|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
12.5.2009 14:46:12   
eee35
aha, hel32: Saj mi tudi vejetno ne bi smele jest, samo nas še niso dobili, da smo takšne požeruheuser posted image , ti pa imaš boga smolo, jaz upam, da res nobene sladkorne ali kaj takšnega ne bom fasala...Saj drugače tudi probam paziti, ker se je bojim, ampak je kar težko. Ti pa se drži. Ajdove štruklje pa bi jaz brez besede zmazala, obožujem takšne stvariuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.5.2009 14:47:50   
eee35
sanikaa: lušten ta tvoj maliuser posted image  

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.5.2009 14:51:00   
Sanikaa
Hvala....saj se vsaka mamica zaljubi v svoje otroke user posted image user posted image  Tamal vražiček me pa vrti okrog malega prstauser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.5.2009 15:07:26   
sams
ojla, drage moje,
najprej za tabelo: naslednji pregled 9.6.

Danes sem ga imela pa ni bilo nič posebnega, tako da nimam kaj poročati user posted image  Aja, imam! Sem se zredila user posted image , pa sem si rekla, da se ne smem, ker imam 20 kg viška!!!! Tako sem žalostna. Mislim, da bom naredila zame najhujšo možno stvar, ki jo sicer ne bi nikoli: tudi jaz bom probala biti samo na jabolkah user posted image .
Sanikaa, lepi je ta tvoj Vid, tudi ime mi je všeč user posted image

eee35, ma kaj si že ful let v SLO? Ker po pisanju nikoli ne bi rekla, da si Poljakinja user posted image . Pridna za SLO. Jaz sem ene par mesecev preživela na Poljskem pred nekaj leti.

eee35, aprilčica, simonalokar: oooh, tudi jaz bi samo jedla sladoled v tej nosečnosti!!!! Nič mi ne paše tako kot sladoled, mnjami! Se vidi, da bodo poletni otroci!

OK, moram iti po malega v vrtec.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.5.2009 15:51:58   
eee35
sams: ja, že ful let sem tukaj, 9 ali kaj podobnega, se že malo zgubim, ko štejemuser posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.5.2009 17:24:41   
opatija
Ojla user posted image !

Končno si lahko odtrgam nekaj minut da vas preberem in kaj napišem. Vikend na morju je bil res uživaški, otvorili smo sezono nagcev in uspelo se mi je celo malo posončiti:) Včeraj pa se je že začela gužva in že dva dni bezljam kot nora. Komaj se obvladujem da ne podležem živčni vojni, ki bezlja okoli mene. Še tale teden, potem pa še en projekt. Upam, da bom zdržala, ker je stresno kouser posted image Potem pa se mora tole malo umiriti, če ne bom šla v porodnišnico počivatuser posted image

Trebušček pridno raste, moj fantiček pa luštno brca. Tudi mene vsi sprašujejo če sem tik pred zdajci in kar debelo gledajo, ko jim povem da pričakujemo začetek avgusta. Potem seveda takoj sledi vprašanje če sta dva:) Moram priznati, da mi je kar malo odleglo, ko vas je še nekaj priznalo, da ste na + 10user posted image Tiste srečnice s +3 me kar malo potrete, ker se po tem počutim kot enuser posted image

Kerala zelo mi je žal, da te je mama tako prizadela. Ne morem si predstavljati, kako lahko reče kaj tako okrutno zlobnega. Poleg tega ne razumem, kako je lahko nastrojena proti tvojemu možu, ker se mi zdi da mora biti več kot očitno, da sta zelo srečna zakonca in imata srečno družino, ki jo bosta še razširila. Namesto da bi bila vesela, da imaš tako uspešen zakon, pa takole. Edina razlaga, ki jo lahko najdem je, da je tak značaj, ki v afektu butne ven stvari, ki jih ne misli resno. Vsekakor pa mara biti sama pri sebi zelo nezadovoljna in ji to tolče ven na zelo čudaški način. Moj oče ima namreč včasih podobne izpade, največkrat do moje mame, kar izhaja iz njegove družine, kjer je bilo zmerjanje in žaljenje nekaj običajnega. Ne ženi si k srcu in ne kuhaj zamere, ker s tem žal mučiš le sebe. Misli na srečo, ki te obdaja in skušaj biti čim bolj močna, da ti s svojo negativnostjo ne pride do živega.
Voziček pa je super!!!

