|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
28.11.2008 14:11:34   
nana35
mala pikica,moj oči ni živel z nami,Klemen je zelo navezan na drugega dedka,ki živi pod nami,ker je vsak dan z njim.Je pa živel blizu,zdaj pa je še bližje...

katee,upam,da služba uspe kot je zamišljeno!

:))

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
28.11.2008 14:16:35   
TRIŠ
Kateeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za službico.

Jaz pa sem danes zjutraj spekla kokosovo potico in je noro dobrauser posted image .Drugače pa se tudi pri nas nič ne dogaja.Dragi beli pri tastu doma moram pa samauser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.11.2008 14:29:59   
majra
Pri nas se tudi nič posebnega ne dogaja. Smo spale nalo dlje dopoldan, potem smo šle malo ven na mraz, pridno popapale-končno, zdaj gremo pa spet spat user posted image  kako imamo pester danuser posted image

Katee, super za službo user posted image

Grem, ker je katja zrušla poln smetnjak po kuhinjiuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
28.11.2008 14:58:58   
dašabina
Ne boste verjele, še 5 minut nazaj sva bila zunaj in sem zdaj Mihata porinla z vozičkom v hodnik, da še malo panča in grem zračit in pri nas nekaj pada.....user posted image user posted image  Majra, veš moje punce tako čakajo sneg kot ti....user posted image user posted image user posted image  samo za cesto je tole pa hudičuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
28.11.2008 15:19:07   
klepetka
dan,

se prijavim še jaz. KEr dogaja se, vsaj nič posebnega, tud pri nas ne.

Me je pa dane snaša pediatrinja  razočarala v nulo. ŽE vseskozi ima do večine v Ribnici nikakršnen odnos, amapk danes je pa preseglo vse mejeuser posted image .Pa raje ne bi pisala javno o tem.
.Zato mml, ali te lahko do ponedeljka enkrat pokličem (se ne upam kar tako, pa rajš vprašamuser posted image )ko imava  s P spet "soočenje", da te nekaj vprašam, ekr če bi ti pisala,   je preveč.

Pa pustmo zdaj to.
Gremo k bolj pozitivnim temam.
V glavnem punce, ve tukaj ste hujš ko urgencauser posted image .Ma kaj bi jaz brez vas.Mi takoj polepšate danuser posted image user posted image .Samo za  vas

user posted image

Včeraj ko sem že skoraj obupala nad roza mp3, mi  je  moja draga nana ponudila, da bo pogledala po Mb trgovinah za le - tega.SEm bila takoj boljše voljeuser posted image . No in ona res danes že v akcijo (pri - stopinjah, brrr).Hvala ti user posted image user posted image . Ga pa  je tud v MB problem dobit, ne samo v Lj.

POtem pa tudi
zjutraj klic presenečenja.Kliče me dašabina in po pogovoru  se mi je kar smejalo. Dašabina mi je prijazno zrihtala točno želeni mp3.user posted image Vse je sama urgirala.Ma zlata si.
Najlepša ti hvala, dašabina. Res si me pozitivno presenetila user posted image . Res nisem pričakovala.Ma te nikol ne pozabim.

No, ravno tistem času pa me že limma usmerila na pravo pot. Zato limma, tudi tebi najlepša hvalauser posted image Vidim da lahko vedno računam na vas, prav zares

zaenkrat to, ostalo sledi zvečeruser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.11.2008 15:32:34   
Anonimen
No, pa sem nazaj. Dopoldan sem se s prijateljico potepale po Nm in imele cel dopoldan zase. Janček je bil v varstvu, mi2 pa mal v shopping. Joj kolk to paše.

Katee vidiš kako se je vse dobro izšlouser posted image user posted image user posted image za službo.

Mala pikica
full lepo kuhinjo imaš! Od katerega proizvajalca pa je?

