zavidam sadja! Jaz ga obožujem, me ne bi spravila stran od teh dreves!user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
11.5.2009 14:19:59   
Drnula
kerala, glede mam sem hotla še nekaj dodat pa sem laufala delat ... zdaj lahko par minut diham spet...

Starši so starši in odpikat jih ni kar tako pa čeprav bi bilo edino dobro kdaj pa kdaj. Če je želja še tako močna smo običajno čustveno le povezani in ... običajno ni nobenemu vseeno, da je stanje tako slabo. To kar je rekla mama kerali se mi zdi pa absurdno. Ker meni tega ni rekla moja mama težko rečem kako bi jaz reagirala, ampak meni je to res že smešno in izjava kot taka že tolk otročja, da tak človeh v mojih očeh čist totalno dol pade, da ga še jemat ne morem več resno ... Težko pa seveda je, ker si takih čustev ne želiš do staršev, saj naj bi jih v osnovi spoštovali in si običajno tega tudi želimo ... zato je razočaranje še večje. Mogoče to zgleda preveč skrjno ampak ...
Zberi kolikor se da moči, da se ne obremenjuješ in trpiš zaradi takega odnosa. Sama veš da mamine besede niso resnične in to je dovolj. 
Žal sta za odnos potrebna vsaj dva in samo tvoj trud/želja nič ne pomaga. Zato se nima smisla na pol pretrgat stalno trpet in obžalovat tako stanje pa tudi ne. Moje mnenje - dovolj je, da ji daš vedeti, da si želiš prijateljstva in dobrih odnosov vendar enako spoštljiv odnos kot ga ti nudiš, sicer raje vidiš da odnosov nimata in da ne boš dovolila da bi te prizadela in te tudi ni. Če hoče tudi ona dober in spoštljiv odnos do svoje hčerke je na vrsti da naredi svoj korak .... primeren korak.

zdaj pa je moja namestnica iz malce in nadaljujeva z učnim programomuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
11.5.2009 14:29:35   
aprilčica07
eee35: o madona, Poljska.. a sem lahko še malo radovedna? če nočeš ni treba odgovorit, ti si tudi prej tam živela? babja radovednost pač... user posted image   vidiš, mi pa imamo sadja še pa još, pa jst nisem lih ljubiteljca...user posted image
drnula: o midve pa delava podobne reči te dni.. jst imam tudi tle namestnico, ki me bo nadomeščala ko me ne bo.. ampak trenutno so jo poslali nekam drgam, pa imam malo cajta čekirat kva tle gori dogaja..user posted image

Babe, tle je takoooooooooooo toplo... 27 stopinj, ma na trenutke mi je fanj, na trenutke mi je pa preveč vroče.. joj, joj.. sem se zmenila da gremo popoldan z eno kolegico in mularijo na sladole, moj gre neki fotografirat in ga itak ne bo do noči, tako, da bova z malim sama se zaposlila....

ayo: joj, ne pravit glede kril.. sem vidla eno ful lepo, ampak ko sem ga dala na  rit, me je kmali kap zadela.. sem bla videt kot slonček.... sem pol takoj šla hlače  gledat, je blo bistveno bolj prijazno mojim očem... zdaj si moram pa edino kašen večji moder nabavit, ker če ne mi bojo mje mini joške ven ušle.. (je pa moj zadovoljen)user posted image user posted image

Grem, še malo delat.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
11.5.2009 14:41:17   
eee35
aprilčica: lahko si radovedna, mene to čisto nič ne moti, saj sem jaz ponavadi tudi - ja, Poljakinja semuser posted image  
V Ljubljani tudi vroče, ampak user posted image  piha, saj to kar v redu, pol ko bom šla na sonce, bo prav fajn. Danes greva v MŠ, pojma nimam, kaj bo v vrsti za poslušat, upam, da me ne bo neki kašelj sredi predavanja udesil, ali mojegauser posted image , oba sva še kar švoh...

Neposredna povezava do sporočila: 4410
11.5.2009 14:47:56   
aprilčica07
eee35: hvala za odgovor... sem pač radovedna... in moram vprašat.... user posted image user posted image user posted image    a piha  v lj? tle ni trenutno niti sapice, je že prava poletna betonska kuhalca.... ampak saj je prav, bo kmalu poletje... lepo se imejta danes v MŠ, upam, da boste kaj pametnega izvedeli... user posted image user posted image user posted image to je pa za vajino zdravje!  

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
11.5.2009 14:51:04   
eee35
Hvala, se prileže kakšna pikapolonicauser posted image , dobro, da user posted image zgleda kul, ker brca po svoje, ne bi rada, da mu ta viroza škoduje...

Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.5.2009 14:52:26   
Flora2
Evo pa sem  le nazaj pri vas, ki pridno čvekate.
En dan me ni pa imam dela čez glavo in še več, sploh ne pridem na zeleno vejo.

Joj aprilčica tukaj pri nas je tud tko vroče da mi ni prav nič več za sedet tukaj in delat, šal bi domov pod tuš in na hladno. Za sadje, ki ga imate toliko sem ti pa tudi jaz pošteno fovš, mi ni boljšega kot domače sadje po možnosti direkt z drevesa.

