|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
12.5.2009 8:11:31   
Poletna09
ja,tocno:) pdp pa je 20.8.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.5.2009 8:11:58   
Anonimen
uuuuu, 1 dan pred manouser posted image

(odgovor članu Poletna09)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.5.2009 8:26:00   
go_ta
Dobro jutro, user posted image , kje ste? pančkate, ste pridne?user posted image  Jst ne morem od 6. ure dlje spat, pa če se na glavo postavimuser posted image  Pa še krč me je danes prijel, auč!! zdaj zajtrkujem, pol morm pa burek za user posted image  narest, ga obožuje, no sj jst tud vse pojemuser posted image  
Lepi bušiji, hel32, eee35user posted image  sam moj je pa nekam majhen proti vašimuser posted image  pa mam še 2 meseca pa pol do PDP-ja ... Še sodelavka, ki je en mesec manj noseča , ma skor takega kot jst. Kil mam pa milijonkrat prevečuser posted image Upam, da otroček lepo raste ...
Poletna09, dobrodošla!!user posted image  Bo kar veliko poletnih otročkovuser posted image  Moram že zdj rezervirat porodno sobo, da ne bom rodila na hodnikuuser posted image  Sam tedni pa zdaj res letijo!! Jst sm že mal panična, kako bomo z novim članom. Poroda me niti najmanj ni strah, bom že nekako speljala, ampak strah me je tistega po tem, ko bova user posted image  domov pripeljala. Pomoje ga bom nekaj časa samo gledalauser posted image  Pojma nimam, kakšni so dojenčki, kdaj kaj rabijo, kako veš, kaj moraš, aaaaaaaaaaaaauser posted image  Še dobr, da se MŠ drug tedn začne, da razložijo par stvari.
No, grem še mal posrfat po netu, pa burek narest, pol se pa tipkamo šeuser posted image
Aja, poopsie, sulfinija, upam, da je vse okej pri vama!!user posted image user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.5.2009 8:26:37   
simonalokar
dobro jutro

kuk ste napisale včeri. včeri smo imeli z sinekom pregeld pri pulmologinji in je vse OKuser posted image user posted image . jaz pa sem imela zobarja zadnjič ta leto če ne bo težav.
bušiji pa res rastejo , meni so tud rekli če mam 2user posted image . res je ogromen že večji kot v prvi user posted image . in kj je šele avgust.user posted image user posted image user posted image

včeri ko smo bili  v lj sem si privoščila mcdolnalds- joj kako je bilo dobr. celo porcijo sem pojedla pa še sladoled pa še nato štručke iz leclercka .moj me je samo gledal kam spravljam. ma ne morem pomagati če sem pa lačna skuz samo  jedla bi. ko sem pa domov prišla pa spila v 1 uri skoraj2 litra soka.

dobro došla nova nosečka. user posted image user posted image

zdaj pa zajtrk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.5.2009 8:28:21   
Poletna09
hehe;) ma meni vsi pravijo da bom imela fanteka ne puncko,in da bom prej rodila...nevem zakajuser posted image user posted image

ma jaz imam obcutek da je ta busi usak dan ogromnejsi..po kilah pa se ne pozna skoraj nic...1kg samo,meni to nic ni jasno.
gre kera konec avgusta na ptuj rodit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.5.2009 8:34:16   
levček1
Dobro jutro!!user posted image

Čeprav nas je zjutraj zbudil sonček, vam vseeno častim eno user posted image !!!!!
Povsod po internetu iščem slikice ali motive kaj narisati v otroško sobico na steno, ne bi imela tapete, ampak bi rada sama nekaj ustvarila.
Ima katera kakšno idejo? 

Včeraj sem našla nekaj na strani baby centra ( meter iz pene), jaz bi to sama narisala, ampak mislim, da bo teško izvedljivo. Kako se vam zdi?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153122

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.5.2009 8:37:38   
Flora2
Sem kar vesela, da sem spet v službi, da vsaj normalno dostopam do neta, doma nama je namreč šla glavna ploščauser posted image , ampak že danes dobiva novo.

Jaz se prov super počutim, vreme mi je super, naspala sem se, najedla za 2user posted image , pa še šefov danes ne bo kmalu nazaj, sploh pa sem vesela, ker gremo čez vikend na morjeeeeeeeeee, upam samo da bom lahko še user posted image s sabo vzela.

