|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
21.11.2008 10:20:33   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Zabava, jaz se tudi strinjam z Mbjem.

Zakaj se pa ne bi dobili 7.1.? Vem, da čakamo še Alexa in Lano, ki sta rojena februarja, ampak mogoče bo Lana doma praznovala ta vikend 14./15. in jih ne bo... jaz bi RES rada, da tokrat pridemo, ampak ta vikend nas najverjetneje ne bo user posted image Ne moremo se npr. iz MBja voziti v Izolo za 1 uro... se Neži zmeša v avtu, kmalu za tem pa še nama... user posted image

limma, si verjetno mislila 7.2. user posted image Sicer pa če praznujemo 29.2., ki ga letos ni user posted image , ti nimaš več izgovorov. Boš pač morala povedat, da naj Lana praznuje 15. Pri nas več ne smeš manjkat, sicer te izselimo iz RR-a user posted image To je samo šala, da ne boš resno vzela, manjkat pa res ne smeš, jaz si vaju že zelo želim videt. Pri nas se tako ali tako ne oglasite user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.11.2008 10:21:59   
mala pikica
user posted image zabava... Štajerke smo z enim glasom iz D+BK (dašabina ljubimo te user posted image ) naveze izglasovale Maribor user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.11.2008 10:38:12   
piškamiška
pozdravček!

Joj Nejc je ratal pravi explorer. Nič ni več varno pred njim. Sej večina ostalih ste to dale že čez, jaz pa sedaj samo čakam, kdaj bo "buc". Bo potrebno počasi stajco nabavt, za tistih par nevarnih sekund, ko grem na stranišče.

A ima katera kakšno stajco za priporočiti, ali si več ali manj vse iste?
In kako ste ve zavarovale vseh milijon ostrih robov v sobi, kjer je malček?

Sedaj je pa našel gumb na klavirčku za "jinggle bells" in ne neha.............ajajajajajajaj

Z enim učem gledam Nejca, z drugim pa prenos iz visokega doma, kot mu Pahor pravi. user posted image In poslušam Jinggle bells............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vse najboljše našim današnjim slavljencem!user posted image

Matic zate 10ka13lm

Neposredna povezava do sporočila: 678
21.11.2008 10:47:27   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klaja,veselo beljenje ti želim!Kaj si pa pockala zdaj pa imaš.Mimogrede,tistih par črt smo videle tukaj na slikah.user posted image

Mislim da bom šla še 5-ič čez, da se ne bo videlo. O kakem brušenju pa ne bi, ker potem pa bom res imela preveč dela, ko bo polno praha, bi pa bilo najboljše, ampak ne hvala.user posted image

Piškamiška stajice so bolj kot ne vse približno iste, jo pa jaz prodajam, ker imamo dve in ene ne rabimo več (sem jo imela prej pri mami).

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.11.2008 10:53:08   
Lunca1
pozdravljene

no danes mi ni zneslo iti v Ljubljano, me pa čaka še pestrp popoldne

No zdaj mi pa dol še Luka med kabli šari, moram urgiratuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.11.2008 10:53:52   
Alfabeta
Jutro!

triš, dobro opravite pri dr oz. v laboratoriju

praznovanje ...no jaz pa, če lahko dam svoj glas, glasujem za LJ, ker mene v MB ne bo. Sama ne bom peljala, moža pa skoraj za 1000% ne bom dobila. Tak da....Mene ne štejte. Glede datuma mi je pa vseeno.

Še to...glede prostora...razmišljajte v to smer, da mora biti v prostoru, da ne boste pozabile, da bo zima takrat. Torej dovolj velik prostor.

Glede lokacije pa....Mislim da imamo vse do LJ cca.1 uro, razen Luse, če se ne motim. Do MB pa imamo me vsaj 2 uri, Belokranjke pa še +1 uro. Ne vem no.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.11.2008 10:56:41   
Anonimen
Dan!

