Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:01:09
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: muzika Klaja, ja kje si ti našla Facebook v slovenščini. Prosim za link ali kakšne napotke. Hvala. spodaj na strani levo imaš English, pa puščice, to spremeniš v slo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:04:29
|
|
|
|
dašabina
|
Alfabeta, točno, kaj pa če mu je bilo prevroče, na to pa nisem pomislila, ker je res tako omejeno.... Vprašanje: ali imajo tud vaši sončki mrzle noge, jaz sploh ne vem več, kaj mu dat na nogice, da bodo tople, copatki, čeveljčki, termo nogavice, vedno so mrzle nogice, sej žabice pa tud ne morejo stran viset, sem že gruntala, če niso preozke....pol mu pa piham v nogice, se pa tako smeje
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:04:29
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Jaz sem tudi kake 6 let nazaj na jogo hodila, pa sem prenehala po pol sezone, ker mi je bilo predolgočasno. Pravi "jogi" bi ti rekel, da se po šestih letih šele začne Sicer je pa tudi meni bolj všeč pilates. Jogo moraš vaditi redno, če ne, to ni to. Pa za boljo voljo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:04:55
|
|
|
|
TRIŠ
|
Karmyka krasne slikice ,res lepo ker je ati z vami Vaney daj mi slikice pošlji na mail,ker so fenomenalne in sem se prav nasmejala. Alfabeta tole pa ni kriv Filip ampak centrifuga.Zadaj za strojem sta dva šraufka ki jih odšraufaj in zamenjaj jermen.Tole pa sem že jaz delala na mojem stroju Dašabina upam da se Maiha znebi teh pikic. .Bo Žan držal pesti celo noč da izginejo zjutraj
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:05:50
|
|
|
|
dašabina
|
Ampak ste me sprovocirale s tem FB, da grem še jaz firbcat...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:06:25
|
|
|
|
limma
|
Dašabina, Neža ima redko mrzle, ji pa takrat tudi jaz piham v nogice in se na glas smeji... Probaj mu obut dvojne nogavičke, ene debelejše čez, nam to pomaga.
< Sporočilo je popravil limma -- 20.11.2008 20:07:34 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:08:59
|
|
|
|
Intruder24
|
limma imaš ZS
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:09:16
|
|
|
|
dašabina
|
sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:10:39
|
|
|
|
Intruder24
|
dašabina Vid ima tu pa tam mrzle. Jaz mu dam volnene nogavičke preko žab al pa te usnjene copatke. muzika nas ne bo ju3, škoda...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:11:13
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta tole pa ni kriv Filip ampak centrifuga.Zadaj za strojem sta dva šraufka ki jih odšraufaj in zamenjaj jermen.Tole pa sem že jaz delala na mojem stroju Misliš? Pa da je sovpadlo? Al tud sprane niso dost, se na otip čuti ko so oprane, da so limaste, da je preveč ali praška ali mehčalca Jermen pa ziher ne bom sama menjala, bom majstra magari za ....privlekla, če ne bo hotel prit
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:11:23
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... hehe
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:11:38
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Ampak ste me sprovocirale s tem FB, da grem še jaz firbcat... Ja Nana je čist not padla ko je ni tu Alfabeta pri nas je tudi Žan tečen za znoret.Joškoti ponoči laufajo po 30x danes pa sem rekla da ga ne bo dobil vsaj ne tolikokrat Dašabina mi imamo vedno žabice,termo nogavičke in copatke.Meni je zelo neprijetno če me zebe in zato je on v nogice bolj oblečen
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:12:08
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... Ja, to je pa res težko, a ne? Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebrat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:13:20
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta tole pa ni kriv Filip ampak centrifuga.Zadaj za strojem sta dva šraufka ki jih odšraufaj in zamenjaj jermen.Tole pa sem že jaz delala na mojem stroju Misliš? Pa da je sovpadlo? Al tud sprane niso dost, se na otip čuti ko so oprane, da so limaste, da je preveč ali praška ali mehčalca Tega pa se ne spomnim.Veš kaj jaz mislim .KUPI NOV STROJ sedaj imaš priliko
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:14:07
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... Ja, to je pa res težko, a ne? Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebrat Joj grem raje spat,ker se spet smejim na glas in me možek že postrani gleda
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:15:33
|
|
|
|
majra
|