Glede kril in podobnih stvari je pa meni že vse tako smešno, sem tudi sama, prepričana da mi bo pa kar nekaj kril prišlo še kako prav, ugotovila, da sem ko stara mama in se pošteno nasmejala sama sebi, sem si pa kupila super lanene hlače 3/4 spodaj z elastiko v Mangu in so res super, tako da bom letos bolj na hlačah.

mislim, da pa glede spanja danes ponoči, se vam pa kar pridružim, sem tudi sama zelo slabo spala, zato mi popoldan vsaj pol ure ne uideuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4413
11.5.2009 16:35:10   
hel32
Lep pozdrav, nosečkice
Evo mene iz pregleda za sladkorno, morem povedat da sem skoraj skup padla od lakote od 7:00 pa do 12:00 sem bila brez hrane, pa še 1x več glukoze moraš spit user posted image ,res,potem ti najprej vzame kri brez glukoze, potem pa še 3x vsako uro enkrat, vmes pa lahko samo vodo piješ, slabo mi je bilo za po.pi.zd.it!user posted image  Na koncu sem se od lakote tako tresla, da še torbice nisem mogla držat. No sem si pa privoščila pizzo,kokokolo in sladolet,potem pa sem spet normalno dihala,še pol ure sem rabila, da sem prišla k sebi.user posted image
Grozno je to pravo mučenje, pa še zraka ni tam, pa eh, dost mam!
Glede trbuha, sem danes srečala v bolnici znanko, ki je MS, je kr na široko pogledala, OOOO, je rekla, a si že na koncu, pa me je kr malo nerodno rečt, da šele avgusta, je vprašala, če sta 2!!!!Z takim sem 1x šla rodit, zdaj pa nevem, a bo imel user posted image  res malo več kg,nevem, glavno da je zdrav!
Jaz imam največjo srečo, nimam tašče, pa vem kako je če z njo živiš, in da ti soli pamet, sem s prvim  živela pri njej, pa sma zaradi nje šla narazen, praviuser posted image
v podobi človeka, prav uživala je ko me je je.ba.la,nisem smela nič po svoje nardit!
Imam pa zlato mamo,za nas otroke bi nardila vse in mi tudi zdaj vse pomaga, res zlata je,hvala ti mamica!Ne vem kaj bi brez tebe!!!!
Helena24t 5d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
11.5.2009 16:38:06   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Imam eno vprašanje: tiste, ki ste v drugo ali v tretje nosečke, meni se zdi, da mi tokrat trebuh vzhaja bistveno hitreje kot v prvo?? Sem mi zdi, da sem šla tak rodit takrat, zdaj sem pa že vsa nekam fejst okrogla?? Nevem kaj si mislit, je to normalno?

jaaaaaaaa, to se tud men zdi, se mi zdi da sem ze blizu trebuha kot sem ga imela v prvo na dan porodauser posted image user posted image

se pridružujem user posted image . moj se mi kr smeje, kakšna sm. men je pa čist bad, ker nevem če bom avgusta hodila okrog al se bom kotalilauser posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
11.5.2009 17:02:24   
Anonimen
Kaj pa je narobe s Sulfinijo, da je v bolnici? user posted image   Jo pogrešam.user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
11.5.2009 18:51:26   
eee35
Saj po moje ne vemo, kaj je s Sulfinjo, en dan je rekla, da gre v MŠ, pol pa naenkrat je ni bilo več. Če sva že pri MŠ, mislim, da nama ni sojena. Prideva tam ob 18 lepo, kao da bo ob 18.15, pa se izkaže, da je bila ob 14.30...Ma katastrofauser posted image Naslednji mesec bova morala še enkra na vsaj 3 predavanja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.5.2009 18:57:01   
eee35
evo...sem dala 2 sliki v album. Eno celo dvakrat...kok sem nadarjena danesuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.5.2009 20:33:39   
hel32
He,he, jaz sem tudi dala moj buši na ogled!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.5.2009 20:43:57   
hel32
Pa še 3 iz mozirskega gaja, z mamo!!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.5.2009 22:00:31   
eee35
kok smo že okrogleuser posted image , se vidi, da tedni letijo!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
12.5.2009 7:21:10   
Drnula
eee35- kdaj pa si slikala trebuh. Jaz sem takega imela pri 3m zdaj je pa menda 3x večji od tistega kar vidim na tvoji sliki user posted image user posted image

Danes kaže da bo lep dan, sonce seka od 6., sem komaj vozila. Ah se nikoli ne spomnim na sončna očala. JIh nimam navade nosti vseboj. Zdaj sem v službi, za 1x še sama z jutranjo kavico iz automata. Sem res nekam zaspana danes.

Aprilčica - jaz namestnico uvajam že od 15.4., kmalu bo 1m ... gre kar malo počasi. Punca je super ampak ziheraška in nekoliko preveč nesigurna ... kar malo prepočasi nama gre, sem načrtovala da bova do zdaj že precej dlje. Uvajala sem že večkrat, tud za porodniško pred 2 leti ... ma lahko bi šlo hitreje. Saj bo. Sam če ne bo bo pa tud moj dopust krajši.

Boste vse koristile dopust pred porodniško? Al ste se uspele kaj zmenit z delodajalcem za prenos?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
12.5.2009 7:38:15   
Anonimen
hel32, pa si zihr, da mas 1ga notr???user posted image
user posted image za busijauser posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
12.5.2009 8:02:07   
Poletna09
naj vas najprej lepo pozdravim! dolgo dolgo vas ze berem,sedaj pa mi je uspelo se vclanit!
za seznamcek, 1user posted image ,1user posted image ,user posted image ,+1kg,starost 22,..kaj seuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
12.5.2009 8:09:18   
Anonimen
user posted image dobrodosla!!!
ja, še PDP....user posted image

(odgovor članu Poletna09)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......