Joj, se mi zdi, da sedaj ko je ta5.del vse tako pridno čvekate (mo), da kr ne sledim. Vsakič zaostajam vsaj za 3 strani. NO, kakorkoli jaz sem bila že zjutraj pri zobarju mi popravlja en zob in je bil tako nežen da me skoraj ni nič bolelo. K meni it k zobarju je nočna mora drgač. Janček je lepo spal ponoči, očitno ga ne več toliko matrajo zobki, ko so sedaj v 14 dneh 4 prišli venuser posted image . Sedaj pa panča svoj dremež. Je pa se včeraj na tem norem vetru mal prehladu in mu mal svečice kapajo iz noska. Oh, skos je nekaj s temi našimi škrati.

Pa še računalnik moj mi neče pržgat in sem sedaj šla dol na taščinega, vidite kako me je ta RR čist zasvojil user posted image user posted image user posted image

Mala pikicica hvala za pojasnila glede lepljenja slikic. Imam na moju mozilo ja. Bom probala tukaj, ko ima tašča eksplorer.

Katee ja kaj pa ste vi to ponoči imeli? A je kaj takšnega pojedel?

Triš vidiš kako te je Žan ponoči poslušal.user posted image user posted image user posted image Pa držimo pesti,da bo HB dober!

Klaja user posted image  za prespano noč! Mi tudi sedaj že 1 teden spimo brez nočnega dojenja! Sicer se je sedaj prebujal ko so ga matrali zobki, ampak ga je duda že potolažila. Pa da vama čimprej uspe da postaneš user posted image !

Za novo leto bomo mi kr lepo doma.

Glede srečanja, pa lahko torej 14.2. popoldan. Pa tudi jaz sem bolj za Ljubljano, ker je center za vse.

user posted image  Neja za spanje!

Manja
user posted image

Daniel
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
21.11.2008 11:04:05   
koala
Alex pa je danes sitkan 100 na uro, imam malo temperature, ponoči nismo spali skoraj nič, .

Jaz bi morala k frizerju, pa po nove hlače drugače bom jutri na pogrebu zmrznila, ati pa pride neznan kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bom prisiljana pikeca pustit pri babici, ker k frizerju še lahko jutri skočim, pa hlače pa enostavno moram danes ker drugače mi nebo zneslo, pa me kar srček boli če se samo spomnim da bo moje bubano dete brez mene.
Glede praznovanja, Alex nebo prav nič jezen če bo že januarja, bo pač "moral" 2x papat tortouser posted image user posted image , za lokacijo pa sem jaz definitivno MB.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.11.2008 11:06:26   
Anonimen
No, pa mi je uspelo prilepit slikice. Očitno je iz mozzile res težje in ne gre tako enostavno kot iz eksplorerja. Pa hvala vsem še enkrat za razjasnitev in pomoč.

Glede srečanja pa se strinjam z Alfabeto, da boljš da je v LJ, ker imao Belokranjke kar 3 ure do gor. No, nevem, bodo še ostale rekle in se bomo pač prilagodili večini.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
21.11.2008 11:21:36   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Nič kaj takega ni pojedel, kar bi bilo sumljivo. Me je pa ravno kar klicala Suzana in pravi, da ima njen Aljaž drisko. Čisto možno je, da sta dobila kak virus na srečanju v sredo. Ne bom rekla, da je to sigurno, možno pa je.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.11.2008 11:26:29   
katarinas
Dan!

Madona no kolk ste napisale, sem vas komaj uspela prebrat, pa še to ne vsega, ker bi predolgo trajalo user posted image

Naša noč je bila pa za user posted image , Lara se je od polnoči zbujala na eno uro user posted image user posted image  tako, da sem se vstala neštetokratuser posted image  je kar nekaj jokala, skoz sem dudo iskala po posteljici, 1x sem ji čaj rinla, ga ni marala, ma lačna ni bla, če je pa celo flašo popila pred spanjem. Al so zobki krivi?! Grem danes tkoj kupit eno vrhunsko kremo, gel, al nekaj žeuser posted image

Sem pa že skoraj obupala nad mojim profesorjem, že 14 dni čakam na odgovor glede diplome, no danes se je pa spomnil name user posted image  Moram samo dve stvari popraviti, bom to uredila čimprej in mu pošljem nazaj, pol pa spet čiči pa čakiuser posted image