Včeraj sem se celo opogumila in stopila na vago in sem na +7, kar dobro mi greuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.5.2009 10:54:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, user posted image , 20.05.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +7, user posted image , 25.05.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , 19.05. 
duska hruska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+9, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , 04.06.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.05.

09.08.
Ayo   -  33, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ?? 

10.08.  
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +10,5, user posted image , 09.06.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , ??
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , 21.05. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image , 27.05., 3D-14.05. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +6,3, user posted image , 21.05.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +7, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +4, user posted image , 19.05.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +5, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 12.05., 3D-21.05.  
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 19.05.

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,5, user posted image , 01.06.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 27.05.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +6,5, user posted image , 01.06.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +2,5, user posted image , ??

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 22.05. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image , 11.06.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image  , 27.05. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +4, user posted image , 20.05.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 03.06. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , 26.05. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), 14.05.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+5, user posted image , 01.06. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 03.06. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , 20.05. 
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +6, user posted image , 25.05.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +5,5, user posted image , 03.06.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +5, user posted image , 01.06.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +5,5, user posted image , 18.05.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , 3D-01.06. 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image , 27.05. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image  , 20.05.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 09.06. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +4,5, user posted image , 08.06., 06.07.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 103 

user posted image  = 26, user posted image  = 31, user posted image = 48

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.5.2009 11:31:38   
Flora2
Kje ste pa danes čveke, nikjer nobeneuser posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.5.2009 11:49:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image u seznamcek!!!!!
kaj jst to prav vidim??????

26+
31+
48=
-------
105  DOJENCKOV?????????

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.5.2009 11:52:44   
aprilčica07
Evo mene na raportuser posted image user posted image user posted image

flora: mi imam trenutno gužvo v službi, in ne utegnem dosti tle gori viset... je eno tako čudno obdobje trenutno, bolj kot se sistem posodoblja in naj bi blo manj papirjev, slabše je.. evidenca na evidenco, izpis na  izpis, skratka ludnica v malem..

Drgači sem ok, dete brca ko noro, ampak na drgačen način kot je brcal Jakob.. Jakob je norel čez cel dan, ta pa ima obdobja, najbolj je srečno kadar kaj pojem, še posebej če je kašna sladkarija..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj gremo kmali na malico, ampak jst bom kr na jabolkah danes. Sicer sem prej en košček čokolade pojedla, tako, da ne lih padem v šwohost....

To je na hitro, za zdaj. Se oglasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.5.2009 11:53:31   
simonalokar
tuki smo
sam mal delam in kumare sem šla pripravt da jih bom posadila in nato sem mal likala že za tamalo

dojenčkov bo pa veliko v avgustu. user posted image user posted image

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.5.2009 11:58:11   
Poletna09
uuuu bravo miuser posted image user posted image   ogromno nas je takih ki se bomo po vrocini mantrale...mene je kar malcek strah...
ceprav komaj cakam da bo avgust tu,ker mi hormoncki na trenutke tak delujejo,da vec nevem kaj bi sama s sabo...
pa na bolniski sem,tak da mogoce tudi od dolgcasa...
kam se je pa danes skrilo sonckeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.5.2009 12:00:29   
Flora2
Se mi je čudno zdelo, da je tako zatišje na naši temi.
Aprilčica te posodobitve so pa vedno na začetku ludnica, ko naj bi bilo vse skupaj lažje je ponavadi še težje, mah kaj čmo služba je pač služba, še malo pa bo za eno leto konecuser posted image .
Našauser posted image tudi brca, sploh dopoldan ima žurke, mi je pa zanimivo, da ko pride user posted image domov je brcanje prva stvar ki jo začutim, pa nisem nek stereotipni tip ampak se mi je pa že tolikokrat zgodilo, da počasi že verjamem.
Tvojuser posted image pa že sedaj ve kaj je dobro in brca na sladkarijo, kaj šele bouser posted image .

