|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
21.11.2008 7:40:58   
mala pikica
Saj sem vedela, da bom nekaj pozabila...

user posted image zabava... mislim, da nas je 11 za 14.2. in 2 za 28.2.
Glede valentinovega... Jaz sem mislila, da si boste zvečer privoščile kakšno romantično večerjo, zato se mi 14. ni zdel sporen. No, kakor kdo user posted image
Sicer pa sem razmišljala, da bi se vseeno dobile popoldan. Glede na to, da več ne bomo v porodniški, se lahko marsikateri zgodi, da bo dopoldan še delala. In če gre za rojstnodnevno zabavo naših sončkov, se mi zdi prav, da poskušamo najti datum in uro, ki bo res ustrezal večini. Samo razmišljam...
Kaj pa lokacija? Imate kakšen predlog? Ljubljana, Celje, Maribor,...?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.11.2008 7:57:35   
katee
Jutro!

Kok ste spet naklofale!

Meni je ponoči Žan Luka 5× bruhal. Pojma nimam zakaj. Zbruhal je pa vse, od zajtrka, kosila, malice in večerje. Posteljica je bila čisto mokra, jogi tudi, tako da je ponoči spal pri nama. Po prvem bruhanju sem mu zamenjala posteljnino in ker je bila nepremočljiva podloga mokra, sem jo dala sušiti. Potem je pa sledilo še hujše. Predstavljajte si, kak  jogi je bil brez nepremočljive podlogeuser posted image .
Zjutraj se je revež tako lačen zbudil, sedaj je pa živahen in se mu nič ne pozna, da bi bilo ponoči kaj narobe.

Grem sedaj prati vse, kar je včeraj pobruhaluser posted image . Upam samo, da jogi ne bo smrdel.

Se oglasim kasneje!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 652
21.11.2008 8:09:21   
klaja
Naša prva noč brez dojenja in prebujanja po nekaj mesecih! Zbudila se je sicer ob 5., ko se je ati vstal, pa sem jo malo pocartala in dala nazaj spat, pa sploh ni bilo težav. Upam da se bo sedaj držala tega!user posted image user posted image user posted image

Karmyka
lepo je videt celo družino na kupu, drugače pa so vse slikice lepe! Jima pa nikoli ni dolgačas, a ne? Ja mami, čisto si ju oskublauser posted image , pa takega lepa čopeka sta imeli. Glede puzlov pa, kolikokrat pa jih moraš nazaj sestavljat, ker pri nas imamo samo en paket, pa jih dnevno 5 x sestavljam skupaj.

Vaney super slikice, pa kaj grejo potem te prstne barve hitro dol, al je potrebno kaj drgnit. Bi jima tudi jaz nerdila malo veselja.

Muzika vidim da ti je že Alfabeta odgovorila, hvala, ker jaz sem še med tistimi, ki jim še nič ni prav jasno. Jaz sploh rabim en čas, da ugotovim katera je katera, za nekatere vem po slikicah, za druga pa ugibam. Pa vse je prek in prek napisano, pa...

Majra čestitke Katji za zobeka! Pa čestitke prijateljici!

Klepetka naj se Lana čim prej pozdravi!

SuzanaKK res imaš prav, da je FB še ena zasvojitev več, zato pa imam jaz občutek, da mi bo moj počasi internet odklopo. Bi blo fajn, če bi delal na 4 izmene, bi imela več fraj.user posted image

Anitav čestitke za zobeka!

Alfabeta ja potem pa sploh nisi not padla v Fc, če tja pogledaš vsake pet minutuser posted image

Novo leto bomo praznovali doma, verjetno pa boma šla 1. 1. na ples.

Nana35 kaka dobra slikica z muckama!

Dašabina ti se hecaš ne, 11-to dete. Ja super, čestitke pogumni mamici!
Pri nas na julijkah že tudi imamo dve nosečki, tri pa smo še v čakalni vrsti!

Triš user posted image

Katee ubogi Žan Luka, upam da bo prišel k sebi!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.11.2008 8:19:09   
lutiropan

Jutro.
Mi smo že malo bolj danes spali. Z nosa nam še teče, je pa že veliko boljše.

Drugače pa imam danes namen generalno po otroških sobicah dela. To mislim predvsem igrače...kaj je takšnega za stran..Bomo videli. Plane imam velike, energije za enkrat tudi... Kakšen bo pa dejanski rezultat bomo pa videliuser posted image user posted image user posted image

Novo leto  mi bomo doma

Ja Dašabina sem jaz tudi opazila mamico ,ki pričakuje 11 otročka. Se občasno javlja tudi pri gorenjskih mamicah. Res vse pohvale...

