|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
11.3.2009 12:55:14   
HeGa
Res hudi bušiji. Jst morm tud mojga prosit, da me enkrat fotka, pol ga pa prilepim. Ma sva oba bl pri ta lenih.

Kerala super za telovadbo. Jst sem se pa danes končno odločila kam se bom vpisala, tako da drug teden se grem vpisat (v Moj fit na Brnčičevi - a že katera hodi tja?) Ni vrag, da ne bo kaj boljš.

Mene tudi občasno špika spodaj, ampak sem že zdavnaj vzela v zakup. Pe pa to nekaj čisto normalnega.

Sem pa ta teden spet na bolniški zaradi moje pikice. Je revica bruhala in driskala cel vikend, zdaj pa na srečo samo še driska. Ampak v vrtec pa seveda še ne more. Sva bili spet skupaj v duetu bogi. Mene je pa cela leva stran trupa bolela v intervalih od nedelje popoldan naprej, sem mogla kr k dohtarci. Zdaj se pa ne ve ali je od križa ali pa baby pritiska na kakšen živec. Vglavnem moj dragi je bil full priden, pa si je včeraj vzel dopust, pa naju obe pedenal, da sem si jst mal spočila in ne dvigovala pikice cel dan. In moram priznat, da je res pomagal in me od včeraj dopoldan še ni nič bolel. Moram malo bolj pazit kako jo dvigujem pa čimmanjkrat. Ampak danes sem že super.

Mene tud zanima tole glede barvanja. Še nisem slišala. Vem samo, da se depilacijske kreme ne sme uporabljati v nosečnosti. Za barvanje las pa res nisem vedela. Pa sem se glih hotla it postrižt pa pobarvat. Tko da Sulfinija ti kr vpraši jutr pa poročaj še nam ostalim.

Uživajte v lepem sončnem dnevu še naprej!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
11.3.2009 13:00:22   
HeGa
katyy26 super za link, moram rečt, da Pušenjaku kar verjamem. Nikol nič ne komplicira pa pove tko kot je. No to je moje mnenje.

Ayo sem se spomnila, da si se pred kratkim poročila. ČESTITKE!!! Zdaj me pa še kakšne slikce zanimajo. Daj kej prilep, da si mal oči napasemo.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
11.3.2009 13:25:05   
go_ta
no, katyy, mal z zamudo: VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
11.3.2009 13:40:21   
katyy26
Oooo hvala lepauser posted image ....pa ob skorajšnjem praznovanju tudi tebi želim vse naj naj...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
11.3.2009 13:51:10   
aprilčica07
Ojla,

se vidi, da je mali prišel domov, pa nimam več cajta bit tle gori.. mi ne pusti, rata kr nervozen, če se usedem za računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno spi, tako, da lahko na hitro kaj malga napišem. Glede barvanja las: v prvo sem si jih barvala celo nosečnost, tokrat si jih tudi barvam...  Saj če nisem pobarvana nisem za v javnosti, kaj šele da bi delala s strankami, taka vsa z mojo nagnusno barvo las, ki je malo oplemenitena še z kašnim sivim dodatkomuser posted image user posted image user posted image user posted image (leta pač)...

Sicer sva bla prej z malim zunaj, pol smo kosilo skuhali, zdaj bom pa malo počivala, ker me je vse skupaj utrudilo. Kjer so me zbodli v petek na ac imam en velik moder flek.. ma po moje je to normalno, kaj se vam zdi? Malo boli na dotik, ampak ni neke panike zaenkrat..

Grem, da se Jakob ne prej zbudi, ker bo potem takoj spet akcija.)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
11.3.2009 13:56:54   
Flora2
Lepo pozdravljeneuser posted image ,

pridno vas prebiram za pisat moram pa že malo več volje zbratuser posted image .
Od nedelje me matra grozen prehlad, zat sem že cel teden na bolniški, pridno pijem čaje in počivam.

Ena je omenila da jo boli v spodnjem delu trebuha, to se tudi meni dogaja ampak sem ravno danes brala, da so vse te stvari popolonoma normalne in da se v teh tednih okrog polovice nosečnosti to pogosto dogaja, tako da ni panike.

Glede barvanja las pa hvala bogu za Pušenjaka, ker se mi zdi da si včasih ženske čist preveč zakompliciramo življenje in si delamo probleme iz najbolj preprostih stvari.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
11.3.2009 14:11:25   
sonček85
živči moja ,sulfinija in še katera ki jo poznam s te teme:sedaj verjetno že nakupujete in če katera ni dobila kataloga pikapolonice ,notri imajo sedaj kr mekaj akcij in poceni reči tko da si lahko tam pogledate.