Simonalokar pridna si da takole vrtnariš, če bi imela jaz vrt bi z veseljem kaj posadila, tko pa mi uspe posaditi samo kakšno baziliko v lončekuser posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.5.2009 12:17:19   
simonalokar
flora 2 tudi to je delo - po pravici povedano mi letos zelo pomaga taščami je feferone posadila pa papriko. tko da mi je veliko v pomoč. jaz sem pa fižol njami tanizek. zdaj pa pripravljam za kumare da jih bom jutri šla posadit. drugače imamo pa že vse posijano pavček oz kifeljček - krompir je to ker ne vem kako vi pravite je tudi že zunaj  tko da bo čez 1 m že za jest najmi pečen z zelenjavo pa pišče notr nimaš boliga

poletna09 tudi meni je zelo vroče jaz se po stanovanju sprehajam kar v spodnjicahuser posted image user posted image . ker mi je vroče groza.

zdajle pa grem krmenatlce napacat pa krompir nalupt pa skupaj dat pečt pa solata in pol gremo spet v lj verjetn. moj je hišni kino kupu pa ne bere šumnikovuser posted image tko da greva nazaj nest - pa kj druzga vzet. pol pa na velik sladoleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.5.2009 13:00:57   
Flora2
O simonalokar ne mi delat skomine s kifelčarjem, jaz namreč obožujem krompir na vse načine ampak ta je pa čez vse, res super da imaš doma svoj vrt.
Glede vročine je pa tko da ne vem kako bo to ko bodo temperature okrog 30 stopinj, takrat bom doma pod klimo in do večera nikamor.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.5.2009 14:00:18   
eee35
Jaz sem skoz lačna, to je ena groza!!! Pa vi skoz o hrani, nimate usmiljenjauser posted image  Jaz tudi obožujem krompir, lahko ne jem ne mesa, ne juhe, ne solate - no oki, solato mogoče biuser posted image , ampak če vidim krompir, se mi meša. Krompirjeva solata recimo, tašča naredi božansko, z bučnim olljem, enkrat sem tok požrla, da nisem se mogla premikatuser posted image  Pa pečen krompir njami....mislim, da bi zdaj mogla nekaj orang usekat, ker samo neke nizkokalorične žvečim bederije in pol evo rezultat, samo na hrano mislim.
drnula. slika je bila narejena zdaj, za prvomajske praznike, ampak od spredaj, zato se zdi, da kao nije ništauser posted image , drugače moram dat gor tudi sliko trebuha od strani poslikanega, pa se KAR VIDI.
simonalokar: jaz tudi sem en teden nazaj pristala v McDonaldsu, pa neki fresh sendvič požrla, pa je bil gromozanski. Sladoled na Rudniku imajo zelo dober ali v Leclercu v Njam njamu (vzameš kao 2 kepci, pa ti tako naložijo, da so 4user posted image , ali v Supernovi v Segafredo, mandelj s pistacijo je orgazmičenuser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.5.2009 14:07:39   
simonalokar
eee35 danes grem ga probat, k greva spet v lj. joj ne morem se mu upreti sladoledu..user posted image user posted image .

zdajle grem pa v cinaganarja dat pečt kosilo.

kumj čakam da se najem. 

nevem katera je rekla da ni sončka k nam pridi je tuk vroče kaj šele bo. groza sam da mi sladoled pripeljejo pa bouser posted image user posted image user posted image . moj pravi da ga bom na kant spravla  s tem sladoledomuser posted image user posted image user posted image user posted image .  pol ga pa lih tudk poje kot jst sam men se pozna njemu pa nčuser posted image .

pa pa

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.5.2009 14:12:34   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Drgači sem ok, dete brca ko noro, ampak na drgačen način kot je brcal Jakob.. Jakob je norel čez cel dan, ta pa ima obdobja, najbolj je srečno kadar kaj pojem, še posebej če je kašna sladkarija..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res sem jaz opazila ko jem sladkarijo mali začne orang butat!! Pa mojuser posted image  reče da kako naj bi otrok vedel..pa ni se še resorbiralo user posted image user posted image , jaz rečem otrok čuti endorfine zadovoljne nosečnice ki se topi v sladoledu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.5.2009 14:22:37   
aprilčica07
sanikaa: se popolnoma strinjam z tvojim razmišljanem.. zato pa skoraj vsak dan pojem kašen dober sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vse, da je dete zadovoljno:):):)
simonalokar, eee35: še ena, ki se ne more upret sladoledu.. nisem drgači neka ljubiteljica te sladkarije, ampak v tej nosečnosti bi ubijala zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

