klepetka
|
Dober večer, se pofočkam še za zvečer Lana je bolje, čeprav se ji vidi da je bolna, revčka. Smrkelj ji lije v potoku, pojma nimam kako ga lahko toliko proizvede , apetita nima, bruhala pa ni več, pa tud vročine nima. Tako da počasi bo ALjaž in Žan Luka upam da s čimprej izmažeta in ozdravita Žan, močno bom stiskala pesti zate v ponedeljek Alfabeta, super slike in komentarji mml, suepr ideja tole o obdarovanju , ki more bit izvedena.Zelo zanimivo. nana, suzana, paket srečno prispel, vse ok, evrčki so pa tud oddani . No, zdaj ko sem rešena, pa vam lahko zaupam , kaj je bila taka panika ,kaj sem ušpičila.Pametnega itak nič Do zdaj v 12 letih, kar perem , nsiem še obarvala cunj v stroju, no tokart mi je tud to uspelo .Pred parimi dnev idam prati "taboljše "cunje. KO stroj opere, grem da jih bom obesila. POvlečem ven Lanino čisto novo majčko, ki je v stroj šla bela, ven pa roza. Mi je šlo kar na jok. OK, si mislim, poleg kupa roza cunj, pa naj ima še eno. SE je vsaj enakomerno pobarvala. Pobiram ven dalje, vse flekasto , amapk kaj naj -se zgodi.Bomo preživeli. KO pa povlečem ven Marušino mažoretno opravo, ki jo rabi na treningih in na nastopih,ki pa jo bo povsej verjetnosti mogla še vrnit, mi je pa kar megla padla na oči.Vsa zapacana ,flekasta,obarvana...jao. Letam ko kura brez glave po bajti in tuhtam kaj nardit.Dam še enkart prat ...nič, isto. Kličem v čistilnico,kaj nardit, če je sploh še kaj.... pravi da nič, kar je je.Panika na vrhuncu. Vidim na našitku da je zadeva iz H&M.Pošljem prijateljico naj pogleda v Lj, če imajo.Itak ...nimajo .Maruši nisem nič povedala, kaj se dogaja, ekr bi ziher živčnega fasala.Me včeraj vpraša, če je že oprano, pa ji pravim, da se še suši na terasi,ekr je mrzlo pa dlje časa traja(ja seveda, itak ). Potem se pa spomnim, da so se nekatere tukaj pogovarjale, da bodo šle v sredo po srečanju še v H&M.Potem jaz tuak jizpljunem , eče b okatera kaj tam hodila. In me kmal uSuzana prijazn opokliče, akj rabim da mi gre ona pogledat. Ji opišem...in imajo . Še številka prava . SEm kar skakala od veselja, ko mi je sporočila.Je kupila, založila denar in mi poslala. Danes paket že tukaj. In problem elegantno rešen, čeprav s stroški.Amapk samo da se je rešilo. Saj če bi bilo to kakšno drugo oblačilo, sploh ne bi bilo panike, tako pa ...jao.Tako da sem zelo hvaležna Suzani Konec dober vse dobro
< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.11.2008 21:04:20 >