Ayo super za shoipping v Londonuuser posted image So me pa kar malo zabolele noge, ko sem pomislila na to da bi sama racala po Londonskih trgovinahuser posted image Dobra si, da zmoreš tak izletuser posted image

Aprilčica Mmmm, kraške češnje! Prav zavidam ti, čeprav tudi mene peče zgaga po sadju. Meni pomaga, če si naštimam sadje s sladoledomuser posted image

Za tabelco: naslednji pregled imam 12.6.

Punce, ali katera ve kako je z dvigovanje naših malčkov? Do kdaj naj bio bilo dovoljeno, če sploh? Jaz Nika še kar dvigujem, mi pa vsi govorijo naj ga takoj neham. Zelo mi je hudo, ker je star šele 2 leti in se zelo rad crklja. Nikakor se ne morem upreti, ko dvigne proti meni rokice in reče mami, moj moj, kar pomeni, da hoče da se objamevauser posted image

Lepo se imejte, uživajte na sončku in božajte trebuščke!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
12.5.2009 20:14:36   
aprilčica07
Končno malo miru:), je šel Jakob z mojo mamo k šmarnicam, pa imam 15 minutk miru:) Moj sicer ni anvdušen, da mali hodi v cerkev, ampak vsake tolko, ga ne bo pobralo.. Tle sva z mojim na različnih bregovih, jst sem vzgojena v krščanskem duhu, krščena in vse kar sodi zraven, moj pa pač ne.. pa se vsake tolko malo udariva in poveva svoje, pa gre baraka spet dalje... No, zaenkrat je Jakob krščen kako bo naprej bomo pa vidli...

opatija: najprej te malo popravimuser posted image češnje niso kraške, ampak briške.. moj tast je iz Brd doma  in tam kjer je bla stara bajta tam imajo zdaj vikend in vse naokoli trte, oljke in malo morje sadnih dreves...
glede dvigovanja: jst Jakoba tudi še dvigujem in mi vsi težijo, da naj neham, ampak isto kot ti, ne morem.. ko pride k meni in reče opa, lih vsakič ga ne vzdignem, ampak vsake tolko pa ga itak dvignem... kako naj ga ne? saj mu razlagam, da imam mama trebuščka in notri sestrico, ampak kadar je zmatran in siten, ga to prav nič ne briga in tega noče zastopit.. drgači pa moram rečt, da kr ne težači pretirano za dvigovanjeuser posted image
a sezono nagcev ste odprli? lepo, pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
sams: ma ja, v nosečnosti kg kr nekam letijo... provaj mogoče bo z jabolkami kaj bolše....meni jabolka pomagajo le tolko, da ne tolk zatekam... sicer pa se bomo po porodu malo počuvale in počasi spet pršle v staro formo:)

Imam eno vprašanje: zadnjič sem dala kri za toxo.. a mislite, da če bi blo kaj narobe me bi poklicale iz ordinacije ali bi mogla jst kaj preverit? meni se zdi logično, da me bi poklicali, če kaj ni ok, ampak me je prej mama prestrašila, da mogoče bi pa mogla kaj poklicat, in me je čisto iztirilo:(

Tako, zdaj grem počakat, da pride mali nazaj, pol pa počasi pravljica, se umit in spančkat:) Jutri pa dolga sreda, spet bo pestro, stranke, uvajat sodelavko, obisk iz vrhov nam  obljubljajo za jutri.. skratka pestro bo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.5.2009 21:00:10   
Ayo
Cer,

imam 5 minut, uf!

