bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Itaq bojo pa še prehitr zrastli in ko jih bomo čakale, da se na skuterjih pripeljejo iz diskoteke, se nam bo še tožilo po teh časih. Se bo na skuterju pripeljal, ko si ga bo sam kupil ! vrtnica, jaz imam tako spalno vrečo, da ima spredaj zadrgo za zapet, na ramenih je pa skupaj šivana (narejena doma, imam sposojeno). Je hudo tole, da se ti tako odkriva. Morda lahko probaš, da ga vsaj zgoraj malo bolj oblečeš. februarka, uživajte na dopustu ! dolenjka, srečno pot in čimprej se vrni - za zmeraj! Ste le naši - Slovenci!!! pina, čestitke za vrtec ! Ti je le vseeno uspelo! Jaz tudi upam, da mi bo, samo 400€ pa vseeno ne dam za rezervacijo, pa čeprav samo za en mesec . Če ne bo ratalo, bo šla v vrtec pa vmes, ali pa šele septembra. Do takrat mi jo bo pa mama poahtala. putina, mislim, da pri zdravniku ne boš nič opravila . Edino za notranji mir, da si res ziher, lahko gresta. nizy, super za hiter datum za pregled ! Naša je pa tudi proti jutru začela kar močneje kašljat, tolk da sva se obe zbudili. Samo je potem nazaj zaspala . Zajtrk ji pa danes tudi ni šel najbolje, čeprav je potem vseeno vse pojedla, Kosilo je tudi zmazala, zdaj je pa že eno uro v mižulah. Včeraj je spala le enkrat v dnevu, pa je bila cel dan lepo pridna, tudi zvečer. Bomo videli, kako bo danes. lilči, ko bom končala koledar, bom prilimala slikco. Škatlice so napolnjene, še zavežem in privežem jih . Tima pa toliko firbec matra, kaj je noter !
|