mala pikica
|
Jutro! Jaz včeraj nisem uspela nič prebrat, ste spet tako čvekale, da mi je kar megla padla na oči. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Evo, ta moment sem pomislila na Malo pikico in vidim, da je prišla gor, kako rola miško in preskakuje naše čvekanje oz. smetarjenje...upam, da Gašper lepo je in da sta ok.... dašabina, pa še kako imaš prav. Res sem samo pogledala in ko sem videla stanje, sem vse skupaj samo vgasnila. Kar se tiče hranjenja ne bom izgubljala besed. Verjetno si tako mislite, da si vse zmišljujem, glede na to, kako je Gašper v Celju pojedel malico. Budni pa smo spet bili skoraj uro in pol pozno zvečer. Pa še to, dašabina... Slikice so čudovite, tvoje besede pa tudi človeku sežejo kar do srca. Tudi ti si edinstvena Zdaj imam nekaj časa, da vas na hitro preberem (smeti bom kar preskočila ), potem pa grem v Ljubljano, upam, da bom končno izvedela, kako in kaj v službi. Ste toliko prehvalile avatar, da sem šla kar nazaj gledat, katerega sem dala Hvala vsem! muzika sem res vesela, ker se bolj pogosto oglasiš novo leto... mi bomo verjetno kar doma. Bom videla, kje bodo naši prijatelji s svojimi novorojenčki, pa mogoče katere prepričamo, da pridejo k nam. Si ne znam predstavljat, da bi Gašper kje drugje spal. koala iskreno sožalje anita jaz si na zwaniju shranim sliko in jo potem prilepim preko shrani.si. Mislim, da v mozillo iz zwanija ne gre kopirat kar kode. Vsaj meni ni šlo. Pa še na kakšni strani je tako. Upam, da sem ti pomagala. intruder vi pa v Celje en dan za nami, to pa ni lepo. Ti, ti, ti!!! ljubljana hvala piškamiška se boš morala na moderatorje obrnit. Upam, da uspe. klepetka sem se kar raznežila ob tvojih besedah Pa za Lano! karmyka tvoji pupi sta več kot zlati. Že od nekdaj zelo rada gledam vaše slikice in že komaj čakam slikice od praznovanja. Upam, da res ne zbolita Frizurca pa je meni bila prej tako všeč. Pa saj bodo zrasli laski vaney, anita, triš čudovite slikice. Pri zadnji pa so mi skoraj oči ven padle Bom se mogoče celo ojunačila in kupila te prstne barve FB... prvič se mi niti ne sanja, kaj to je (predvidevam, da nekaj v stilu messengerja), drugič pa še za RR nimam časa, kaj šele, da bi lahko tam klepetela, če seveda sploh prav predvidevam Sicer pa ni pošteno, da hodite h konkurenci klepetat muzika če bi bila doma, bi se vama pa z Gašperjem res pridružila, tako pa žal... dašabina Gašper ponavadi nima mrzlih nogic. Sicer je doma res vedno bos, ima pa oblečene žabice in tople nogavičke z bremzami K naši mega RR mamici pa jaz tudi večkrat pogledam. Sem samo čakala, kdaj bo 11.otrok na poti. Pa ni bilo treba dolgo čakat Prenesi je čestitke!!! Zadnje tri strani so šle kar hitro skozi Zdaj pa se hitro uredim, potem pa hitim v Ljubljano! Pa upam, da ne bomo zvečer že na 35.strani...