tukaj pa imate link http://nakup.pikapolonica.com/novo-letak-marec

živa.tisti previjalno imam jaz in je prav super,spps ima enako in v albumu si lahko še 1 pogledaš kako zelo prostorna je,meni ni žal da sem jo kupila.Ko glih berem da moraš nabaviti še previjalno
So pa tudi lupinice v akciji od maxi cosi,pa vozički(ti vem da ga že imaš)

lep pozdravček vsem in božajte bušije ,poletje bo kmalu tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
11.3.2009 14:45:10   
eee35
Skoz vas berem, ampak se mi takooooo ne da pisat!user posted image  Pojedla sem danes dva kosa pizze in pol lončka sladoleda pa mislim, da sem MOGOČE malo pretiravalauser posted image
Jaz sem si lase barvala en mesec pa pol nazaj, ker sem brala, glih po moje pri Pušenjaku, da lahko. Tako, da sem.
Aha - če hočete barvat sobo, s tem treba malce bolj paziti, da se ne vdihuje kakšnih hlapov preveč. Midva tudi bova barvala najino spalnico, ampak vrata bosta zaprta, pa okno odprto, tako, da čakava na malo toplejše vreme.
Bolj bo zanimivo, ker enkrat naslednji let bova menjala kuhinjo, me prav zanima, kam bova otroka dala user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
11.3.2009 15:38:34   
kerala
Jaz si bom tudi v kratkem lase farbala. Sem probala neko naravno barvo, pa ni vseskup nič, tako da juhej kemija! Moram frizerko poklicat, kar k nam domov pride, pa nas vse porihta, je tako komot!
Barvanje prostorov in podobno pa nas tut še čaka, bomo probali čimveč naredit preden baby pride, da ne bomo potem časa zgubljali. Take zadeve kjer so hlapi vmešani jaz kar mojmu prepuščam, pa ne samo zdaj ko sem user posted image , hihi... Sam toliko imamo še za naredit, da kar ne vem, če nam bo uspelo. Smo pa v akciji totalno!

Slavljenkam, go_ta in katyy, pa vse NAJ NAJ - najlepše darilo pa šele pride, čez nekaj mesecevuser posted image !

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
11.3.2009 15:46:26   
levček1
Pozdravljene!

Tudi jaz sem avgustovka 09user posted image , zeenkrat še ne vemo kaj bomo imeli user posted image aliuser posted image , zato čakam
na 27.03., ko bo moj naslednji pregled in upamo, da bo vidnouser posted image .  Zdaj so se mi že začeli prvi premiki
in moram povedati, da je božansko.
Če bom imela kakšno vprašanje upam, da lahko računam na vas, kajti pričakujem prvega otročička!user posted image

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
11.3.2009 15:54:02   
eee35
levček1: pozdravljena! Saj nas je več takšnih, ki nimajo pojmauser posted image  Pa nas je že kar veliko za avgust, kok bo otročičkov!

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
11.3.2009 15:55:42   
aprilčica07
go_ta, katyy26: vse vse najbolše, in enga veselga in zdravega dojenčka in pridnega seveda!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jst imam rojstni dan ta mesec, pa moj dragi,  moja nona, moja teta in da ne pozabim moja mama (mi2 imava na isti dan)user posted image user posted image user posted image ampak do tja je še daleč.. jst si za ta rojstni dan želim samo eno stvar:):):):) da bi dobila izvide amicenteze, kjer bi pisalo, da je vse ok.. sem skromna, ne?user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
11.3.2009 15:58:48   
levček1
01.08
l
evček1 - 29, IZS, CE, (1user posted image , 1 user posted image ), MF:  27.03.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
11.3.2009 16:56:15   
kerala
Pozabila sem še podatke za seznam:
naslednji pregled: 26.3.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
11.3.2009 18:17:01   
Anonimen
heeeeey, punce....
evo me iz pregleda...smo super, veliki ze 16 cm.....vse kaze nauser posted image , in G mi je rekla, da si bom pri tej pupiki zelela, da bi bil fantek, ker je baje tko zelo divja:)
levcek,, dobrodoslauser posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
11.3.2009 19:06:52   
Muca83
kerala, a res že čutiš premike? Jaz bi tudi rada... Samo meni je G rekla, naj bolj računam na 20. teden ali kasneje, zaradi te posteljice spredaj. Danes se mi je sicer v službi za hip zdelo, da nekaj čutim, samo kaj ko pa nisem prepričana, da je to to. Prejle sem poslušala tudi preko AS in se je slišalo, da se premika, čutila pa nisem nič. Ni kaj, bo treba še počakat. user posted image
Od sobote imam ta "nov" avto, danes sem pa še ta starega prodala user posted image Superca! Se bova z user posted image udobno vozila.

A so vas tudi že začeli za trebušček prijemat? Jaz imam enega sodelavca, ki je navdušen nad mojim rastočim trebuhom, pa še ene 2 ali 3 osebe so me že prijemale. Se bo treba kar navadit user posted image Dokler me ne prime kdo, ki ga ne maram bom pač tolerirala tako obnašanje v mejah normale, kaj pa čem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
11.3.2009 20:16:19   
poopsie
Hello nosečke.

