Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu... Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila. Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc ja, saj drugače sem imela v otroštvu sosedo, ki je ornk zgodaj začela (beri 12 let) in vsem Saj se je pozneje umirila in ima fajn družino, ampak kot najtnico so jo poznali vsi le po "rada da"....srčno upam, da bom znala moje otroke drugače vzgojit. Zato pa sem jaz bila bolj pri ta poznih, ker mi je vedno hodila soseda pred oči in njeno početje se mi je gabilo . Ne vem no, pa saj najtniki se lahko še kako drugače zabavajo, za sex je cajt celo življenje.... To je vse res, samo sedaj se jim tako mudi, da je joj. Ko bo enkrat poročena kakih 10-15 let, bo itak vsega sita Špelin@: Uff, lepo od kolegice Jaz sem tudi tako srečna, ko izvem kako tako novičko . Da se razume, je fajn, dokler se meni ne zgodi pri drugih pa sem v 9 nebesih hijenca: po pravici povedano jaz nisem nikoli slišala pohval za ušesni termometer. Ga imam za orientacijo, ampak še vedno raje posežem po klasičnem. Imam pa od braunovega in se mu tudi vsake toliko malo odklopi. Hjenca, če svečke ne pomagajo, ga daj hladit v vodo s kake 36stC in mu počasi dotakaj hladnejše vode. Vročina začne padat po parih minutah v vodi. To je ukrep, ki so mi ga priporočili v bolnici, če ima otrok visoko vročino in svečka ne prime. Paracetamoli ne prime vedno, v bolnici potem dajo voltaren svečko, ki pa je za vsakdanjo uporabo kar nevarna, saj lahko ob predoziranju preveč zniža temperaturo. Jaz sem jih dobila na recept, ko smo z malim šli na morje v tujino. CatJa: za zdravega korenjačka!!! Ma saj se bo tud mamica lahko naspala, še malo ...GH, naša spet manj je ****: si uganla Smo vozičkale/kurile kalorije/ po sončku kasso: ja na lokalne hribču smo bile do kolen v blatu nina7: ja lep razgled, pa gospa antilopa , vidim , da uživa tilči; za pregled in mere. A si Darmar in svojeglava sta bile pa danes caught in the act
|