Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:19:00
|
|
|
|
kasso
|
Vam moram še povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo v Mercator centru Sem šla po eno ornk špežo in ko sem bila na blagajni in vse zložila v voziček, me je skoraj kap. Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Povrh vsega sem še maestro pozabila doma, ker sem nekaj plačevala preko neta in nisem dala nazaj v denarnico. A mi je blagajničarka vseeno šla na roko, da je dala voziček h kraju, jaz sem pa šibala k tašči po njeno Mercator kartico. Tako, da veste, Mercator center v PO navadnih kartic ne sprejme, ampak le tiste, ki imajo čip.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:21:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz bi zamenjala tole v dnevni. In sicer v tako orng rdečo, ma ne vem, kako jo naj imenujem. Taka mal bolj temna, ampak rdeča rdeča Tako imamo mi eno steno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:22:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
Kje pa ti živiš? Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu. AAAAAAAaaa??? Moja nečakinja je ravno v tej fazi....... , ojoj, sem malo naprej zdaj brala, zgleda da se ne bo še zbudla...moja ribica... Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. A joj, mene bi panika...bi šla oziroma klicala P...Kako je zdaj z njim? Mislim na vaju... Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira. Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure. Joj, sem komaj zdaj vidla------verjetno si že zrihtala...Centralo je treba klicat, vedno je en P tam, cel dan........ Jaz tud nisem vedla, pa sem klicarla....v ponedeljek, ker je naša P v bolniški in mi je rekla, da naj pridem kadarkoli, kap tak ko sem ti zgoraj napisala...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:23:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
zdaj pa ne morem na Videka nehat mislit......Hijenca javi.....ma ne vem če te ne bom kr poklicala,,, Nič grem se porihtat, ko se pikec zbudi šibamo po njenega mlekeca v avstrijo......ker ga pri nas ni.....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vam moram še povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo v Mercator centru Sem šla po eno ornk špežo in ko sem bila na blagajni in vse zložila v voziček, me je skoraj kap. Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Povrh vsega sem še maestro pozabila doma, ker sem nekaj plačevala preko neta in nisem dala nazaj v denarnico. A mi je blagajničarka vseeno šla na roko, da je dala voziček h kraju, jaz sem pa šibala k tašči po njeno Mercator kartico. Tako, da veste, Mercator center v PO navadnih kartic ne sprejme, ampak le tiste, ki imajo čip. katasrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika zdaj pa ne morem na Videka nehat mislit......Hijenca javi.....ma ne vem če te ne bom kr poklicala,,, Nič grem se porihtat, ko se pikec zbudi šibamo po njenega mlekeca v avstrijo......ker ga pri nas ni..... Katerega pa uporabljate, da ga ni pri nas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas Gaja še kr spi,že dve uri . Se vid,da spi k tok tuki gor visim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:36:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vam moram še povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo v Mercator centru Sem šla po eno ornk špežo in ko sem bila na blagajni in vse zložila v voziček, me je skoraj kap. Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Povrh vsega sem še maestro pozabila doma, ker sem nekaj plačevala preko neta in nisem dala nazaj v denarnico. A mi je blagajničarka vseeno šla na roko, da je dala voziček h kraju, jaz sem pa šibala k tašči po njeno Mercator kartico. Tako, da veste, Mercator center v PO navadnih kartic ne sprejme, ampak le tiste, ki imajo čip. O ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:37:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika zdaj pa ne morem na Videka nehat mislit......Hijenca javi.....ma ne vem če te ne bom kr poklicala,,, Nič grem se porihtat, ko se pikec zbudi šibamo po njenega mlekeca v avstrijo......ker ga pri nas ni..... Katerega pa uporabljate, da ga ni pri nas? To pa tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:39:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem našo totalno z.d.r.....ko sva šle na potep. Ko sva prišle domov je bial lačna, zaspana(40min v vozičku) ura pa okoli14h Sem ji dala mleko in sedaj spi dobro uro in pol. Jaz pa tud nikamor ne sme iti, ker je takoj pi....rija. Seznam...bom počakala, da javi še VALENTINA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 15:40:01
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, sem se spomnila, da dolgujem še en odg. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek In pridna pomočnica Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven? Naenkrat (da 1x napolnim pečico) uporabim max. 1,5 kg moke. Koliko potem ven pride v teži, ne znam ocenit Vem samo, da dobim ven 3 hlebce in nekaj žemljic Pečem v pečici na dveh etažah, vmes zamenjam zgornji in spodnji pekač
