|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 15:19:00   
kasso
Vam moram še povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo v Mercator centru user posted image
Sem šla po eno ornk špežo in ko sem bila na blagajni in vse zložila v voziček, me je skoraj kap. Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Povrh vsega sem še maestro pozabila doma, ker sem nekaj plačevala preko neta in nisem dala nazaj v denarnico. A mi je blagajničarka vseeno šla na roko, da je dala voziček h kraju, jaz sem pa šibala k tašči po njeno Mercator kartico. Tako, da veste, Mercator center v PO navadnih kartic ne sprejme, ampak le tiste, ki imajo čip.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.11.2008 15:21:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Jaz bi zamenjala tole v dnevni. In sicer v tako orng rdečo, ma ne vem, kako jo naj imenujem. Taka mal bolj temna, ampak rdeča rdeča user posted image

Tako imamo mi eno steno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.11.2008 15:22:29   
Čmrlika
Kje pa ti živiš? Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu.

AAAAAAAaaa???user posted image

Moja nečakinja je ravno v tej fazi.......user posted image , ojoj, sem malo naprej zdaj brala, zgleda da se ne bo še zbudla...moja ribica...
Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan.

A joj, mene bi panika...bi šla oziroma klicala P...Kako je zdaj z njim? Mislim na vaju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira. Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure.

Joj, sem komaj zdaj vidla------verjetno si že zrihtala...Centralo je treba klicat, vedno je en P tam, cel dan........

Jaz tud nisem vedla, pa sem klicarla....v ponedeljek, ker je naša P v bolniški in mi je rekla, da naj pridem kadarkoli, kap tak ko sem ti zgoraj napisala...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.11.2008 15:23:58   
Čmrlika
zdaj pa ne morem na Videka nehat mislit......Hijenca javi.....ma ne vem če te ne bom kr poklicala,,,user posted image

Nič grem se porihtat, ko se pikec zbudi šibamo po  njenega mlekeca v avstrijo......ker ga pri nas ni.....user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.11.2008 15:25:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Vam moram še povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo v Mercator centru user posted image
Sem šla po eno ornk špežo in ko sem bila na blagajni in vse zložila v voziček, me je skoraj kap. Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Povrh vsega sem še maestro pozabila doma, ker sem nekaj plačevala preko neta in nisem dala nazaj v denarnico. A mi je blagajničarka vseeno šla na roko, da je dala voziček h kraju, jaz sem pa šibala k tašči po njeno Mercator kartico. Tako, da veste, Mercator center v PO navadnih kartic ne sprejme, ampak le tiste, ki imajo čip.

user posted image user posted image user posted image  katasrofa

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
19.11.2008 15:25:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

zdaj pa ne morem na Videka nehat mislit......Hijenca javi.....ma ne vem če te ne bom kr poklicala,,,user posted image

Nič grem se porihtat, ko se pikec zbudi šibamo po  njenega mlekeca v avstrijo......ker ga pri nas ni.....user posted image user posted image user posted image

Katerega pa uporabljate, da ga ni pri nas?

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
19.11.2008 15:26:48   
Anonimen
Pri nas Gaja še kr spi,že dve uri user posted image user posted image user posted image . Se vid,da spi k tok tuki gor visimuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
19.11.2008 15:36:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

O ti user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.11.2008 15:37:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Katerega pa uporabljate, da ga ni pri nas?

To pa tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.11.2008 15:39:12   
Estrella*
Jaz sem našo totalno z.d.r.....ko sva šle na potep. Ko sva prišle domov je bial lačna, zaspana(40min v vozičku) ura pa okoli14huser posted image Sem ji dala mleko in sedaj spi dobro uro in pol. Jaz pa tud nikamor ne sme iti, ker je takoj pi....rija.
Seznam...bom počakala, da javi še VALENTINA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.11.2008 15:40:01   
špelin@
Aha, sem se spomnila, da dolgujem še en odg.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek user posted image  In pridna pomočnica user posted image

Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven?

Naenkrat (da 1x napolnim pečico) uporabim max. 1,5 kg moke. Koliko potem ven pride v teži, ne znam ocenit user posted image  Vem samo, da dobim ven 3 hlebce in nekaj žemljic user posted image  Pečem v pečici na dveh etažah, vmes zamenjam zgornji in spodnji pekač user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.11.2008 16:15:36   
Estrella*

Aha, sem se spomnila, da dolgujem še en odg.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek user posted image  In pridna pomočnica user posted image

Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven?

