nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana danes je zate težak dan.Želim ti ,da bi ga preživela v čim manjši bolečini Hvala triš,dan je naokrog in jaz sem spet doma,z eno grdo izkušnjo več in močnejša kot prej.A mojega očija ne izbriše nihče in nič na tem svetu. Hvala. In seveda za tvojega sinka in super oceno.In zlatega sinka imaš,a sem ti to že povedala??Rada bi svojega Klemna vzgojila na tak način,da zna pokazati ljubezen in hvaležnost...kako ti je uspelo??Upam,da bo tudi meni. sunny m.res super slike,sploh tele ČB,nekaj me zanima.A je tvoja Neja podobna tvojemu dragemu?? martinca( ),hvala ti,da si prišla danes pospremit mojega očija,ki si ga tudi ti poznala na zadnjo pot,da si stala na moji strani in mislila name.Hvala za svečke. Glede kuhinje....meni je tudi všeč,če je okno pri pipi,da lahko ven zijam in opazujem okrog...Pomivalca boš pa itak imela,boš pač ven gledala,ko boš solatiko prala in meseka... klepetka( )majra,dašabina,lutiropan,Lusa-hvala za svečko za mojega očija...,koala, limma, sani,klaja, katee, intruder( ),mala pikica, anita,katarinas, ljubljana, Sunny m., vaney,Hvala res vsem,ki ste mislile name,na naju,na mojega očeta...Danes zaključujem zgodbo in odpiram novo poglavje življenja,upam,da mi uspe.Računam na vas in v naprej hvala. Vsem tudi hvala za čestitke mojemu sončku Klemnu!! Lunca,čestitke tvoji sestri za €!!Oziroma zlato!! katee, Žan Luki za zobek. mala pikica, tvojemu dragemu za 100€! ljubljana ,Klemen je držal v ustih moder E . koala,upam,da si se ohladila inje dragi že doma,pa da sta večerjo skupaj pojedla brez grdih pogledov.Seveda pa te dobro razumem...Tudi jaz bi bila huda kot ris! Lepo da si mislila name draga prijateljica V.in zdaj sem se javila,tako da lahko greš ajat.Hvala ti za vse. sani,upam,da naju s klepetko ne loviš in pišeš dooolgeee poste...Ne dava se . klepetka,upam,da Maruši ni preveč hudo in da bo kmalu zdrava,pa seveda če hočeš pogledam še jaz za roza MP3 . In super da sta s tistim zaletavčkom rešila zadevo na normalen način,čeprav bi jaz tudi rekla,da si bila ti kriva,ker tisti,ki se zadaj zabije,je ponavadi krivec. Ampak glavno,da je vse ok. Evo,pa sem nazaj .