|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
8.5.2009 10:56:52   
Anonimen
bom probala poiskat slliko ce jo bom nasla...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.5.2009 10:58:08   
duska hruska
Gaby05, prvič vidim te vozičke. sem mal pogledala po spletu, pa ne zgledajo švoh. Škoda, da nisem prej vedla za njih, bi se pozanimala. Pa še res je ugoden, športni del in košara 258€. Midva sva kupila Quinnyja freestyle, športni del in košaro za 400 €, pa še to prek spleta, ker je blo dosti ceneje (120 € sva prišparala, kot če bi kupla v trgovini).  Funkcionalno se mi zdi super, edino zloži se bl nerodno od ostalih vozičkov, če ti je to pomembno, v kolikor ga misliš veliko v avto dajat. _Nama to glih ni pomembno, ker imava velik avto, pa ga ne bo glih treba zlagat. Drugače pa je to minus tega vozička.
Moja G je rekla, da mi bo potrdilo o PDP dala dva meseca pred rokom, nič prej. Pa itak je to dosti zgodaj, da potem vse urediš.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.5.2009 11:10:08   
Anonimen
evo nasla slikouser posted image user posted image user posted image
nekaj takega je.....malenkost se razlikuje od te na sliki:

user posted image

(odgovor članu duska hruska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.5.2009 11:19:11   
Anonimen
no, ko smo ze pri slikah, pa se od mojih dveh sonckov....
user posted image
to je mali(tadej)

user posted image
to pa domen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.5.2009 11:25:14   
aprilčica07
Pozdravljene,

danes je pr nas noro, pa nimam cajta niti gor prit pogledat...(

sams: ja, moj lubi hodi ponavadi pred mano spat, od kar se poznava.. redko nama rata, da greva skupaj.. jst sem bolj nočni ptič, on jutranji... jst ponočujem, ja, mi je fanj, da imam vsaj zvečer malo miru in si vzamem kašno minutko zase:)

sta z anč pa res nazorno opisali bolečine šivov, je začelo še mene boletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
flora: lepa kuhinja:) jst bi tudi takooooooooo!

Kaj več bom napisala med vikendom, zdaj letim,ker so stranke, pa moram še neki dokončat, predmo mrknem domov. Vreme je napovedano lepo, moj je rekel, da bi lahko kam šli, tako da upam, da nam res uspe...

Lepo se mejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.5.2009 11:29:11   
Sanikaa
Miska imaš res krasna fanta!!user posted image user posted image  Moj Vid ima tudi take rjave očke. tako težko mu je reči ne..ko mal pomežika...ta mali me ima pod malim prstomuser posted image  pravim možu, če zdaj pride punčka ta bo njega motala okrog malega prstauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.5.2009 11:34:17   
aprilčica07
miska: lušna sta tvoja fanta:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: naš je pa modrookec in me mota isto kot tvoj.. ne morem mu rečt ne, ko me pogleda, se posmejčka, zlako mali.. ampak ima lih tako hudičke v sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanimivo pa je, da je  z amno bolj priden, kot je z mojim, pr njemu se trma ko nor, pri meni pa nič.... in pol sem vsa važna  (itak me bo teplo, prej ali slej bo začel tudi pri meni zganjat trmo, če ne jakob pa ta bebja ki je na poti)user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.5.2009 11:36:57   
Anonimen
hvala, hvala.......
ja kja pa kuhna??????user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.5.2009 12:08:27   
Sanikaa
Kuhinja je tudi lepa. Podobna je moji dnevni sobi črno-belauser posted image . Midva sva oba bolj napaljena na les tak da imava kombinacijo češnje in beljenega hrasta. Ko sva iskala vsi so nam priporočali kako je moderen visok sijaj....jaz pa nisem mogla ker bi imela občutek da sem v službiuser posted image  ali v laboratoriju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.5.2009 12:26:55   
Sanikaa
So-user posted image !!
Včeraj sem slišala prvič da lahko doniramo popkovnično kri v javno banko. danes sem jih kontaktirala in so rekli da vsaka nosečnica, ki :
"vsaka zdrava nosečnica,
ki ni v več kot 34. tednu nosečnosti, ima negativne
izsledke testov na prisotnost nalezljivih bolezni (HIV
in hepatitis), ter v svoji družini nima genetskih
bolezni (hemofilija, avtoimunske bolezni). Prav tako
ne sme imeti v svoji družini genetskih bolezni
biološki oče otroka."   

