|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
27.11.2008 21:52:36   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Glede trka pa tako; ma saj sva se zabila nekako od  strani, bolj zadaj,  tako prav čudno, res .To itak meni ratauser posted image

klepetka user posted image user posted image  

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.11.2008 21:56:45   
Intruder24
Alfabeta upam, da bo tvoja pupika čimprej zdrava user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.11.2008 21:56:56   
katee
Ajda pozdravi se čimprej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.11.2008 21:57:16   
Intruder24
imam samogovoreuser posted image , zato user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.11.2008 21:57:56   
katee
Zdaj grem pa spat, ker sem utrujena. Nekaj mi je user posted image obljubljal romantični večer, pa ga sploh še ni domauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.11.2008 22:07:23   
klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: sani?

Sem pa danes bila zunaj na sprehodu in sem razmišljala, da se res večina med sabo poznamo. Vse smo si na nek način podobne in jaz sem ugotovila, da imam z  vsako nekaj skupnega. Prav zanimivo je bilo o tem razmišljat in tuhtat.
In tudi izluščila sem nekaj iz tega. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

Ja bliža se konec leta. V nedeljo je prva adventna nedelja. Gorela bo prva svečka na mizi. In pri nas bo na zadnjo svečko gorela še dodatna na torti. Saj bo Manja ravno na 4 adventno nedeljo praznovala svoj prvi roj. dan.  In potem bo božič in leto se bo z pokom šampanjca končalo in ob enem začelo novo. 
Potrebno bo narediti obračun stvari, dogodkov, pripetljajev, smeha, joka, jeze novih poznanstev, uspehov in neuspehov.
Stvari, ki še niso dokončane a bodo kmalu, stvari ki se nikoli ne bodo ponovile in potrebno bo zastaviti nove cilje, nove želje bo potrebno pospraviti v svoje glave.
Joj koliko dela nas še čaka v teh dneh.
Prižgale se bodo lučke v vseh mestih in vaseh. Pri nas v Ljubljani bo zopet čudovito. Pridite kaj na okrog pogledat to našo lesketajočo prestolnico.
Mi bomo šli na kozarček toplega čaja in zakuhanega vinčka.

Sem kot mali otrok in se res že veselim decembra. Pa še sneg bomo imeli.

kako lepo si napisala, prav zares.Ti in tvoji posti mene večkrat ganejo.Al sem pa tako občutljiva ratalauser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

klepetka-  Kako pa naj bi jaz pozabila na tvojo Lano? Nikoli ne bom pozabila, da je bila za dve moji Manji. Ko bosta pa veliki bo pa tvoja plesala balet moja pa bo pri rokoborbi...user posted image

ti me ganeš, ti me nasmeješuser posted image user posted image . Amapk si pa faca. SEm se zadnjič tako zelo nasmejala; sem še M. dala za prebrat tisto, ko si napisala, da se je Manja sama pazila, pa te je prišla vsake toliko  pogledat, če še dihašuser posted image ,....

intruder in nana , hvala za lepe želje

alfabeta, takole stanje kot je dane spri Ajdici je bilo pri nas 1 teden nazaj. zato  vam pošiljam en kupuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 27.11.2008 22:08:06 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.11.2008 22:54:34   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Nana (btw zakaj je krompirček?)

Ne vem,ker je mali debelinko in tako sem ga enkrat poimenovala pa smo nekako ostali pri temuser posted image .

Alfabeta hvala,naj se tvoja Ajda kmalu pozdravi, pa sani smo lepo poklepetale v troje,kajne?

klepetka,zate vse,grem jutri pogledat,imam čas,pa grem in upam,da kaj najdem.

katee,nič ne maraj če boš na borzi,daj to na stran,važno je da si zadovoljna,da delaš to kar imaš rada,in imaš svoje dinarčke,pa četudi si na zavodu.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.11.2008 22:55:57 >

:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
28.11.2008 0:18:43   
klaja
Ljubljana povej Martinu, da nam je zelo lepo popestril našo temo!

Triš ja čestitke tvojemu sinu za tako lepo oceno! Imaš pa res zlate otroke!

Koala saj veš, moški so pač moški!

Martinca ful dobro postavitev imaš, pa lepa kuhinja je, se mi ful dopade!

Sani1 sedaj pa si mi dala mislit, ful lepo si to napisala o koncu leta.

sunny Morning Neja pa je že prava gospodična!

Klepetka hvala bogu, da se nikomur ni nič zgodilo, da je le pleh poškodovan. Ja pa res je malo takih, ki bi tako ravnali.