Žan LUka  user posted image
Zaenkrat toliko, da me ne mine vnema pospravljanjauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 654
21.11.2008 8:20:37   
dašabina
Dobro jutro, danes pa sploh ne vem, če smo vstajali al neuser posted image  sama sebi sem se zdela zjutraj utrujenaaaauser posted image ...
Mala pikicauser posted image user posted image hvala, tudi ti si super... Si se mi kar zasmilila, ko si prišla na srečanje.... saj bo, pri prvem marsikaj delamo, kar pri drugem ali naslednjem ničveč....

Za srečanje pa bi bilo mogoče res boljše popoldne...pozabljamo ja, da bomo že po službah.... jaz sem zato, da se dobimo v  Ljubljani, da bi bile bolj v centru Slovenijeuser posted image  kar se pa tiče romantične večerjice, jo bomo naredili kar doma kot prejšnja leta, svečke na mizo, pa ena dobra papica (beri škampe na buzari) in bomo romantiko zganjal...user posted image

Triš, javi, ko prideta domov, kako je z železom, držim pesti....

Klaja, a si misliš toliko otročkov okrog sebe, sem premišlejvala o tem, saj so skrbi, predvsem pa je lepo in složno.... Držim pesti za plusek!

žan Luka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 21.11.2008 8:22:06 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 655
21.11.2008 8:24:21   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

dašabina
a ti bi kar po ohcetih hodila narod zabavatuser posted image .A mi pa nismo dobre.Sej boš dobila tudi pri nas kaj jest in pituser posted image user posted image user posted image

ja saj veš da se ne smem nažirat,user posted image zabava mati, zabava je mišljena, v svojih suhih časih sem tak šov pri sestri naredila na ohceti, da me do konca niso spoznal....user posted image user posted image  jaz bi mela to kot d.o.o.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.11.2008 8:44:40   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ženske, to vam moram povedat, sem bila na mamicah po 35. (same fejst punce z mano vreduser posted image ) in imamo spet nosečko - super mamico, ki pričakuje.... 11. dete (3x je imela dvojčke)... u kako bo še luštno....user posted image

11.otrok??user posted image ,zdaj bo pa res za nogometno moštvo.Pa še čas za RR ima,no ,super mama.Sicer pa nekateri otroci so verjetno že zelo veliki in samostojni.Ja,kaj naj rečem.user posted image mami!!

dašabina,Klemen nima na glavici nič buškuser posted image ,sploh sem pozabila da jih je fasaluser posted image in si me ti zdaj spomnila.Prav da se bori za igračke,mogoče bo kak borilni šport kasneje primeren za njegauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

D+BK meni se zdi super, da se toliko dobivate in še za nas nadoknadite...meni res ni jasno zakaj se me tukaj tako poredko...

intruder,daj prosim lepo no,tole si se malo hecala,ne...še ko se dobimo te niuser posted image

alfabeta,res,na radiu City te pokličejo,če te izžrebajo in potem moraš pripeljat svoj pralni stroj pred radio,ga tam razbiti,da te vsi gledajo seveda,potem pa ti oni v zameno podarijo nov pralni stroj.Ja,najlažji način do njega,če te izžrebajo seveda,to je pa že druga zgodba...

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, ne da te ne bo majra ujela, vprašanje če te bo sploh katerauser posted image user posted image user posted image

Pa tega niti ne pričakujemuser posted image .Pa saj bi me katera še želela ujeti,samo se ji ne da.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Jaz sem pa napadla piškote Leibnitz Zoo od Ajdeuser posted image user posted image

So dobri ne?Tamali imajo veliko dobrih stvari,sem ugotovila.Očitno bi morala imeti otroke že prej,da bi vedela,kaj je dobro.

muzika,za tole lepljenje slikic ti lahko pomagam,pa še kako,ampak za FB pa nimam pojma.Tisto bova skupaj naštudirale.user posted image Ali pa...slike daj najprej na shrani.si,ko jih boš naložila,pa mi povej in dobiš nadaljna navodila.

dašabina,jaz imam eno geslo za vse,tako da HB ne rabim takega seznama,ki ga ti vodiš.

triš,hvala za vprašanje,moj oči je boljše,ampak še lep čas ne bo doma.To je pa tako,če ne greš nikoli k zdravniku moraš pa biti bolj dolgo v bolnici.

mala pikica,držim pesti za službo.Da se izteče pogovor kakor si želiš.

anita,jaz pri zwani ali glitterfy ne kopiram kode za forum,ampak samo sliko naredim copy in paste in gre brez tega.

lokacija za rojstni dan...kaj pa če bi prišle enkrat v Maribor,povsod drugje smo že bili??Bili smo v Ljubljani,v Celju...

katee,upam da je Žan Luka vredu še naprej in da si zrihtala smraduser posted image

Pa sem skozi in sploh ni tako dolgo ko sem včeraj pisala,babe babe...

