metuljcek321
|
Hoj! Sprehod st. 2 je bil 1A. Prava zimska idila je zunaj. Soncek, mraz, sneg, lepo, lepo, lepo, naj bo se dolgo tako Almera, smrdeca usesa - ti to resno? Kaksen vonj pa je? lex, za pogumno Vito! To je prava punca! Ena za vse, ki so bili cepljeni v teh dneh. Nas je P opozorila, da je tole drugo cepljenje mal bolj hinavsko in vec otrok odreagira z vrocino, tecnobo, otrdlino na mestu vboda ipd. Tinky, kako je Teo? GR, 16 let - dobra doba! In ze po 3-eh meseceih skupaj zivet? Vau Kva ste face, ve, ta hitre. Ma, saj najbrz je res tko - k cutis, da je to to, je brez veze cakat in mutit. No, midva sva kljub obcutku, da je to definitivno to odlasala in odlasala ter se porocila, k sva bla skupaj ze skoraj 7 let & takrat sva se tud skupaj preselila. Hja, eni smo bolj slow motion Tinky, ja, biti mama je 24/7 job, ampak definitivno se pa strinjam, da si mora mami vzet cas tudi ZASE in ZA PARTNERJA. Jasno, baby je nr. 1, ampak svet se se vedno vrti naprej & na to vcasih mal pozabimo. Ni ga cez kvaliteten babji cvek tu in tam, al pa cez dober soping, romanticen vecer z dragim ipd. Sam pravo ravnovesje je treba najdt, pa je svet prekrasen, a ne? zimska, st. 34, a ti to resno? Ma, vceraj sem bila paf, k je bila na tapeti st. 36, zdaj pa se manj. Ja, kaksne slamice ste, dekleta moja. Noro! In sestricna? Je bla najbrz ob odhodu in seventh heaven, kaj Men bi se tud zdel dzabest (aha, sem na tekocem, kaj dogaja pri sloanglescini ), ce bi poverbala tolk cotk. Mnjaaaaaam. Sicer pa zdaj bojo kmal razni popusti - Miklavzev, Bozickov ipd. Jaz ze nekaj let ne cakam vec januarskih razprodaj, ker ni racunice - je itak ze decembra vse vsaj tolk znizan, kt pol, pa se gneca je manjsa in dobis, kar ces. Kaj pa ve prakticirate? Jest sem mela pa glih zadnjic probo svojih cunj ---- ma, je blo kt v trgovini, k je blo treba tolk reci nase navlect Anyway, ugotovila, da grem v vecino stvari (hip, hip, hura), je pa problem pr par hlacah, k so tko nasponane, da glava pece. Ce bi sam stala, bi blo OK, ker se je pa treba vcasih tud usest, pa rajsi ene par hlac se ne bi "peljala ven." Da ne bi blo kaksne katastrofe svetovnih razseznosti ... bang 3jemi, totalno srckana pesmica. Mene sicer kar ornk pojezi, k folk ne uporablja teh dveh izrazov. Bo treba malcke ze zgodaj zacet navajat, ja. lunica, kdo je pa misa pk? Aja, a se mi na ZS lahko javi oseba po imenu Metoda? Mam eno vpr. zanjo. Thanks! Blacky, dobr sta to spali danes. Le tko naprej! Joj, a vasa usesa so tudi smrdokavra? Cak, zdej moram pa moji prav povohat ... moment, prosim ... Evo, zlezla pod njene igrace, k bingljajo nad lezalnikom in ovohavala uhlje - so far so good. Hm ... bom pa zdej mogla ocitno spremljat, kaj dogaja Kaaaaaaaaaaaaj? Angie naj bi bila spet nosecka? Ma, saj to raco sem vidla ze ene dva tedna nazaj, ampak kdo ve, mogoce bosta pa res se kaj nastimala. Oh, moj Brad, resno si se zacopal v Angelino ... smrk, smrk ... Sam zgleda pa kar precej zdelan na slikici, a ne? Hja, tud njemu grejo leta ... kje so cajti, k je bil ves sexy v Jesenski pripovedi, pa Reka poje mi ... Da se ne bom raznezila ... , auroraa & mirjam, sta vidli mojega dragega. Kul, kul. Je blo tko smesno, k so prisli posnet prispevek za oddajo, pa so se potem pretvarjal, da se nekaj blazno resno pogovarjajo in razmisljajo - eh, ti dedci. Ma, danes ima spet vaje, in to neko abnormalno uro - od 4-ih do 7-ih. Halo, a studentom takrat sploh se delajo mozgani? Anyway, sva home alone & bo mami mal klele visela