|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
27.11.2008 9:41:43   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

lusa mi začnemo tudi že drug teden z vrtcom.

Punce saj ne morem verjet, moja sestra je na radiu1 zadela 11.111 eur v zlatu. jeeeeeee.user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEEEE UPAM DA BO TUD KAJ ZATEEEE....user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
27.11.2008 9:48:51   
klaja
Martinca čakamo na slike od tvoje kuhinje!

Meni pa te slike od raznih peciv in piškotov nič ne naredijo, tako da jih lahko še kar naprej pridno lepite, pa kak recept tudi lahko pripišete.user posted image

Mala pikica super za službo, bravo!!!

Lunca bravo za sestro!

Nana bodi močna danes, vedi da smo z mislimi s tabo!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
27.11.2008 9:51:57   
sani1
Klemen vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

muzika- t
orto bom  naredila samo sem razmišljala, da bom dala namesto brusnic borovnice. Bom videla... recept sledi...

triš-
hvala za skrivnost. Bom zdej tudi jaz kaj spekla...user posted image

mala pikica-
čestitke za službo. Jaz pa sem ravno prejšnji mesec praznovala ljubilej. 10 let!  Nisem pa še zalila. Bom ko bom v službi... Si bomo privoščili na novoletni zabavi...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
27.11.2008 10:14:56   
katee
Da se še jaz malo oglasim!

Nimam kaj pametnega povedat. Žan Luka je dobil dvojkico levo spodaj in imamo že 7 zob!!!!

Še vedno ima drisko. Tudi apetit se mu je vrnil, sicer ne poje toliko kot je pred boleznijo, ampak nekaj je že.

Limma: včeraj so me klicali iz Ecca in so mi povedali, da so dobili čeveljčke. Sem jih šla takoj iskat in so res zelo lepi!

Nana: danes še posebej mislim nate in na tvojo družino. Bodi močna in drži se. Klemnu pa čestitam za 11 mesecev.

ŽAn Luka je ponoči slabo spal. Skoz se je prebujal v joku. Ob 4h je že hotel flaško. Potem je zaspal v najini postelji in se na pol ure prebujal z jokom. ne vem, kaj mu je bilo. Jaz sem čisto polomljena in neprespana. Sedaj malček spi, jaz se bom šla pa tudi ulečt.

Lep dan vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
27.11.2008 10:37:01   
Intruder24
Vsem malim slavljenčkom za nazaj user posted image

Mali krompirček user posted image !

anchikaa z zamudo, ampak iz srca user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
27.11.2008 10:38:05   
Intruder24
lunca super za sestro user posted image

Vsem bolančkom user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
27.11.2008 10:39:42   
Intruder24
sani1 zelo lepo napisano ! user posted image  Veliko smo dali skozi to leto in seveda leto poprej. Včasih je bilo lažje, ko smo jih nosile v trebuščkih, vendar tista negotovost pa je zdaj vseeno mimo...in tako zelo sem vesela, da so vsi malčki sedaj super user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1107
27.11.2008 10:41:12   
Intruder24
nana moja user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1108
27.11.2008 10:46:27   
Intruder24
mala pikica čestitke za službo user posted image

golobček super za Ninine kolke user posted image

karmyka čudovite slikice! user posted image

Vsem za nove zobke user posted image , mi smo pred enim mesecem dobili enega in smo še vedno samo pri tem user posted image

Tako, v MB je sonček, čakam še, da se moj mali sonček zbudi, da greva na kratek potep..potem pa igrat, igrat in še 1x igrat user posted image  

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1109
27.11.2008 10:57:07   
mala pikica
Jaz sem pa danes predčasno iz laboratorija. Zjutraj sem po poti do Maribora 4x bruhala. Brez kakšnih drugih težav. Me je moj ljubi kar domov odpeljal. Sva pa z mml ugotovili, da so verjetno krivi antibiotiki, ki sem jih vzela na prazen želodec user posted image Glavno, da je že bolje user posted image Je pa prav lepo, ko smo sredi tedna vsi doma.

sani kako lepo so napisala user posted image

lunca user posted image user posted image user posted image user posted image za sestro!

limma ne vem še čisto točno, kateru teren bom delala. Nekaj lekarn mi bo pri nas ostalo, večino bom pa verjetno imela dela s Hrvaško user posted image Ne sicer na terenu, ampak z ljudmi, ki bodo delali hrvaški teren.

Draga nana v mislih smo s teboj  user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1110
27.11.2008 10:59:31   
mala pikica
Klemen vse naj, naj!

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
27.11.2008 11:15:57   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

ČESTITKEEEEE UPAM DA BO TUD KAJ ZATEEEE....user posted image user posted image

Po moje ne, ker mora pod nujno nov avto kupit, ta star je že skor za v kanal.user posted image

No mi tudi še vztrajamo pri 2 zobkih.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.11.2008 11:33:23   
Anonimen
Dan!

Janček spi svoj dopoldanski dremež. Zunaj sonček že na vso moč greje, tak da ko se zbudi šibava ven. Sicer je malo prehlajen, ampak moramo izkoristit tako lepo vreme, ker za vikend se nam obeta slabo.
Jan nam zelo lepo spi zadnje 3 noči, danes je potegnil kar do 7:30 ure. Mami naspana, posledično vsi dobre voljeuser posted image

Mala pikica user posted image za službo!