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
28.11.2008 15:45:49   
martinca
dober dan!

dašabina, hvala za pojasnilo. zakaj npa ni fajn da je pipa pri oknu? aaa trola, zdaj se se spomnila kak bom potem okno odirala?!?user posted image ? katero levo stran misliš? tista stran ko ima pečico je brez stene. razen če misliš poleg okna?

sani, z Urošom sva se ravno včeraj pogovarjala, da bi šli kakšen petek ali soboto zvečer v LJ. ker bo vse tako lepo okrašeno in praznično. no saj pri nas v Mariboru bo tudi. ampak tu sva že bila, zdaj pa bi rada še enkrat videla kako to zgleda v Ljubljani.
kava v novi kuhinji pa velja. te držim za besedo.
slike je pa fajn malo za nazaj pogledat. jaz jih že nekaj časa nisem.user posted image

triš in dašabina, kje že imata vidve korita za pomivanje posode. a mi lahko še samo enkrat tiste slike gor prilepita kjer imata korita?

sunny, zelo lepe slike.

nana, user posted image veš, da mi to sploh ni bilo težko naredit, če pa si moja prijateljica. in prijatelji naredimo za svoje prijatelje vse kar je v naši moči.
ja pomivalc je poleg pipe na desni strani. samo zdaj ga bom pa res verjetno morala prestavit.

katee, a jaz sem ti poslala? nekaj sem se včeraj igrala pa ne vem če si dobila ali ne? 

intruder, samo jaz si pa tebe res ne predtavljalam kako izgledaš ko se razkuriš kot user posted image . user posted image user posted image no saj potem je že boljše da te v taki vlogi ne poznam, če je res tako hudo.

klaja, si pa bila dolgo v noč pridna včeraj s pečenjem peciva. prehlad je že kaj boljši?

mala pikica, hvala za informacijo. vidiš to tudi ni slaba ideja. hvala ti. user posted image

ljubljana, tista omara pred pečico je taka omara za ven potegnit in ima mreže štiri noter. da bi podaljšala pult ni možno, ker so malo stran vrata skozi katere prideš v kuhinjo in dnevno sobo, ker bova to imela vse v enem prostor.  kotni element pa imajo tu malo čuden naret, ker je zadaj malo višje dvignjen. saj takrat ko jo bova naročala bo ona prodajalka iz Lesnine poklicala tja in vprašala če se da ravno ploščo naret.

koala, hvala user posted image

mml, a lahko še enkrat prosim napišeš kako se reče onim toplicam ki so v Avstriji in ste bili vi tam na dopustovanju?

katee, no vidiš samo tu gor si morala malo pojamrat glede službe pa se je že nekja našlo zate. super ti privoščim in upam, da jo dobiš.

hvala vsem za pohvale moje kuhinje. jaz res upam, da vse tako lepo izpadlo, kot sedaj tu izgleda.

no mislim, da je čas da grem stran od računalika ker pride zdaj možek domov pa da ne bo rekel da samo za računalnikom sedim.user posted image

zdaj pa predvidevam da sem bila konkurenca nani in klepetki. se opravičujem, bom poskusla bit drugič krajša.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
28.11.2008 15:56:01   
koala
katee user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.11.2008 15:58:52   
katee
martinca: nisem dobila

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
28.11.2008 16:07:38   
lutiropan
Lutiropan, se bova za kakšen kofi zmenila, mislim, da potem prideš 5. na ponedeljek

Ja seveda,,,,user posted image me je Cvetka zavedla, ona je rekla 3.ali 4.  pa ni računala, da je sobota, nedelja... Jaz pa tudi nisem nič po koledarju gledala...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.11.2008 16:08:10   
lutiropan
katee super za službicouser posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.11.2008 16:15:09   
klaja
Katee vidiš so naše želje pomagale, sedaj pa boš boljše volje, ko veš, da te čaka služba.user posted image

Martinca prehlada smo se znebile, končno!

Pri nas tudi nič novega. Otroci so pridni, recimo, mami tudiuser posted image . Sem danes celo hišo sčistla, skuhala kosilo, pa še potratno potico sem spekla. Malo me je sicer testo jezilo, ker sem ga pretanko razvaljala, pa sem imela potem na straneh luknje, pa malo mi je počla, drugače pa mislim da bo za jest. Bom vidla kaj bodo jutri rekli. Nocoj pa še spečem čupavce, pa še orehove rogljičke ali pa kokosove poljubčke, bom vidla kolko še bom pri volji.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.11.2008 16:22:00   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Zato mml, ali te lahko do ponedeljka enkrat pokličem (se ne upam kar tako, pa rajš vprašamuser posted image )ko imava  s P spet "soočenje", da te nekaj vprašam, ekr če bi ti pisala,   je preveč.

