Alfabeta
|
No, da malo zapolnimo stran....da ne bo preveč dolgčas nana, upam da je mali krompirček kaj boljši, pa hvala za pozdrave. vračam nazaj vaney in sunny, glede vaney-inega predloga da se ponoči preselita v dnevno....pri nas se očka spoka v dnevno, ne me2. Pravzaprav se je kar navadil, da ko je nekaj dni fešta ponoči, gre že prej k sinkotu na taveliko posteljo, pa skupaj spita. pa vaney super, da ti je dragi polepšal rojstni dan. Se je potem odkupil, za tisto zadnjič? dašabina in katarinas glede sestanka je pa tudi meni čudno da ga niste imeli. Morda ima Pedenjped druga pravila, ampak par stvari bi vam pa morali povedati, pa za podpisat je tud kup papirjev. Čudno tabletkov za zobke, mi jih nismo dobili še nekaj čisto tako mimo....a bo morda katera dala cepiti proti pnevmokoknim okužbam? Jaz se kar nagubam k temu, glede na to da naj bi preprečili tudi vnetja ušes. Moram s P govorit. Pa mml, bo tudi zagotovo vedela, kaj so prednosti in slabosti. Verjetno je reakcija v obliki blage bolezni, a ne? kako pa ste družina mml? kaj boljše? Aha, sem videla da ste, samo Matic je bogi. No, en roj pikapokic zanj sem brala prej od ljubljane o dojenju pa sem se spomnila....a sploh še katera doji....no za triš vem...še katera...Ja, pa jaz tud limma, lepo da si se pridužila še tam, sakj veš kje. Sem pa malo ugibala kdo si...sem v prvo kiksnila, v drugo pa že zadela benika, upam, da hitro vidiš + in dečko je res pravi lepotec intruder, ti nas pa malo zanemarjaš, veš! Sicer pa imaš zelo lep avatar Sem prebrala od nane o tem da klemen želi nazaj k njej, ko je pri kom.....naša odkar je pričela z varstvom mene tudi za sekundo ne spusti izpred oči...se lepo sama igra v dnevni, ampak bog ne daj da grem na wc...začne takoj jokat al pa glasno vpit, potem pa pride za mano v kopalnico. Ko pa je pri meni v naročju, ni šans, da bi jo kdo vzel meni iz rok, še celo oči ne sme, če je kdo od tujih ljudi zraven. Samo mami. Ampak saj bo bolje klepetka, zelo lepe slikice, akterji in torta . Mala "rusinja" (jaz je ne morem pozabiti, no ) je pa tako lušna ko cukerček Evo, takole malo za prebrat.... Zdaj pa grem
|