sani1
|
Evo pa je še en dan za nami... Intruder- tudi tvoje besede mi ne gredo iz glave, ko si zadnjič tako lepo napisala za rojstni dan... Vidim, da se vidva z Vidom tudi veliko veliko igrata... anita- ja imaš prav, da nas čakajo še bolj pestri in zanimivi časi. Ti naši sončki tako hitro napredujejo, da jih kar ne dohajamo včasih... katarinas- ja bo kar fajn it zopet malo delat. Potem bomo pa še enega naštimali pa bomo zopet malo doma. lunca- ti pa si res med prvimi z to službo. No pa vaney. Samo pri njej je možek doma. triš- ti si kar privošči kozarček ali dva. Čestitke Maticu za angleščino! Če bi vedela, da rabiš stolček bi ti ga jaz zadnjič kupila, ko sem bila v Ikei. limma- je super zdej, ko imamo iz koroške samo dobrih 45 minut do Celovca. Pa še vinjete ne rabimo kupit... Pa še ena stvar je dobra v Avstriji in sem si jo z veseljem privoščila ampak to je samo moja grda razvada. Je bil pa nakup in potepanje prav super. S prijateljicami je pač vedno fajn. Uživaj tudi ti... ljubljana- res je to leto tako hitro minilo na okrog, da človek kar ne more verjeti. Najboljše od vsega pa je, da se osebno poznamo in da smo uresničile piknik in seveda vsa ta naša kofetkanja. Lepo je poznati ljudi z katerimi se pogovarjaš in točno vedo kaj in kako misliš. Je pa Martin točno trofil naše celotno leto z temi smeškoti... golobček- a ne? Sem že našla smeškota. Sej sem ti že zadnjič rekla, da bom tega uporabila. A ni fajni? koala- ne jezi se. Sej bo on jedel mrzlo in postano. Jaz se s tem nikoli nisem in se ne bom obremenjevala. To imam HB po svoji mami. Hladilnik je pol in vedno se najde kaj za pod zob. Sem pa pripravljena tudi ob 12 ponoči it pečt palačinke in kaj kuhat. Ne kuham pa v naprej, da pol prelagam lonce to pa ne... sem čudna, sej vem... Ampak ti si se pa vsaj malo nasmejala zdej... dašabina- tvoj Miha ti malo nagaja. Tako je prav... sunny- upam, da bo današnja noč boljša. Pogrešam pa kar nekaj žensk- ursulino, majro, mml... Kje ste ženske? Sem pa danes bila zunaj na sprehodu in sem razmišljala, da se res večina med sabo poznamo. Vse smo si na nek način podobne in jaz sem ugotovila, da imam z vsako nekaj skupnega. Prav zanimivo je bilo o tem razmišljat in tuhtat. Sem našla še za golobček, ki sva se zadnjič prvič videle v CE, da imamva veliko veliko skupnega. In tudi izluščila sem nekaj iz tega. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Ja bliža se konec leta. V nedeljo je prva adventna nedelja. Gorela bo prva svečka na mizi. In pri nas bo na zadnjo svečko gorela še dodatna na torti. Saj bo Manja ravno na 4 adventno nedeljo praznovala svoj prvi roj. dan. In potem bo božič in leto se bo z pokom šampanjca končalo in ob enem začelo novo. Potrebno bo narediti obračun stvari, dogodkov, pripetljajev, smeha, joka, jeze novih poznanstev, uspehov in neuspehov. Stvari, ki še niso dokončane a bodo kmalu, stvari ki se nikoli ne bodo ponovile in potrebno bo zastaviti nove cilje, nove želje bo potrebno pospraviti v svoje glave. Joj koliko dela nas še čaka v teh dneh. Prižgale se bodo lučke v vseh mestih in vaseh. Pri nas v Ljubljani bo zopet čudovito. Pridite kaj na okrog pogledat to našo lesketajočo prestolnico. Mi bomo šli na kozarček toplega čaja in zakuhanega vinčka. Sem kot mali otrok in se res že veselim decembra. Pa še sneg bomo imeli. Grem zdej malo kmetijo ppgledat... Danes je luna. Me nosi ja... sem si že 30x umila roke...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|