|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
20.11.2008 21:47:03   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Alfabeta,
Če hočeš lahko tudi moža stolčeš do amena user posted image user posted image user posted image user posted image  (samo, da ne bom pol kaj jaz kriva, čuj!!!) misla pa sem pralni stroj, ki ti je tudi dosti živcev požrl user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajjaaaa, nisem vedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah ne, moža ne bom...še....je kar priden

glavno, da vredi ožema..ne tak kot stroj user posted image user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.11.2008 21:47:44   
dašabina
Alfabeta, bod baba pa dej piškote nazaj za Ajdo, jutr se bo drla, kje so....user posted image
Hvala za link....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.11.2008 21:48:40   
Alfabeta

Jaz sem pa napadla piškote Leibnitz Zoo od Ajdeuser posted image user posted image

pa kaj ne hujšaš ?? pa pri vseh dobrotah, ki jih pečeš user posted image  ti to glodaš user posted image

Nimam nič pečenga...Hujšam ja.....ko me zagrabi....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 628
20.11.2008 21:49:04   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Alfabeta, bod baba pa dej piškote nazaj za Ajdo, jutr se bo drla, kje so....user posted image
Hvala za link....

Nič bat, mam še eno celo vrečkouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.11.2008 21:49:25   
Intruder24

Jaz sem pa napadla piškote Leibnitz Zoo od Ajdeuser posted image user posted image

pa kaj ne hujšaš ?? pa pri vseh dobrotah, ki jih pečeš user posted image  ti to glodaš user posted image

Nimam nič pečenga...Hujšam ja.....ko me zagrabi....user posted image user posted image user posted image

te pa zagrabi user posted image  user posted image  user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.11.2008 21:49:49   
Alfabeta

glavno, da vredi ožema..ne tak kot stroj user posted image user posted image user posted image

Ja, njemu centrifuga dela, no vsaj do nedavnega mu jeuser posted image user posted image user posted image

Pa hvala intruder da si vmes nekaj napisala, da nimam monologovuser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 20.11.2008 21:50:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 631
20.11.2008 21:51:12   
dašabina
UUU, ste pa pohotne ratale,, al smo v formi danes.user posted image user posted image user posted image

Evo, na un forum pa ne morem, ker ne vem več niti kater mail sem dala gor....user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.11.2008 21:52:27   
Intruder24

Ja, njemu centrifuga dela, no vsaj do nedavnega mu jeuser posted image user posted image user posted image

Pa hvala intruder da si vmes nekaj napisala, da nimam monologovuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  samo da dela ... pa ni zakaj user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.11.2008 21:52:56   
muzika
Karmika, kako sta luškani tvoji princeski. Pa pobriti sta mi še bolj všeč. user posted image  Vedno sem se spraševala, kao starši ločijo dvojčke/ice user posted image   Pa očitno nekako gre.user posted image

Koala, moje iskreno sožalje.

Nana, se tudi jaz javim na instrukcije FB. Še malo, pa boš začela računat.user posted image
Jaz sem bila tista, ki sem  slikala naša miškota na dirki. S prilepljanjem pa ne bo nič. Saj pravim, da rabim instrukcije. Pa boš očitno res morala prit na kavico!!!

Saj res, imamo novo pridobitev: gugalnico v dnevni sobi. Kako Jakob uživa!!! Škoda, da ne bo nič s slikicami.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.11.2008 21:53:22   
Intruder24

UUU, ste pa pohotne ratale,, al smo v formi danes.user posted image user posted image user posted image

Evo, na un forum pa ne morem, ker ne vem več niti kater mail sem dala gor....user posted image

zdaj vem zakaj se nočeš registrirat na FB user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.11.2008 21:54:09   
dašabina
Muzika, a ni šlo po navodilih, če hočeš, ti pošljem mail, pa ti jih za prvič jaz pripravim, potem boš pa ti....