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:15:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, sem se spomnila, da dolgujem še en odg. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek In pridna pomočnica Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven? Naenkrat (da 1x napolnim pečico) uporabim max. 1,5 kg moke. Koliko potem ven pride v teži, ne znam ocenit Vem samo, da dobim ven 3 hlebce in nekaj žemljic Pečem v pečici na dveh etažah, vmes zamenjam zgornji in spodnji pekač SS: Milim, da bom k tebi prišla po inštrukcije za peko kruha, ker jaz sem totalni anti talent
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:21:10
|
|
|
|
Estrella*
|
Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Morm še tile dve fotki prilimat ,tkole je pa zdele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:27:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413 Ej, zdaj pa ti meni razloži, kaj so tele vajine šifre??? nina7, božanski sončni zahod
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:31:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Morm še tile dve fotki prilimat ,tkole je pa zdele Nina, danes si pa romantična. A maš svojga šocla doma?????? Lepo je, pri nas pa se mi zdi, da je tako pusto...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:33:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413 Ej, zdaj pa ti meni razloži, kaj so tele vajine šifre??? nina7, božanski sončni zahod kake šifre....februarčice imajo prednost 413 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:37:42
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma nazaj od P. So mu pregledali kri in vodo, poslušala od spredaj in od zadaj, 2x mu je gledala v ušeska, v usta, a neke diagnoze nisma dobila. Kri in voda sta super, pljuča čista, edino kar bi lahko bilo je, da je kakšno blago vnetje v ušesku, ampak ker ima zelo ozek sluhovod ni mogla prav videt, koliko je pa vidla, pa bi naj bilo OK. Dala nama je kapljice za v uho in v kolikor bi bilo še slabše stanje, morama takoj poklicat in prit nazaj. Vročina je ponovno 38 C. Termometer sem zamenjala, sedaj imamo od Diafita Omron, ko sem mu merila temperaturo v ritki, odštela 0,6 in potem zmerla z novim v ušesku, in temperatura je bila povsem enaka , danes dela tako kot je treba . Zdaj si pa grem skuhat kavico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:49:10
|
|
|
|
kasso
|
nina7 lepooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:49:54
|
|
|
|
sesil
|
hello, danes smo se pa z Anejo samo potepale. Nikjer konkretno, ampak sva ble skozi zunaj - je blo tako lepo vreme. najstnice in sex? ko sem jaz delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično. sekirca v Logatcu. a ni to tam kjer je skakalnica. sej tako se mi zdi. sem že bla tam gor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:50:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: decembrke, januarčice, marčevke in aprilčise so padle. Kaj pa februarčice????Imajo +413 Ej, zdaj pa ti meni razloži, kaj so tele vajine šifre??? nina7, božanski sončni zahod kake šifre....februarčice imajo prednost 413 strani Ja, pa vidve vesta, kdaj so februarčice že začele!!!! IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P. So mu pregledali kri in vodo, poslušala od spredaj in od zadaj, 2x mu je gledala v ušeska, v usta, a neke diagnoze nisma dobila. Kri in voda sta super, pljuča čista, edino kar bi lahko bilo je, da je kakšno blago vnetje v ušesku, ampak ker ima zelo ozek sluhovod ni mogla prav videt, koliko je pa vidla, pa bi naj bilo OK. Dala nama je kapljice za v uho in v kolikor bi bilo še slabše stanje, morama takoj poklicat in prit nazaj. Vročina je ponovno 38 C. Zdaj si pa grem skuhat kavico. Zdaj pa naj se mali le lepo v miur pozdravi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:50:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil najstnice in sex? ko sem jaz delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:52:29
|
|
|
|
kasso
|
hijenca.....a ima vročino od tega ušeska imam eno vprašanje: A ima otrok nujno vročino, če ima vnetje ušes? Varja je ornk tečna, spi mi na rokah in ko jo odložim, vrešči vročine pa nima. calgel ne zaleže več
< Sporočilo je popravil kasso -- 19.11.2008 16:53:05 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:53:55
|
|
|
|
sesil
|
dobro da je debata o kruhu. moram tudi jaz speči zame polnozrnat kruh. samo polnozrnata moka, voda kvas...tega jem samo jaz. nina7, to je že idila, sam še sneg manjka. estrella, tiste tvoje spomladanske bom pa ignorirala. če je zima, je zima in ima da pada sneg.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:54:42
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil hello, danes smo se pa z Anejo samo potepale. Nikjer konkretno, ampak sva ble skozi zunaj - je blo tako lepo vreme. najstnice in sex? ko sem jaz delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično. sekirca v Logatcu. a ni to tam kjer je skakalnica. sej tako se mi zdi. sem že bla tam gor. ma ne mi rečt, da si skakala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?