|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
21.11.2008 16:14:48   
Anonimen
Pa upam, da Žan Luka in Aljaž ne zbolita.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
21.11.2008 16:42:03   
Lusa
koala-malo pozno ,pa vseeno ti izrekam moje sožalje

karmika-kot vedno lepi punčki ,frizura pa se mi zelo dopade,sem tud jaz lušo pri dveh letih 2x s strojčkom postrigla ,je bila kot en fantek

srečanje-nas tokrat sigurno ne bo ,tako ,da že zdaj odpovedujem

..bolančki pozdravite se ,slavljenčki pa vse naj ,naj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
21.11.2008 16:56:43   
karmyka
Dann user posted image user posted image
Da na hitro odkomentiram vprašanja:

SUZANA KK ja ati ju je postrigel a ne da imata vojaško frizurico sej to sem že jaz tudi rekla da je sedaj čisto cel ati.user posted image
ANITAV kako da sem ju postrigla, vsakič ko sem atiju poslala preko msn sliko je rekel da ju moram postrižit kr z nastavkom pa sem rekla da bom še počakala zdej so pa že itak mele laske fejst na učke tako da je bilo že potrebno pa sem rekla da bi kr samo odspredi potem je pa ati kr vzel mašinco pa zzzzzzzzzzuser posted image
Za pomagat pa večino časa sem sama z njima tako da moram kr sama vse moja mami pa ati sta večino še v službi prababica je pa bolj za gledanje in cartanje.user posted image
NANA 35 na tisti prvi slikci je sesalec naredil tako dobro frizuro se zna nastavljat naša mala afnauser posted image user posted image
MUZIKA z ločevanjem dvojčkov gre, gre vsaj pri meni, bolj hudo je pri enojajčnih tam pa tak itak ne veš koga pokličeš pa še za nos te lahko vlečejouser posted image user posted image
MALA PIKICA ja seveda prilimam slikceuser posted image glede lask pa če so sedaj imele tako goste laske kako bodo šele sedaj rasli,drugače  pa pravijo da naj bi ob enem letu otroka postrigel da ima potem za naprej bolj goste laske.user posted image

Drugače pa nič novega malo jima teče z noska pa ponoči spet kašljata po celo noč.user posted image

Vse naj naj za vse obmesečnice še malo pa bo prva svečka mamiceuser posted image user posted image

Aha pa še nekaj sem pozabila vprašat a se vaši malčki tudi tako zagledajo v reklamo za pampers-cepivo proti tetanusu naše dve kar ostrmita pa pojeta zraven po svoje, pa ajs ajs pingvin je tudi taka reklama ne vem se mi zdi da že znajo vse reklame napamet user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 703
21.11.2008 17:04:00   
TRIŠ
klajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za noč brez dojenja

Katee upam da je Žan luka boljeuser posted image user posted image user posted image

Praznovanje sedaj pa se bom jaz oglasilače če lahko.Sobote dopoldan delam od 1 februarja naprej vse.Tako da pri meni je nedelja ali pa sobota popoldan.14.FEBRUAR PA JE PRAZNIK MENE IN MOJEGA MOŽIČKA IN VEDNO KAM GREVAuser posted image .Tako da nas po vsej vrjetnosti ne bouser posted image .No lokacija Maribor pa mi tudi ne diši.Jaz sem za Ljubljanouser posted image .No sem zakompliciralauser posted image ,nič se ne ozirajte name ker nisem 100%user posted image

Suzana mislim na Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katee tole s prostorom mi je pa zelooo všeč.Jaz vem kaki bodo naši sončki pol jih bo že teklo,nekaj hodilo nekaj npa še plazilo tako da vrjemite da trgovski center ne bo v soboto primeren.
Lusa zakaj vas ne bo.Te bom pogrešala,če bom tamuser posted image Ali imaš nov avatar zelo je lepuser posted image

V ponedeljek gremo pa na operacijo.Me je kar malo strahuser posted image HB se je popravil in je 102 za operacijo sicer zahtevajo 105 ampak je zdravnica rekla naj vseeno pridemo.Upam da bo šlo skoziuser posted image .So pomagale vaše lepe želje HVALAuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 21.11.2008 17:05:58 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 704
21.11.2008 17:16:50   
katee
Triš: zate in za Žan user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da bo operacija uspela! Itak, da bo!

