mml
|
Žan Luka, Aljaž, Lana upam, da ni nič hujšega in boste že kmalu čisto zdravi Miha in Žan vse najboljše za včeraj Manja in Danijel vse najboljše Jaz sem bila danes na klepetu s sončnico in njenim sončkom Matijo in sva prav lepo pokelepetali, Matija in Matic sta se pa malo gledala, malo šibala naokrog, po tem je pa Matic prijavil, da je zaspan in je bilo konec zabave. Najbolj zanimive so bile pa seveda roče v cvetličarni, Matic se je predvsem zanimal za aloo srečanje za RD meni osebno je vseeno ali dopoldan ali popoldan, bo pa po mojem večji problem prostor, ker si ne predstavljam, da bi se dobili kje drugje kot v kakšni telovadnici...tako da mogoče katee lahko ti preveriš kako bi bilo v Gibu...saj vem ,da je to sicer za večje otroke, ampak če sestavijo malo blazin, bi bilo pa čisto OK, pa zraven še en prostor za starše...pa bi moralo biti. Mi smo lani imelo podobno zadevo z decembrskimi otročki in smo se zmenile, da vsak prinese eno darilce v vrednosti približno 15€ in smo imeli po tem tombolo in je prav super izpadlo...tako da lahko naredimo kaj podobnega, če se vam zdi OK hladne noge: Matic ima kar topel noge in roke, tako da tudi ponoči ne kompliciram preveč, če se razbrca...samo ravno ugotavljam, da mu je tale mala odejica postala premajhna, ker se enkrat obrne in odejica odleti, tako da mu bom dala verjetn kar normalno odejo in jo pri straneh zatlačila in zapognila, bom testirala in videla, kako se bo obneslo novo leto mi bomo tradicionalno kavčevali doma , se mi pa res ne da nikamor hodit, je dosti bolj udobno doma...se pa že nekaj let dobimo pozno popoldan s prijatelji, ki imajo malo starejša otroka kot sta najina, tako da nazdravimo, malo poklepetamo, gremu spustit kakšno raketo, po tem pa vsak domov in spravljat spat otroke , tako da bo verjetno tudi letos tako...