Guzva tudi v sluzbi, tako da sem vas vmes lahko samo na hitro prebrala.

Je bilo govora o mamah - ja smo enkrat ze o tem, sem tudi jaz ze pisala, da moj odnos z njo tudi ni sploh noben odnos. In kerala ja, te ful razumem in socustvujem s tabo user posted image ker je tudi moja ene take sorte, da me je celo otrostvo in mladost obtozevala, za vse njene napake sem bila kriva jaz, nobene pohvale, zmeraj samo graja...saj tudi ona ni imela lepega otrostva in mladosti, pa tudi z ocetom se nista razumela, pa financne tezave...vse razumem...ampak otroci NISO in NE MOREJO biti zaradi tega prikrajsani za neznost in lepo besedo. In zdaj, ko sem odrasla in samostojna se tocno to vidi, da ne vracam ljubezni, ker mi je moja mama pac ni znala dati, kot je treba. In meni je za to ful ful hudo, bi se rada pohvalila, kako zlato mamo imam, pa se ne morem.
Bi lahko tukaj sedaj ure in ure pisala o njej in napakah, ki jih je (po moje) delala, amapk nismo tukaj za to, a ne. In tudi jaz si samo to zelim, da bom sama boljsa mama svojim otrokom!!!

eee35, a ti pa nisi Slovenka?? Ja to pa res ne bi nikoli rekla, ker je tvoja slovenscina enostavno odlicna! user posted image user posted image
Je moja veliko bolj klavrna, ker sem tudi sama ze 9 let z doma...in enostavno izgubljas besedni zaklad in lepo izrazanje. Zal. user posted image

Opatija, jaz sem se tudi vedno sprasevala, koliko dvigovanje skodi nasim trebusckom...no in sem potem zadnjic pri pregledu G vprasala in je samo zamahnil z roko, ces naj se ne obremenjujem in sekiram.
Tako da jaz sicer malo ze pazim, ampak ce ga je treba dvignit, ga pac dvignem.

Aprilcica, vceraj sem sla po cesnje...pa jih se niso imeli!! user posted image user posted image user posted image

Men je pa zadnje dni kar nekaj slabo user posted image pa ful bi skos pila user posted image in ni od vrocine, v to sem prepricana...
Danes popoldne me je pa se zgaga ful pekla.

Grem, ker me moj ze grdo gleda! user posted image Grem gledat Eurosong. user posted image
Lepo panckajte!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.5.2009 21:39:57   
eee35
Jaz pa na poti v MŠ sem vidla češnje. 9 EVROV ZA KG!!!!!!user posted image Niso normalni...Ne dam niti polovice, nisem nora, čeprav jih naravnost obožujemuser posted image No saj mogoče se bojo bolj poceni kje pokazale.
Aprilčica: meni je rekla sestra v naši ordinaciji, da če je kaj narobe s kri te kar pokličejo, tako, da po moje je vse kul, ne sekiraj se.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.5.2009 22:01:37   
Joob
Punce, na katerem pregledu se čekira sladkorna? jaz sem imela pregled prejšnji ponedeljek in takrat sem bila v 26.tednu, pa me ni dala nikamor za pregled sladkorne...a mislite, da bbi morala poklicati in prositi za ta pregled?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.5.2009 22:55:45   
aprilčica07
eee35: kolko eur za kg? ma res niso gladkiuser posted image user posted image user posted image user posted image banda obiralska...  sicer tle pr nas niti nevem kašna je cena, ker nam rastejo na vrtu me to niti ne briga, ampak 9 eur je svinsko drago za kg češenj.. haloo??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joob: jst bom tudi mogla vprašat naslendjič na pregledu kako je z pregledom za sladkorno.. meni moja g tudi ni še nič omenila...
ayo: meni je blo tudi par dni nazaj čudno slabo, pa je minilo.. mogoče si kaj takega jedla? jst sem sumla, da mi je nardila francoska solate probleme...