Žan Luka je malo bolje, čez dan ni bruhal, zdaj že drugič spi (prvič je 3 ure), jedel ni skoraj nič, ampak se ne obremenjujem s tem. Je pa Aljaž slabši, drisko ima že cel dan, tudi bruhal je. Če ne bo bolje, bosta šla s Suzano v ZD, da ga pogledajo. user posted image user posted image  zate, ALjaž!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 705
21.11.2008 17:17:00   
Lusa
triš-za ponedeljek pa držim pesti ,da vam tokrat uspe in da se mali mož lepo borbeno drži.Na srečanje pa nas zato ne bo ,ker imamo vedno kričanje ,ko se vozimo ,pa še same3 bi šle in mi res ni.Saj ste mi vse lepo pri srcu in bi vas tud jaz rada videla ,samo so še tu ene druge stvari ,tako ,da naslednjega srečanja pa se bomo udeležile.

klaja-super za prespano noč

karmika-moja samo buli v tv ,ko je narodnozabavna muzikauser posted image je bila luša čist isto

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 706
21.11.2008 17:17:55   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Jaz vem kaki bodo naši sončki pol jih bo že teklo,nekaj hodilo nekaj npa še plazilo tako da vrjemite da trgovski center ne bo v soboto primeren.

S tem se tudi jaz strinjam!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 707
21.11.2008 18:06:04   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zakaj pa se ne bi mogli zmenit? Saj smo rekle, da bi se popoldan dobili. Daj no, nana, pa ja ne boš ti zatajila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml

mala pikica mislim, da je nana mislila, da se ne bomo mogle zmenit ali se dobimo v LJ ali v MB...

Ja točno tako,mml ima prav.Če bom sama doma,potem naju ne bo,ker jaz sama v Lj ne bom vozila,ker bo kraval v avtu.Sem šla samo do Bistrice(nekaj KM)in se je cel čas drl in jokal,pa nič ni pomagalo...

Lusa,a ti si tudi slikala najina tekmovalca po stonicah,Jakoba in Klemna!Hvala,lahko mi pošlješ sliko po mailu,če ti je.Proooosim.

karmyka,mene niso nikoli postrigli čisto na kratko,sploh pa ker sem bila bolj pri malo lasatih,pa imam zdaj goste lase in to še preveč,tako da ni strahu,lasje so dedni.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
21.11.2008 18:09:29   
majra
 Čer!

Evo, ati zabava Katjo, mami pa na RR user posted image

Mi je pa Katja za spomin, danes opraskala lice, imam take 2 praski čez celo liceuser posted image  A imajo vaši tudi tako ostre nohtke? Sem že vse probala, pa ima še zmerom kot želetke.

Neja user posted image  za spanje.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

praznovanje ...no jaz pa, če lahko dam svoj glas, glasujem za LJ, ker mene v MB ne bo. Sama ne bom peljala, moža pa skoraj za 1000% ne bom dobila. Tak da....Mene ne štejte. Glede datuma mi je pa vseeno.

se podpišem pod to

Aljaž, user posted image user posted image user posted image  da se kaj ne razvije iz driske

Triš, super, da ste popravili HB in upam, da daste operacijo čez v pon. in se rešite tega čakanja

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 709
21.11.2008 18:37:37   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Mi je pa Katja za spomin, danes opraskala lice, imam take 2 praski čez celo liceuser posted image  A imajo vaši tudi tako ostre nohtke? Sem že vse probala, pa ima še zmerom kot želetke.

Ja Daša ma tut zelo ostre nohte.In me pol fajn potegne za ustnico,al pa za nos in me peče ko šus.Sicer pa je pri nas skoraj misija nemogoče postričt nohte,ker se dere kot da bi jo s kože jemal,ko jih ji strižem.Se še pri pucanju nosa ne dere tak.

No naša palčica je odkrila da lahko gre v hojici tut naprej in pride povsod.Najbolj ji je pri srcu sušilni stroj in ga z veseljem odpira.Pa predali ji grejo na živce.