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.11.2008 21:55:34   
dašabina

ne boš verjela, zadnjič sem neke filme iz interneta dol vlekla in sem si v  Wordu naredila seznam gesel in uporabniških imen, ker tega je too much zame.. sicer ne vem, zakaj nimam enega za vse, ja vem, ker sem parkrat kaj zasrala, potem je blo treba pa novega....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
20.11.2008 21:56:40   
Intruder24

ne boš verjela, zadnjič sem neke filme iz interneta dol vlekla in sem si v  Wordu naredila seznam gesel in uporabniških imen, ker tega je too much zame.. sicer ne vem, zakaj nimam enega za vse, ja vem, ker sem parkrat kaj zasrala, potem je blo treba pa novega....user posted image user posted image

mam jaz podoben problem user posted image  user posted image  user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.11.2008 21:56:47   
Anonimen
Točno dašabina, sedaj sem se spomnila, a to je tista družina iz ene majhne vasi na Gorenjskem? Sem tudi jaz brala in sem se sedaj spomnila, da so bili v Novicah.
Pa itak več nisi na unmu forumu, če se nisi nič javljala, bo treba spet se na novo registrirat, to bo pa zopet problem user posted image user posted image user posted image

Alfabeta imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
20.11.2008 21:56:50   
dašabina
Evo, ta moment sem pomislila na Malo pikico in vidim, da je prišla gor, kako rola miško in preskakuje naše čvekanjeuser posted image user posted image  oz. smetarjenje...upam, da Gašper lepo je in da sta ok....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.11.2008 22:03:26   
Alfabeta
no evo, mojga šihta je ob 22 uri konc, tak da grem v Pančevo.

Lahko in mirno noč

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.11.2008 22:05:03   
dašabina
Jaz vas tud zapuščam, uživajte in mirno nočko...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.11.2008 22:05:19   
Intruder24
user posted image  

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.11.2008 22:17:20   
muzika
Dašabina, navodila so prvovrstna, sedaj samo še rabim voljo, da se jih lotim. user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.11.2008 5:30:50   
TRIŠ

Alfabeta, nikol ne veš, kaj novega pride na potuser posted image user posted image
daj mi prosim, link za tist dolenjski forum, kjer naj bi jaz bla tud registriana, ne najdem, lepo te prosim....

Ja kje maš pa cajt.Sej vem da me boš jutri spraševala za FB da nama bo še tam lušnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.11.2008 5:30:55   
TRIŠ

Suzana hvala za želje po spanju, vendar tudi danes slabo kaže...pa sej bo 1x upam, da preživim user posted image
boš boš, jaz 4 leta skupaj pri tavečih dveh nisem spala....user posted image

Joj mati ne govori tega ker meni se bo zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.11.2008 5:30:58   
TRIŠ

Ženske, to vam moram povedat, sem bila na mamicah po 35. (same fejst punce z mano vreduser posted image ) in imamo spet nosečko - super mamico, ki pričakuje.... 11. dete (3x je imela dvojčke)... u kako bo še luštno....user posted image

Vaaaaaavvvv jaz bi bila tudiuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.11.2008 5:31:02   
TRIŠ
Vstajanje vstanem zato zgodaj da sem zjutraj lahko na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image ,če se v eni uri 5x dojiš si potem buden kot sovauser posted image No danes pa smo se dojili samo 3x.Je Žan ubogal mamicouser posted image

Klepetka upam da je Lana boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

dašabina
a ti bi kar po ohcetih hodila narod zabavatuser posted image .A mi pa nismo dobre.Sej boš dobila tudi pri nas kaj jest in pituser posted image user posted image user posted image

majra
sedaj pa sem prav žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image KAKO SEM TE IZPUSTILA.user posted image user posted image user posted image jezna sem sama nase.Pa še tako sem razmišljalauser posted image .Obljubim da te obvestim pa še enkrat oprostiuser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za hranjenje

Nana glede FB sem se malo hecala.Kako pa je ati?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.11.2008 5:32:52   
TRIŠ
Tako zjutraj greva pogledat kri in glede na to da se je non stop dojil bo spet HBuser posted image zauser posted image .Držite pesti user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.11.2008 7:33:23   
mala pikica
Jutro!

