tejči77
|
Uf, sulfinija, pri vas so pa kar draga darila v navadi. Bi ti težko pomagala. Mi si podarjamo bolj kakšne malenkosti in vedno samo eno stvar. Lani je moj dobil na razprodaji kupljeno smučarsko bundo (40€) in je bil ful vesel. Za novo leto pa karto za zimski bazen za deset kopanj, da je imel malo rekreacije pozimi. Se pridno hodi kopat in prav uživa. Ne vem kaj imata tvoja dva rada, s čim se ukvarjata. Pri nas so v navadi bolj praktična darila, za ata pa žal nikoli nisem kupovala darila, ker je že dolgo, kar ga ni med nami. Dobrodošle "nove" nosečke! Čim več nas je tem bolje. Aprilčica07, samo da je mimo, pa čim lažje čakanje na rezultate ti želim. Sicer bo pa vse ok. Glede iztekanja mleziva, tudi meni je v prejšnji nosečnosti, mislim, da se je začelo tam okoli 25 tedna. Se ne spomnim točno, pa potem nisem imela dovolj mleka za dojit. Tako, da to je relativno, ni pa nič nenavadnega. Glede mazanja trebuščka: v prvi nosečnosti sem si mazala z L'ocitanovim mandljevim oljem in res do poroda nisem dobila nobene strije. Na porodu sta se mi na trebuh dve babici obešale in so se mi naredile okoli popka. Take grde, temne, si sploh nisem mogla pogledat trebuha. Pa kaj češ. Potem sem se malo pozanimala, kako to stran spravit, pa so mi vsi rekli, da strij ne moreš z ničemer odpravit, da itak po letu same zbledijo. Zdaj sem si kupila od Mustele serum proti strijam, prav za nosečnice. In ne morem verjet, v enem tednu so postale čisto blede, vidijo se v bistvu le še brazgotine. Sem bila ful presenečena ker takega efekta res nisem pričakovala. Bom kar nadaljevala s to kremo. Maže me pa moja 20 mesečnica, je čisto navdušena, dalahko packa s kremo in me boža. Mi smo bili pa v soboto na Rogli, moj se je smučal, midve z Lariso sva pa morale biti bolj v koči, ker je noro pihalo.Si je revica kar rokavičke pred obraz tiščala. Sva šle za eno urco in pol na sprehod in se malo vozičkat. Ampak je bilo res neznosno. In sva potem tudi sankanje odpovedali, se mi je zdelo bolj pomembno, da ne zboli. No, včeraj zjutraj sem pa po dolgem času spet bruhala. Pojma nimam kaj je bilo, mogoče je pripomogel kašelj, želodec je pa skozi bolj na robu. In ravno takrat je bil moj lubi na WC-ju. Preden sem uspela pritečt v kuhinjo, ker nisem vedla kam naj grem, mi je že vse vrglo čez. Jaaaaoooo. Kakšne imamo mi. Upam, da nisem kateri zagrenila dan. Smo se pa potem popoldan lepo na sončku vozičkali ob jezeru, Larisa je pa seveda lepo drnjohala. Ji tako paše, da spi v vozičku. Verjetno bom morala našega drugega sončka nosit, ker mu Larisa ne bo hotela odstopit vozička. Me prav zanima, kako bo tole zgledlo pri nas, na sprehod it.