Pri nas dežuje,grmi,mrzlo je ko pes.

Ju3 pa komaj čakam da gremo na testno vožnjo z novim golfom.Vsaj eno uro bom frajerka,haha:).

LP,
Anchikaa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.11.2008 18:39:13   
Anchikaa
Triš držim pesti in pošiljam celi kup pikapok da bo Žan uspešno prestal operacijo in da se rešite teh muk.

Z mislimi bom v ponedeljek pri vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.11.2008 19:09:04   
Alfabeta
Čer

Bom prebrala za nazaj ampak najprej tole komentiram...

Najbolje da imamo rojstnodnevno fešto kar notranjke v Lj, štajerke v MB, d&Bk v NM,....bo najbolj ziher da vse pridemo, pa se priklopimo na tist skyp al kaj je že in bomo vse skupajuser posted image . Je neumna ideja?

Pa še nekaj današnjih:

čao punči v ogledaluuser posted image
user posted image

ti dam enga lupčka, si tak lušnauser posted image
user posted image

jao, mami gleda. Pokaž ji jezik!user posted image
user posted image

Ji ga grem še jaz pokazatuser posted image
user posted image

evo, zdej grem pa brat

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.11.2008 19:33:34   
Alfabeta
anitav, kako sta pa vidva skenslala dojenje ponoči? A samo dudica al kaj? Jaz sem ji kupila novo dudo, sedaj iz Latexa ker je mehkejša. Jok brate, odpade. Ona jo krize in si brusi zobke, ji ne potegne da je za cucljatuser posted image

klaja, user posted image user posted image user posted image  user posted image da bi bila od včeraj naprej vsaka noč prespana

Žan Luka in Aljaž, upam da sta kaj boljšeuser posted image user posted image . Se pa strinjam z malo pikico virusi(tudi rota) so vsepovsod, na kljukah vrat, na vozičkih, na vsem česar se lahko primemo, sploh pa otročki ko vse in vsakega primejo

katarinas, a ima že kaj belo na dlesni? Jaz ji, ko vidim, da je v iber sitna in da samo joka, dam pred spanjem kar Daleron in potem vsaj spi, če ne pa celonoč tuli. Saj pri nas je za vsak zob to cca.2 -3 dni. Tisto tahudo

nana, upam da je Klemen kaj boljši in da se ne razvije v kaj več user posted image user posted image

katee, se strinjam s tvojim predlogom za dvorano, kjer bo ziher najbolj na free pred večimi stvarmiuser posted image  Edino kako bomo potem s hrano? verjetno je potrebna. Mislim, pecivo po izkušnjah ne bo problem.
Glede obdarovanja pa....če ja, potem je potrebno določit znesek, da ne bomo šle v skrajnost

mala pikica,  jaz sem bolj za dvorano, datum mi je pa danes še vseeno

lusa, user posted image  lepe slikice. Kdo sta pa ubežnika?user posted image

triš, da Žanček dobro odnese operacijo in da bo vse ok (saj veš, da bo-Moč pozitivnih misli)

majra, hitro z Bepantenom namaži, še najbolje če imaš tistega za rane

alfabeta......aja tole babuško pa ne rabim komentirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.11.2008 19:50:33   
Sunny Morning
Najbolje da imamo rojstnodnevno fešto kar notranjke v Lj, štajerke v MB, d&Bk v NM,....bo najbolj ziher da vse pridemo, pa se priklopimo na tist skyp al kaj je že in bomo vse skupajuser posted image . Je neumna ideja?

Meni niti ne.user posted image

user posted image  

Fuuuuulllll dobra, res je posrečena.

Glede obdarovanja pa....če ja, potem je potrebno določit znesek, da ne bomo šle v skrajnost

mml je rekla za 15€, kar se meni zdi zelo sprejemljivo.

Žan upam, da bo vse ok in da v ponedeljek to opraviš, da ne bo potem nobenih težav več. user posted image user posted image user posted image

Žan Luka in Aljaž
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.11.2008 20:08:15   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

user posted image  

Fuuuuulllll dobra, res je posrečena.