Samo,da vam javim,klicala me je G. in mi MF prestavila na 17.3 ker je 28. niuser posted image
Tako,da že odštevamouser posted image

Uff..Moram Irayo dat spat

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
11.3.2009 20:17:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živči moja ,sulfinija in še katera ki jo poznam s te teme:sedaj verjetno že nakupujete in če katera ni dobila kataloga pikapolonice ,notri imajo sedaj kr mekaj akcij in poceni reči tko da si lahko tam pogledate.

tukaj pa imate link http://nakup.pikapolonica.com/novo-letak-marec

živa.tisti previjalno imam jaz in je prav super,spps ima enako in v albumu si lahko še 1 pogledaš kako zelo prostorna je,meni ni žal da sem jo kupila.Ko glih berem da moraš nabaviti še previjalno
So pa tudi lupinice v akciji od maxi cosi,pa vozički(ti vem da ga že imaš)

lep pozdravček vsem in božajte bušije ,poletje bo kmalu tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hej sonči user posted image user posted image user posted image   Si nas našla user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja res je samo še previjalna od večjih kosov in lupinica. Sem vidla da so lupinice zdej v akciji, ampak bi rada takšno s podstavkom če bom dobila. Sicer bom pa tudi takšno vzela... Bom še vidla - sej mam še čas user posted image user posted image user posted image

Glede previjalne pa se še nisem odločila kaj bom nardila... Bom še šla v akcijo raziskovat malo kakšne so in kolko stanejo, ker teguser posted image do zdej nisem nič kaj dosti gledala user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.3.2009 6:30:18   
zima07
HeGa, tudi jaz se imam namen drug teden vpisati v Moj Fit... Upam, da se spoznava še v živo user posted image ..

Pozdravček, šibam v službo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.3.2009 9:19:47   
go_ta
dobro jutro, drage moje! upam, da ste v redu spale ... in vaši otročki sevedauser posted image  jaz svojega ful dobro čutim, je kr živahna tale najina žabicauser posted image . npr. včeraj ko je mož prišel spat, me je zbudil in potem je bil user posted image  tud precej živahen - če je pa foter prišeluser posted image
dan se je lepo začel, upam da bo tak tudi ostal!! zdaj delam, pol greva z dragim v šoping, mi bo kaj lepega kupiluser posted image  potem pa še jutri delam in smo skor 2 tedna na dopustu juhu!user posted image  ma sj mi bo pasal, se morm mal spočit - in to govorim jaz, ki sem vsak mesec vsaj 1 teden doma (tko imamo zmenjeno s sodelovkamiuser posted image  Ma, ful bo fajn, se bom lahk sprehajala, bla aktivna, imela čas za diplomo ... če pa delam, pa zabijem dan v Ljubljani in potem sem popoldne, zvečer tok crknjena, da se mi ne da nič delat!
ŠE 3 DNI DO MORFOLOGIJE!!!!!!!!!!!!!! ne vem, a nj bom vesela, živčna, kaj???

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.3.2009 9:49:34   
eee35
go_ta: jaz pred morfologijo bom sigurno živčna - spet mi bo nabilo pritiskuser posted image , upam pa, da po morfologiji samo še vesela, pa polna pričakovanja! Tebi želim tudi enako - samo da je živčnosti čim manj, veselja čim več!
Jaz pa spim dost slabo, kao da spim, ampak se zbujam, pa službo sanjam in problemčki, ki jih z njo imam. Pa še zadnje čase skoz me nekaj glava boli z desne strani, zlasti zjutraj, moram kavo spit, pa mine. eh...

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.3.2009 10:14:41   
Anonimen
Jutro!

No jaz sem danes kar dobro spala, sem si pa zjutraj ko je dragi šel, dala poušter pod trebuh in res paše... Bom večkrat to prakticirala zdej user posted image user posted image user posted image

Punce a mislite da je normalno da me že zdej neki dol pritiska že dva dni? Tko k da bi mi cel trebuh dol vleklo in me boli, sploh če grem na sprehod... user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.3.2009 10:20:21   
Alisa
Dan,
kako lepo vreme a ne? Tale sonček nas pa prav razvajauser posted image

Jaz sem iz pregleda in je vse ok, srček bije, zrasla je pa tud zelo, za enkrat še kar kaže da bo punčka.
naslednji pregled; 9.4.2009 morfologija, pa na seznamu manjka IZS, teža+3,5, mal je padlauser posted image

Vsem ki pa ste praznovale rojstni dan pa želim vse najboljše in čim več lepih trenutkov.user posted image user posted image user posted image
Grem zdaj še malo ven na sprehod pa se tipkamo.
Lp

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.3.2009 10:26:41   
katyy26
Vse najboljše go_ta !!!  

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.3.2009 10:37:18   
go_ta
HVALA!!user posted image

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.