|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
20.11.2008 20:01:09   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Klaja, ja kje si ti našla Facebook v slovenščini. Prosim za  link ali kakšne napotke. Hvala.

spodaj na strani levo imaš English, pa puščice, to spremeniš v slo

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.11.2008 20:04:29   
dašabina
Alfabeta, točno, kaj pa če mu je bilo prevroče, na to pa nisem pomislila, ker je res tako omejeno....

Vprašanje: ali imajo tud vaši sončki mrzle noge, jaz sploh ne vem več, kaj mu dat na nogice, da bodo tople, copatki, čeveljčki, termo nogavice, vedno so mrzle nogice, sej žabice pa tud ne morejo stran viset, sem že gruntala, če niso preozke....pol mu pa piham v nogice, se pa tako smejeuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.11.2008 20:04:29   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jaz sem tudi kake 6 let nazaj na jogo hodila, pa sem prenehala po pol sezone, ker mi je bilo predolgočasno.

Pravi "jogi" bi ti rekel, da se po šestih letih šele začne user posted image
Sicer je pa tudi meni bolj všeč pilates. Jogo moraš vaditi redno, če ne, to ni to.

Pa user posted image za boljo voljo user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.11.2008 20:04:55   
TRIŠ
Karmyka krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,res lepo ker je ati z vamiuser posted image

Vaney daj mi slikice pošlji na mail,ker so fenomenalne in sem se prav nasmejala.user posted image
Alfabeta tole pa ni kriv Filip ampak centrifuga.Zadaj za strojem sta dva šraufka ki jih odšraufaj in zamenjaj jermen.Tole pa sem že jaz delala na mojem strojuuser posted image

Dašabina upam da se Maiha znebi teh pikic.user posted image .Bo Žan držal pesti celo noč da izginejo zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.11.2008 20:05:50   
dašabina
Ampak ste me sprovocirale s tem FB, da  grem še jaz firbcat...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.11.2008 20:06:25   
limma
Dašabina, Neža ima redko mrzle, ji pa takrat tudi jaz piham v nogice in se na glas smeji... user posted image
Probaj mu obut dvojne nogavičke, ene debelejše čez, nam to pomaga.

< Sporočilo je popravil limma -- 20.11.2008 20:07:34 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.11.2008 20:08:59   
Intruder24
limma imaš ZS

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.11.2008 20:09:16   
dašabina
sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.11.2008 20:10:39   
Intruder24
dašabina Vid ima tu pa tam mrzle. Jaz mu dam volnene nogavičke preko žab al pa te usnjene copatke.

muzika nas ne bo ju3, škoda...

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.11.2008 20:11:13   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Alfabeta tole pa ni kriv Filip ampak centrifuga.Zadaj za strojem sta dva šraufka ki jih odšraufaj in zamenjaj jermen.Tole pa sem že jaz delala na mojem strojuuser posted image

Misliš? Pa da je sovpadlo? Al tud sprane niso dost, se na otip čuti ko so oprane, da so limaste, da je preveč ali praška ali mehčalca

Jermen pa ziher ne bom sama menjala, bom majstra magari za ....privlekla, če ne bo hotel prituser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.11.2008 20:11:23   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

hehe user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.11.2008 20:11:38   
TRIŠ

Ja Nana je čist not padla ko je ni tuuser posted image user posted image user posted image

Alfabeta pri nas je tudi Žan tečen za znoret.Joškoti ponoči laufajo po 30x danes pa sem rekla da ga ne bo dobiluser posted image vsaj ne tolikokratuser posted image

Dašabina mi imamo vedno žabice,termo nogavičke in copatke.Meni je zelo neprijetno če me zebe in zato je on v nogice bolj oblečen

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.11.2008 20:12:08   
Alfabeta

Ja, to je pa res težko, a ne?user posted image  Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebratuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.11.2008 20:13:20   
TRIŠ

Misliš? Pa da je sovpadlo? Al tud sprane niso dost, se na otip čuti ko so oprane, da so limaste, da je preveč ali praška ali mehčalca

Tega pa se ne spomnim.Veš kaj jaz mislim .KUPI NOV STROJ sedaj imaš prilikouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.11.2008 20:14:07   
TRIŠ

Ja, to je pa res težko, a ne?user posted image  Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebratuser posted image

Joj grem raje spat,ker se spet smejim na glas in me možek že postrani gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.11.2008 20:15:33   
majra
Čer!

