Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 9:41:43
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 lusa mi začnemo tudi že drug teden z vrtcom. Punce saj ne morem verjet, moja sestra je na radiu1 zadela 11.111 eur v zlatu. jeeeeeee. ČESTITKEEEEE UPAM DA BO TUD KAJ ZATEEEE....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 9:48:51
|
|
|
|
klaja
|
Martinca čakamo na slike od tvoje kuhinje! Meni pa te slike od raznih peciv in piškotov nič ne naredijo, tako da jih lahko še kar naprej pridno lepite, pa kak recept tudi lahko pripišete. Mala pikica super za službo, bravo!!! Lunca bravo za sestro! Nana bodi močna danes, vedi da smo z mislimi s tabo!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 9:51:57
|
|
|
|
sani1
|
Klemen vse najboljše!!! muzika- torto bom naredila samo sem razmišljala, da bom dala namesto brusnic borovnice. Bom videla... recept sledi... triš- hvala za skrivnost. Bom zdej tudi jaz kaj spekla... mala pikica- čestitke za službo. Jaz pa sem ravno prejšnji mesec praznovala ljubilej. 10 let! Nisem pa še zalila. Bom ko bom v službi... Si bomo privoščili na novoletni zabavi...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:14:56
|
|
|
|
katee
|
Da se še jaz malo oglasim! Nimam kaj pametnega povedat. Žan Luka je dobil dvojkico levo spodaj in imamo že 7 zob!!!! Še vedno ima drisko. Tudi apetit se mu je vrnil, sicer ne poje toliko kot je pred boleznijo, ampak nekaj je že. Limma: včeraj so me klicali iz Ecca in so mi povedali, da so dobili čeveljčke. Sem jih šla takoj iskat in so res zelo lepi! Nana: danes še posebej mislim nate in na tvojo družino. Bodi močna in drži se. Klemnu pa čestitam za 11 mesecev. ŽAn Luka je ponoči slabo spal. Skoz se je prebujal v joku. Ob 4h je že hotel flaško. Potem je zaspal v najini postelji in se na pol ure prebujal z jokom. ne vem, kaj mu je bilo. Jaz sem čisto polomljena in neprespana. Sedaj malček spi, jaz se bom šla pa tudi ulečt. Lep dan vsem!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:37:01
|
|
|
|
Intruder24
|
Vsem malim slavljenčkom za nazaj Mali krompirček ! anchikaa z zamudo, ampak iz srca
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:38:05
|
|
|
|
Intruder24
|
lunca super za sestro Vsem bolančkom
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:39:42
|
|
|
|
Intruder24
|
sani1 zelo lepo napisano ! Veliko smo dali skozi to leto in seveda leto poprej. Včasih je bilo lažje, ko smo jih nosile v trebuščkih, vendar tista negotovost pa je zdaj vseeno mimo...in tako zelo sem vesela, da so vsi malčki sedaj super
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:41:12
|
|
|
|
Intruder24
|
nana moja
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:46:27
|
|
|
|
Intruder24
|
mala pikica čestitke za službo golobček super za Ninine kolke karmyka čudovite slikice! Vsem za nove zobke , mi smo pred enim mesecem dobili enega in smo še vedno samo pri tem Tako, v MB je sonček, čakam še, da se moj mali sonček zbudi, da greva na kratek potep..potem pa igrat, igrat in še 1x igrat
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:57:07
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem pa danes predčasno iz laboratorija. Zjutraj sem po poti do Maribora 4x bruhala. Brez kakšnih drugih težav. Me je moj ljubi kar domov odpeljal. Sva pa z mml ugotovili, da so verjetno krivi antibiotiki, ki sem jih vzela na prazen želodec Glavno, da je že bolje Je pa prav lepo, ko smo sredi tedna vsi doma. sani kako lepo so napisala lunca za sestro! limma ne vem še čisto točno, kateru teren bom delala. Nekaj lekarn mi bo pri nas ostalo, večino bom pa verjetno imela dela s Hrvaško Ne sicer na terenu, ampak z ljudmi, ki bodo delali hrvaški teren. Draga nana v mislih smo s teboj
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 10:59:31
|
|
|
|
mala pikica
|
Klemen vse naj, naj!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 11:15:57
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ČESTITKEEEEE UPAM DA BO TUD KAJ ZATEEEE.... Po moje ne, ker mora pod nujno nov avto kupit, ta star je že skor za v kanal. No mi tudi še vztrajamo pri 2 zobkih.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 11:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Janček spi svoj dopoldanski dremež. Zunaj sonček že na vso moč greje, tak da ko se zbudi šibava ven. Sicer je malo prehlajen, ampak moramo izkoristit tako lepo vreme, ker za vikend se nam obeta slabo. Jan nam zelo lepo spi zadnje 3 noči, danes je potegnil kar do 7:30 ure. Mami naspana, posledično vsi dobre volje Mala pikica za službo! Joj še samo malo in gremo nazaj delat. A katera gre delat že sedaj decembra? Kako je hitro prošlo, a ne? Lunca za tvojo sestro! Žan Luka za 7.zobek! Nam bo tudi kmalu prebil 7. zobek. Sani kako si lepo napisala! Pa še kako lepo leto nas sedaj čaka, boste videle, no sej tiste ki mate že starejše bratce in sestrice že veste. Sedaj med 1-2 leti pa res postanejo tako zanimivi, da se jim kr načudit ne moreš in kako hitro napredujejo. Nana , hkrati pa VSE NAJ NAJ tvojem Klemnu za 11.mes.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 11:40:19