Katee ne obremenjuj se glede službe. Če ti po pravici povem, tudi meni ni lahko, da bom spet na zavodu, ampak bom pa še en čas lahko z mojima puncama, kar pa tudi veliko pomeni. Jaz sploh več ne gledam na finance, ker nama tudi z eno plačo gre skozi, pa čeprav je minimalna. Boš pa kje drugje našla kako službo, saj bo!

AnitaV super za Jana, le tako naprej!

Klepetka in Alfabeta user posted image , da se čim prej pozdravite!

Nana če ti bo hudo, se lahko brez skrbi obrneš na nas in nam potarnaj, ti bomo že poskušale pomagat, sedaj se le spoči in misli predvsem na Klemna, pa bo boljše!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.11.2008 0:22:15   
klaja
Končno mi je uspelo, da sem vse prebrala, ste kar nekaj napisale danes. Ko imam čas za RR, se nič ne dogaja, ko pa nimam časa pa naklofate ogromno.

Jaz se tudi počasi spravljam spat, sem do sedaj pekla biskvit, za potratno potico (Alfabeta hvala za pojasnilo), pa marmeladne žepke, jutri pa nadaljujem.

Nočka

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.11.2008 4:55:45   
TRIŠ
Klepetka upam da je Maruški bolje.Pauser posted image user posted image user posted image user posted image da ste jo takole odnesli pri nesreči.Nekdo od zgoraj je bil s tebojuser posted image

Vaney mi mu bomo oblačili kombinizon ,samo najt ga moramuser posted image user posted image user posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega jedcauser posted image

Katee ne obremenjuj se s tem da boš brezposelnauser posted image ,najkasneje septembra se bo kaj odprlo,če ne že prej.Če pri nas ne bi bilo finančno problemov,bi bila jaz kar doma z mojimi cukriuser posted image

Nana otroke že od majhnega učimo da materjalnost je minljiva.Da je družina tista ,ki mu bo stala ob strani v dobrem in slabem,v grdem in lepem.TO JE NAŠ MOTO.Sicer se močno bojim pubertete in vsak dan molim da se jim ne bi kaj zavrtelo v teh glavicah.Pa hvala tiuser posted image tebi pa bo tudi uspelo,vrjemiuser posted image

Klepetka o suhici pa ni pri meni ne duha ne sluha.Res pa da se mi pozna ampak prav drastične spremembe pa še niuser posted image .Sem se pa nasmejala septembrskemu pismu za miklavžauser posted image user posted image user posted image

Anitav ja pri slovenščini ima petke, ampak tukaj je bilo pa veliko napakuser posted image .Očitno je bil tudi on ganjen.Jaz sem vse spregledalauser posted image .Slikale pa nisva z Alfobeto nič ,ker jaz nimam aparata ,potem pri njej pa se nisva spomnile.Sva imele veliko delauser posted image .Se bomo pa zmenile da se dobimo.Ampak pri nas na dogovor vedno kaj propade,tako da en dan prej in to je touser posted image

Alfabeta saj ti veš ,da jaz nisem mama ki komplicira.Če se je nalezel,se pač je.Zoprna bom edino teden pred operacijouser posted image .Upam da je Ajda boljša in da ste spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.11.2008 7:00:23   
dašabina
Prosim, če mi ena na ZS pošlje številko od Klepetke, da jo kontaktiram glede MP3....

naš je bil včeraj prvič v kombenizonu (Triš, mu je sicer 86 mal veliko, ampak ga pa lepo greje v vozičkuuser posted image  )

Bolančki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny, krasne slikice...

Nasploh krasno pisanje vseh do danes, Majra, imam tud jaz lenoristis, se grem rajši igrat z Mihcemuser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 28.11.2008 7:14:30 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.11.2008 7:13:22   
nana35
Dobro jutro

user posted image

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.11.2008 7:34:58   
majra
Jutro!

Naša noč je bila katastrofalna. Od 23.30 do 2. se je zbujala v joku na 5, 10, 15 min. Pa še potem vsake pol ure. Je pa vsaj lepo pojedla zajtrk, tako da je noč že pozabljena. Sedaj se pa zrihtamo in gremo h Katjinem prijatelju na kavo user posted image  
Ta je pa za vas
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.11.2008 7:51:45   
mala pikica
user posted image

Včeraj zvečer se mi ni več ljubilo pred računalnik.
Mi smo kar v redu spali. Ponoči sva sicer z Gašperjem nosek čistila, ampak je potem hitro nazaj zaspal. je pa res, da je bil buden že 5.10 user posted image

ljubljana zdaj pa res obljubim, da se decembra dobiva user posted image Še bom sigurno 2x ali 3x v decembru v Ljubljani. Se res že veselim user posted image Pa še pravljice že prav nestrpno čakam.