Danes je bil pa en tak prekrasen dan. Prva malenkost, ki mi ga je polepšala, je glavno merilo za moje razpoloženje že lep čas. Katja je končno po petih dnevih danes lepo jedlauser posted image
Pa še 7. zobek je pokukal na plan, je postala ponosna lastnica zgornje štirkiceuser posted image

Drugi lep dogodek je pa vesela novica, da je moja najboljša prijateljica srečna user posted image .
user posted image user posted image  Joj, kako sem vesela! Tako, da v familiji, kamor štejem tudi moja drago prijateljico, pričakujemo od maja do julija 4  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako, sedaj grem pa brat za nazaj. Kolko ste naklepetale, ni čudno, da napovedujejo sneg user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.11.2008 20:15:41   
Alfabeta

Ja Nana je čist not padla ko je ni tuuser posted image user posted image user posted image
Ona vedno malo kasneje pride!user posted image

Alfabeta pri nas je tudi Žan tečen za znoret.Joškoti ponoči laufajo po 30x danes pa sem rekla da ga ne bo dobiluser posted image vsaj ne tolikokratuser posted image
No, pri nas ni 30x je pa kar dostkrat. Samo je ne morem pustit jokat, sploh ker noče ničesar drugega. Sva danes še eno dudo kupile, pa tud ta ni dobrauser posted image

Dašabina mi imamo vedno žabice,termo nogavičke in copatke.Meni je zelo neprijetno če me zebe in zato je on v nogice bolj oblečen
naša je v hiši oblečena samo v žabice in copatke, pa bodi seveda. Pa ko jo slečem, nima nikoli mrzlih nog.
So pa eni res zmrznjenčki, saj tud me nismo vse enake a ne? Jaz sem bila včeraj v kratkih rokavih pri dr, pomoje da si je tud mislil da imam vročinouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.11.2008 20:17:03   
Alfabeta

Joj grem raje spat,ker se spet smejim na glas in me možek že postrani gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, kaj se sekiraš, saj te ne prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tega pa se ne spomnim.Veš kaj jaz mislim .KUPI NOV STROJ sedaj imaš prilikouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam €. Šparat je treba, je krizauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.11.2008 20:19:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Meni na tem FB ni niiiiiič jasno, sem menda preblont.

Sca že dve. user posted image
Jaz sem se registrirala, ker me je že lani povabila prijateljica in sem bila do zdaj totalno out. Saj sem zdaj tudi bolj počasna ampak malo večkrat pa že grem pogledat.

TRIŠ jaz potrdim samo take, ki jih poznam že od prej. Saj me tudi kakšni novi povabijo ampak se ne dam.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo...user posted image

Ne boš ostala sama, ne se bat.

Miha user posted image user posted image user posted image , pa da zobki čimprej pridejo ven.

Najboljši nasvet. user posted image  user posted image  user posted image

Katja user posted image za zobek.

majra čestitke prijateljici na user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.11.2008 20:21:43   
Alfabeta
majra user posted image user posted image user posted image  za prijateljico, čimveč srečk user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.11.2008 20:22:42   
limma
Intruder, imaš ZS.

majra, user posted image za tvojo najboljšo prijateljico. Lepo nosečnost ji želim.

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.11.2008 20:27:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Zdaj pa res lahko noč.

Ah brez veze, kaj boš sedaj hodila spat. Je še prezgodaj, poglej mene, nisem skoraj nič ponoči spala pa sem se spet tukaj prilimala user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.11.2008 20:28:32   
dašabina

ja sej pravim da se ne bom, to mi je vedno najbolj tečno, sem raj tleuser posted image user posted image user posted image sem že registrirana

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.11.2008 20:31:15   
dašabina
Majra, bravo za Katjo user posted image  in za prijateljicouser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.11.2008 20:31:17   
TRIŠ

Ah, kaj se sekiraš, saj te ne prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kako si žlehtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny morning saj jaz tudi potrdim poznane ampak moj bo šel pa gor pa bo kar nekaj kliknil in bo spet kaka štala.Tako mi en tip ni dal miru na skypu,da sem bila na koncu že prav nervozna in sem vse skupaj izkloplauser posted image .Najprej sem mislila da me res pozna (glede na to da res veliko ljudi poznam),no pol je pa parkrat tako mim udaru da sem videla da se mu niti sanja ne kdo sem jazuser posted image

Majra še jaz sem vesela za prijateljico,čeprav je ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?