Srečanje za 1. leto: meni tudi bolj odgovarja Ljubljana, sorry štajerkeuser posted image

Novo leto: mi bomo verjetno na Kopah, eni bodo user posted image , eni se bomo pa sankali user posted image user posted image

Neja user posted image , le glej da se takale noč takoj ponovi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.11.2008 11:52:51   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Nič kaj takega ni pojedel, kar bi bilo sumljivo. Me je pa ravno kar klicala Suzana in pravi, da ima njen Aljaž drisko. Čisto možno je, da sta dobila kak virus na srečanju v sredo. Ne bom rekla, da je to sigurno, možno pa je.

Upam, da se Aljaž in Žan Luka hitro pozdravita user posted image katee res je možno, da sta v Celju kaj staknila. Pa niti ni nujno, da od katerega izmed sončkov, lahko da je bilo kaj na kakšnem stolu. Meni so pri rotavirusu rekli, da smo ga lahko dobili tudi na vozičku v trgovini. Vsekakor močno upam, da ni rotavirus in da se stanje čimprej umiri user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.11.2008 12:18:11   
katee
Punce: z Žan Luko se zahvaljujeva za vse objemčke in pikapoke! Res ste zlate!!!
Sedaj spi že 2 uri. Mora revež nadoknaditi spanec, jaz se grem pa tudi malo ulečt. Sem že dva stroja perila obrnila, en se mi suši, oprati moram pa še obrobo za posteljico in spalno vreče, ker sta pobruhani.

Slavljenčki vse naj naj naj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 688
21.11.2008 12:37:01   
lutiropan
Glede datuma vseeno , drugače pa bolj za Ljubljano.....user posted image (zauser posted image zabavo seveda)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.11.2008 12:48:52   
mml
Žan Luka, Aljaž, Lana upam, da ni nič hujšega in boste že kmalu čisto zdravi
user posted image

Miha in Žan vse najboljše za včeraj
user posted image
user posted image

Manja in Danijel vse najboljše
user posted image
user posted image

Jaz sem bila danes na klepetu s sončnico in njenim sončkom Matijo in sva prav lepo pokelepetali, Matija in Matic sta se pa malo gledala, malo šibala naokrog, po tem je pa Matic prijavil, da je zaspan in je bilo konec zabave. Najbolj zanimive so bile pa seveda roče v cvetličarni, Matic se je predvsem zanimal za aloo user posted image

srečanje za RD meni osebno je vseeno ali dopoldan ali popoldan, bo pa po mojem večji problem prostor, ker si ne predstavljam, da bi se dobili kje drugje kot v kakšni telovadnici...tako da mogoče katee lahko ti preveriš kako bi bilo v Gibu...saj vem ,da je to sicer za večje otroke, ampak če sestavijo malo blazin, bi bilo pa čisto OK, pa zraven še en prostor za starše...pa bi moralo biti.
Mi smo lani imelo podobno zadevo z decembrskimi otročki in smo se zmenile, da vsak prinese eno darilce v vrednosti približno 15€ in smo imeli po tem tombolo in je prav super izpadlo...tako da lahko naredimo kaj podobnega, če se vam zdi OK

hladne noge: Matic ima kar topel noge in roke, tako da tudi ponoči ne kompliciram preveč, če se razbrca...samo ravno ugotavljam, da mu je tale mala odejica postala premajhna, ker se enkrat obrne in odejica odleti, tako da mu bom dala verjetn kar normalno odejo in jo pri straneh zatlačila in zapognila, bom testirala in videla, kako se bo obneslo

novo leto mi bomo tradicionalno kavčevali doma user posted image , se mi pa res ne da nikamor hodit, je dosti bolj udobno doma...se pa že nekaj let dobimo pozno popoldan s prijatelji, ki imajo malo starejša otroka kot sta najina, tako da nazdravimo, malo poklepetamo, gremu spustit kakšno raketo, po tem pa vsak domov in spravljat spat otroke user posted image , tako da bo verjetno tudi letos tako...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.11.2008 13:58:12   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