No zdaj sem se pa zasekirala, da sem totalno grooooooooooooooooooooooooooooozna, da si me niti poklicat ne upaš...saj zadeva je taka, če se lahko oglasim se oglasim, če ne pa pokličem kasneje,...mala pikica že ve....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.11.2008 16:29:22   
mml
katee user posted image user posted image user posted image  za službo

martinca mi smo bili v TEMLE hotelu in smo bili zadovoljni, tole so pa TERME - okrog imaš pa še druge hotele in apartmaje...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.11.2008 17:24:46   
Alfabeta
Dan!

Poročilo od dr: Ajda ima virozo, lahko da tudi adenovirozo, ne ve. Poslala naju je domov, naročeno da mora veliko piti, rekla je, da HB da se še dojivauser posted image  ker ji je tole trenutno zelo dragoceno, pa še, ker noče nič gostega jest user posted image . V kolikor bo odklonila še dojko, morava nazaj in v bolnišnico. Ji je videti da je precej zanič, je kar zatečena, zabuhla, sicer volje je že malo boljše, ampak joka še vedno.

toliko za enkrat. Me malo čas lovi, ker je tašča še vedno v B in kuham za vse, pa kruh sem dala sedajle pečt, pa še pospravit moram, kar mi ni dopoldan uspelo. Mi je pa dopoldan prišla moja draga svakinja user posted image  popazit Ajdico, da sem vsaj zlikala eno goro perila, pa skuhala. Hvala A.user posted image  in tudi njeni šefici (moji mamiuser posted image ) da ji je dala 3 ure frej, oz.delo na terenu user posted image

sani in nana včeraj sem žal zato na hitro odšla, ker je tamala zagnala vik in krik in je nikakor nisem mogla pomirit in je bila pokonci....do pol 1. Potem se je pa itak vsake pol ure razjokala do 6 zjutrajuser posted image . Tak da za zadnjih pol ure nimam pojma o čem je bila debata. Pa hvala obema za prijeten čvek. Aja, nana, upam da je bila pripomba o strogosti mišljena še v ok standardihuser posted image

triš user posted image  za skrb

šibam.......Se opravičujem ker nisem nič komentirala, pohvalila, voščila ampak sploh nisem na tekočem....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.11.2008 17:49:09   
majra
Ajda, čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image , mati user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.11.2008 18:04:49   
koala
Ajda pozdravi se hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Alfabeta drži se!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.11.2008 18:09:56   
ljubljana
Ajda, čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.11.2008 18:12:06   
ljubljana
DAnes je v jakobovi skupini samo 5 otrok pa še vzgojiteljica je zbolela in še jakob ni vredu, kašlja in smrka... tako ba bomo z uvajanjem počakali do 8. 12. 

Končno je skapiral ploskanje tako da sedaj tudi veselo ploska.

Sem za jutrišnji bazar spekla 2 piti eno skutno z ameriškimi borovnicami, drugo pa z marelicami.

Sem pa zadnjič fenomenalno pekla muffine z gozdnimi sadeži. Sem vse zmešala pa jih dam v modelčke, in v pečico, zaprem vrata od pečice in se spomnim, da sem pozabila dodat pecilniuser posted image  hitro vzamem pekač ven vse testo spet v skledo, dodat pecilni z roko nežno smešat in z roko napacat v modelčke. No isti dan se dale tudi pečt kruh v pekomat in pozabila dodat kvas, rezultat - podplat. user posted image

Zdaj grem pa malo na FB

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.11.2008 18:17:10 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.11.2008 18:12:55   
martinca
MML, hvala za link. a se nam splača it v nedeljo kopat gor. misliš da bomo zadovoljni? a imajo dovolj bazenov, ker na slikah ni ravno videt.

ajda, čimhitrejše okrevanje ti želim. user posted image user posted image user posted image mamici pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.11.2008 18:18:25   
ljubljana
Pa še eno vabilo za vas:
Waldorfska šola Ljubljana

Vas prisrčno vabi na
BOŽIČNI SEMENJ

v soboto, 29.11.2008

z naslednjim programom:
10.00
odprtje z glasbenim in plesnim nastopom
10.30-11.00
ogled razstavljenih in prodajnih izdelkov
11.00-18.00 prodaja ročno izdelanih igrač, adventnih venčkov, novoletnih okraskov, pletenin, izdelkov iz filca, gline in lesa; prodaja Demeter proizvodov, biodinamičnih in ekoloških pridelkov ter mnogih drugih lepih reči ter striženj v frizerskem salonu Mete Podkrajšek
12.00-19.00 gostilna "Pri Božičku"

Za otroke:
lutkovni igri: Štirje letni časi, Palček in Snežca
palčkova pravljična dežela, rajanje s Škrateljci in palčki, vilinska hišica, glasbena hišica, labirint, sabljanje, žongliranje, srečolov, vožnja z monociklom ...