Jaz včeraj nisem uspela nič prebrat, ste spet tako čvekale, da mi je kar megla padla na oči.

Evo, ta moment sem pomislila na Malo pikico in vidim, da je prišla gor, kako rola miško in preskakuje naše čvekanjeuser posted image user posted image  oz. smetarjenje...upam, da Gašper lepo je in da sta ok....user posted image

dašabina, pa še kako imaš prav. Res sem samo pogledala in ko sem videla stanje, sem vse skupaj samo vgasnila. Kar se tiče hranjenja ne bom izgubljala besed. Verjetno si tako mislite, da si vse zmišljujem, glede na to, kako je Gašper v Celju pojedel malico. Budni pa smo spet bili skoraj uro in pol pozno zvečer.
Pa še to, dašabina... Slikice so čudovite, tvoje besede pa tudi človeku sežejo kar do srca. Tudi ti si edinstvena user posted image

Zdaj imam nekaj časa, da vas na hitro preberem (smeti bom kar preskočila user posted image ), potem pa grem v Ljubljano, upam, da bom končno izvedela, kako in kaj v službi.

Ste toliko prehvalile avatar, da sem šla kar nazaj gledat, katerega sem dala user posted image Hvala vsem!

muzika sem res vesela, ker se bolj pogosto oglasiš user posted image novo leto... mi bomo verjetno kar doma. Bom videla, kje bodo naši prijatelji s svojimi novorojenčki, pa mogoče katere prepričamo, da pridejo k nam. Si ne znam predstavljat, da bi Gašper kje drugje spal.

koala iskreno sožalje user posted image

anita jaz si na zwaniju shranim sliko in jo potem prilepim preko shrani.si. Mislim, da v mozillo iz zwanija ne gre kopirat kar kode. Vsaj meni ni šlo. Pa še na kakšni strani je tako. Upam, da sem ti pomagala.

intruder vi pa v Celje en dan za nami, to pa ni lepo. Ti, ti, ti!!! user posted image

ljubljana hvala user posted image

piškamiška se boš morala na moderatorje obrnit. Upam, da uspe.

klepetka sem se kar raznežila ob tvojih besedah  user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za Lano!

karmyka
tvoji pupi sta več kot zlati. Že od nekdaj zelo rada gledam vaše slikice in že komaj čakam slikice od praznovanja. Upam, da res ne zbolita user posted image Frizurca pa je meni bila prej tako všeč. Pa saj bodo zrasli laski user posted image

vaney, anita, triš čudovite slikice. Pri zadnji pa so mi skoraj oči ven padle user posted image Bom se mogoče celo ojunačila in kupila te prstne barve user posted image

FB... prvič se mi niti ne sanja, kaj to je user posted image (predvidevam, da nekaj v stilu messengerja), drugič pa še za RR nimam časa, kaj šele, da bi lahko tam klepetela, če seveda sploh prav predvidevam user posted image Sicer pa ni pošteno, da hodite h konkurenci klepetat user posted image

muzika če bi bila doma, bi se vama pa z Gašperjem res pridružila, tako pa žal...

dašabina Gašper ponavadi nima mrzlih nogic. Sicer je doma res vedno bos, ima pa oblečene žabice in tople nogavičke z bremzami user posted image K naši mega RR mamici pa jaz tudi večkrat pogledam. Sem samo čakala, kdaj bo 11.otrok na poti. Pa ni bilo treba dolgo čakat user posted image Prenesi je čestitke!!!

Zadnje tri strani so šle kar hitro skozi user posted image

Zdaj pa se hitro uredim, potem pa hitim v Ljubljano! Pa upam, da ne bomo zvečer že na 35.strani...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?