Sicer sem pa jst lih izpod tuša, in celo nohte na nogah mi je uspelo polakirat.. je blo mučno in če me bi kdo gledal nevem kaj bi si mislim, ampak nohti so zdaj urejeni brez pomoči kogarkoli, trenutno mi še uspeva, ampak ne bo več dolgo... bom rabla pomoč, ker je trebušček vmes he he heuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa nam obeta pester vikend, smo rekli, da nardimo na soboto piknik za naš rojstni dan, ker ga zaradi razumljivih razlogov nismo nardili v marcu, in bi pač povabli prijatelje, bi kaj pojedli in popili.. zdaj smo pa zvedli, da prihajajo ta vikend gor kolegi iz BiH in naj bi imeli tudi z njimi v soboto piknik.. dva piknika na en dan,, ah ne ide to takouser posted image user posted image user posted image bomo mogli kaj spremenit.. v glavnem se bo dogajalouser posted image imamo rezervirane vikend tja do polovie junija že... pol gremo na morje, pol bo pa kmalu treba it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem v mižule, je že ura. Lepo se mejte in  uživajte.

sams: še to, jst pijem zdaj tudi čaj za diuretike in mi ful pomaga proti otekanju, ne smeš pretiravat, ampak dve šalčki vsak drug dan recimo... mogoče si tudi ti polna vode in si se zato zredila... provaj, zgubit nimaš kaj...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.5.2009 6:38:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Punce, na katerem pregledu se čekira sladkorna? jaz sem imela pregled prejšnji ponedeljek in takrat sem bila v 26.tednu, pa me ni dala nikamor za pregled sladkorne...a mislite, da bbi morala poklicati in prositi za ta pregled?

Js sem v 25. tednu delala test. Najboljše da pokličeš, ker za to moraš biti tešča - da boš pripravljena.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
13.5.2009 6:38:46   
tulpek
Pa dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.5.2009 7:48:03   
sams
Dobro jutro tudi tebi, tulpek!

aprilčica, jaz mislim, da nisem polna vode (še), mogoče malo, ker se mi ful pozna odtis elastike, ko nosim nogavice. Bom probala jabolke, potem pa še tale čaj, če bo kriza.... Aja, jaz tudi dvigujem malega. Malo me moti edino, ko hoče plezati po mojem trebuhu user posted image  

Joob, pri mojem ginekologu sploh ne bi šla na pregled za sladkorno....Ali toksoplazmozo (drugič) ali MV ... tako da ni nujno, da ti bo sploh dal, razen če ne vprašaš.

opatija, aja točno, vi ste nudisti (se spomnim enkrat nazaj si napisala). Jaz sem svoja predšolska leta preživela v odraščanju zraven nudističnega kampa. In se mi je od takrat to malo ... hm, ne najdem izraza, ne glih zagnjusilo, mogoče zamerilo. Zaradi mene je lahko ves svet nudist, samo meni določene stvari niso bile všeč ali so se mi zdele preveč bizarne, npr. kako nagi oče peče čevapčiče (to je moral biti previden, da kaj ni špricnilo v neželeno smer user posted image ) ali pa ko nagi nono bere pravljice vnučkom in njihovim prijateljčkom.... Ma sej, lahko sem samo čudna, ampak meni so se te stvari ful vtisnile v spomin. Plavati nag pa je nekaj čisto drugega user posted image . Čeprav mora biti en užitek v nudo kampu zdej, ko si user posted image , kajne?

Češnje po 9 €!?!? Lopovi!!!!

Kje si kerala? Že dopustuješ user posted image ?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
13.5.2009 8:32:42   
Ayo
Jutro!