Joj še samo malo in gremo nazaj delat. A katera gre delat že sedaj decembra? Kako je hitro prošlo, a ne?

Lunca user posted image za tvojo sestro!

Žan Luka user posted image za 7.zobek! Nam bo tudi kmalu prebil 7. zobek.

Sani kako si lepo napisala! Pa še kako lepo leto nas sedaj čaka, boste videle, no sej tiste ki mate že starejše bratce in sestrice že veste. Sedaj med 1-2 leti pa res postanejo tako zanimivi, da se jim kr načudit ne moreš in kako hitro napredujejo.

Nana user posted image user posted image user posted image , hkrati pa VSE NAJ NAJ tvojem Klemnu za 11.mes.

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
27.11.2008 11:40:19   
Lunca1
Čestitke vsem ki v teh dneh praznujete. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
27.11.2008 12:38:28   
mala pikica
Moj ljubi pa je pravkar na Radiu center dobil na keš koledarju user posted image user posted image user posted image Najlažje prisluženih 100 € v življenju. Ni sicer tako veliko kot pri sestri od naše lunce, sva pa vseeno zelo, zelo vesela user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
27.11.2008 12:42:22   
Lunca1
Mala pikica čestitke. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
27.11.2008 12:51:39   
koala
Lunca čestitke tvoji sestri, pa naj fajn avto izbere.

mala pikica tudi tvojemu dragemu čestitke.

Tebi pa čestitke za službo, res je lepo brati da nekdo ki ti je blizu dobi službo za nedoločen čas, v današnjih časih se mi zdi da je to že kar znanstvena fantastika.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
27.11.2008 13:30:01   
katarinas
Dan!

Pri nas je ful lep user posted image  smo že z enega sprehoda, Lara spančka, jaz pa malo počivam po kosilu.
Ljubljana sem spekla tvoje pecivo, se zdajle hladi in komaj čakam, da ga razrežemuser posted image

Nana tale je zate user posted image

Klemen user posted image

Mala pikica kako da si bruhalauser posted image user posted image  Pa seveda čestitke za službo, bravo!! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
27.11.2008 13:32:47   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
A katera gre delat že sedaj decembra? Kako je hitro prošlo, a ne?

Ja jaz grem 15.12. user posted image , sploh si ne morem predstavljati, da bo tole glih zdaj...je tko luštno domauser posted image  Ampak saj vem, da se bom hitro navadila, čeprav bo čez čas spet pasalo bit malo domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
27.11.2008 14:14:26   
klaja
Mala pikica superca, vsak € prav pride a ne! Čestitam!

Neposredna povezava do sporočila: 1120
27.11.2008 14:21:35   
limma
mala pikica user posted image user posted image user posted image

V P sem se čisto stopila... sem že pozabila, kako mali so bili naši sončki... od prijateljice punčka je točno 0,5 cm in 500 g daljša oz. težja kot je bila Neža... pa še je tako majčkena user posted image in leeepa, ima dooolge črne laske, frizuro na ježka user posted image Starejši bratec in sestrica sta pa blond.

Pri nas je tudi sonček, krasen dan je.

Triš, te še zanima antilop? Jutri grem v Ikeo in ti ga z veseljem pripeljem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
27.11.2008 14:22:02   
Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
A katera gre delat že sedaj decembra? Kako je hitro prošlo, a ne?

Jaz uradno začnem 9.12.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
27.11.2008 14:24:11   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Limma: včeraj so me klicali iz Ecca in so mi povedali, da so dobili čeveljčke. Sem jih šla takoj iskat in so res zelo lepi!

Super za čeveljčke user posted image user posted image Prav čeveljčki so, tako so cort user posted image Kakšno barvo si pa vzela?
Jaz očitno ne bom prišla do Ljubljane in bom šla v copatih v službo user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
27.11.2008 14:42:02   
TRIŠ
Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica čestitke za 100eur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj grem pa še jaz radio prižgat mogoče tudi kaj zadanemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Limma ja lepo prosim prinesi mi belega z mizico.Lahko ti že danes preko klika nakažem denar samo pošlji mi številko TRuser posted image .Hvala že v naprej

Lusa a vi greste pa že v vrtec,joj to nakazuje da se januarčicam izteka porodniškauser posted image

Sva bila pa danes pri Alfabeti in nam je bilo zelooo lušno.Mati je skuhala celo kosilouser posted image mi je bilo kar nerodno,ampak pojedla pa sva vseeno ker je bilo zelooo okusno.Sem bila danes do 14.00 brez elektrike tako da nisem rabla kuhat ,ker nimam plinauser posted image user posted image user posted image user posted image tašča pa itak komaj čaka da nam kaj skuhauser posted image user posted image user posted image user posted image .Alfabeta še tukaj HVALA ZA DOBRO KOSILO.Naslednjič pa naredi samo solato pa bo čisto dovoljuser posted image user posted image user posted image .Je bila zelooo finauser posted image

So me pa danes povabili iz firme na novoletno zabavo in že komaj čakam ,da se ga malo napijemo,naplešemo in pozabavamouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.11.2008 14:43:57 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
27.11.2008 15:01:35   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

So me pa danes povabili iz firme na novoletno zabavo in že komaj čakam ,da se ga malo napijemo,naplešemo in pozabavamouser posted image

triš mislim, da se še Žan ni čisto odklopil pri tebi user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?