lahko donira in če bi slučajno njen otrok rabil (upamo da nikoli ne bi za res) lahko dobi svojo kri za zdravljenje, ali če je uporabljena se išče ustrezni donor.
Res če niste imele namen pohraniti kri v zasebno banko to je najmanj kaj lahko naredimo. Mogoče nekome rešimo življenje. Drugače se ta kri vrže stran.
Če koga zanima bom celo zloženko postala.
lp

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.5.2009 12:28:23   
opatija
Ojla!

Za mano je pregled. Slišala sem user posted image user posted image MV je OK, kri je bila na zadnje OK, dobila pa sem napotnico za zavod za transfuzijo, ker sem RH- in naročili so me se na test za sladkorno. Ful mi je čudno, ker imam vse te preglede čez dva tedna, ko naj bi bila v 28 T. Danes mi je napisala da sem v 26 T, vendar sem po mojih izračunih in po izračunu na netu v 27T in bo drug teden 28T (PDP imam 6.8.). Ali katera kaj ve, ali je lahko kakšen problem, če je zaščitna injekcija za RH- mamice en teden prepozno? Ali katera ve za kakšen natančen koledarček za izračun tednov v nosečnosti?

Flora & miska zelo lepi kuhninji!!!
Miska tvoja fanta sta prava sončka!

Želim vam lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.5.2009 12:52:49   
cowgirl
Helou bejbe!
Danes sem pa spet po dolgem času v službi... so mi včeraj iz komisije poslali, da sem od danes naprej sposobna za delo. user posted image    Ginekologinja mi je pa 2 tedna nazaj rekla pa, da moram počivat, da ne smem okol hodit, tudi na sprehod ne, da moram ležat na levem boku itd... user posted image  Prekleti birokrati... Si ne predstavljam da bi morala po enomesečnem ležanju na vlak in peš v službo. Na srečo imava avto, da se pripeljem do Ljubljane... Ne vem, zakaj zako šparajo na ZZZS...
Prišla sem ob osmih v službo in zdaj ob 13h še nisem imela veliko trdega trebuha. Mogoče trikrat. Me pa šparajo, čeprav je tudi sedet težko. Čisto brez kondicije sem. user posted image   Mislim, da bom kar polovično dopust koristila vsak dan. Bolje dopust pokoristit in da bo z mojo user posted image  vse ok in z mano seveda. Vsi smo ful jezni in razočarani. Tudi moja zdravnica, ampak je rekla, da ne more nič, da je taka sedaj praksa ZZZS, lahko pa se pritožim. Cel vikend bom pisala.user posted image

Drugače je pa mene tud strah tistega kar se dogaja s presredkom.. ne morem si mislit, da to kar odmisliš... kar zmrazi me. ampak še dobro, da ste to temo že obdelale. Če boste še kaj okol tega čvekale, ne bom šla rodit. user posted image  

A je že kera rodila z EA? Ultiva? Izkušnje?

Carpe diem

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.5.2009 13:55:13   
go_ta
miska, luštkana fantka!user posted image  Kuhinja pa tud ni slabauser posted image
Flora, tvoja kuhinja je tud user posted image ., sploh zelena barva mi je super! Kok je fajn, ko so stvari nove, ane, pa da so ti všečuser posted image
Gaby, ne vem, glede babyboom vozička sem jst slišala več negativnosti kot pozitivnih stvari, ampak če ti je všeč ... Midva sva vozek naročila pred kakim mesecem in zdaj zapakiran čaka na lastnikauser posted image  Mava pa jane nomad, ker sem hotla nekaj bolj športnega in lahkega. Pa meni je moj G že dal potrdilo o PDP-ju pred slabm mesecem, me je kr presenetil. Sj čez kakšen mesec bomo že lahko urejal stvari na socialni.
Cowgirl, se mi prov smilišuser posted image  Pa vrjamem, da ti je že sedet težko, ker mene sedenje ubija in se potem počutim čist razmontirano. Pa to otrdevanje trebuha morm rečt, da je men to ful ful neprijetno, ko se zgodi! Se mi je par dni dogajal kr velikokrat, zdj pa mal magnezija pijem, mal počivam ... Drži se!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.5.2009 13:55:44   
Arwen
Hej babnice!
Končno, petek je. user posted image Jutri pa šibnemo na morje za en teden, jupi.user posted image user posted image   Vreme smo naročili, tako da bo po moje prav luštno. O.K., vam ne bom več luštov delala.user posted image