Jaz sem pa toooooooook zaspana!!! Smo imeli ponoci pestro, pa se nas mali lump je splezal cez posteljico, to mu je zdaj 1.uspelo, ne vem kako, zdaj bo treba nekaj pogruntat, da si pri naslednjih podvigih kaj ne naredi. Potem je pa sedel na tleh v temi…in cakal da kdo pride…user posted image
No, pa se z mojim sva se vceraj zvecer skregala…user posted image
To bo dolg danasnji dan! user posted image

Da vam o cenah cesenj ne govorim tukaj pri nas!! user posted image user posted image

Aprilcica, super za nohte, jaz tudi pocasi zacenjam imeti tezave z opravili pod trebuhom.  Ta teden bo treba odstranit kocine na nogah user posted image  Pri tusiranju se moram pa ze itak nekaj casa drzat, da se ne zlozim. user posted image  Mojmu sem pa rekla, da ima tokrat sreco, da imam trebuh cez poletje, ko se nosijo natikaci, cez zimo je treba namrec cevelje zavezat, pa kaksne skornje gor vlect…tako da je mi je moral pomagati. No zdaj mu ne bo treba. user posted image

A kerala je pa ze na dopustu?
No, mi tudi smo koncno izbrali kam in kdaj na morje, naj bi sli od 17-27 junija na Sardinijo…zdaj moramo samo se za trajekt rezervirat.

Grem delat! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.5.2009 8:57:27   
Flora2
Joj Ayo, ravnokar sem se prijavila, da si mal olajšam dušo pa preberem, da sta se vidva s tvojim  user posted image tudi skregala.
Men je danes prov hudo zarad včerejšnjega prepira, pa trenutno nimam kaj narest, pa še tko je da moj dragi res dolgo rabi da se kaj nazaj razpištol ampak ko pa se je pa to vsaj za dva dni hude zamere, jaz pa nisem tak tip in se rada čimprej pogovorim. Pa še vsi te hormoni me mečejo in mi je res res hudo dons.
Mah sej bo, sam mal pa moram pojamrat.

Glede teh opavil pod trebuhom, imam pa jaz tud kar hude probleme pri britju in pri striženju nohtov, za mazanje pa sem se zmenila s prijateljico, da mi jih danes namažeuser posted image , ker to mi pa nikakor ne bo uspelo sami, zato aprilčica dobra si da ti je uspelo.
Aja pa še glede reultatov krvi, jaz vsakič ko dam kri čez približno 2dni kar sama pokličem G in vprašam kako in kaj, če te matra ti kar pokliči.

Zdaj pa vidim da prihaja šef, pa grem še kaj narest pa se javim še kaj.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
13.5.2009 10:07:35   
Sanikaa
Dobro jutro!!user posted image user posted image user posted image
Ma sadjarji so roparji!! En mesec nazaj mi je moj sadjar ponujal lubenice po 8 € kg!!! In še je dodal da je ugodno ..moj user posted image  pa reče (ker nima pojma kolk sadje in zelenjava stane) pa uzem si če ti paše!! Sam sem mu rekla da se bom na Hrvaškem čez dva meseca najedla lubenice da bom lahk umrla za 30 centov na kilo!!! Že zdaj so 1,5€ v Tušu pa sem se posladkala.user posted image  Ampak v isti stavek dat 8€ na kilo in ugodno!! Pa lubenica je sama voda!!
Tak da me nič ne preseneča da so češnje 9€user posted image

lep dan vsem....tudi jaz sem uspela nalakirat nohte user posted image user posted image , ampak mislim, da res zadnjič pred porodomuser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
13.5.2009 10:26:28   
opatija
Ojla user posted image !

Opravila sem še tretji odvzem krvi v dveh dneh in pitje sladke vode za test sladkorne. Jutri samo še injekcija za RH-, zdej pa upam, da bo nekaj časa mir in da bodo izvidi OK.

