|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
20.11.2008 21:23:05   
Anonimen
Ja kr drug teden, nimamo več kaj velik za čakat, k se pa porodniške iztekajo.

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
20.11.2008 21:24:14   
Anonimen
Alfabeta imaš ZS!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
20.11.2008 21:25:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Alfabeta imaš ZS!

nimam resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.11.2008 21:26:08   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Punce, prejle ko sva šli z Lano na sprehod, po tistem, ko  me  je  Suazna  že rešila, sem razmišljala, da ste vse pravzaprav čisto zares tako   fejst in prijazne punce, pripravljene pomagat takoj, če je možno.Resnično   sem vesela , da sem vas spoznalauser posted image user posted image
SE zahvaljijem še enkart    vsem in vsaki  posebej, predvsem pa  koali, TRIŠ, limmi, mml, nani35, katee, sani, lusi,nussy, mali pikici, ker kadar sem kaj rabila in se pri nas ni dobilo, od kapljic, čaja, copatkov, cd-ja , sirupa,   daril. bona,nasvetov, ponujenih vez pri zobarjuuser posted image ,  ipd.(u mater, kolk se je tega nabralo skozi ta čas, ko se poznamo; zdaj vas iamm še rajši, ko vidim kolk sem vam utrujalauser posted image )  ste nabavile in mi poslale.

Zlate ste in hvala ker steuser posted image  .In resnično si želim in  upam, da bomo vedno ostale v stikihuser posted image  

Klepetka,res si lepo napisala,se me je kar dotaknilo,moram že reči,seveda pa sem ti jaz vedno na uslugo...če bo le mogočeuser posted image
user posted image

Nana hvala za navodila, sam ko jaz to probam mi ne uspe. Bom probala še enkrat.

Ne bi vedela,kaj počneš narobeuser posted image .Meni vedno gre.In user posted image za zobek.

Ančika,super za službo,upam,da se vse na koncu dobro izteče zateuser posted image .

klaja,jaz upam,da bom tole skapirala z FB in jezikom,hvala.

triš,ko sem bila prvič na skypu(seveda nevedna,kot sem še zdaj) ni sem imela nastavljeno skype me,mi je tudi en bizgec napisal tako oslarijo,da mi je skoraj srce ven vrglo,pa ko sem šele sliko videla,potem sem pa kar vse blokirala in naredila tako,kot da nisem gor.
Na FB pa sploh nisem bila niti malo danes,tako da prosim lepo no...imeli smo obisk,bila sem pri očku v bolnici in ni bilo časa ne za eno ne za drugo,ko pa tole napišem,pa grem sigurno na FBuser posted image user posted image user posted image .

karmyka,lepe slikice,Lea pa ima na prvi sliki res dobro frizurcouser posted image .Mali dve sta pa iz dneva v dan lepši.
Kako to,da sta ju postrigli?

limma,seveda  te bom jaz sprejela med prijatelje na FB,ni problema.Jaz pa FB????Nmam pojma,tokrat napačen naslov za inštrukcije,poskusita pri Alfabeti,se mi zdi da se njej bolj sanja.

vaney,lepe slikice srečanja,pa super si vse komentirala,sem se prav nasmejala zravenuser posted image .

Aja,novo leto...mi bomo tudi lepo doma,tukaj nam je lepo.Če pa bo kdo prišel k nam,pa bomo tudi veseliuser posted image .

Alfabeta,mi smo tudi ponoči več ali manj budni,proti jutri pa se slišijo še samo kletvice potiho iz mojih ust...vse se navadiš...upam,da se kdaj bom še bolj pa ,da bo Klemna prej minilo,preden se navadim na tako bujenjeuser posted image .

muzika,mene Fontana ne privabi,samo mi je pa fino,ko se najina dva miškota tako razumeta,sta takoj našla skupen jezik,kaj?user posted image Ko sta imela dirke po stopnicah...kdaj drugič.

mala pikica,lahko bi eno dirkalno sliko prilepila,ko si slikala,kako lezeta Jakob in Klemen gor po stopnicah!!

dašabina,Klemen ima kar večkrat hladne nogice,zdaj spi v zoknih,če pižamica nima zaprtih stopal,podnevi pa ima hladne ko sva zunaj,če je res mrzlo,pa ga toplo oblečem in zavijem.Ne vem no...

majra user posted image  za "lepo jesti" in za zobek!!Pa tudi user posted image za tvojo prijateljico in tvojo celo familijo in bodoči naraščaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Zdaj pa res lahko noč.

