nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Punce, prejle ko sva šli z Lano na sprehod, po tistem, ko me je Suazna že rešila, sem razmišljala, da ste vse pravzaprav čisto zares tako fejst in prijazne punce, pripravljene pomagat takoj, če je možno.Resnično sem vesela , da sem vas spoznala SE zahvaljijem še enkart vsem in vsaki posebej, predvsem pa koali, TRIŠ, limmi, mml, nani35, katee, sani, lusi,nussy, mali pikici, ker kadar sem kaj rabila in se pri nas ni dobilo, od kapljic, čaja, copatkov, cd-ja , sirupa, daril. bona,nasvetov, ponujenih vez pri zobarju , ipd.(u mater, kolk se je tega nabralo skozi ta čas, ko se poznamo; zdaj vas iamm še rajši, ko vidim kolk sem vam utrujala ) ste nabavile in mi poslale. Zlate ste in hvala ker ste .In resnično si želim in upam, da bomo vedno ostale v stikih Klepetka,res si lepo napisala,se me je kar dotaknilo,moram že reči,seveda pa sem ti jaz vedno na uslugo...če bo le mogoče IZVIRNO SPOROČILO: anitav Nana hvala za navodila, sam ko jaz to probam mi ne uspe. Bom probala še enkrat. Ne bi vedela,kaj počneš narobe .Meni vedno gre.In za zobek. Ančika,super za službo,upam,da se vse na koncu dobro izteče zate . klaja,jaz upam,da bom tole skapirala z FB in jezikom,hvala. triš,ko sem bila prvič na skypu(seveda nevedna,kot sem še zdaj) ni sem imela nastavljeno skype me,mi je tudi en bizgec napisal tako oslarijo,da mi je skoraj srce ven vrglo,pa ko sem šele sliko videla,potem sem pa kar vse blokirala in naredila tako,kot da nisem gor. Na FB pa sploh nisem bila niti malo danes,tako da prosim lepo no...imeli smo obisk,bila sem pri očku v bolnici in ni bilo časa ne za eno ne za drugo,ko pa tole napišem,pa grem sigurno na FB . karmyka,lepe slikice,Lea pa ima na prvi sliki res dobro frizurco .Mali dve sta pa iz dneva v dan lepši. Kako to,da sta ju postrigli? limma,seveda te bom jaz sprejela med prijatelje na FB,ni problema.Jaz pa FB????Nmam pojma,tokrat napačen naslov za inštrukcije,poskusita pri Alfabeti,se mi zdi da se njej bolj sanja. vaney,lepe slikice srečanja,pa super si vse komentirala,sem se prav nasmejala zraven . Aja,novo leto...mi bomo tudi lepo doma,tukaj nam je lepo.Če pa bo kdo prišel k nam,pa bomo tudi veseli . Alfabeta,mi smo tudi ponoči več ali manj budni,proti jutri pa se slišijo še samo kletvice potiho iz mojih ust...vse se navadiš...upam,da se kdaj bom še bolj pa ,da bo Klemna prej minilo,preden se navadim na tako bujenje . muzika,mene Fontana ne privabi,samo mi je pa fino,ko se najina dva miškota tako razumeta,sta takoj našla skupen jezik,kaj? Ko sta imela dirke po stopnicah...kdaj drugič. mala pikica,lahko bi eno dirkalno sliko prilepila,ko si slikala,kako lezeta Jakob in Klemen gor po stopnicah!! dašabina,Klemen ima kar večkrat hladne nogice,zdaj spi v zoknih,če pižamica nima zaprtih stopal,podnevi pa ima hladne ko sva zunaj,če je res mrzlo,pa ga toplo oblečem in zavijem.Ne vem no... majra za "lepo jesti" in za zobek!!Pa tudi za tvojo prijateljico in tvojo celo familijo in bodoči naraščaj. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: limma Zdaj pa res lahko noč. Ah brez veze, kaj boš sedaj hodila spat. Je še prezgodaj, poglej mene, nisem skoraj nič ponoči spala pa sem se spet tukaj prilimala Hvala enako!!Sva že dve!Sploh nič nisem zaspana...ja,kot sem rekla,vsega se navadiš,kajne,tudi če so 3 ure spanca je potem naenkrat to dovolj. In prav imaš,jaz vedno pridem bolj pozna...si me pa že naštudirala. klepetka drugič-upam,da Lana kmalu ozdravi in se začne bolje počutiti. zanjo in seveda za srečo. Suzana,ti pa imaš mrzle noge ker si tako suha ,pa da ne boš zamerila,samo je pa res,da suhe ljudi bolj zebe. Tea in Lea vse najboljše!! IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: majra Tako, da vidimo kaj je iz tega posta ratalo Bo konkurenčen Nani in Klepetki niti približno Konkurenca je dobra,ampak moj današnji je pa mega dolg...to je pa vse odvisno samo koliko ve načvekate,ker imam potem več za pisat.Dobila me pa nikoli ne boš