Aprilčica in sanikaa vama kar zavidam urejene nohtke. Jaz se k temu spravljam že tri dni (imam že malo okrušen lak, kar je zame sicer nepojemljivo) pa mi je že ob misli muka, ker bom zraven sopla kot konjuser posted image Trebušček je res velik in ne vem kako bom čez kakšen mesec še prišla do svojih podplatov. Bo zgleda treba k pedikerjuuser posted image

sams tudi jaz sem imela do nedavnega veliko za povedat čez nudo kampe, pa me tepe pregovor, da se zarečenega kruha največ pojeuser posted image Tast in tašča imata tam prikolico in mi jo z veseljem koristimo čim več kot se le da, ker je za nas praktično zastonj. Seveda sem takoj jasno povedala, da skupaj tam ne bomo nikoli (moj user posted image se na srečno strinja z mano), ker ne mislim gledat (niti prenašat) tasta in taščeuser posted image Prednost tovrstnih kampov je, da so večinoma bistveno bolj prazni in tihi, ljudje se držijo bolj zase, večinoma so to upokojenci in mlade družinice. To meni zelo odgovarja, sploh v terminih ko smo mi največ tam (maja, junija), ker ni okrog nas skoraj nobene prikolice. Kako resno vzameš nudizem je odvisno od vsakega posameznika. Jaz se privajam že 4 leta, pa gola ne hodim po kampu in dvomim da kdaj bom. Uživam v sončenju in kopanju, pa v tem da se mi ni treba skrivati in non stop preoblačiti mokrih kopalk ki jih ne prenesem. Sicer, ko se obiskujemo s prijatelji, smo vedno vsi oblečeni, res pa je, da goloto drugih vedno manj opaziš, hkrati pa se tudi prenehaš obremenjevati, ali te kdo gleda. Na začetku sezone je malo hecno, konec poletja pa so ponavadi težave če se kopamo kjer drugje, ker se skoraj vedno kdo zmoti in bi šel kar nagec v vodouser posted image Skratka, jaz sem uživala v sončenju, okrog mene ni bilo nikogar, le Nik in moj user posted image sta žužnalauser posted image Komaj čakam da spet gremo, najbrž že v maju za en teden, pa potem junija za dva tedna in julija vsaj za 1 tedenuser posted image

Uf, zdele moram pa nujno po ruporut, ker me tako svinjsko peče zgaga, da se bom od kašljanja zadavila ali pa bom spet bruhala kislinouser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.5.2009 10:34:05   
go_ta
Oj, punce! Jst sm že na delovnem mestu ... danes se bolje počutim, čeprav sem nekaj švoh ... Ne vem, a se mi je kri mogoče poslabšala. Ampak včeraj je bilo pa user posted image  ! V službi sem sedela 5, 6 ur, pol so mi gležnji totalno zatekli pa meča tut + dvakrat večja so bla! Pa še počutla sem se za en d*r*e*k zvečer, mi je blo slabo, mi celo hrana ni pasalauser posted image  Ne vem, kaj mi je, ampak to zatekanje mi greni življenje. Se bo treba na jabolka spravit ja.
Glede sadja ... jst sm pomoje v user posted image  zapravla ogromno denarja za njega. Hočem raznovrstno sadje jest (pa zelenjavo), pol pa kupujem in kupujem. Sam 9 EUR za češnje oz. 8 EUR za lubenico??!!
Nič, grem malo delat ... sem včer računala, da moram samo še 20x delat (v pisarno), potem pa porodniška!! Oziroma doma bom eno leto!user posted image  

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
13.5.2009 10:54:04   
Anonimen
heeeey user posted image !!!!
moj trebuscek je imel vceraj tocno 100 cm obsegauser posted image user posted image user posted image ...
danes pa koncam s slikicami u spalnici na steni, pa vam pokazem!!!!

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.5.2009 11:56:38   
Flora2
Končno lahko spet mal počvekam, komaj čakam konec službe oz. dopust in potem porodniška.