|
|
|
|
Lunca1
|
Čestitke vsem ki v teh dneh praznujete.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 12:38:28
|
|
|
|
mala pikica
|
Moj ljubi pa je pravkar na Radiu center dobil na keš koledarju Najlažje prisluženih 100 € v življenju. Ni sicer tako veliko kot pri sestri od naše lunce, sva pa vseeno zelo, zelo vesela
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 12:42:22
|
|
|
|
Lunca1
|
Mala pikica čestitke.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 12:51:39
|
|
|
|
koala
|
Lunca čestitke tvoji sestri, pa naj fajn avto izbere. mala pikica tudi tvojemu dragemu čestitke. Tebi pa čestitke za službo, res je lepo brati da nekdo ki ti je blizu dobi službo za nedoločen čas, v današnjih časih se mi zdi da je to že kar znanstvena fantastika.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 13:30:01
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Pri nas je ful lep smo že z enega sprehoda, Lara spančka, jaz pa malo počivam po kosilu. Ljubljana sem spekla tvoje pecivo, se zdajle hladi in komaj čakam, da ga razrežem Nana tale je zate Klemen Mala pikica kako da si bruhala Pa seveda čestitke za službo, bravo!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 13:32:47
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitav A katera gre delat že sedaj decembra? Kako je hitro prošlo, a ne? Ja jaz grem 15.12. , sploh si ne morem predstavljati, da bo tole glih zdaj...je tko luštno doma Ampak saj vem, da se bom hitro navadila, čeprav bo čez čas spet pasalo bit malo doma
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 14:14:26
|
|
|
|
klaja
|
Mala pikica superca, vsak € prav pride a ne! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 14:21:35
|
|
|
|
limma
|
mala pikica V P sem se čisto stopila... sem že pozabila, kako mali so bili naši sončki... od prijateljice punčka je točno 0,5 cm in 500 g daljša oz. težja kot je bila Neža... pa še je tako majčkena in leeepa, ima dooolge črne laske, frizuro na ježka Starejši bratec in sestrica sta pa blond. Pri nas je tudi sonček, krasen dan je. Triš, te še zanima antilop? Jutri grem v Ikeo in ti ga z veseljem pripeljem.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 14:22:02
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitav A katera gre delat že sedaj decembra? Kako je hitro prošlo, a ne? Jaz uradno začnem 9.12.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 14:24:11
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Limma: včeraj so me klicali iz Ecca in so mi povedali, da so dobili čeveljčke. Sem jih šla takoj iskat in so res zelo lepi! Super za čeveljčke Prav čeveljčki so, tako so cort Kakšno barvo si pa vzela? Jaz očitno ne bom prišla do Ljubljane in bom šla v copatih v službo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 14:42:02
|
|
|
|
TRIŠ
|
Lunca za tvojo sestrico mala pikica čestitke za 100eur. Sedaj grem pa še jaz radio prižgat mogoče tudi kaj zadanem Limma ja lepo prosim prinesi mi belega z mizico.Lahko ti že danes preko klika nakažem denar samo pošlji mi številko TR .Hvala že v naprej Lusa a vi greste pa že v vrtec,joj to nakazuje da se januarčicam izteka porodniška Sva bila pa danes pri Alfabeti in nam je bilo zelooo lušno.Mati je skuhala celo kosilo mi je bilo kar nerodno,ampak pojedla pa sva vseeno ker je bilo zelooo okusno.Sem bila danes do 14.00 brez elektrike tako da nisem rabla kuhat ,ker nimam plina tašča pa itak komaj čaka da nam kaj skuha .Alfabeta še tukaj HVALA ZA DOBRO KOSILO.Naslednjič pa naredi samo solato pa bo čisto dovolj .Je bila zelooo fina So me pa danes povabili iz firme na novoletno zabavo in že komaj čakam ,da se ga malo napijemo,naplešemo in pozabavamo
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.11.2008 14:43:57 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 27.11.2008 15:01:35
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ So me pa danes povabili iz firme na novoletno zabavo in že komaj čakam ,da se ga malo napijemo,naplešemo in pozabavamo triš mislim, da se še Žan ni čisto odklopil pri tebi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?