triš čestitke Maticu za odlično oceno user posted image user posted image user posted image Jaz se tudi velikokrat sprašujem, kako vzgajati otroke, da bodo tako pridni kot so tvoji. In kot je nana rekla, da bodo znali pokazati hvaležnost in ljubezen. Predvse to dvoje bi si res zelo želela. So pa mi kar solze stopile v oči, ko sem brala Matičevo čestitko user posted image

koala sta uspela včeraj pojesti večerjo v miru? user posted image user posted image user posted image

martinca čudovita kuhinja user posted image Težavo z oknom in pipo pa smo mi rešili tako, da smo okno na spodnjem delu nekoliko povišali. V bistvu je bilo okno potem manjše od ostalih. Upam, da me razumeš. Bom pogledala, če imam kakšno sliko. Tukaj se lepo vidi, na levi strani:

user posted image

sani res lepo napisano user posted image Človeku kar izvabi solze na lice. Meni se zdi najlepše v tem letu, ob naših sončkih seveda, da se nas je večina spoznala, da smo postale ena velika družina, da si zaupamo dobro in slabo in da se skupaj smejemo in hkrati skupaj točimo solze. Predvsem pa je najlepše to, da smo user posted image

sunny čudovite slike. Sploh na drugi je Neja tako srčkana. Čisto za avatar user posted image

klepetka upam, da se vsi tvoji hitro pozdravijo user posted image user posted image user posted image in da ti ne zboliš. Prometno pa čimprej pozabi. Pa res super, da sta se tako zmenila user posted image Zakaj pa ne moreš posta kopirat user posted image ctrl+c in nato ctrl+v bi pač moralo delovati....

vaney naš Gašper ima v teh dneh zunaj oblečene žabe, pletene volnene hlače, gor pa ponavadi dvojne dolge rokave, toplo bundico, kapico in kapučko. V vozičku je pokrit še z dekico iz flisa. Ta je kar ene 5x preložena, ker je tako velika user posted image In je Gašper vedno cel topel, ko ga vzamemo ven. kombinezon pa še šparamo za res hladne dni.

katee verjamem, da ti je težko, ker boš brez službe. Upam, da kmalu najdeš novo user posted image

nana lepo si napisala, da si močnejša kot prej in da tvojega očija nihče in nič ne bo izbrisalo. Seveda bo v tvojem srcu za vedno user posted image Kaj lahko vprašama, je tvoj oči živel pri vas? Ker si velikokrat omenila, kako zelo rad ima Klemen dedija.

Sem se uspela prebiti skozi vse napisano user posted image

Imam pa še en kveščen user posted image Kaj mogoče katera ve, koliko dodatnih dni dopusta nam pripada za naše sončke user posted image Mami mi pravi, da je bilo včasih do tretjega leta 3 dni, potem do sedmega 2 dni in nato do konca šolanja 1 dan. Kako pa je zdaj? Pa to dobita oba starša ali samo eden? Se malo pravno pripravljam na službo user posted image So mi povedali, da imam 21 dni dopusta in potem še zraven za Gašperja koliko mi pač pripada.

Zdaj pa skočim v laboratorij še po rezultate, potem pa sem končno zaključila z eksperimentalnim delom. In decembra sem doma user posted image user posted image user posted image

nana in klepetka, brez zamere, ne bom vama redno delala konkurence user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.11.2008 7:52:34   
lutiropan
Jutro!
Pri nas smo dobro spančkali.

Drugače sem pa včeraj podpisala pogodbo o zaposlitvi in jo poslala nazaj v kadrovsko...
No, Dašabina 3. ali 4.1. pa bom spet v NM. user posted image Bom šla prevzet svari, ....
Prejšni teden si vse zrihtala v ta stari službi, ko sem odpoved nesla...Nič kompliciral, najprej malo poskusili pregovarjati ,ko so videli, da je to to, je pa samo dir. podpisal . Okoli 20.decembra moram iti po knjižico, pa papirje od dopusta, pa regresa dobim in to je to.....user posted image Sem mislila, da bo več komlpiciranja, pa hvala bogu ni bilo.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.11.2008 7:56:09   
lutiropan
Imam pa še en kveščen Kaj mogoče katera ve, koliko dodatnih dni dopusta nam pripada za naše sončke Mami mi pravi, da je bilo včasih do tretjega leta 3 dni, potem do sedmega 2 dni in nato do konca šolanja 1 dan. Kako pa je zdaj? Pa to dobita oba starša ali samo eden?

Za vsakega otroka po en dan. Pri nas, pri najboljšem sosedu sem jaz imela pred
Kajo 3 dni dopusta na otroke. Mož pa tudi dobi.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.11.2008 9:16:46   
koala
Jutro!

Mi smo spali tako tako, pa enkrat bo že boljše.

