majra
|
Tea in Lea, vse najboljše za 1.rojstni dan Prijateljčka Žan in Miha, vse najboljše Anchikaa, super za potencialno službo. Držim pesti Ajda za mere. Pa upam, da se vneta ušeska ne bodo ponavljala. Lea in Tea za mere. Karmyka, čestitke za zaroko Slike iz srečanja so prekrasne. Sončki so pravi cukri. Kje so se pa mamice skrivale? Se mi zdi, da samo D in BK strašimo tukaj gor s svojimi pojavami Vaney, lepo da si se oglasila, pa priden G. da te je peljal malo v lajf. Slabe vesti, pa ne rabi imet. Triš, jaz bi drugič tudi obvestilo za Seevil. Mene si kar pozabila Koala, moje iskreno sožalje Novo leto bomo mi praznovali kar doma. Sicer sva pa to prakticirala z G. že kar nekaj let. Sva prava zapečkarja Samo upam, da ne bo preveč petard, ker so naši sosedi nori po tem vprašanju. Jih mečejo non stop od 20. do 01. Meni je pa to najbolj grozna stvar pri Novem letu Limma, meni se niti ne sanja o FB in nimam niti nekega veselja, da bi se s tem ubadala. Je pa res, da sem imela takšno mnenje tudi o forumih, pa me poglej sedaj , en dan me ni gor, pa imam že abstinenčno kizo Če je pa tako fajn klepetat z vami, ki ste same prave ženske tu gor Se podpišem pod Dašabino in Klepetko v slavospevu vam, drage prijateljice Belokranjke, krasne slike. Vaney, zadnja je fenomenalna-Anže umetnik Dašabina za Mihata Alfabeta ,jutri je nov dan IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... Lana Katja se je pa že 2x zbudila v takem joku, da mi je kar srce stisnilo Kdaj zrastejo vsi zobki? Bo kmalu konec te morije HB, da jo samo ponoči matrajo, da ni še čez dan sitna Joj, kako sem jaz zahtevna oz. razvajena Tako, da vidimo kaj je iz tega posta ratalo Bo konkurenčen Nani in Klepetki
|