Opatija – kam ste pa vi namenjeni? Spet Hvar? A sem prav razumela, da se ti še s kolesom voziš?user posted image

hel32 - no, vidiš, saj sploh ni tako slabo biti na dieti. Fino, da si bolj optimistična, da se bolje počutiš, pa še kilce gredo dol.user posted image

flora2 - kaj naj rečem? Čudovita kuhinja.user posted image Je čisto enaka moji user posted image , enaka kombinacija barv... Imam v albumu eno slikco Mojega user posted image , ki peče piškote v kuhinji. Samo mi smo jo naročili pri Dan Kuchen. Ful je talent tvoj dragi,  svaka čast za tak izdelek.user posted image

Miska_mccute -  najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za informacijo, da boste spet prenavaljali stanovanje.user posted image Kuhinjo si pa res poceni dobila, pa prav lepa je!user posted image Tvoja fantiča sta pa tudi srčkana, si lahko ponosna. Btw, oprosti, ampak mi še ni uspelo nalikat tvojih slikc na majico. Sem res lena....user posted image
gabi05 -  jaz Babybooma ne bi hotela niti za100 evrov. Ga ima moja prijateljica in je pod kritiko. Tu se ti ne splača šparat, sploh če boš imela še kakšnega otroka, ti ta sigurno ne bo dočakal drugega.
aprilčica07 - zanimivo. Pri nas je pa ravno obratno. Naš škratek pa bolj uboga moža, pri meni pa ima stalno neke probleme (žejen, lačen, zmatran, lulat, zebeuser posted image ....), pa nič ne zna (kao) sam naredit itd. Se mi zdi, da me včasih prav zanalašč user posted image . user posted image

Grem zdaj, moram še nekaj stvari poštimat v službi pred dopustom. A.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.5.2009 14:29:07   
Tanchy
Cowgirl ja to je pa res kar neki od komisije user posted image da te da kar delat in to iz danes na jutri user posted image ! Iz kje pa si?

Tudi jaz še čakam na pošto s komisije in sem prov živčna zarad tega al mi bodo podaljšal al ne user posted image pa še konec meseca se mi v službi pogodba poteče... kar neki.
Sicer se mi stanje počasi izboljšuje -  s pomočjo tablet user posted image user posted image user posted image , drugač pa ne vem kako bi...

Gabi05
glede vozičkov se tudi jaz strinjam z Arwen, da je tukaj res škoda šparat, res. In običajno na izkušnje se ponavadi izkaže, da dobimo za malo denarja malo muzike. Mi imamo Quinnyja Freestyla 3XL - res je velik, ampak praktičen pa tudi. Za šoping smo pa raje manjšega in bolj preprostega kupili, pa smo tudi zelo zadovoljni. Res pa je, da bosta ob (upam) romala naprej...

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.5.2009 15:15:56   
opatija
Arwen na morje gremo samo za vikend, v prikolico blizu Poreča. S kolesom se še vozim, na izzy, po mestu, pa tamaučka v vrtec...
Mi je lažje kot hodit, ker me tako špona med nogami, sploh me pa v križu začenja ščipat živc in me boli po celi desni nogi. Mi je danes rekla G, naj se nujno naročim na kakšno dobro masažo da me ne zagrabi išjas. A imaš ti kakšne pomisleke glede vožnje s kolesom?

hel32 ti kar zavidam dieto. Tudi meni bi se prilegla. Danes na pregledu me je skor kap. Sem 27T pa imam +10user posted image user posted image

Sem se opogumila in klicala h G kako je s temi tedni in je sestra priznala, da se je zmotila in da moram opraviti test za sladkorno in zaščito zaradi RH- že drugi teden. Sem kar ponosna nase, da nisem bila kar tiho in se samo živcirala in tumbalauser posted image

Tako drage babnice, šibam po tamauga, potem še do konca spakiram pa GAS. Včasih se sprašujem, al res nisem sposobna enkrat iti nekam v miru??? Vedno ta norija...