Je pupi kar francoza pritisnila. Ne vem kje ga je vidlauser posted image

mml je rekla za 15€, kar se meni zdi zelo sprejemljivo.

aha, pardon. Nisem vidlauser posted image  Ja itak da je ok

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.11.2008 20:21:22   
lutiropan
Vsi bolančki se hitro pozdravite. Še user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 716
21.11.2008 21:01:15   
klepetka
Dober večer,
se pofočkam še za zvečeruser posted image

Lana je bolje, čeprav se ji vidi  da je bolna, revčka. Smrkelj ji lije v potoku, pojma nimam kako ga lahko toliko proizvedeuser posted image , apetita nima, bruhala pa ni več, pa tud vročine nima. Tako da počasi bouser posted image

ALjaž in  Žan Luka  upam da s čimprej izmažeta in ozdravitauser posted image user posted image user posted image

Žan, močno bom stiskala pesti zate v ponedeljekuser posted image user posted image
Alfabeta, super  slike in komentarjiuser posted image
mml, suepr ideja tole o obdarovanjuuser posted image , ki more bit izvedena.Zelo zanimivo.user posted image

nana, user posted image
suzana, paket srečno  prispel, vse ok, evrčki so pa tud oddaniuser posted image .

No, zdaj ko sem rešena, pa vam lahko zaupam , kaj je bila taka panikauser posted image ,kaj sem ušpičila.Pametnega itak ničuser posted image

Do zdaj  v 12 letih, kar perem , nsiem še obarvala cunj v stroju, no tokart mi je tud  to  uspelo .Pred parimi dnev idam prati "taboljše "cunje. KO stroj opere, grem da jih bom obesila. POvlečem ven Lanino čisto novo majčko,  ki je v stroj šla bela, ven pa roza. Mi je šlo kar na jok. OK, si mislim, poleg kupa roza cunj, pa naj ima še eno. SE je vsaj enakomerno pobarvala. Pobiram ven dalje, vse flekastouser posted image , amapk kaj naj -se zgodi.Bomo preživeli.

KO pa povlečem ven Marušino mažoretno opravo, ki jo rabi na treningih in na nastopih,ki pa jo bo povsej verjetnosti mogla še vrnit,  mi je pa kar megla padla na oči.Vsa zapacana ,flekasta,obarvana...jao. Letam ko kura brez glave po bajti  in tuhtam kaj nardit.Dam še enkart prat ...nič, isto. Kličem v čistilnico,kaj nardit, če je sploh še kaj.... pravi da nič, kar je je.Panika na vrhuncu. Vidim na našitku da je zadeva iz H&M.Pošljem prijateljico naj pogleda v Lj, če imajo.Itak ...nimajouser posted image .Maruši  nisem  nič povedala, kaj se dogaja, ekr bi ziher živčnega fasala.Me včeraj vpraša, če je že oprano, pa ji pravim, da se še suši na terasi,ekr je mrzlo pa dlje časa traja(ja seveda, itakuser posted image ).

Potem se pa spomnim, da so se nekatere tukaj pogovarjale, da bodo šle v sredo po srečanju še v H&M.Potem jaz tuak jizpljunem , eče b okatera kaj tam hodila. In me kmal uSuzana prijazn opokliče, akj rabim da mi gre ona pogledat. Ji opišem...in imajouser posted image . Še številka pravauser posted image . SEm kar skakala od veselja, ko mi je sporočila.Je kupila, založila denar in mi poslala. Danes paket že tukaj.

In problem  elegantno rešen, čeprav s stroški.Amapk  samo da se je rešilo. Saj če bi bilo  to kakšno drugo oblačilo, sploh ne bi bilo panike, tako pa ...jao.Tako da sem zelo hvaležna Suzaniuser posted image

Konec dober vse dobrouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.11.2008 21:04:20 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 717
21.11.2008 21:04:18   
dašabina
je pa nekam tiho tukaj...
Alfabeta posrečene slikiceuser posted image

Glede srečanja, jaz bi vseeno tisto pravo....

