|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
4.1.2009 7:33:03   
Lunca1
Jaz pri minus 5 ne bi ven lezla, ampak to zato ker mene tolk zebe.user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.1.2009 7:36:27   
lutiropan
Jaz pri minus 10 ne kompliciram, ampak danes je rudno polje minus 19.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.1.2009 8:34:52   
dašabina
ne vem men je to zelloooo hudo mrzlo, jaz ne bi šla moje mnenje......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.1.2009 8:37:48   
lutiropan
No, Dašabina...meni tudi, zato sva se z dragim odločila, da sva s Kajo ostali doma, fantje pa on so pa šli.  Oni res skoz smučajo, pa sankajo...medve s Kajo pa ne vem kako bi bilo, zato sva kar raje na toplem doma ostali.user posted image Saj bo še priložnosti...Bomo šli pa popoldne k enim prijateljem na obisk, medve polne energije, oni pa čisto povoženi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.1.2009 8:52:14   
dašabina
sem jaz isto doma z m. ostali pa smučat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.1.2009 8:54:30   
lutiropan
No fino potem je malo več časa za rr, da nama ne dihajo za ovratnik....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.1.2009 8:54:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Jaz pri minus 10 ne kompliciram, ampak danes je rudno polje minus 19.user posted image

Tole ni za ven za otroka,saj jaz ne bi šla.10 MIN že kaj več pa neuser posted image .Aha berem da sta ostali domauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.1.2009 9:01:20   
dašabina
ja res jeuser posted image  sicer pa m. spi na meni in jaz z eno roko klofamuser posted image
lutiropan, te kaj matra zarad službe?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.1.2009 9:26:43   
majra
Jakob in Lara, vse najboljše za 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

Končno imam par minut. Katja je zalepljena name že par dni user posted image  ista stvar kot pri Alfabeti, se je ne sme noben drug niti dotaknit, če sem zraven. Pa skos jo mam v naročju, je ful boga zaradi zobkov, noska, driske, pa še malo imamo povišano temperaturo. Mi je jasno, da se naj ne bi kao zbijala vročina do 38,5, ampak Katja je bila včeraj pri 37,8 tako boga, da ni mogla nič, samo jokala je. Sem ji dala kar žličko Calpola.

Lunca, jaz tudi obujam spomine, kako so me vse prehitevale laniuser posted image  celih 10 dni

Mala pikica, jaz Katji tudi vse pasiram. Je sicer jedla že koščke, ampak od kar jo zobki mučijo, noče nič več grist in se je parkrat zgodilo, da je pogoltnila večji kos in mi vse zbruhala. Pa nam tega ni treba. Bo že, ob svojem času. Zaradi tega se ne sikiram, glavno, da mi je

< Sporočilo je popravil majra -- 4.1.2009 9:34:02 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.1.2009 9:34:27   
lutiropan
lutiropan, te kaj matra zarad službe?

Ma ne vem, sploh ne...No, saj jutri grem dol v nm do Cvetke na kadrovsko, tko, da jutri mi še ni treba na tedenski sestanek , ta teden bo še bolj na izi....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.1.2009 10:22:36   
ursalara
Triš,Dašabina,Lunca,Majra
Lara
se vam iz srce zahvaljuje za čestitke!
user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.1.2009 10:23:55   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana jaz imam kužka original zapakiranega, računa nimamo user posted image Tako da mi kaj veliko ne bo pomagalo, če ga je martinca kupila v Intersparu. Rabim račun iz Pikapolonice.

Ja potem pa žal...

Jakob

user posted image

Lara vse najboljše!!
user posted image
Triš,ja super za lulčka!!user posted image user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.1.2009 10:39:56   
benika
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.1.2009 10:51:15   
mml
user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 4.1.2009 10:52:00 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.1.2009 11:04:34   
Alfabeta
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.1.2009 11:08:38   
Alfabeta
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  kako sem vesela triš, da sem imela prav! Si videla, imam neke sposobnosti....user posted image

dašabina, ni problema. Jih imam pa zeloooo veliko, tako, da jih lahko še katera dobi. A jih vzamem s sabo v službo, jih boš tja prišla iskat, ko ti je usput in bližje?

Toliko....aja, nana, bom videla če bom imela čas....včeraj sem bila sama, danes pa dvomim, če bo moj dragi zadovoljen če bom spet cel večer na netu user posted image ..No, če bom gor me boš videla, velja? Če ne pa kmalu

LP šibam naprej kuhat

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.1.2009 11:10:20   
lutiropan
user posted image

Lara vse najboljše

user posted image

Jakob vse najboljše

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.1.2009 11:56:37   
Sunny Morning
JAKOB za 1. rojstni dan
user posted image

LARA za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.1.2009 12:02:25   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

dašabina, ni problema. Jih imam pa zeloooo veliko, tako, da jih lahko še katera dobi. A jih vzamem s sabo v službo, jih boš tja prišla iskat, ko ti je usput in bližje?

u redu bom prišla kar jutri ko bova šla že v vrtec, te bom poklicala na mobič

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.1.2009 12:15:36   
limma
JAKOB in LARA, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.1.2009 12:26:56   
Sunny Morning
alfabeta TUKAJ jaz pišem voščila user posted image
Zdaj bo pa epidemija. user posted image

Klemen user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image je šel pa danes smučat in me kliče iz Rateč, je kazalo -19°C. Brrrrrrrr.

IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny jaz se pa zaradi sosedov ne bi sekirala in bi "žrtvovala" par noči, da bi Neja sama zaspala, ker bo samo tako "pogruntala", da je noč za spanje. Jaz Matica, če joka, samo dvignem in dam na pravo mesto (ker vedno kam odkolovrati v postelji), ga pobožam in mu povem, da je treba spančkat, po tem ga pa pustim, tudi če joka, da sam zaspi (zaspi večinoma p 2 - 3 minutah kričanja), če bi jokal dalj časa, bi pa po nekaj minutah vajo ponovila in to je to. Nikakor ga pa ne jemljem iz postelje ali se z njim pogovarjam...ker po tem tile naši čmrlji mislijo, da je vse skupaj igra in se jim še super zdi...sicer pa mora sam vsak pogruntati kako mu najbolj paše in ustreza...upam, da boš kmalu prepričala Nejo, da je noč za spanje in ne za žur user posted image
Danes sva spet imeli veselico od 3.00 do 5.00. user posted image  Ona bi kar nekaj kolovratila. Sem jo pustila v posteljici in šla n-krat dajat dol. Pol je tulila. Kadar tuli se pa tako napenja, da ima težave z refluksom in potem traja malo morje časa, da se ji umiri tudi, če ne joka več.
Fora je, da zvečer sploh ni problem s spanjem. Prav lepo zaspi, res da na rokah ampak zadnje čase traja mogoče dobrih 5 minut. Se tolažim s tem, da bo zrasla. user posted image

Alfabeta pri nas je že nekaj časa praksa, da user posted image spi v dnevni, zdaj je bilo slučajno, da je bil z nama v splanici.

Sem pa pravkar brala teme po forumu otrok. Sploh pri vzgoji sem se za glavo držala in me je že zdaj groza, kako se bomo borili z različnimi problemi.
Raje ne grem gledat, da me ne bo kap. user posted image user posted image user posted image

mala pikica pri nas je pa ravno obratno. Vse moramo naredit tako, da lahko Neja sama jemlje koščke in si jih daje v usta. Tako poje ful veliko, če je pa na žlico ali pa pasirano, je pa groza. Sem ji pa kupila pribor in je tako smešna s tisto malo vilico. ji pa včasih kar lepo gre.

Žan user posted image user posted image user posted image  za lulčka.

Miha user posted image  za hojo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3071
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
4.1.2009 12:32:18   
martinca
dober dan!

no pri nas se je stanje umirilo. včeraj smo še imeli zadnje praznovanje. danes pa na žalost ne bomo praznovali,. ker je Klemen zbolel. user posted image zato ti Klemen še enkrat pošiljam user posted image user posted image user posted image da boš čimprej ozdravel.

klepetka, jaz bi poterbovala še 14 nalepkic, če jih imaš seveda. če jih bo pa manj bom pa tudi tistih vesela.  

Lara vse najboljše za 1. rojstni dan!
user posted image

Jakob vse najboljše za 1. rojstni dan!
user posted image

mala pikica, jaz te čisto razumem kako ti je s tem hranjenjem Gašperja. pri nas je bilo isto. potem pa je kar naenkrat začel z nami jest. ampak še tudi sedaj ne je vsega. ima obdobje ko full je  nami juho, pa riž ali krompir, mesa pa res noče jest. potem pa ima obdobje ko vse samo ven špuka. zato ša imamo vedno Linote  po dvakrat ali trikrat na dan, pa sadne kašice. redko kdaj  da mu spasiram juho, ker ga nočem spet na pasirano hrano navajat.
zdajle že res tri dni je brez problema. no upam,da ga bo vaj do srede držalo ko imava P, da bo malo več pokazalo na tehtnici.
midva sva že kupila Pametnega kužka samo ne v Pikapolonici ampak v Intersparu.

triš, super za Žanovega lulčka. pa res si prtidna da že tako zgodaj pečeš kruh.

dašabina, tudi ti si že bila prodna s pečenjem žemljic na vsezgodaj zjutraj. pa user posted image Mihi za samostojno hojo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.1.2009 12:38:21   
martinca
a katera mogoče ve, če se da na RR tudi on trakce naret za rojstni dan?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.1.2009 13:01:51   
benika
Ne. Žal.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.1.2009 13:03:00   
lutiropan
No jaz sem najdla doma še en kartonček nalepljen s 15 nalepkami, pa še  tri imam tko "proste". Klepetka, daj povej koliko jih imaš ti, pa bova obe poslali, tako da bo prav za Dašabino pa tudi za Martinco....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?