Ah brez veze, kaj boš sedaj hodila spat. Je še prezgodaj, poglej mene, nisem skoraj nič ponoči spala pa sem se spet tukaj prilimala user posted image user posted image

Hvala enako!!Sva že dve!Sploh nič nisem zaspana...ja,kot sem rekla,vsega se navadiš,kajne,tudi če so 3 ure spanca je potem naenkrat to dovolj.
In prav imaš,jaz vedno pridem bolj pozna...si me pa že naštudirala.user posted image

klepetka drugič-upam,da Lana kmalu ozdravi in se začne bolje počutiti.user posted image  zanjo in seveda user posted image user posted image user posted image za srečo.

Suzana,ti pa imaš mrzle noge ker si tako suhauser posted image  user posted image  user posted image ,pa da ne boš zamerila,samo je pa res,da suhe ljudi bolj zebe.

Tea in Lea vse najboljše!!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Tako, da vidimo kaj je iz tega posta ratalo user posted image  Bo konkurenčen Nani in Klepetki user posted image

niti približno user posted image

Konkurenca je dobra,ampak moj današnji je pa mega dolg...to je pa vse odvisno samo koliko ve načvekate,ker imam potem več za pisat.Dobila me pa nikoli ne bošuser posted image user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.11.2008 21:29:11   
dašabina
Ženske, to vam moram povedat, sem bila na mamicah po 35. (same fejst punce z mano vreduser posted image ) in imamo spet nosečko - super mamico, ki pričakuje.... 11. dete (3x je imela dvojčke)... u kako bo še luštno....user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.11.2008 21:30:33   
dašabina
Nana, danes pa si postavila rekord v dolžini, bravouser posted image  sem pa dala Mihatu tud jaz zokenčke čez za spat.... upam, da Klemen nima velike bučke od napadov Mihatauser posted image  naše dete se bori za igrače kot, da je že 2 meseca v vrtccuuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.11.2008 21:32:01   
Intruder24
D+BK meni se zdi super, da se toliko dobivate in še za nas nadoknadite...meni res ni jasno zakaj se me tukaj tako poredko...

Sem malo Trenja gledala...jao jao kaj si vse privoščijo ti dijaki...pa učitelji, pa šole, pa sej to je vedno bilo, samo ni bilo mobitelov, da bi snemali...

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.11.2008 21:32:19   
Anchikaa
Samo kmetijo sem pogledla pa kaj majo po trenjih,pa mam 3strani za prebrat.
Dobre ste d+bk,sem se zdaj tako smejala,še dobro da moj dela,ker bi si ziher mislo da se mi je malo utrgalo.

Morem povedat,da sem mojga fotra malo zezala da mi naj v karte pogleda,kak se kaj kaže s to službo in mi je same dobre stvari povedal.Iz njegovih ust v božja ušesa.

Alfabeta,če bi poslušala radio city in bi se prijavla na tekmovanje za nov pralni stroj bi ga že ju3 lahko mela.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.11.2008 21:33:32   
Intruder24
Suzana hvala za želje po spanju, vendar tudi danes slabo kaže...pa sej bo 1x upam, da preživim user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.11.2008 21:34:20   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Suzana hvala za želje po spanju, vendar tudi danes slabo kaže...pa sej bo 1x upam, da preživim user posted image
boš boš, jaz 4 leta skupaj pri tavečih dveh nisem spala....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
20.11.2008 21:34:43   
Anonimen
Alfabeta si me pa res prehitela, najprej sem tukaj napisala, da imaš ZS in šla šele potem pisat tebi ZS. Tak, da svaka čast! Sedaj pa ga imaš zares, ZS namrečuser posted image

Vaney tudi ti imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
20.11.2008 21:35:02   
Intruder24
ja Alfabeta bi lahko tega, ki ti je tolko živcev požrl stolkla do amena in upala na novega user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 612
20.11.2008 21:36:33   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

boš boš, jaz 4 leta skupaj pri tavečih dveh nisem spala....user posted image

hvala user posted image  vsako jutro mislim, da ne bom..user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.11.2008 21:37:02   
Alfabeta
nana, ne da te ne bo majra ujela, vprašanje če te bo sploh katerauser posted image user posted image user posted image

intruder  a se zavedaš, ko tole gledaš na Trenjih kaj naše otroke čaka? Mene kar zvijeuser posted image

anchikaa,  pa ne da ti misliš da imam jaz tako srečo, da bi kar stroj zadelauser posted image . Jaaa, zato pa še vedno loto vplačujemuser posted image

nana, saj iz mene tud uide kaka kletvica po maratonskem dojenju in ko končno zaspi, se spet zbudi in jovonanovouser posted image , pa kaj naj....nemrem si pomagat