Uživajte!!!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.5.2009 15:30:22   
Arwen
Opatija, mi gremo tudi v tisti konec.user posted image Bom potem pozorna v Poreču, če te kje vidim.user posted image Bi bil res hec, da se tam srečamo. Ja, na kolo si pa jaz ne upam zaradi hitrosti, pa že tko sem bolj štorasta zdaj in bog ne daj, da padem.user posted image Sem najbolj mirna, če grem kar peš.  Uh, jaz tudi nimam še nič  spakirano, me še čaka norija, jaz pa še v službi visim. user posted image AMpak mi odrinemo šele jutri. Lepo se imejte.
cowgirl - ubožica. Ti prav nič ne zavidam, da moraš delat v takem stanju. Držim pesti, da se stvari poštimajo.
tanchy - kaj pa je s tabo? SI bolna?user posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.5.2009 16:26:43   
Tanchy
Arwen - ja, mene že kar neki časa (od 4. mes.se je sam še stopnjeval) dajejo "nosečniške" slabosti; kr naenkrat mi rata full user posted image user posted image user posted image ne glede na to kaj jem in vrtoglavice. Sedaj si pomagam z nekimi tableti, ki mi jih je dala zdravnica čeprav enkrat je še za zdržat, drugič pa spet ne. Je pa zoprno, da nikamor ne moreš, ker tud sposobna nisem it kam z avtom - že do zdravnika it je cel halo user posted image . Kri pa pravijo, da je ok user posted image , naslednji teden imam še UZ trebuha. Bom full srečna, ko bo konec user posted image , ker mi je res prava muka! V 1.user posted image sem pa noro uživala....ah, zdej pa spet sam jamram user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.5.2009 16:46:09   
irency84
Hey nosečke,

Sporočam novico za seznamček, naslednji pregled imam 3.6.  Na zdjšnem pregledu so ugotovili, da je vse v najlepšem redu. Tudi ostalim, čestitke za dobre rezultate.user posted image

Menda se nam obeta lep vikend, zato vam želim, da ga najboljše izkoristite.

Z lepimi pozdravčki, Irenauser posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.5.2009 19:20:52   
modrasmotka
hojla nosečke
da se vam na hitro mal javim.bom prebrala use ko utegnem.ste tojk strani naklofale v 3 dneh da res danes ne utegnem vsega prelistati.
no za na moj sesznam (mal sprememb)
rok mamo 7.8.2009
modrasmotka-23,zaročena,CE(1user posted image ),+4,user posted image ,04.06.2009

srčno upam da sem pravilno vpisala.
drgač pa sem ponovno uspela izborit bolniško.če sem pravilno prebrala kar je pisal na napotnici za os.zdravnika,potem sem prebrala da mam rizično nosečnost samo da mi nebo potrebno več iti delat.bomo pa videli kako bo zopet čez en mesec z komisijo.
cotke že pridno dobivam od kolegic.od opreme mi pa še samo posteljica manjka,pa še po to gremo drug mesec,da jo prej še pobarvamo se dodobra prezrači in čakamo na našega"podnajemnika"ki pa vsak dan zelo pridno boks trenirauser posted image
se vam javim
uživite v sončku preden nam pobegne za oblačke

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
9.5.2009 9:22:33   
Joob
Juuutrček nosečkice...kje pa ste? Še vse ajate???user posted image   Mene je danes naš mali falotek že ob 6ih zjutraj zbudil, ker je tako močno brcal...ampak kr naj rca, je toook fajn občutek.user posted image user posted image user posted image
Me pa nekaj zanima...glede morja...ali se je priporočljivo kopati v morju brez tistih tamponov?

Aja, pa še info za seznam...sem že v ponedeljek dala podatke, pa me je nekdo spregledaluser posted image
naslednji pregled imam 1.6.
kilc sem pa do zdaj pridelala : 6,5kg

Lep dan in čim boljše ga iskoristite...cmoookuser posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.5.2009 10:44:59   
Muca83
Dobro jutro! Joj, danes sem se pa res spet pošteno odpočila. Drugače me moj dragi med vikendom vedno ob 9h vrže iz postelje, da ne prespim cel dan, danes je pa šel nekam pomagat neki delat in sem še budna poležavala v postelji, šele ob 10h sem se prikazala iz spalnice.