srečanje za RD meni osebno je vseeno ali dopoldan ali popoldan, bo pa po mojem večji problem prostor, ker si ne predstavljam, da bi se dobili kje drugje kot v kakšni telovadnici...tako da mogoče katee lahko ti preveriš kako bi bilo v Gibu...saj vem ,da je to sicer za večje otroke, ampak če sestavijo malo blazin, bi bilo pa čisto OK, pa zraven še en prostor za starše...pa bi moralo biti.
Mi smo lani imelo podobno zadevo z decembrskimi otročki in smo se zmenile, da vsak prinese eno darilce v vrednosti približno 15€ in smo imeli po tem tombolo in je prav super izpadlo...tako da lahko naredimo kaj podobnega, če se vam zdi OK

Sem klicala na GIB in stvar je takšna: tam delajo rojstnodnevne zabave, kjer je prisoten animator. En animator pride na 12 otrok, na 24 otrok 2 animatorja. glede na to, da je nas več, bi se lahko zmenila, da bi morda imele samo prostor brez animatorja, ali pa vseeno 2 animatorja in še par staršev. Najem dvorane z dvema animatorjema za 3 ure bi prišlo (zame, ker pač tam dela) 118 € (pa si potem razdelimo), drugače je še več. Zraven je tudi lokal, ki pa ni ravno velik in bi bila res gužva notri. Je pa res, da sta tam dve dvorani namenjeni otročkom, pa bi lahko dobili večjo. Toliko o tem, sedaj pa s predlogi na dan.

< Sporočilo je popravil katee -- 21.11.2008 13:59:26 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.11.2008 14:08:11   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Novo leto;Po navadi vsako leto   s   svakom i n  njegovo družino, za letos pa nisem še čisto ziher. SEm pa prepričana da ne bo tako kot    lani(V PORODNI SOBIuser posted image )

To poznam,samo da jaz nisem bila več v porodni sobi,ampak z vročino in vnetimi šivi  v postelji...

rojstni dan:meni datum ni važen,samo da je ali popoldan v soboto ali pa da je nedelja.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

user posted image zabava... Štajerke smo z enim glasom iz D+BK (dašabina ljubimo te user posted image ) naveze izglasovale Maribor user posted image

dašabin,limmauser posted image ...še katera za MB?

klaja,brušenje ti je predlagala intruder...ti kar barvaj,barvaj,pa glej,da se barva ne bo v kosu odluščila s stene,ko bo gotovo,pa da ne bo na tem mestu toliko barve,da bo že stena poševnauser posted image .

anita,slikica uspela!!!

No,Klemen pa je prehlajen tako da...ne vem kaj naj rečem,že tri dni.In spet sesamo,on pa se dere na vse grlo.

Ah,vidim,da se rojstnodnevno zabavo ne bomo mogle zmeniti.Pač nič,bomo pa doma.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.11.2008 14:40:13   
mala pikica

Zakaj pa se ne bi mogli zmenit? Saj smo rekle, da bi se popoldan dobili. Daj no, nana, pa ja ne boš ti zatajila user posted image

mml in katee jaz mislim, da ne potrebujemo dvorane za srečanje. Mislim, da ne bi bilo nič narobe v podobnem stilu kot je bilo v Celju. Kaj praviš katee?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.11.2008 14:43:21   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zakaj pa se ne bi mogli zmenit? Saj smo rekle, da bi se popoldan dobili. Daj no, nana, pa ja ne boš ti zatajila user posted image

mml in katee jaz mislim, da ne potrebujemo dvorane za srečanje. Mislim, da ne bi bilo nič narobe v podobnem stilu kot je bilo v Celju. Kaj praviš katee?

mala pikica mislim, da je nana mislila, da se ne bomo mogle zmenit ali se dobimo v LJ ali v MB...

Kar se pa prostora tiče... ne smeš pozabit, da bo to v soboto, ko so šopingcentri precej polni ali v nedeljo, ko so popoldan zaprti...tako da jaz si ravno ne predstavljam 20 otročkov in ob tem še 40 staršev nekje, kjer je še množica drugih ljudi...