Za odrasle:

12.00 in 16.00 Vera Grobelšek, Maja Maletin Kolarič, Jana Kokalj:
Predstavitev waldorfske šole in vrtca
13.00 Vida Talajić: Božični čas
13.30 Mohor Demšar: Štirje temperamenti
14.45 Godi Keller: Nevidni čudeži življenja
17.00 Meta Vrhunc: Štiridelnost narave in človeka

Delavnice: izdelovanje angelov iz volnene preje, oblikovanje gline, izdelovanje sveč, zvezdic, izdelovanje slik z nepredeno volno, prstne igre z vrvico ...

Kulturni program:
11.00 nastop učencev glasbene šole
18.00 Božični koncert - Pevski zbor staršev in učiteljev WŠL in učitelji glasbene šole

Pa lepo vabljeni!!!

P.S. Boste na semnju lahko degustirale mojo pito user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.11.2008 18:22:41 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
28.11.2008 18:29:39   
koala
ljubljana kaj češ, živim se vse zgodi.
Punce kak sem jaz vesela da danes nisem kuhala. Je dragi rekel da pride okoli petih..... Uganite koga še ni domovuser posted image user posted image  Danes naj mu bo, ker se montaža res lahko zavleče.

Aja, moj otrok pa je pogruntal da se da po vseh 4 tudi kam prit, ne samo po trebuhu, čeprav trebuh še vedno rula.

Nisem vedela

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
28.11.2008 18:32:54   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: mml

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Zato mml, ali te lahko do ponedeljka enkrat pokličem (se ne upam kar tako, pa rajš vprašamuser posted image )ko imava  s P spet "soočenje", da te nekaj vprašam, ekr če bi ti pisala,   je preveč.

No zdaj sem se pa zasekirala, da sem totalno grooooooooooooooooooooooooooooozna, da si me niti poklicat ne upaš...saj zadeva je taka, če se lahko oglasim se oglasim, če ne pa pokličem kasneje,...mala pikica že ve....

jojjj, sploh ni bilo tako mišljeno , kakor je izpadlouser posted image . Niso bili ustrezni smajliji zraven. To pa pride takrat, ko je samo slika, zvoka pa ne. In sploh nisi grozna, lepo te prosim, noo. KEr itak vem, da si pripravljena vedno pomagat, če je le v tvoji moči.user posted image

Ajda, boga revcauser posted image .Polno user posted image  zate, da čimpej ozdraviš

...3.-zaključni del zadanes, sledi malo pozneje, ker kakor se usedem za rač. ,se  vsi takoj začnejo smilit  samim sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
28.11.2008 18:38:42   
koala
klepetka poznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne rabi bit nioben bolan.

user posted image user posted image mml, ti si pa res ena huuuuuuda beštijauser posted image user posted image user posted image  Šalim se, da me nebi slučajno resno jemala.

Nisem vedela

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
28.11.2008 18:44:46   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

zdaj pa predvidevam da sem bila konkurenca nani in klepetki. se opravičujem, bom poskusla bit drugič krajša.

Ja poskušaš biti,pa jaz zadnje čase nisem za nobeno rabo,tako da ti kar piši dolge poste namesto mene.Ne vem,kdaj bom spet v formi.

Afabeta,seveda mislim na Ajdo,da se kmalu pozdravi.Nič ne maraj o tistem stavku o strogosti,malo je bila tudi šala,saj veš...seveda pa je vse mišljeno v mejah normale.

koala,res dobro da nisi kuhala,ja,ko bi mene to kdaj doletelo,da ne bi ravno rabila kuhat,ker bi dalje delal...No ja,saj vedno ne rabim kuhat,ko jemo spodaj pri tašči in kadar res ni časa,pa gremo po kosilo.

Pri nas pa sneži!!!!Vse je belo....tudi grobek...user posted image

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?