Joob, kakor jaz vem se v morju lahko kopaš brez zadržkov. V bazenu naj bi bil problem klor, čeprav Pušenjak tudi glede bazena ne dela nobene panike, glede morja pa sploh ne.

Hvala vsem, ki ste mi čestitale za mojo deklico! Brat od mojega je ugotovil, da se bo v njihovi družini po 30 letih rodila deklica. Vmes so se samo trije fantiči. user posted image Pa še vsi okrog naju imajo same fantke (prijatelji, sodelavci), tako da bo najina user posted image imela veliko izbiro če bo hotela user posted image

Včeraj sem pa lupinico Maxi Cosi dobila user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.5.2009 12:34:23   
simonalokar
živjo kako smo kj

danes nas je pa malo.

miška lušna fantiča imaš user posted image user posted image in o kuhinji sloh ne govorim.si poceni dobila.

sanikea mene zanima o darovanju krvi - zato te prosim za številko ali celo za zloženko kje jo lahko dobim da bi darovala -  kajti kri gre itak v nič stem pa lahko komu pomagam.

sem vam kar mal folž ker greste na morje. a se je že za kopat in kuk ima kj voda. moj je šu tud z motorjem na krk kolegu zidat tko da sva sama z sinom.
zdajle spi.

jaz grem p apred tv

pa pa

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.5.2009 14:05:35   
kerala
Pozdravljene avgustovske user posted image !

Bi morala kuhat začet, pa se mi tooooolk ne da... ajde še malo sem pokukam in se malo javim, pol grem pa čist zares v kuhinjo.

Florauser posted image , ni kaj, se je res splačalo malo počakat za tako kuhno, res je lepa, to bodo same dobrote ven letele!
Miska, tvoja je tut lepa, fanta pa še posebaj!
Sanikaa, mene tudi zanima glede darovanja krvi, samo ne vem kako bom, sem že zdaj slabokrvna in verjetno v tem primeru ni pametno še dodatno posegati.
Tanchy, si pa res revica s temi slabostmi. Zdaj bi res že lahko minile. No, upam, da jih bo čimprej konc - no, najkasneje čez 3 meseceuser posted image
Arwen in Opatija, uživajta na morju!user posted image  Še malo pa se bomo kopali! Jaz že planiram, kako bom letos poleti VSAK DAN plavala!
Trilli, dobrodošla! Evo, še ena koprčanka. Jaz bom tudi rodila v Postojni, rok imam pa malo pred tabo - 13.8. - mogoče se pa vseeno srečamo. A kaj hodiš k telovadbi?

Jaz sem pa včeraj dobila izvid krvi po pošti, ki so mi jo vzeli ob zadnjem pregledu, od katerega je že 2 tedna, zraven pa priložen recept za Retafer! Ni pa pisalo, koliko sem imela Hb, ma naj se grejo solit! Retaferja pa ne mislim jemat, sem kar poklicala naj mi dajo Ferrum Lek. Zdaj grem pa še recept dvignit, pol ga bom a jemala do konca nosečnosti. Ja ni kaj, tudi zdrava prehrana zgleda ni dovolj.user posted image

O groza, sem ugotovila da v Mercatorju prodajajo sladoled Hagen-Daaz - to bo dokončna smrt za mojo postavouser posted image , ki se je že do sedaj totalno razštelala. To mi je pa najboljši sladoled, mu še naša Kepica ne more konkurirat... aj aj aj

No, pa je le sonček posijal, zdaj ko je treba kuhat začet. Prej ko sva pa z user posted image  po tržnici šetkala pa kofetkala, je bilo pa oblačno... Ni fer!

Uživajte vikend!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.5.2009 16:28:38   
eee35
Haagen-Dazs je res sviiiinjsko dober sladoled, včasih sem si ga privoščila v Leclercu, v Ljubljani, ne vem, če še imajo, pa Ben&Jerry, tudi božanski! Kako pogrešam takšne stvari, ne vem, zakaj se redim, samo da pogledam na hrano..A veste od česa sem se zdaj? Oduser posted image medu, ki sem ga jedla povsod zaradi bolezni...Kaj naj rečem zdravnici? Pojedla sem liter medu in zato sem kot en pujs? Da bi vsaj uživala vmes.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......