mala pikica
|
Še jaz pristavim svoj lonček Klemen, upam, da kmalu ozdraviš. Obema z mamico pošiljam en velik Sva pa danes tudi midva z mojim dragim šla sama po nakupih, sem tudi včeraj gledala na POP-u, koliko je bolnih. alfabeta je že mml lepo opisala, kako napišeš svoj tekst čez link. Pri mozilli je nekoliko bolj zapleteno. Ko že odgovarjaš na rr-u, moraš najprej pritisniti na predzadnjo ikono (dodaj povezavo), tam napišeš ali skopiraš link, stisneš v redu in ko se pojavi v tvojem postu, ga z levo miško označiš in samo napišeš. Deluje pa stvar samo z eno besedo, no, vsaj jaz ne znam napisati dveh besed. Upam, da je vsaj malo razumljivo klepetka tako luškane slikice Torti pa sta tako čisto profesionalni! lutiropan uživajte na snegecu!!! Jaz mojemu že tudi nekaj dni pravim, da se bomo šli na Pohorje sankat. umivanje zobkov... uh, tukaj imamo mi težave, pa še hranimo se po umivanju in tudi ponoči Se že tako sekiram, ker je flaško po umivanju, zdaj pa še umivati ne pusti. Tako tišči usta skupaj, da mu jih nikakor ne odprem. Pa poskušam skozi igro, pa na lep način, pa da ga zamotim, ampak le s težavo 1x,2x potegnem po zobkih Ima katera kakšen predlog? Sem pa pravkar brala teme po forumu otrok. Sploh pri vzgoji sem se za glavo držala in me je že zdaj groza, kako se bomo borili z različnimi problemi. Vidim, da so se med mojim pisanjem še avatarji zamenjali alfabeta, nana in intruder Bo tudi našega božička treba počasi zamenjat Sem že na forumu dojenček povedala o našem hranjenju oziroma o pasiranju hrane. Mi moram še vedno čisto vse pasirat. Pa ne vem, kako ga naj navadim na koščke hrane. Pa mu večkrat dam koščke na mizico, pa tisto nekaj časa melje, potem pa izpljune. Edino kakšen košček kruha ali manjši rogljiček spravi dol Se pa nam tudi zgodi, da nam zbruha vso kosilo ali pa malico. Pa še eno vprašanje oziroma prošnja...Je mogoče katera v zadnjih dneh kupovala oziroma ima namen kupiti pametnega kužka? Gašper enega že ima, pa je za rojstni dan dobil še enega, prababica pa je na žalost vrgla vstran račun. Tako bi bila zelo vesela, če bi mi lahko katera odstopila račun, da bi ga mi lahko zamenjali za kaj drugega. Je pa bil kupljen v Pikapolonici. Zdaj pa grem počasi v pančevo Nočko vsem