Hvala punce da ste včeraj sočustvovale zmano,s aj moj dragi tudi ve, da sovražim če čakam z kuhanim kosilom oz. večerjo ravno zato mi ni jasno zakaj me ni poklical, no pomirila sem se še preden je prišel domov, postan krompir pa jejedel sam. !. zato ker sem bila lačna kot volk, drugič pa zato ker postanega krompirja jaz ne jem. Sva večerjala vsak zase.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.11.2008 9:36:11   
ljubljana
ste se pa vse u iber razpisale verjetno je luna kriva. Zelo lepo napisano.

Martina pa raje ne bom preveč hvalila, če ne ne bom več do RR prišla user posted image . Ne hecam se vse vaše pozdrave mu bom predala ko pride iz vrtca.

Mala pikica, meni je tvoja kuhinja noro všeč, veliko pulta, pa svetla je.

martinca, posavitev je v redu, jaz bi mogoče če imaš možnost na levi strani podaljšala pult, da bi imela več delovne površine (pred višjo omaro, ki je za pečico, ne vem a le tisto omara al hladilnik). če je omara  bi raj naredila dvodelno, eno omarco nad pečico, eni v isti višini nad pult in pod pultom predale ali pa police, ki jih vedno zmanjka.  Drugače pa lepa kuhinja. Jaz bi pustila okno pri pipi, ker rada ven gledam.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.11.2008 9:40:39   
klaja
Jutro!

Mala pikica tako kot ti je Lutiropan napisala, za vsakega otroka je en dan dopusta.Pa kolikor vem sta oba starša opravičena do tega dodatnega dneva. No, pri nas dobi moj malo več dni dopusta za otroka, zaradi Julije. Vsaj nekaj!

< Sporočilo je popravil klaja -- 28.11.2008 9:41:47 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.11.2008 9:50:32   
koala
martinca noro dobra postavitev kuhinje. Jaz bi tudi tako!!!!!!!!!!
Bi skoraj rekla, da sem ti favšuser posted image user posted image , samo ti nisem ker si tak super punca.

nana sem vesela da je dan za tabo, želim ti dčimmanj žalostni trenutkov, ki žal še pridejo, a takrat smo me tukaj, prav?

katee, vem kako se počutiš, sama sem na istem, ampak najvažnejše mi je da smo vsi trije zdravi, da imam mojega sončka, služba pa že bo.

Alex pa je zelooo zadovoljen, ker je mami "spregledala" da v eni škatli revizijo dela.user posted image

Ajda pozdravi se!

Klepetka samo da ni pošodovanih.
Jaz sem imela nesrečo v petek(prejšnji) pa takrat tistemu ki sem se mu v rit zaletela ni bilo nič, v soboto dopoldne pa me kličejo z policije, da je poškodovan. Me je prijazni policist, res je bil razumevajoč, pomiril da ni hudega, me pa čaka sodnik za prkrške.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.11.2008 12:34:54   
mala pikica
Kaj pa se danes dogaja, da že od desete ure ni bilo nič napisanega user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.11.2008 13:12:13   
ljubljana
Mogoče vsi spijo user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.11.2008 13:22:16   
dašabina
Lutiropan, se bova za kakšen kofi zmenila, mislim, da potem prideš 5. na ponedeljekuser posted image , jaz začnem Mihata uvajat v vrtec....

sva bila malo po svetu, pa kuhala sva že, zdaj pa malo pavze...
S Klepetko pa sva uredili, da bo tud ona dobila fensi MP3....user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.11.2008 13:33:22   
mml
Jaz sem se potepala v službi in ugotovila, da je čisto nič ne pogrešam...po tem sva se pa malo z Maticem zabavala in po tem sem se lotila kupa perila, Matica sem dala pa spat, samo se je fant dobrih 15 minut zabavl z igračkami v postelji, po tem je pa le zaspal...jaz sem pa tudi zlikala...

...zdaj pa čakam, da pride največji M domov, po tem pa počasi po Manco in tako naprej user posted image

Skratka pri nas se nič ne dogaja, zato tudi kaj dosti ne pišem, vas pa pridno berem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.11.2008 13:35:15   
katee
Punce!

Hvala, ker me tolažite z lepimi besedami glede službe. Včeraj sem bila še zamorjena, danes pa imam že dobre novice. Sem šla namreč malo v šolo pogledat in sem šla do ravnatelja, ki me je napotil k ravanteljici osnovne šole. Ta mi je pa rekla, da bodo marca potrebovali v šoli učiteljico za podaljšano bivanje v kombinaciji s športom in da je imela mene v mislih user posted image user posted image user posted image . Verjetno bi bilo na začetku samo za polovičen delovni čas, pa vendar! Sem res vesela in hvala še enkrat vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?