Vidim, da ste nekatere prav res priden pri konzumiranju sadja, jaz na začetku (prve 3m) sem res vsako jutro pila pomarančni ali pa grenivkin naravni sok, pa še tako sem veliko sadja pojedla, ker mi je res pasalo, zdaj pa se prav silim da pojem vsaj eno jabolko na dan, pa mogoče mi zadiši kakšen ananas. Se pa tolažim da ni tako hudo, ker pojem pa kar veliko zelenjave.
Ampak cene za češnje in lubenice so pa naravnost ubijalske, kako znajo to dobro izkoristit, bandauser posted image .

Aja še to Sanikaa tvoj fantič je pa pravi navihanec, ni čudno da te obrača okrog prstauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.5.2009 12:40:43   
Alisa
Oj, so user posted image !
Sploh ne najdem časa v tej gužvi, bolj grem proti koncu user posted image , večja gužva in natrpan urnik. Jaz zaključim šiht tam po 1.6.09, grem na dopust, pa doma bomo še rihtal , pol se pa že porodniška začne, uff gre hitr.

TRebuh v 2. nosečnosti se tudi meni zdi precej večji in tud bolj čutim premike user posted image , kar me včasih prav zaboli.
Ponoči zelo slabo spim, ker na vsak način se hočem obrnt na trebuh al pa hrbet in potem mi user posted image nabija, pa še ni glih priporočeno tako spat. V prvi user posted image sem spala na boku zdaj pa nikakor ne morem tud z blaziono med nogam ne. Tako da se večinoma prelagam in spim po kosih.

Jao v službi mi je ena sodelavka prinesla 5 kartonov cotk za novorojenčke tam do 1 leta, jaz sploh ne vem kam bom to dala, pa še od našga prvega user posted image imam sama.
Se moram en dan lotit teh kartonov pa potem nekam nest al kaj naj?
Jao kok je že ura jaz mam pa še cel kup dela.user posted image

Se bom oglasla popoldan ko bom doma.
Fajn bodte in pazite nase!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.5.2009 13:00:20   
Joob
Hvala za odgovore glede sladkorne. Sem klicala G, pa je rekla, da da samo tistim nosečnicam napotnico, ki kažejo znake sladkorne, tako, da pri meni ni te potrebe...no upam, da je temu res tako.

Morm pa povedat še to, da mi je komisija zopet podalšala bolniško.user posted image

Zdej pa kuhat...pozdravček vsem!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.5.2009 13:27:03   
hel32
Pozdravljene
Tudi pri meni je kr gužva, čeprav sem v bolniški,

sem dobila podaljšano do 6.6. user posted image user posted image
no potem bo pa že tak počasi porodniška!user posted image
Danes greva po avto, pa še malo v baby c. ene malenkosti nakupit,jutri grem na drugi konc v šoping, vmes sem naročena k frizerki,
v petek pa imam predavanje v diabetični ambulanti, to še ni vse, v soboto grema z mamo po rožice,za na balkon, jih je premalo,
v nedeljo pa na piknik k mami!Njami.
Tak da dolgčas res niuser posted image
Vidim, da vas jezijo kg in zatekanje, jaz trrrrrrrkammm, še ne zaotekam,se čuvam fuuuuuuul,ker me je res strah, da ne bi bilo z našimuser posted image  kaj narobe!
Res jem samo tisto kar je dovoljeno,sem kvečjemu shujšala za kg ali dva,prebava je tudi vredu, še pritisk je v meji normale (130/75), tak, da zgleda
da bom z vami do konca!
Morem se pohvalit, da mam res zlategauser posted image ,rajš je tiho, ko pa da se bi prepiral ,ima železne živce,ker sem včasih res sitna kouser posted image ,
zdaj pa grem kuhat,porovo juho zame,za dragega pa kašnate in kislo zelje.
Lep dan

Helena25tednov

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.5.2009 16:18:18   
eee35
Jaz sem tudi skoz tečna, ampak moj sploh se noče kregat, nobene zabave z njim ni!user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......