|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
12.3.2009 10:37:44   
levček1
hey!

Živa 25, men danes zjutraj se je to prvič naredilo, da me spodnja polovica trebuha boli in tako malo špika, a to
misliš, da je zaradi tega, da dol tiši ali raje pokličem svojo g.user posted image ?

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.3.2009 11:09:25   
Anonimen
Nevem to se meni isto dogaja... Ampak nočem panike delat, ker je sicer vse OK, tko da bom še malo počakala in če ne bo bolje poklicala G.

(odgovor članu levček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.3.2009 11:10:57   
Anonimen
go_ta VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!  Lepo praznuj in privošči si danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.3.2009 11:18:39   
SAŠA77
pozdravček še od mene,
go-ta vse najnaj,in naj se ti izpolnijo vse
skrite željeuser posted image user posted image ,
vsem ostalim pa lep dan ,tistim pa ki imaste pregled vso srečo,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.3.2009 11:19:05   
tejči77
go_ta  vse naj naj ob rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uh, jaz sem pa zadjle imela revizijo iz ZPIZ-a. user posted image  Za leto 1994. So bili eni podatki narobe izpolnjeni, tistih ljudi, ki so to delali ni in moram zdaj jaz ponovno vse izpolniti.user posted image  Je bila pa ženska zato zelo prijazna in mi vse razložila user posted image user posted image  Ras super, samo en dan dela bom pa imela s tem. Sej tko je ponavadi, vedno nekdo drug pade v s...je za katerega ni kriv.

zdej vas grem pa brat za nazaj, da vidim kako ste.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.3.2009 11:36:03   
tejči77
Flora2, user posted image user posted image , naj prehlad čim prej mine!

Lase sem si barvala ravno v petek. Sej to ne pride v kri in potem sploh ni panike.

levček, dobrodošla, kar pridruže se našemu čveku.

živa25, za previjalne, poglej na http://www.recinko.si/, ki oskrbuje vse za pakete, jo lahko tudi kar tako kupiš. In punce, če ne boste vzele denarja iz socialne za novorojenčka, si lahko paket same izberete oz. same naberete skupaj stvari za znesek, ki vam pripada (mislim, daje letos 269,90). To je zdaj menda nova možnost, včasih še tega ni bilo in je res praktično in poceni. Mislim, da imajo previjalno tam najceneje.

Mene tudi spodnji del trebuha tako boli, pa je moja g rekla, da je to normalno, pač treba vzet v zakup. Boli me tudi nožnica, včasih se mi zdi da mi tako dol pritiska, sploh če moram kaj počepnit. Je pa naše dete, kar živahno, včeraj zvečer je tako telovadil/a, da sem dala roko spodaj na trebuh in sem ga čisto normalno čutila z roko. Pa tudi čez dan kar telovadi, sploh ko sedim.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.3.2009 11:52:58   
Anonimen
Tejči jaz sem skoz mislila, da bom iz paketa vzela potovalno postlico in previjalno, ker mi je SUPER dobra. Ampak sva zdej postlico potovalno dobila in zdej nevem, če bi vzela iz paketa. Sem pa razmišljala da vzamem dinarčke in si jo potem kupim, kar je tudi menda mogoče. Čeprav sem pa pred parimi minutami gledala, da so tudi še stvari v paketih, ki bi mi morda prav prišle, tko da zdej nevem če se ne bom vseeno odločila za sestavljeni paket in vzela še previjalno poleg. Je res super tale v paketih....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.3.2009 12:09:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Sem pa dobila tudi eno manj lepo novico... Povedala mi je, da imam posteljico spredaj priraščeno in bom zato baje kasneje čutila prve gibe user posted image Bo treba baje kr počakat do 20. tedna ali še več. Ah... pa saj najbrž bo hitro minilo.