glede hrane: kaj vem, jst se provam vsaj v službi malo počuvat, da se lih ne nažiram z panini, in da jem malo več sadja (ne vsak dan, ker kašen dan sem ubijalsko lačna in moram pojest kaj konkretnega), ampak ko pridem domo je zgodba drgačna.. danes grem k tašči na kosilo, vem, da bo kaj dobrega na mizi, pol bomo še malo tam poklepetali, pol gremo pa domov,  kjer se itak vedno kaj najde... in pol ob 22 zvečer mi še vedno kaj manjka.. joj, imate kašen recept, da ukrotim svojo požrešnost?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
12.5.2009 14:32:40   
hel32
Da se še jaz malo javim
Ste pa tudi ene požrešnice, JAZ PA SLADOLEDA NESMEM JEST, TO NI PRAVIČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Nič sladkeka ne smem, ne masnega, nič McDonalsa,ne,ne,odpade.Samo zdravo hrano, grem v petek na predavanje o sladkorni, de mi povejo kaj lahko jem, čeprav sem že sama prečekirala na netu, tak da to že jem, sam da ne rabim bit na isolinu!
Ja naš user posted image tudi veselo brca in dela prevale, je včeri v čakalnici tako skakal trebuh da so se smejali še tisti, ki so blizu mene sedeli!!!user posted image user posted image user posted image Kak šele bo ko se rodi?
Jaz pa bom te dni imela malo osebne preobrazbe, zdaj si grem iz blond na kostanjevo pobarvat v četrtek pa k frizerju po krajšo frizuro, sem je že "potrebna".
Poletna,glede vročine, ne mi govori, jaz sem se včeraj komaj prpelala domov iz bolnice,brez klimeuser posted image , ta, da gremo jutri po nov, večji avto z klimo, to sva že sicer dolgo načrtovala, sam ko me je dragi videl, kek  sem boga, sva se dokončno odločla, pa še za otročka vozit je boljše, saj ne more bit v 50 stipinjah, če gremo na morje.Letos bomo pa namesto morja imeli za hišo bazen!user posted image user posted image
Jaz sem že napapcala,ajdove štruklje z orehi in solato! Je tudi za jest.(se sama tolažim!)
Ste videle da imam res velik trebuh, ne Miška 1 je 100%,se bi na UZ vidlo,in srček je tudi 1 ko posluša.
Pri nas je zaenkrat še sonček, sam nevem kako dolgo,tam vidim oblake,...piha.
Lep dan vsem
Helena24t 6d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
12.5.2009 14:33:35   
Sanikaa
Jaz sem pa dala slikice mojega Vida v album :)

Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.5.2009 14:36:48   
aprilčica07
Jst sem pa tak teleban, da ne znam albumov štimat.. najbrž ni pohvalno glede na to, da imam doma računalničarja, oh jauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
12.5.2009 14:39:05   
eee35
Ne, aprilčica, ker sem jaz isto pusiuser posted image  nobene močne volje, samo da vidim nekaj dobrega. Pa kaj, če pojem solato, samo mi apetit poveča. Najraje bi se kdaj sama zbrcala v R.I.T....Čeprav HB priznam, da pozno zvečer ne jem, ker mi pol slabo in spat ne morem, tako, da raje ne jem, mogoče kakšen jogurt.
Zadnjič po kosilu pri starših od mojegauser posted image  so delili sladoled v skledice, pa je bila ena banja sladoleda 3 l, pa tašč razdelil tako po malem za vsakega in malo je manjkalo, da mu nisem rekla, da zdaj ostalo (več kot polovico) lahko meni pusti na mizi, ni problema, bom pospravila...ampak sem vidla, da moj vidiuser posted image , kaj imam na koncu jezika, pa sem se zadržala. Bajs!

Neposredna povezava do sporočila: 4449
12.5.2009 14:42:14   
eee35
aprilčica: moj je tudi informatikuser posted image  albume pa štimam tako, da kot verjetno ste vidle, sem napakirala dve ta isti sliki na kup, budalouser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......