|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
3.1.2009 21:44:56   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

ursalara, čvekica pa kje si ti......? Dober večer tudi tebi- Jutri ima pa tvoja princeska 1.rojstni dan a ne?

ma evo me polno zasedena,ja ja jutri ima pa moja lubica prvi roj.dan kako je hitro minilo in ja hvala ker nisi pozabila!

Še vedno....pridna....kam boš ti z vsemi €? user posted image  Nisem pozabila, ampak čestitko dobi pa jutri, ne še danesuser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.1.2009 21:45:49 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.1.2009 21:46:22   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

ursalara, čvekica pa kje si ti......? Dober večer tudi tebi- Jutri ima pa tvoja princeska 1.rojstni dan a ne?

ma evo me polno zasedena,ja ja jutri ima pa moja lubica prvi roj.dan kako je hitro minilo in ja hvala ker nisi pozabila!

Še vedno....pridna....kam boš ti z vsemi €? user posted image  Nisem pozabila, ampak čestitka dobi pa jutri, ne še danesuser posted image

Če imaš kaj preveč kar daj zmeraj prav pride pri meni je bolj suša!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.1.2009 21:47:48   
Alfabeta
Preveč? V časih recesije? Pa v času ene velike investicije? Nimam , nimam user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.1.2009 21:48:19   
mala pikica
Še jaz pristavim svoj lonček user posted image

Klemen, upam, da kmalu ozdraviš. Obema z mamico pošiljam en velik user posted image Sva pa danes tudi midva z mojim dragim šla sama po nakupih, sem tudi včeraj gledala na POP-u, koliko je bolnih.

alfabeta je že mml lepo opisala, kako napišeš svoj tekst čez link. Pri mozilli je nekoliko bolj zapleteno. Ko že odgovarjaš na rr-u, moraš najprej pritisniti na predzadnjo ikono (dodaj povezavo), tam napišeš ali skopiraš link, stisneš v redu in ko se pojavi v tvojem postu, ga z levo miško označiš in samo napišeš. Deluje pa stvar samo z eno besedo, no, vsaj jaz ne znam napisati dveh besed. Upam, da je vsaj malo razumljivo user posted image

klepetka tako luškane slikice user posted image user posted image user posted image Torti pa sta tako čisto profesionalni!

lutiropan uživajte na snegecu!!! Jaz mojemu že tudi nekaj dni pravim, da se bomo šli na Pohorje sankat.

umivanje zobkov... uh, tukaj imamo mi težave, pa še hranimo se po umivanju in tudi ponoči user posted image Se že tako sekiram, ker je flaško po umivanju, zdaj pa še umivati ne pusti. Tako tišči usta skupaj, da mu jih nikakor ne odprem. Pa poskušam skozi igro, pa na lep način, pa da ga zamotim, ampak le s težavo 1x,2x potegnem po zobkih user posted image Ima katera kakšen predlog?

Sem pa pravkar brala teme po forumu otrok. Sploh pri vzgoji sem se za glavo držala in me je že zdaj groza, kako se bomo borili z različnimi problemi.

Vidim, da so se med mojim pisanjem še avatarji zamenjali user posted image alfabeta, nana in intruder user posted image Bo tudi našega božička treba počasi zamenjat user posted image

user posted image Sem že na forumu dojenček povedala o našem hranjenju oziroma o pasiranju hrane. Mi moram še vedno čisto vse pasirat. Pa ne vem, kako ga naj navadim na koščke hrane. Pa mu večkrat dam koščke na mizico, pa tisto nekaj časa melje, potem pa izpljune. Edino kakšen košček kruha ali manjši rogljiček spravi dol user posted image Se pa nam tudi zgodi, da nam zbruha vso kosilo ali pa malico.

Pa še eno vprašanje oziroma prošnja...Je mogoče katera v zadnjih dneh kupovala oziroma ima namen kupiti pametnega kužka? Gašper enega že ima, pa je za rojstni dan dobil še enega, prababica pa je na žalost vrgla vstran račun. Tako bi bila zelo vesela, če bi mi lahko katera odstopila račun, da bi ga mi lahko zamenjali za kaj drugega. Je pa bil kupljen v Pikapolonici.

Zdaj pa grem počasi v pančevo user posted image Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.1.2009 21:48:20   
ursalara
Drugače sem pa danes zelo jezna,najprej v službi mi moj predragi šefko pove da sem drug teden spet frej k bi ga človek kar zadavil,me je porabil samo zdajle za med praznike zdaj pa spet en teden frej no imam vseeno drugega dela preveč!