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
21.11.2008 8:51:32   
Sunny Morning
Ženske, to vam moram povedat, sem bila na mamicah po 35. (same fejst punce z mano vreduser posted image ) in imamo spet nosečko - super mamico, ki pričakuje.... 11. dete (3x je imela dvojčke)... u kako bo še luštno....user posted image

user posted image   Lanauser posted image   Mi imamo za spat vedno nogavičke, če pižama nima stopal. Se prevečkrat odkrije.  
Suzana hvala za želje po spanju, vendar tudi danes slabo kaže...pa sej bo 1x upam, da preživim user posted image

boš boš, jaz 4 leta skupaj pri tavečih dveh nisem spala....user posted image

Ma dej nehaj strašit. user posted image
Jaz sem Neji premaknila posteljico in je spala od 19.15 do 2.45, ko sem jo 5 minut nosila, potem pa je potegnila do 6.45. user posted image Neja. Upam, da bo tako tudi naprej. Sem se ful lepo spočila.

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
A dašabina na tisti dolenski forum se moraš tud registiratuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa klub dolenjk in belokranjk misliš? Sem tud jaz gor.

Jaz tudi ampak bolj poredko.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 658
21.11.2008 8:57:11   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

muzika,za tole lepljenje slikic ti lahko pomagam,pa še kako,ampak za FB pa nimam pojma.Tisto bova skupaj naštudirale.user posted image Ali pa...slike daj najprej na shrani.si,ko jih boš naložila,pa mi povej in dobiš nadaljna navodila.

Saj jih ni potrebno dati na shrani.si, jaz jih kar iz računalnika izbiram.

mala pikica,držim pesti za službo.Da se izteče pogovor kakor si želiš.

Ne grem v Ljubljano, je šef zbolel. Sem pa se odločila, da bom kar že ponujeno sprejela in več ne bom čakala, kaj bodo naši rekli. Tako da se popoldan slišim z vodjo marketinga v novi službi in sporočim kaj več. Bom pa itak v novi službi dejansko delala za staro. Malo zmede, pa glavno da bodo evrčki user posted image

anita,jaz pri zwani ali glitterfy ne kopiram kode za forum,ampak samo sliko naredim copy in paste in gre brez tega.

Pa imaš mozzilo ali explorerja? Meni se zdi, da v mozilli ne gre tako user posted image

lokacija za rojstni dan...kaj pa če bi prišle enkrat v Maribor,povsod drugje smo že bili??Bili smo v Ljubljani,v Celju...
Jaz se tudi strinjam, da se tokrat dobimo pri nas user posted image user posted image user posted image Naj se še druge malo vozijo user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 21.11.2008 8:58:19 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.11.2008 8:57:28   
Sunny Morning
MANJA
user posted image

DANIEL
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.11.2008 9:00:50   
nana35
mala pikica,kako izbereš slike iz računalnika?
Imam explorerja za slikice.

Manja

user posted image

Daniel
user posted image

Vse najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 661
21.11.2008 9:11:04   
mala pikica

mala pikica,kako izbereš slike iz računalnika?
Imam explorerja za slikice.

Na shrani.si kliknem na brskaj, poiščem sliko na računalniku in potem pritisnem shrani in dobim kode.
Explorer je veliko boljši za lepljenje slikic, ker lahko kar kopiraš, v mozilli pa ne gre. Je pa meni mozilla drugače boljša od internet explorerja, pa imam pač s slikicami malo več dela, ker jih moram prej shranit na računalnik in jih lepit s pomočjo shrani.si. Mah, bluzim... user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.11.2008 9:12:25   
majra
Dan!
Mi smo pa budni že od 4user posted image  Je ob 7 zaspala za 20 min, glih tolko, da sem skočilam v trgovino, pridem nazaj, zatisnem oči, mala pa aufuser posted image  Sem že skuhala kosilo za atka, da gremo lahko mi k stari mami, da si mati malo počije očiuser posted image

Manja, Daniel, vse najboljše user posted image user posted image

Triš, ni panike. Nisem napisala zato, da se boš sedaj sikirala. Katja itak nič ne rabi, bi samo brezveze zapravljala, tako da ti je moja kartica hvaležna. Drugič se me pa le spomni user posted image
Upam, da je Žanov Hb boljšiuser posted image user posted image user posted image