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.11.2008 21:38:12   
Alfabeta

ja Alfabeta bi lahko tega, ki ti je tolko živcev požrl stolkla do amena in upala na novega user posted image

koga? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A moža??!?!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
20.11.2008 21:40:06   
dašabina
Alfabeta, nikol ne veš, kaj novega pride na potuser posted image user posted image
daj mi prosim, link za tist dolenjski forum, kjer naj bi jaz bla tud registriana, ne najdem, lepo te prosim....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.11.2008 21:40:59   
Anonimen

Ženske, to vam moram povedat, sem bila na mamicah po 35. (same fejst punce z mano vreduser posted image ) in imamo spet nosečko - super mamico, ki pričakuje.... 11. dete (3x je imela dvojčke)... u kako bo še luštno....user posted image

Mislim sedaj pa sm kr debelo pogledala. Svaka čast tej mamici!!! A potem je kr non stop na porodniški al kako?

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
20.11.2008 21:42:09   
dašabina

Mislim sedaj pa sm kr debelo pogledala. Svaka čast tej mamici!!! A potem je kr non stop na porodniški al kako?

ja kaj pa če kot bit doma, mislim, da ma dost delauser posted image   taveča punčka mislim, da ima 12 let, najmanjši dvojčici pa sta poleti dopolnili 1 leto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.11.2008 21:43:23   
Intruder24
Alfabeta, tudi mene zvija, ko pomislim na to kaj naše sončke čaka...Če hočeš lahko tudi moža stolčeš do amena user posted image user posted image user posted image user posted image  (samo, da ne bom pol kaj jaz kriva, čuj!!!) misla pa sem pralni stroj, ki ti je tudi dosti živcev požrl user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 619
20.11.2008 21:43:45   
Alfabeta

Alfabeta, nikol ne veš, kaj novega pride na potuser posted image user posted image
daj mi prosim, link za tist dolenjski forum, kjer naj bi jaz bla tud registriana, ne najdem, lepo te prosim....

Ja, če ni pa nič napisala....

Evo:
http://klubdolenjkinbelokranjk.mojforum.si/klubdolenjkinbelokranjk.html

ANITA imaš zs

Jaz sem pa napadla piškote Leibnitz Zoo od Ajdeuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.11.2008 21:44:55   
Intruder24

ja kaj pa če kot bit doma, mislim, da ma dost delauser posted image   taveča punčka mislim, da ima 12 let, najmanjši dvojčici pa sta poleti dopolnili 1 leto

Ja prenesi ji čestitke, ja pa mož vesel, ko je pravo nogometno ekipo nardil v polnem številu user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 621
20.11.2008 21:45:01   
majra

user posted image user posted image user posted image  čestitke. O tej družinici sem pa že nekje brala...

Jaz bi tudi, če bi imela bogatega moža user posted image  ne glih 11, kakšnih 5 pa že. Ne vem kaj sem mislila pred 7 leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 622
20.11.2008 21:45:50   
Alfabeta

Alfabeta,
Če hočeš lahko tudi moža stolčeš do amena user posted image user posted image user posted image user posted image  (samo, da ne bom pol kaj jaz kriva, čuj!!!) misla pa sem pralni stroj, ki ti je tudi dosti živcev požrl user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajjaaaa, nisem vedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah ne, moža ne bom...še....je kar priden

Neposredna povezava do sporočila: 623
20.11.2008 21:45:59   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jaz sem pa napadla piškote Leibnitz Zoo od Ajdeuser posted image user posted image

pa kaj ne hujšaš ?? pa pri vseh dobrotah, ki jih pečeš user posted image  ti to glodaš user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 624
20.11.2008 21:46:44   
Anonimen
A dašabina na tisti dolenski forum se moraš tud registiratuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa klub dolenjk in belokranjk misliš? Sem tud jaz gor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?