Potem se grem zmenit do končno rezervacijo ker naj bi praznovali roj.dan v enem zelo dobrem lokalu in so ga morali zapreti smo morali plan spremenit tako da še tukaj delo tako da danes ni ravno moj dan

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.1.2009 21:48:50   
ursalara

Preveč? V časih recesije? Pa v času ene velike investicije? Nimam , nimam user posted image

jaz tud ne sve na istem saj vidiš da sem skoz frej

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.1.2009 21:49:29   
ursalara
Bolančkani pozdravite se!user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 3.1.2009 21:50:10 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.1.2009 22:13:48   
nana35

nana, tudi tvoj je lep, res je. Kam si mi pa prej pobegnila?user posted image

Sem samo pošto preverila in šla delat avatar,mali ni in ni mogel zaspati.Potem sva ga dala ven iz spalne vreče in zdaj spi...Jutri????Se dobima???user posted image

mala pikica,Klemen se tudi hrani po mivanju,sem včeraj napisala,ampak je vseeno bolje umiti prej kot pa sploh ne.Če bi ga mučila po flaški,potem še dolgo ne bi spali.
Pametnega kužka pa je kupovala Martinca,najbolje da jo kar pokličeš,mogoče še ima račun.Pohiti!!No,njen je iz interspara,zdaj pa ne vem ali ima gor kako deklaracijo,pa saj se ga da premontirati v drugo škatlo,samo če Martinca hrani še škatlo,to pa ne vem.
Ja ja Božički so zdaj mimo,novo leto je tu in treba bo zamenjati avatarje...

Sem rekla že lahko noč???
Zdaj pa res...

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.1.2009 22:14:29   
dašabina
Alfabeta, jaz bi zelo rada imela revije, jih lahko pridem sama iskat......hvala.......
mi se tud dojimo po potrebiuser posted image
Sem pa zdaj otroke imela v kinu, sama pa sem dve ure čvekala s kolegico in je prav pasalo...
nočko......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.1.2009 23:17:54   
ljubljana
Dojenje: Midva se dojiva ko mu paše, ponoči obvezno pa ne vem kolikokrat, ker se vmes tudi crklja ker nima dude. Podnevi pa odvisno, če je v vrtcu, se dojiva okoli 15 in potem kadar zleze v naročje in začne iskat z usti po majici, ali pa vleč majico gor. Se sploh ne obremenjujem. Za enkrat je to bolj crkljanje kot hranjenje, mi je pa že včasih tudi zelo prav prišlo, če smo se kje zadržali in nisem imela sabo za jest, se je podojil pa je bilo. V glavnem komotuser posted image .

Umivanje zob: Primem krtačko, ga držim na boku, prepevam pesmico od sapramiške "moji beli zobki" zravn malo plešem in mu pojem mali odpira usta potegnem ene parkrat, sperem ščetko pa še ene parkrat... Tako da se navadi na ščetko. Ni pa to eno ravno temeljito čiščenje. 

Hrana v kosih: Jaz sem začela večje kose uvajat s testenimnami in banano. Od zvezdic, k rižonom ob Barile, pa nato na polžke, ki jih sedaj že brez težave golta.... Banano sem mu pa lomila večje kose kar s prsrti. Sem malo potlačiladala v usta... Jabolka pa še vedno na malo ribamo. Važno je, da hrana ni suha, obvezno je zraven kakšna omaka ali pa kakšna bolj tekoča zadeva (jogurt, puding...)

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 3.1.2009 23:22:23 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.1.2009 23:32:52   
mala pikica
nana jaz imam kužka original zapakiranega, računa nimamo user posted image Tako da mi kaj veliko ne bo pomagalo, če ga je martinca kupila v Intersparu. Rabim račun iz Pikapolonice.

ljubljana pri nas je vedno problem, ko hočemo nekaj na silo. In Gašper se je očitno odločil, da pa njenu ne bo nobeden šaril po ustih user posted image Že pri zobozdavnici ni hotel odpreti ust. Sicer pa imamo mi vedno probleme, ko je treba odpreti usta (recimo hranjenje) user posted image

Sem prej rekla, da grem spat? user posted image Zdaj pa resno! Nočko!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.1.2009 23:38:01   
klepetka
čer, sem tako  jezna, da bi kar zbrcala tale računalnilk zdajle...we are sory... user posted image

zato samo še lahko noč, jutri napišem
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.1.2009 5:18:29   
dašabina
Triš kuk- ku