Podatki za seznamček:
starost 26 let - smo se postarali user posted image
naslednji pregled 07.04. - morfologija

jaz imam posteljico tudi spredaj pa sem prve gibe čutla v 17t,niakr ne skrbi ,samo bolj nežno jih boš na začetku čutla potem pa vedno boljuser posted image user posted image user posted image

živa ja sem vas našla,malo morem pridet pokukat kako ste pupe moje k smo se skupaj borileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.3.2009 12:09:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Punce, a ima še katera že izcedek (mlezivo) iz prsi? user posted image

Jaz sem se včeraj zvečer ko sem šla spat pošteno prestrašila. Iz desne dojke mi je po kapljicah prihajala belo-prozorna tekočina. In ker se mi je isto dogajalo po abraziji v 13. tednu, sem se pošteno prestrašila, saj sem se bala, da je to kakšen znak, da se telo pripravlja na porod user posted image Sem mogla vstat, prižgat računalnik in hitro pogooglat zadevo. No, k sreči sem prebrala, da naj bi bilo to normalno ampak je pa 17. teden zelo zelo kmalu za to.

jaz ga imam že od tretjega meseca ves čas, in včas prav lužo na majčki k spim ponočuser posted image navadi se,bomo imele veliok mlekeca za bebije user posted image

Upam,,da se mene še tudi spomnešuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.3.2009 13:58:13   
Sulfinija

Ojla!

Go-vse naj,naj ob rojstnem dnevu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem doma od ginekologinje.Načakala sem se ko norec je bila nenormalna gužva.In ko mi je sestra merila pritisk mi je narastel mi je G označila z rdečim,ko sme prišla iz pregleda mi je še enkart merila in je padel takole,da je bil strah.
In pregledala me je nekaj je šarila doli je rekla vse je ok,potem mi je rekla sicer ne delam vedno UZ vendar vam ga bom tolk da vidite svojo user posted image .In nato mi je še zmerila MV in je tujdi ok,pikica je bila budna,migala veselo,srček lepo bil,utripal in jaz sem se ob pogledu na pikico kar zjokala zraven veliki smo nekje 15-16cm noro lep občutek je bil danes.In podatek za seznam:morfologijo imam 1.04.Sem tudi vprašala za spol mi je rekla ziher bo naslednjič,ker ima ritko še čisto spodaj in se ni videlo dobro.
Dobila sem datume za materinsko,ki bo 17.04 in 24.04,ter potem 5.06 in zandji dle en dan pred mojim rojstnim dnevom 12.06.

Aha še glede pramenov in barvanje punce ni panike nič ne škoduje našim user posted image ,brez skrbi smo.In  še glede bolečin v spodnjem dleu,ter jajčnikih mi je rekla en recept počivanje,počivanje.

Ko sem končala z pregledom pa sem šla po dve kapici za user posted image  in noro lep pajacek sem ji kupila noro no.

Takole in še ena lepa novička moj dragi drugi teden ne gre na teren dela doma juhej.

Takole sedaj pa me vse nekam tišči,naporen dan je za mano grem vodoravno.

LP Mojcauser posted image 18t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.3.2009 14:02:02   
romana24
Evo da se še jest malo oglasim.

Je tako lep sonček da sem kr rajši vzunaj kot za računalnikom.

Vsem ki praznujete vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede previjalne mize. midva sva lani kupila mizo pri izi mobili v Mengšu in sva ful zadovoljna. Zato sm vam tut prilepla link in slikce. Cene so pa še iste k lani 170eur pa miza na 4 predale.

IZI MOBILI d.o.o. - previjalka - previjalna mizica

Glede paketa bom pa jest ker denar vzela, bo najbol prov prišel.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.3.2009 14:06:29   
Drnula
Ojla user posted image ,
jaz sem danes čist hin. Neca je bolna, ima vročino in tako strašno nemirno spi, da sem že drugo noč skoraj prebedela, z vmesnimi pavzami kratkega spanca. Pa še jaz sem zraven mal prehlajena user posted image  in imam verjetno tudi vročino.

Predvčerajšnjim sem imela pregled, vse zgleda ok. Sem čakala kot zmešana ... no pa sem potem nekako oprostila, ker je imela G ravno za 2 dno en poskusni UZ in si je vzela več časa za vsako in še mal se je tudi lovila z njim. Posebej se je posvetila srčku in pravi da je točno tako kot mora bit. Zmerila mi je še MV in to je bil tudi zadnji vaginalni pregled. Naslednjič mi merijo sladkor, vodo pa moram tako vsakič prinest.
POtem sem včeraj še uspela prit na telovadbo, ki mi ni bila prav ne vem kako všeč ampak ok, prav velike izbire nimam. Pa vseeno očitno ni bila tako slaba, saj me danes vse boli .... sam upam ,da je to res od telovadbe in da to ni kaka gripa user posted image user posted image