Čer! Danes je bil pa en tak prekrasen dan. Prva malenkost, ki mi ga je polepšala, je glavno merilo za moje razpoloženje že lep čas. Katja je končno po petih dnevih danes lepo jedla Pa še 7. zobek je pokukal na plan, je postala ponosna lastnica zgornje štirkice Drugi lep dogodek je pa vesela novica, da je moja najboljša prijateljica srečna . Joj, kako sem vesela! Tako, da v familiji, kamor štejem tudi moja drago prijateljico, pričakujemo od maja do julija 4 . Tako, sedaj grem pa brat za nazaj. Kolko ste naklepetale, ni čudno, da napovedujejo sneg
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:15:41
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Ampak ste me sprovocirale s tem FB, da grem še jaz firbcat... Ja Nana je čist not padla ko je ni tu Ona vedno malo kasneje pride! Alfabeta pri nas je tudi Žan tečen za znoret.Joškoti ponoči laufajo po 30x danes pa sem rekla da ga ne bo dobil vsaj ne tolikokrat No, pri nas ni 30x je pa kar dostkrat. Samo je ne morem pustit jokat, sploh ker noče ničesar drugega. Sva danes še eno dudo kupile, pa tud ta ni dobra Dašabina mi imamo vedno žabice,termo nogavičke in copatke.Meni je zelo neprijetno če me zebe in zato je on v nogice bolj oblečen naša je v hiši oblečena samo v žabice in copatke, pa bodi seveda. Pa ko jo slečem, nima nikoli mrzlih nog. So pa eni res zmrznjenčki, saj tud me nismo vse enake a ne? Jaz sem bila včeraj v kratkih rokavih pri dr, pomoje da si je tud mislil da imam vročino
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:17:03
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... Ja, to je pa res težko, a ne? Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebrat Joj grem raje spat,ker se spet smejim na glas in me možek že postrani gleda Ah, kaj se sekiraš, saj te ne prvič IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Alfabeta tole pa ni kriv Filip ampak centrifuga.Zadaj za strojem sta dva šraufka ki jih odšraufaj in zamenjaj jermen.Tole pa sem že jaz delala na mojem stroju Misliš? Pa da je sovpadlo? Al tud sprane niso dost, se na otip čuti ko so oprane, da so limaste, da je preveč ali praška ali mehčalca Tega pa se ne spomnim.Veš kaj jaz mislim .KUPI NOV STROJ sedaj imaš priliko Nimam €. Šparat je treba, je kriza
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:19:58
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Meni na tem FB ni niiiiiič jasno, sem menda preblont. Sca že dve. Jaz sem se registrirala, ker me je že lani povabila prijateljica in sem bila do zdaj totalno out. Saj sem zdaj tudi bolj počasna ampak malo večkrat pa že grem pogledat. TRIŠ jaz potrdim samo take, ki jih poznam že od prej. Saj me tudi kakšni novi povabijo ampak se ne dam. IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo... Ne boš ostala sama, ne se bat. Miha , pa da zobki čimprej pridejo ven. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Tega pa se ne spomnim.Veš kaj jaz mislim .KUPI NOV STROJ sedaj imaš priliko Najboljši nasvet. Katja za zobek. majra čestitke prijateljici na
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:21:43
|
|
|
|
Alfabeta
|
majra za prijateljico, čimveč srečk
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:22:42
|
|
|
|
limma
|
Intruder, imaš ZS. majra, za tvojo najboljšo prijateljico. Lepo nosečnost ji želim. Zdaj pa res lahko noč.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:27:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Zdaj pa res lahko noč. Ah brez veze, kaj boš sedaj hodila spat. Je še prezgodaj, poglej mene, nisem skoraj nič ponoči spala pa sem se spet tukaj prilimala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:28:32
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... Ja, to je pa res težko, a ne? Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebrat ja sej pravim da se ne bom, to mi je vedno najbolj tečno, sem raj tle sem že registrirana
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:31:15
|
|
|
|
dašabina
|
Majra, bravo za Katjo in za prijateljico
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:31:17
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina sem že nazaj, se treba registrirat, to se mi pa ne da.... Ja, to je pa res težko, a ne? Dok se boš ti tam registrirala, se bo tukaj nekaj besedila našlo za prebrat Joj grem raje spat,ker se spet smejim na glas in me možek že postrani gleda Ah, kaj se sekiraš, saj te ne prvič Joj kako si žleht Sunny morning saj jaz tudi potrdim poznane ampak moj bo šel pa gor pa bo kar nekaj kliknil in bo spet kaka štala.Tako mi en tip ni dal miru na skypu,da sem bila na koncu že prav nervozna in sem vse skupaj izklopla .Najprej sem mislila da me res pozna (glede na to da res veliko ljudi poznam),no pol je pa parkrat tako mim udaru da sem videla da se mu niti sanja ne kdo sem jaz Majra še jaz sem vesela za prijateljico,čeprav je ne poznam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?