nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Ženske, to vam moram povedat, sem bila na mamicah po 35. (same fejst punce z mano vred ) in imamo spet nosečko - super mamico, ki pričakuje.... 11. dete (3x je imela dvojčke)... u kako bo še luštno.... 11.otrok?? ,zdaj bo pa res za nogometno moštvo.Pa še čas za RR ima,no ,super mama.Sicer pa nekateri otroci so verjetno že zelo veliki in samostojni.Ja,kaj naj rečem. mami!! dašabina,Klemen nima na glavici nič bušk ,sploh sem pozabila da jih je fasal in si me ti zdaj spomnila.Prav da se bori za igračke,mogoče bo kak borilni šport kasneje primeren za njega . IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 D+BK meni se zdi super, da se toliko dobivate in še za nas nadoknadite...meni res ni jasno zakaj se me tukaj tako poredko... intruder,daj prosim lepo no,tole si se malo hecala,ne...še ko se dobimo te ni alfabeta,res,na radiu City te pokličejo,če te izžrebajo in potem moraš pripeljat svoj pralni stroj pred radio,ga tam razbiti,da te vsi gledajo seveda,potem pa ti oni v zameno podarijo nov pralni stroj.Ja,najlažji način do njega,če te izžrebajo seveda,to je pa že druga zgodba... IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, ne da te ne bo majra ujela, vprašanje če te bo sploh katera Pa tega niti ne pričakujem .Pa saj bi me katera še želela ujeti,samo se ji ne da. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Jaz sem pa napadla piškote Leibnitz Zoo od Ajde So dobri ne?Tamali imajo veliko dobrih stvari,sem ugotovila.Očitno bi morala imeti otroke že prej,da bi vedela,kaj je dobro. muzika,za tole lepljenje slikic ti lahko pomagam,pa še kako,ampak za FB pa nimam pojma.Tisto bova skupaj naštudirale. Ali pa...slike daj najprej na shrani.si,ko jih boš naložila,pa mi povej in dobiš nadaljna navodila. dašabina,jaz imam eno geslo za vse,tako da HB ne rabim takega seznama,ki ga ti vodiš. triš,hvala za vprašanje,moj oči je boljše,ampak še lep čas ne bo doma.To je pa tako,če ne greš nikoli k zdravniku moraš pa biti bolj dolgo v bolnici. mala pikica,držim pesti za službo.Da se izteče pogovor kakor si želiš. anita,jaz pri zwani ali glitterfy ne kopiram kode za forum,ampak samo sliko naredim copy in paste in gre brez tega. lokacija za rojstni dan...kaj pa če bi prišle enkrat v Maribor,povsod drugje smo že bili??Bili smo v Ljubljani,v Celju... katee,upam da je Žan Luka vredu še naprej in da si zrihtala smrad Pa sem skozi in sploh ni tako dolgo ko sem včeraj pisala,babe babe...