nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca a katera mogoče ve, če se da na RR tudi on trakce naret za rojstni dan? Ne vem kaj misliš??? aurora,uboga Anita,tole je pa res nadležno...Res sem vesela,da Klemen še letos ne gre v vrtec.Kar se tiče bolezni,ko sem bila jaz v vrtcu-sem prebolela že skoraj vse preden sem šla v v rtec,potem pa se tudi ne spomnim,da bi bila kaj bolana.Ali pa je moj spomin opešal.Tudi jaz pošiljam Aniti da čimprej ozdravi. mala pikica,ravno nekaj dni nazaj sva se z mojim dragim pogovarjala,da je Klemen odporen,kako je prvič zbolel pri polnih 7 mesecih in kako sem vesela,da ni zbolel že prej ko je bil še manjši in tako nebogljen.Pa ga poglej zdaj,sem prehitro rekla...no,je pa res da ni velikokrat bolan,zdaj je drugič. Zelooo lepe slikice Gašperja... martinca,res ti pašejo tile novi špegli,ti moram povedat,zdaj šele na sliki vidim,v živo nisem tako opazila. golobček, za jutri,za UZ Nininih kolkov. klepetka,Klemen se je točno na rojstni dan zelo udaril na polico od omare v dnevni sobi,naj ti martinca pove,kako modrico je imel na ličku zraven ust...še danes ima rumeno,špilale pa so vse barve,od rdeče,vijolične,modre,črne,zelene,zdaj pa je že rumena...tako da ima tole modrico točno 9 dni. koala,ti pa zgleda nimaš časa za pisanje...se vidi da si kar na hitro pokomentirala in šla... Alfabeta,tako pravim tudi jaz,da ko se bo Ajda poročila,bo modrica že izginila,pa mislim,da jih bo vmes še kar nekaj... Čeprav jih ji seveda ne želim... ursalara,kakšen inštruktor??A delaš izpit za avto??? vaney,res se mi smiliš...upam,da se boš vsaj nekoliko naspala... Pa še jaz. Klemen je malček boljši,po kopanju in umivanju zobkov mu obvezno posesam nosek (mimogrede 3x na dan sesam),potem dobi sirup za izkašljevanje, pa neke kapljice mora dobiti,ne vem kako se jim že reče, potem mu dam še v vsako nosnico operil in gre počasi v pančkovo deželo.Seveda vzameva flašo z večerjo zraven,ki je ponavadi ne želi.V glavnem pred spanjem imamo eno samo cmizdrenje,ker ga vse moti,kar mu delam.Pa saj ga razumem.Upam,da se čimprej pozdravi in da bo spet moj mali smejko.Ampak on je še kar naprej nasmejan,sicer malo manj in ugleda prehlajeno,ampak še kar nori pri previjanju,da ga komaj previjem,čofota pri kopanju,na veliko govori,se smeje, se skriva,igra...kakor prej.Samo smrkelj mu teče non stop. V glavnem jutri greva k pediatrini in bomo videli naprej. Upam,da sem napisala vse kar sem mislila.Lepo in lahko noč.