Rojstodnevna zabava...meni je vseeno kater datum bo. V naprej planirano nimam nič, valentinovo pa ne praznujemo, ker so nam skomercializirani prazniki ala noč čarovnic, materinski dan, valentinovo user posted image , pa še od romantičnih dušic smo takooooooooo dalečuser posted image

Žan Luka user posted image user posted image user posted image , da ne bo več nič nagajalo. Katee, uspešno čiščenje. Meni je zadnjič Katja bruhnila po kavču in tepihu, pa sem ful spucala, ampak vonj v nosu sem pa imela še dva dni user posted image

Klaja super za mirno noč, pa brez dojenja. user posted image  punce

Kaja user posted image user posted image user posted image , da bi iz boljšega hitro prešlo v zdravo

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.11.2008 9:12:41   
klaja
Še ena, ki je za srečanje v Mariboru, he, he! Za datum mi je vseeno.

Sem si računala otroški dodatek, pa če bi imela 11 otrok, bi pa bil orenk znesek, sicer pa stroški tudi so.

Lutiropan naj ti uspe današji zadani plan. Jaz grem tudi sedaj posteljo prestiljat.

Pa še to, pred kratkim sem si stanovanje malo prebarvala (par sten in nekaj črt je nastalo), no in včeraj sem se odločla, da tistih par črt prebelim, ker so me nervirale, sedaj pa vsake toliko packam z belo barvo in si nikakor nočejo popolnoma skrit. Očitno mi je dolg čas!

Manja in Daniel vse lepo!

< Sporočilo je popravil klaja -- 21.11.2008 9:14:37 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.11.2008 9:24:57   
Intruder24
Dobro jutro,

mala pikica jaz ti verjamem, da imaš probleme s hranjenjem, kljub temu da Gašper lepo je ko si kje drugje, ker je Vid drugje tudi čisto drugačen kot doma. Otročki že vedo, kako se lahko kje obnašajo user posted image . Ja, v Celje pa smo šli, ker je imel moj fraj...v sredo pa bi mogla it sama... Vid v avtu ni zatisnil očesa in sem se morala non stop z njim igrat, ker drugače je vse letelo po avtu in ni šanse, da bi šla sama.

D+BK meni se zdi super, da se toliko dobivate in še za nas nadoknadite...meni res ni jasno zakaj se me tukaj tako poredko...

intruder,daj prosim lepo no,tole si se malo hecala,ne...še ko se dobimo te niuser posted image

čist resno sem mislila, če bi se večkrat dobile bi jaz lahko večkrat prišla user posted image user posted image user posted image

Lokacija jaz sem tudi za Maribor, sej je vrei tu user posted image  pa tudi je avtocesta do nasuser posted image

Naša noč je bila mimo tak kot vedno user posted image ...bom morala mojega otročka naučit spat.

Super vsem za prespano noč!

Klepetka kako je Lana ?

Žan Luka upam, da ostaneš zdrav user posted image

Žan upam, da bo tokrat šlo skozi !

Manja in Daniel vse najlepše za mini rojstni dan user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 21.11.2008 9:26:03 >

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 665
21.11.2008 9:31:54   
limma
Dobro jutro,

mi smo že od 5.30 budni, pa zvečer nisem zaspala do 1.30, sem gledala dokumentarec o Afganistanu in se mi je trgalo srce user posted image user posted image user posted image .. kaj tam preživljajo ženske, sanja se nam ne.... user posted image user posted image user posted image Bi bilo boljše, da bi tu čvekala, ker me bo to zdaj morilo še pol leta....

Za lepši dan dan

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
21.11.2008 9:32:35   
nana35
klaja,veselo beljenje ti želim!Kaj si pa pockala zdaj pa imaš.Mimogrede,tistih par črt smo videle tukaj na slikah.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.11.2008 9:37:44   
Intruder24
limma jaz si odkar sem na porodniški zatiskam oči pred takimi, čeprav dobro vem kako je...Tak, da nea ga serji in glej raje nič user posted image
Pa hvala za kofi!