Brcike pa čutim že res orng. Če si pritisnem z roko na trebuh na pravo mesto jih je tudi navzven že dobro čutit

Zdaj pa še pokličem dohtarja, da naročim Neco za pregled in jaz sem res čist hin

Uživajte

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.3.2009 14:11:10   
Drnula
Jaz imam previjalno od CRI Celje. Je malo dražja ampak mi je všeč in je res kakovostna. Zelo fajn mi bo ostala potud za potem, ko bo samo še komoda, brez previjalnega dela

Takale je kot na teh slikcah. Moja je sicer češnja.
http://www.cri.si/web/POHISTVO/silviaprvo.html

bi jo priporočala

Sobica bukela mi je tud ful všeč ampak tam je pa cena že čist out, sicer bi jo NEca že imela

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.3.2009 14:27:51   
Flora2
Tejči77 hvala za želje, sem danes res mal boljš, nimam vročine pa tud kihanje in kašljanje se umirja, sem šla mal na sonce za pol ure na sprehod in z grozo ugotavljam da sem čist brez kondicije, grozauser posted image .

Mene pa zanima če ima še katera take napade lakote, meni se zadnji teden meša od hrane, ko začutim lakoto se mi zdi da se sploh ne morem najestuser posted image , uf sploh zvečer je katastrofa vsakodnevno so na sporedu za večerjo toasti na 100 načinovuser posted image .

Glede bolečin v spodnjem delu, jaz jih tudi občutim ampak najbolj takrat ko vstanem iz sedečega položaja, pa na trenutke med hojo, ampak se mi zdi da je to za ta čas normalnouser posted image .

Pa še to, sem rekla da pred MF ne bom nič kupovala, no pa sem danes kupila dekico in dudko, oboje tako neverjetno luškano da se mi je kar mešalo in nisem mogla mimo.

Go_ta tebi pa vse najboljše in ti želim da čim lepše preživiš dan.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
12.3.2009 15:03:45   
Alisa
go_ta vse najboljše in čim lepše preživi ta dan. user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
12.3.2009 17:47:39   
sasa84
Uf, jaz sem tudi imela virozo...user posted image  pa čisto sem bila gotova, nahodna, z vročino, jedla sem malo-samo zaradi pikota. Sem pa samo lekadole jemala, nič drugega mi niso pustili - razen grenobil za grlo. Baje še angal s in neoangina ne smeš.
No, upam, da bo vse vredu.
Ja, sem se zmotila pri roku, enko sem spustila spredaj. Danes smo tako nosečki 17t 2 d.
Mažem se z maslom hipp in mi je prav fajn. Priznam, da včasih mazanje spustim, ker se mi tooooook ne da... Se pa sam po trebuhu, malo po prsih, po stegnih pa še ne. Zaenkrat se nisem zredila, tako da se sedaj bolj iz preventive mažem, ker nikol ne veš... Ah, pa tudi če se ful zredim, pa kaj, važn, da bo pikec vredu!

Lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
12.3.2009 18:10:09   
go_ta
Hvala za čestitke, punce, res!!user posted image  Letos imam samo eno željo v mislih - zdravega user posted image !
Prejle sva prišla iz šopinga - sem dobila adidaske, da bom lahk za otročkom tekalauser posted image  pa kozmetiko ... zdaj pa domači pridejo, bomo malo pojedli, popiliuser posted image  potem pa malo lenarjenja in stiskanja z dragimuser posted image
Aja, jst tud fajn čutim otročka, noro dobr je, je precej živahen, zvečer še posebej - kakšno razgrajanje mene čaka čez par mesecevuser posted image !
Sulfinija in vsem, čestitke za preglede!user posted image  

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
12.3.2009 21:42:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Sulfinija in vsem, čestitke za preglede!user posted image  

se podpišem...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
12.3.2009 22:26:24   
Ayo
Hojla punce!

Mi smo bili danes na morfologiji, vse je tip-top!! user posted image user posted image user posted image Veliki smo cca. 19cm in tezki nekje 240g. user posted image
Tudi spol se je ze videl, ampak se bomo pustili presenetit, edini ki ve kaj bomo dobili je G. Se mi je prav hecno zdelo hihihi user posted image

Jaz sem drugace ok, vcasih mi je se slabo, pitje mi povzroca se najvec tezav user posted image Zredila sem +3.