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.1.2009 5:21:00   
dašabina
Da ne boste mislile, kaj je - moji gredo dopoldne na Gače, jaz pa brez kruha, pa jim bom žemljice spekla.....user posted image
drugač pa smo kar lepo spali, meni je sicer že v ponedeljek razpadla plomba na 7. spodaj in me moti ko user posted image , samo moje dr ni  čakam ponedeljka......drugač pa jutri gremo user posted image  v vrtec......saj bo...........user posted image si dvigujem moralo..........
čiščenje zob: jaz mu podrgnem s tisto prozorno krtačko, ki se da na prst, pa se zraven smeji.......
no zdaj se mi je pa še aparat za kruh delat dokončno pokvaruuser posted image , super, zdaj sem pa lahk na roke mesilauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 4.1.2009 5:27:49 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.1.2009 5:29:23   
TRIŠ
user posted image

Dašabina kako si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Klemen pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Moram pa vam nekaj povedat da imamo mi lulčka, ki se mu vidi glavicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sedaj vsak dan masiramo.Očitno nas je nekdo tam zgoraj vodil,da nismo šli na operacijo,kajne Alfabetauser posted image .Potrebna bo le mala operacija kot pri Maticu ker je malo zaraščeno,ampak to šele pri treh letihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 4.1.2009 5:33:53 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.1.2009 5:34:22   
dašabina
Jakob vse naj, naj
user posted image
Lara vse naj, naj

user posted image
Sem, nede, >Triš, sej ob 12. bom pa koma......
Bolančki Klemen, Matic, še kdo? pozdravite seuser posted image user posted image
Drugač pa mi zares HODIMO.......user posted image  JUPI SINKO MOJ.......ta naša mala nepremičnina je v enem mesecu osvojila toliko, da ne morem verjet..........

< Sporočilo je popravil dašabina -- 4.1.2009 5:36:34 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.1.2009 5:36:15   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
no zdaj se mi je pa še aparat za kruh delat dokončno pokvaruuser posted image , super, zdaj sem pa lahk na roke mesilauser posted image user posted image

Ti ga jaz prodamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz mesim na roke,ker me je Alfabeta tako prepričala da je hitreje in je resuser posted image .Ja,ja sedaj  pa grem še jaz kruhka zamesit,ker bo vsak čas:dobro jutro mami,jaz sem lačen,lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.1.2009 5:38:12   
dašabina
Triš, ga bom vseno  kupila, ker jaz sem na roke tako-tako, mi je vseeno fino, se mi včasih notri do konca speče, če pozabimuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.1.2009 5:39:30   
dašabina
Ej, Triš, zdaj pa sva ko klepetulje iz porodnišnice, samo midve tle gor........user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.1.2009 5:41:44   
TRIŠ

Triš, sej ob 12. bom pa koma......

Ne boš,le dan ti bo dolg in lahko si boš vse naredila.Jutra so zlata vredna vrjemi.Jaz kar naredim zjutraj je zakonuser posted image .

Matic sem spregledalauser posted image ,hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.1.2009 5:42:44   
TRIŠ

Ej, Triš, zdaj pa sva ko klepetulje iz porodnišnice, samo midve tle gor........user posted image

Ja ,ja se vidi kdo delauser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miha za hojouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.1.2009 5:50:35   
TRIŠ
No kruhek vzhaja in moje dete se je zbudilouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.1.2009 6:45:51   
dašabina
evo žemljice gredo v pečico , jaz pa kej drugega delatuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.1.2009 7:05:44   
lutiropan
Jutro
Dašabina in Lunca
   dejta mi povedat do kje je znosen minus, da grem lahko s kajo ven...Gremo na Pokljuko, pa me je zdej vse minilo, ko sem videla minus temp. na teletekstu

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
4.1.2009 7:20:55   
Lunca1
user posted image

Patrik vse naj naj za prvo svečko.
user posted image

Vaney vse naj naj.
user posted image

Alex za obmesečnico
user posted image

Anita za prvo svečko
user posted image

Jakob vse naj naj za prvo svečko.
user posted image

Lara tudi tebi vse naj naj.
user posted image

No jaz pa podoživljam kako sem čakala in čakala, vse ste me pa prehitevale pri odhodu v porodnišnico. user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 4.1.2009 7:21:19 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?