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.11.2008 9:39:21   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Pa še to, pred kratkim sem si stanovanje malo prebarvala (par sten in nekaj črt je nastalo), no in včeraj sem se odločla, da tistih par črt prebelim, ker so me nervirale, sedaj pa vsake toliko packam z belo barvo in si nikakor nočejo popolnoma skrit. Očitno mi je dolg čas!

ja škoda, zdaj boš res morala pacat, ker je temna tista barva...fajn bi blo če bi jo zbrusla dol user posted image  Ne vem...upam, da ti čimprej ratauser posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.11.2008 9:42:52   
klepetka
Dobro jutro,

evo mene, spet tukajuser posted image

Naša noč je bilauser posted image user posted image ,Lana je nažigala 100/h,je res precej kašljala, potem pa je sredi noči bruhala in to sam smrkelj, po tistem je pa zaspala in mirno  spala. Očitno ji je smrkel dal vetra. Vročine nima več, zaenkart, samo ar smrka in  kašlja, pa tudi to se je nekam umirilo.  Pa bo žeuser posted image

Zdaj pa sam na kratk okomentarji po spominu;

ŽAn Luka, user posted image user posted image user posted image

Novo leto;Po navadi vsako leto   s   svakom i n  njegovo družino, za letos pa nisem še čisto ziher. SEm pa prepričana da ne bo tako kot    lani(V PORODNI SOBIuser posted image )

lokacija praznovanja; glede   na to , da bom    kompletni ,  mi je v bistvu vseeno   kje, ker animatorji zadaj v avtu  bodouser posted image

mala pikica, ajz ti čist verjamem glede  težav s hranjenjem. SEm imela pri Maruši glih take. IN vedno    je bilo drugje boljše  za jest kot doma. user posted image Tako da sem ponavadi izpadla kot en velik komplikator.user posted image  zate

limma, hvala za info o polžku. Ga bom šla tud jaz kupit. za miklavžauser posted image

suzana , zdajle ko se Lana zbudi, bom šla na pošto in   uredilauser posted image .Aljaž je pa svetoven ob štangiuser posted image user posted image
nana, včeraj si pa res potolkla vse rekorde v dolžini postov. user posted image

intruder, tudi mi mormo  našega otroka navadit spat. Sicer smo  nekaj računali na limmino Nežo, pa baje niso čisto zanesljiva firmauser posted image

Triš, držim pesti za HB. ČEparv dvomim da se bo pokazalo že kakšno hudo jšanje , ekr meni   je P rekla, da ne gre tako  hitro.

MANJA IN DANIJEL

user posted image

limma, ja kruto je  bilo  prikazanouser posted image . Jeuser posted image  malo gledal, pa mi  je rekel.  

Pa hvala za kavicouser posted image

pošiljam .......

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.11.2008 9:44:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 670
21.11.2008 9:43:29   
dašabina
Manja in Daniel vse naj, naj

user posted image

Ja se res, kaj pa če bi šle v Maribor, pa da mal razširimo pogleduser posted image user posted image user posted image  a vidte, kako sem jaz prilagodljiva, bi potem še v Ikeo skočilauser posted image user posted image user posted image  oz. prej, če bi se dobile popoldneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
21.11.2008 9:58:29   
limma
intruder, si me nasmejala s štajerščino user posted image Včasih si je res dobro malo zatisniti oči, je boljše zate.... ampak itak si jih cel svet zatiska user posted image

Neža je tudi v javnosti čisto druga, user posted image pravi - vse za PR user posted image Včeraj je spila pol mojega čaja, po žlički, polila ni niti kapljice, doma pa pljuva po dveh žličkah... tako, da se je izkazal rek, da je v gostlni bolj dobro kot doma user posted image

Klepetka, upam, da bo Lana danes stara Lana, brez vročine, kašlja in smrkanja user posted image user posted image user posted image

Žan Luka user posted image user posted image

Žan in Triš, dobro opravita user posted image user posted image

Klaja, to pa ne bo fino barvatuser posted image Pa user posted image za prespano noč!

koala, kako se držite? Mislim nate oz. na vse vas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
21.11.2008 9:58:52   
Intruder24
Dašabina user posted image user posted image  tako se govori!

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.11.2008 10:03:56   
limma
Zabava, jaz se tudi strinjam z Mbjem.

Zakaj se pa ne bi dobili 7.1.? Vem, da čakamo še Alexa in Lano, ki sta rojena februarja, ampak mogoče bo Lana doma praznovala ta vikend 14./15. in jih ne bo... jaz bi RES rada, da tokrat pridemo, ampak ta vikend nas najverjetneje ne bo user posted image Ne moremo se npr. iz MBja voziti v Izolo za 1 uro... se Neži zmeša v avtu, kmalu za tem pa še nama... user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 21.11.2008 10:09:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 674
21.11.2008 10:08:15   
Intruder24
user posted image Meni je za datum res vseeno!

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?