Nekaj ste zadnje case govorile o telovadbi...jaz hodim 1-2 na teden samo plavat, ker pri nas nimamo nobenih telovadb za user posted image user posted image user posted image user posted image za tek je bilo do sedaj meni premraz, zdaj ko se zacenja toplejse vreme pa se kar ne pocutim, da bi tekla s trebuhom user posted image

Aprilcica07, ful sem in se mislim nate, ceprav se nekaj casa nisem oglasila (guzva na vseh frontah!)!! user posted image user posted image user posted image

Ja, in vmes sem se porocila, evo he-ga in ostale, nekaj slikic user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No, pa tiste ki v teh dneh praznujete, vse najboljse!

Zdej grem pa spat user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.3.2009 8:35:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), MF-16.03.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-17.03.          
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-24.03.
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), MF-19.03., 09.04.

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), MF-27.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), MF-23.03. 

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , MF-25.03.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.03.              
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , 10.03. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 12.03., MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-25.03. 

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), MF-30.03. 

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +5, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 26.03.                              

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , 01.04.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.04., MF-03.04. 
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +3, MF-01.04. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +5, user posted image , 26.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +5, MF-30.03. 

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, MF-02.04.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), MF-06.04.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ?? 
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
sasa84   -  ??, ?, Grosuplje, (1 user posted image ), +0, user posted image , ??  

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), ?? 

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), -1, user posted image , MF-07.04.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 31.03. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), 13.03.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), 03.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.  
kargo   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), -5, user posted image , MF-26.03.

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 31.03., MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image , 17.03. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),-2, MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), 09.03. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), AC-18.03.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , ??
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , MF-09.04.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +2, 16.03. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), 12.03. 

23.08.
gabi05  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), -0,5, 23.03. 

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), MF-14.04.  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), 18.03.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2,5, ??
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, 30.03., AC-24.03. 
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), -2, MF-14.04.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 90 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.3.2009 9:29:54   
tejči77
ayo, čestitke za poroko.Pa za MF seveda tudi.A ste že imeli MF, ste pa menda kar ta prvi.
Kolk ste vi trije luštni, se vas kar nisem mogla nagledat. Možek je pa sploh fejst dobra partija. user posted image user posted image
Kaj imata sineka, koliko je pa star?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.3.2009 9:39:39   
tejči77
Meni se je pa danes ponoči sanjalo, da sem rodila in da je bilo tokrat veliko lažje in lepše. Prav fine sanje so to bile. user posted image  Sem pa tako v živo sanjala, da kar ne morem verjet. Uh, iz mojih sanj v božja ušesa, ko bi le v resnici bilo tako lepo.user posted image  

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.3.2009 10:23:54   
eee35
Ayo: Kok ste lepi skupaj!user posted image  čestitke!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.3.2009 12:05:15   
Flora2
Ojla user posted image ,

kako ste kaj danes ko je petek? Jaz prov dobre volje, ker imava s user posted image cel vikend samo zase in če bom jaz s prehladom kot je treba nama izleti ne uidejo, sploh če bo lepo vreme.

Ayo luškana familija ste, pa čestitke na poroki, pa za MF tudi.

Tejči77 se mi zdi da odkar sem noseča imam jaz tudi same čudne sanje, da se včasih zbudim in najprej prepričam če so bile res sanjeuser posted image . Upam da tole s porodom v sanjah da se ti uresniči tudi v realnosti.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.3.2009 12:45:12   
5ra83
Ayo - čestitam za poroko in MF. Jaz imam morfologijo 23.3.2009 in upam, da bo vse  ok. Ker sem prvič noseča nimam pojma kako to izgleda in ali je lahko partner zraven. Mi lahko katera opiše postopek? Sem se pa naročila tudi na 3d ultrazvok, ki ga imam 31.3.2009. Upam, da bomo zdaj izvedeli spoluser posted image . No, pa v končni fazi je itak vseeno. Malo me skrbi, ker sem v 19. tednu pa šew ne čutim brcik. Saj vem, da še je čas, ampak s komerkoli se pogovarjam, mi razlaga, da zdaj pa bi že morala čutit vsaj nekaj. Komaj že čakam na pregeld, da vidim če je vse ok.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.