Nana, za Klemna (ali Klemenauser posted image ) user posted image user posted image user posted image

Glede tombole sem za, vendar bi predlagala,   da se spomnimo tud na ostale otroke, ki bodo z nami, zato bi predlagala nižji znesek....ne vem, če sem razumljiva....moram tole še zgruntat....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 718
21.11.2008 21:04:22   
Alfabeta
jao klepetka, zakaj pa nisi povedala?!? V dm bi šla, kupila k2r in dala še enkrat prat. Ta je prav za razbarvanje obarvanega perila. za drugič pa....jaz uporabljam lovilce barv, tisti listki.- Ker sem pobarvala celo žehto slinčkov.

Zakaj si pa šla sedaj popravljat slovnične napake, zarad nane?user posted image  sej se je dalo prebrat

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 21.11.2008 21:05:15 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
21.11.2008 21:05:04   
Anonimen
Čer!

Samo na hitro, ker me dragi že čaka tu zraven, k sm mu včeraj obljubila, da bom danes sam njegova.user posted image user posted image

Alfabeta super slikice, tako dobre! Pa tisto, da moraš alfabeto pokomentirat user posted image user posted image user posted image  Kje najdeš vse te fore?

Triš user posted image  za dobre rezultate!

Glede srečanja se strinjam z dvorano, obdarovanjem. Mogoče animator ravno ni najbolj potrebno, ker so še tako majhni. Pa dejmo se mogoče dogovorit za nedeljo, da bodo lahko res vse mamice prišle, tudi tiste, ki delajo v soboto. Pa fajn je, da pridejo zraven tudi možeki.

Neposredna povezava do sporočila: 720
21.11.2008 21:06:56   
klepetka
Alfabeta, saj tudi meni je zanimivo, veš. Dala sem v stroj 2 listka, in sploh mi ni še danes jasno zarad česa se je obarvalo.Ker ni bilo notri nič kaj takega.

To za razbarvanje pa ja, sem že slišala, samo nam najbljižji DM je v Ljubljani.Pa verjetno bi, če bi, mogla takoj dat prat

itak da sem popravila zarad naneuser posted image . Ne ne, samo na brzake sem popravila, tisto kar se je iz aviona videlouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.11.2008 21:08:14 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 721
21.11.2008 21:06:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Glede tombole sem za, vendar bi predlagala,   da se spomnimo tud na ostale otroke, ki bodo z nami, zato bi predlagala nižji znesek....ne vem, če sem razumljiva....moram tole še zgruntat....

ne vem, ne vem...Jaz pa nisem za.... Predvsem zato ne, ker tiste ki nimajo otrok....Mah, ne vem no. To po moje ni najbolj fer.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 21.11.2008 21:07:09 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 722
21.11.2008 21:08:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Alfabeta, saj tudi meni je zanimivo, veš. Dala sem v stroj 2 listka, in sploh mi ni še danes jasno zarad česa se je obarvalo.Ker ni bilo notri nič kaj takega.

To za razbarvanje pa ja, sem že slišala, samo nam najbljižji DM je v Ljubljani.Pa verjetno bi, če bi, mogla takoj dat prat

Aja? Jaz se pa vedno zanašam na te listkeuser posted image  drugače pa imam jaz kar vedno na zalogi k2r

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.11.2008 21:10:38   
klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

ne vem, ne vem...Jaz pa nisem za.... Predvsem zato ne, ker tiste ki nimajo otrok....Mah, ne vem no. To po moje ni najbolj fer.

alfabeta, se strinjam s tabo, ja

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 724
21.11.2008 21:10:45   
Anonimen
Polovim še eno zvezdico in grem ...user posted image  ja za user posted image user posted image

Alfabeta nočno dojenje smo odpravili tako, da sem ga skušala pomirit z dudo, božanjem...pa tudi vlegla sem se zraven njega in je medtem ko me je božal zaspal nazaj. Pa tudi možek ga je velikokrat šel pomirit. Za to pa sem se tudi odločila, ker mi ni zaspal na joški že dolgo časa in potem sem si mislila, da mi je itak vseeno ali ga dam prej na joško ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Posvojitev
Vitaebella

Če sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?

Da (59%)

Ne (5%)

Ne vem (31%)

Odšla bi vsak svojo pot (2%)

Sva že posvojila (0%)

Nič od naštetega (3%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!