Naenkrat (da 1x napolnim pečico) uporabim max. 1,5 kg moke. Koliko potem ven pride v teži, ne znam ocenit user posted image  Vem samo, da dobim ven 3 hlebce in nekaj žemljic user posted image  Pečem v pečici na dveh etažah, vmes zamenjam zgornji in spodnji pekač user posted image

SS: Milim, da bom k tebi prišla po inštrukcije za peko kruha, ker jaz sem totalni anti talentuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.11.2008 16:21:10   
Estrella*
Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.11.2008 16:23:41   
Anonimen
Morm še tile dve fotki prilimat user posted image ,tkole je pa zdeleuser posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
19.11.2008 16:27:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, zdaj pa ti meni razloži, kaj so tele vajine šifre???

nina7, božanski sončni zahod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
19.11.2008 16:31:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Morm še tile dve fotki prilimat user posted image ,tkole je pa zdeleuser posted image

user posted image

user posted image

Nina, danes si pa romantična. A maš svojga šocla doma??????user posted image user posted image user posted image Lepo je, pri nas pa se mi zdi, da je tako pusto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.11.2008 16:33:42   
Estrella*

kake šifre....februarčice imajo prednost 413 straniuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.11.2008 16:37:42   
hijenca
Midva sma nazaj od P. So mu pregledali kri in vodo, poslušala od spredaj in od zadaj, 2x mu je gledala v ušeska, v usta, a neke diagnoze nisma dobila. Kri in voda sta super, pljuča čista, edino kar bi lahko bilo je, da je kakšno blago vnetje v ušesku, ampak ker ima zelo ozek  sluhovod ni mogla prav videt, koliko je pa vidla, pa bi naj bilo OK. Dala nama je kapljice za v uho in v kolikor bi bilo še slabše stanje, morama takoj poklicat in prit nazaj.  Vročina je ponovno 38 C.

Termometer sem zamenjala, sedaj imamo od Diafita Omron, ko sem mu merila temperaturo v ritki, odštela 0,6 in potem zmerla z novim v ušesku, in temperatura je bila povsem enaka user posted image user posted image user posted image , danes dela tako kot je treba user posted image .

Zdaj si pa grem skuhat kavico.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.11.2008 16:49:10   
kasso
nina7 lepooooouser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.11.2008 16:49:54   
sesil
hello,

danes smo se pa z Anejo samo potepale. Nikjer konkretno, ampak sva ble skozi zunaj - je blo tako lepo vreme.
najstnice in sex? ko sem jaz  delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično.
sekirca v Logatcu. a ni to tam kjer je skakalnica. sej tako se mi zdi. sem že bla tam gor.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 920
19.11.2008 16:50:18   
špelin@

kake šifre....februarčice imajo prednost 413 straniuser posted image

Ja, pa vidve vesta, kdaj so februarčice že začele!!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Midva sma nazaj od P. So mu pregledali kri in vodo, poslušala od spredaj in od zadaj, 2x mu je gledala v ušeska, v usta, a neke diagnoze nisma dobila. Kri in voda sta super, pljuča čista, edino kar bi lahko bilo je, da je kakšno blago vnetje v ušesku, ampak ker ima zelo ozek  sluhovod ni mogla prav videt, koliko je pa vidla, pa bi naj bilo OK. Dala nama je kapljice za v uho in v kolikor bi bilo še slabše stanje, morama takoj poklicat in prit nazaj.  Vročina je ponovno 38 C.
Zdaj si pa grem skuhat kavico.

user posted image  user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa naj se mali le lepo v miur pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 921
19.11.2008 16:50:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
najstnice in sex? ko sem jaz  delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.11.2008 16:52:29   
kasso
hijenca.....a ima vročino od tega ušeskauser posted image

imam eno vprašanje: A ima otrok nujno vročino, če ima vnetje ušes? Varja je ornk tečna, spi mi na rokah in ko jo odložim, vrešči user posted image vročine pa nima.

calgel ne zaleže več

< Sporočilo je popravil kasso -- 19.11.2008 16:53:05 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.11.2008 16:53:55   
sesil
dobro da je debata o kruhu. moram tudi jaz speči zame polnozrnat kruh. samo polnozrnata moka, voda kvas...tega jem samo jaz.

nina7, to je že idila, sam še sneg manjka.
estrella, tiste tvoje spomladanske bom pa ignorirala. če je zima, je zima in ima da pada sneg.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 924
19.11.2008 16:54:42   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

hello,

danes smo se pa z Anejo samo potepale. Nikjer konkretno, ampak sva ble skozi zunaj - je blo tako lepo vreme.
sekirca v Logatcu. a ni to tam kjer je skakalnica. sej tako se mi zdi. sem že bla tam gor.

ma ne mi rečt, da si skakalauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?