rovar_ka
|
Dober večer babike! Mi smo iz posvetovalnice, tako da Blacky, za vsak slučaj imaš ZS imamo pa 6480 g in 63,5 cm pri 4 mescih. Majuška - dojenje - vzrok za kratko dojenje je ta, da pojma nimam, ker nisem vprašala pediatrinje . Pa ne zato, ker bi pozabla, ampak zato, ker se je Tia drla kot žival. To pa zato, ker ko ji je P hotla dat cepivo za rotavirus, sem Tio lepo držala sede pri sebi, pa je prišla sestra in rekla, naj bo bolj nazaj in jo je na silo potisnila dol v ležeči položaj in jo držala za rame (mala pa noče bit niti podrazno naslonjena, razen če je zaspana, pa še takrat redko). Mala je popiz.dla!! In to samo zato, ker jo nekaj na silo držijo, ko bi prav lepo pojedla dol sede, tudi kapljice ji dajem na žličko in ni nikol problem. In potem se je taaaakoooo drla, kot da ji kdo kožo odira. Boga moja biba mala, sploh ni prišla k sebi od joka. Ni hotla dude (jo je P namazala tudi z daktarin gelom), ko pa sem jo hotla podojit, da bi se malo umirla, pa itak ni mogla, ker je bogo dete tak hlipalo, da se ji je vsakič zaletelo, ko je hotla malo mlekeca spit Pa še večji jok Jaoooo, te sestre, sem bla jezna ko Sej zdaj sem že ok, me je Mr. McDonald's k sebi spravil No, grem zdaj brat nazaj, da vidim kaj ste spet klofale, upam da ne preveliko, ker morem it gledat Prison Break z dragim čez kako uro