sams
|
aprilčica, tebe imam vedno dosti za komentirat ... Lahko prosim nehaš delat gušte s temi češnjami?!? Ali pa, če že, si mogoče nabrala tudi kaj za nas ??? Lani, ko sem dojila v tem času, si nisem upala ničesar jesti (razen pašte, bučk in podobno). In taaako sem si zaželela svežega sadja (je pa morala biti res kriza, ker drugače jaz sadja glih ne jem dosti, razen jagod in breskev), da sem, ko sem videla češnje, naenkrat pohlastala (dobesedno ! z obemi rokami v usta) celo kilo češenj!!! Tako sem bila "potrebna" sadja, da sem si rekla, če bo mali imel krče, vem, da bom kriva, ampak nisem mogla nehat Tudi moj trebuh je v drugo večji. Moj se je glih včeraj zgrozil, da kakšen velik trebuh imam in če se ne bojim, da bom eksplodirala do konca . In ful zaskrbljeno me je vprašal, koliko bo še zrastel. Sem pa ugotovila, da imam tudi malenkost večji trebuh kot realno, ker sem šele med nosečnostjo ugotovila, da sem nezavedno vedno trebuh držala nekoliko notri. Zdej pa ko sem se sprostila, je prišel ven pravi beer-bauch . Ayo, me veseli, da ste se imeli lepo v Londonu. Jaz bi tudi naredila kakšen šoping, samo se mi ne da kerala, kaj ti greš že na dopust?!? Oh, joj, kaj tako daleč smo že ? Kar se pa tiče tvoje mame : groza, šele sedaj, ko sem sama mati pa RES ne razumem, kako so kakšne matere lahko hudobne do svojih otrok! Jaz sem na srečo odraščala ful v harmoniji, kjer otroke niso obremenjevali s težavami, poleg tega pa se imata moja starša fuuuul rada še dandanes . Sicer imamo težave, kot vsi, ampak sem imela dosti lepše (= bolj umirjeno) odraščanje kot marsikdo in za to bom vedno hvaležna in se bom trudila narediti isto z mojo družino. Ampak ne vem, kako lastna mati lahko kaj takega reče otroku, poleg tega še !!!! Jaz sem letos pozimi imela tudi en hud crash v moji družini (ni povezano z mojim lepim odraščanjem) in jim nikoli ne bom oprostila. Sicer se jim pol oprosti, ker takrat še niso vedeli, da sem noseča , ampak vseeno... Moja tašča tudi ful dobro kuha in tudi preveč soli (kot tašča od eee35). Oziroma pri moji tašči je tako, da ima svoj železni repertoar enih 25 jedi, ki jih kuha in jih naredi ODLIČNO! Tako da se sedaj od nje učim tistih stvari, ki jih moj obožuje. S taščo imam super odnos, ker je super ženska. Tast je poglavje zase ..... Jaz sem pa ful vesela, ker imam danes prvič v tej sezoni kratke hlače. So sicer do kolen, ker s temi kilami (še od 1. nosečnosti imam 20 viška) si kaj krajšega res ne bi upala navleči. Ampak se počutim taaaako svobodna!!!!! In še japonke imam, tako da nogice dihajo! Oh, kakšne malenkosti mene razveselijo ! Malo so hormoni, malo pa sem taka tudi po karakterju, ker se hitro raz.pizdim in potem se hitro umirim in sem vedno vesela. V službi točno vejo, da sem ful veseljak in potem kar naenkrat nekaj brundam in težim in čez 5 minut sem že "očiščena" in sem stara dobra. Oh, kaj res sem spet toliko napisala???
|