V LJ bi teoretično prišel v poštev Kolosej, samo še tam bi bil dren...

Neposredna povezava do sporočila: 694
21.11.2008 14:50:24   
vaney
Rojstnodnevna zabava; jaz sem tudi za Ljubljano, ker do Lj imamo mi 1,5 ure vožnje, do Mb pa kar 3 ure in to je 6 ur vožnje v enem dnevu in se meni zdi malo prehuda. Do Lj imate pa tudi Štajerke okrog 1h vožnje, pa se mi zdi, da bi bilo najbolj pošteno, da se dobimo v središču za vse.
Mislim pa, tako kot alfabeta, da bo tudi Grega delal 3 sobote v februarju, sama pa se v Mb res ne bi vozila.
Datum je pa tudi meni 14. 2. čisto ok, ker do takrat bodo že vsi stari 1 leto. Pa 7.2. mi je tudi ok.
katee, hvala, ker si se pozanimalauser posted image  a te dvorane za otroke bi potem me lahko dobile? A te dvorane je treba tudi najet in plačat? Koliko pa? Kako velik pa je tisti lokal, o katerem govorimo? In prostor za otroke in animatorja je čisto zraven ali kako? In cena 118€ na okrog 30 mamic sploh ne bi prišla tako veliko (3.83€ na otroka) in mislim, da bi se nam splačalo...  Uf, koliko vprašanj sem postavilauser posted image
Pa še eno user posted image : a to se menimo za srečanje mamice+sončki ali cele družine? Ker je številčno velika razlika... no, midva v glavnem prideva 99% sama z Anžetom.

triš, kako sta opravila z Žanom? Nič se ne javiš....da nista morala spet kam ituser posted image

triš in anita, dobita slikceuser posted image  samo, da se spravim k delu

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.11.2008 14:53:01   
mml
aja pa še to...februarja bodo naši sončki že kar precej mobilni in iz mojih izkušenj je boljše, če je prostor zaprt, ker sicer se bo zadeva spremenila v "tek za malčki", no vsaj pri nas je že sedaj tako, ker jo Matic kar odplazi po svoje in ga ne zanima kaj dosti, kje je mami...tako da si kar predstavljam, kako bo čez tri mesece user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.11.2008 15:53:38   
mala pikica
user posted image zabava... ja, verjetno bo res najbolje, da se dobimo v Ljubljani.
Na glasovanju pa imamo  še en datum, in sicer 7.2. Povejte ali vam bolj odgovarja 7.2. ali 14.2. Lokal ali dvorana... Jaz skrbim, da bo seznam urejen in zbrane vse prijave user posted image vsemu drugemu pa se bom že prilagodila. Vseeno pa se mi zdi lažje, če smo v kakšnem večjem lokalu (npr. nekje v Koloseju), imamo manj dela z ostalimi stvarmi (pijača in podobno), pa še zastonj je.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 21.11.2008 15:54:03 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.11.2008 15:58:18   
Lusa
...tako zamudnik s slikami se javlja...pa oprostite ,ker komaj zdaj dajem slikce gor...

user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.11.2008 16:05:58   
Anonimen
katee meni se ta predlog s telovadnico dopade, boljš kot kak trg.center, ker ob vikendi so ti zelo polni. Pa bili bi res za sebe in še animatorja bi imeli. Pa strošek 3 EUR ni tako velik. Pa glede obdarovanja bi bilo tudi fajn ja.
Torej a potem bomo kr za 14.2. se dogovorili popoldan?

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
21.11.2008 16:11:46   
dašabina
Meni je 7. in 14. 2. popoldne ok
- podpiram tud Ljubljano /sem prilagodljiva/user posted image
- predlog s telovadnico podpiram, mislim, da ne rabimo animatorja,
- meni je vseeno ali familjarno ali samo z otročki, to pomeni pri nas 3 otroci....user posted image user posted image
- če se seveda da, vsaka nekja prinese (ne toliko kot zadnjič) user posted image

Luša, lepe slikiceuser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 21.11.2008 16:12:16 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?