opatija
|
Ojla ! Končno si lahko odtrgam nekaj minut da vas preberem in kaj napišem. Vikend na morju je bil res uživaški, otvorili smo sezono nagcev in uspelo se mi je celo malo posončiti:) Včeraj pa se je že začela gužva in že dva dni bezljam kot nora. Komaj se obvladujem da ne podležem živčni vojni, ki bezlja okoli mene. Še tale teden, potem pa še en projekt. Upam, da bom zdržala, ker je stresno ko Potem pa se mora tole malo umiriti, če ne bom šla v porodnišnico počivat Trebušček pridno raste, moj fantiček pa luštno brca. Tudi mene vsi sprašujejo če sem tik pred zdajci in kar debelo gledajo, ko jim povem da pričakujemo začetek avgusta. Potem seveda takoj sledi vprašanje če sta dva:) Moram priznati, da mi je kar malo odleglo, ko vas je še nekaj priznalo, da ste na + 10 Tiste srečnice s +3 me kar malo potrete, ker se po tem počutim kot en Kerala zelo mi je žal, da te je mama tako prizadela. Ne morem si predstavljati, kako lahko reče kaj tako okrutno zlobnega. Poleg tega ne razumem, kako je lahko nastrojena proti tvojemu možu, ker se mi zdi da mora biti več kot očitno, da sta zelo srečna zakonca in imata srečno družino, ki jo bosta še razširila. Namesto da bi bila vesela, da imaš tako uspešen zakon, pa takole. Edina razlaga, ki jo lahko najdem je, da je tak značaj, ki v afektu butne ven stvari, ki jih ne misli resno. Vsekakor pa mara biti sama pri sebi zelo nezadovoljna in ji to tolče ven na zelo čudaški način. Moj oče ima namreč včasih podobne izpade, največkrat do moje mame, kar izhaja iz njegove družine, kjer je bilo zmerjanje in žaljenje nekaj običajnega. Ne ženi si k srcu in ne kuhaj zamere, ker s tem žal mučiš le sebe. Misli na srečo, ki te obdaja in skušaj biti čim bolj močna, da ti s svojo negativnostjo ne pride do živega. Voziček pa je super!!! Ayo super za shoipping v Londonu So me pa kar malo zabolele noge, ko sem pomislila na to da bi sama racala po Londonskih trgovinah Dobra si, da zmoreš tak izlet Aprilčica Mmmm, kraške češnje! Prav zavidam ti, čeprav tudi mene peče zgaga po sadju. Meni pomaga, če si naštimam sadje s sladoledom Za tabelco: naslednji pregled imam 12.6. Punce, ali katera ve kako je z dvigovanje naših malčkov? Do kdaj naj bio bilo dovoljeno, če sploh? Jaz Nika še kar dvigujem, mi pa vsi govorijo naj ga takoj neham. Zelo mi je hudo, ker je star šele 2 leti in se zelo rad crklja. Nikakor se ne morem upreti, ko dvigne proti meni rokice in reče mami, moj moj, kar pomeni, da hoče da se objameva Lepo se imejte, uživajte na sončku in božajte trebuščke!
|