kerala
|
Pozdravljene avgustovske ! Bi morala kuhat začet, pa se mi tooooolk ne da... ajde še malo sem pokukam in se malo javim, pol grem pa čist zares v kuhinjo. Flora , ni kaj, se je res splačalo malo počakat za tako kuhno, res je lepa, to bodo same dobrote ven letele! Miska, tvoja je tut lepa, fanta pa še posebaj! Sanikaa, mene tudi zanima glede darovanja krvi, samo ne vem kako bom, sem že zdaj slabokrvna in verjetno v tem primeru ni pametno še dodatno posegati. Tanchy, si pa res revica s temi slabostmi. Zdaj bi res že lahko minile. No, upam, da jih bo čimprej konc - no, najkasneje čez 3 mesece Arwen in Opatija, uživajta na morju! Še malo pa se bomo kopali! Jaz že planiram, kako bom letos poleti VSAK DAN plavala! Trilli, dobrodošla! Evo, še ena koprčanka. Jaz bom tudi rodila v Postojni, rok imam pa malo pred tabo - 13.8. - mogoče se pa vseeno srečamo. A kaj hodiš k telovadbi? Jaz sem pa včeraj dobila izvid krvi po pošti, ki so mi jo vzeli ob zadnjem pregledu, od katerega je že 2 tedna, zraven pa priložen recept za Retafer! Ni pa pisalo, koliko sem imela Hb, ma naj se grejo solit! Retaferja pa ne mislim jemat, sem kar poklicala naj mi dajo Ferrum Lek. Zdaj grem pa še recept dvignit, pol ga bom a jemala do konca nosečnosti. Ja ni kaj, tudi zdrava prehrana zgleda ni dovolj. O groza, sem ugotovila da v Mercatorju prodajajo sladoled Hagen-Daaz - to bo dokončna smrt za mojo postavo , ki se je že do sedaj totalno razštelala. To mi je pa najboljši sladoled, mu še naša Kepica ne more konkurirat... aj aj aj No, pa je le sonček posijal, zdaj ko je treba kuhat začet. Prej ko sva pa z po tržnici šetkala pa kofetkala, je bilo pa oblačno... Ni fer! Uživajte vikend!