|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
28.11.2008 9:23:09   
Februarka08
user posted image user posted image we are sorryuser posted image user posted image

user posted image mi imamo novega zobkauser posted image zg.leva 2user posted image desna 2 in obe zg. 1 se pa tud že vidijo čist beleuser posted image ful sem vesela, da nimamo pretiranih problemov z izraščanjemuser posted image ko berem da imate ene ful probleme, me kar zvijeuser posted image no, zaenkrat je tako, upam da bo tudi v naprej...

Vrtnica user posted image user posted image za zobke. Daj probaj Janezu kupit vrečo na zadrgo. Mi imamo tako in je ok. Si pa tud jaz ne predstavljam da bi bla brez vreče, k vse dol zmečeuser posted image

Zdaj morm pa res kaj narest, pa še glavo mam za umit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.11.2008 9:35:49   
ella79
jutro user posted image
dolenjka pa res greste, jaz sem pa mislila da je to prvoaprilska šala user posted image user posted image user posted image user posted image sem kar žalostna, k vas ne bo, sam decembra se zagotovo vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jo imam tudi v vreči na zadrgo, k če jo pokrijem, je v minuti odkrita

spet imamo super sonček user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.11.2008 9:48:07   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Prosim za pomoč!Ne vem več kaj naj naredim,ker si Janez ponoč skos odejico odkriva in je ledeno mrzel.Mislim,da se tud zaradi tega tako pogosto zbujauser posted image .Sploh ne prenese,da bi bil pokrit.Sva probala spalno vrečo,pa tolk časa brca,da se mu gumbki na ramah odpnejouser posted image in potem jo takoj dol flikne.

Vrtnica mi smo imeli en čas podoben problem. Zdej na srečo lepo spi v spalni vreči. Pa sem ga takrat oblekla v bodi z dolgimi rokavi, pa pižamco čez. Pokrila sem ga pa z flis odejo in to samo čez trebušček, tako, da je imel nogice zunaj...pa termo zokenčne sem mu obula.Iin tut ko je brcal si ni mogel izbrcati dekice iz trebuščka...pa je lepo spal celo noč user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.11.2008 9:49:36   
Marusah
Čestitke vsem za zobeke user posted image  Mi jih še vedno čakamo.... user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.11.2008 9:53:16   
larisa
Jutro,

noč ok, jutro pa zgodnje. Že 6.30 user posted image user posted image user posted image  

Ella, a lohk mal sončka prosim. Pri nas spet skor tema user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.11.2008 10:00:41   
itata
gorenjke: a pride katera okol 12h v qulandio na kavo?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.11.2008 10:02:04   
itata
drugač pa da poročam, moram že neki za službo narest. resna beda, tko da nimam ful časa čvekatuser posted image  kr neki. spanje spet adijo. ampak to pač ni kaj novega a ne. zdej se že organiziram, da se mali več pri tašči merka, da mam več časa, da pišem in čitam. spala bom pa drug letuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.11.2008 10:13:55   
vrtnica76
Hvala vsem za nasvete!!!
Februarka,user posted image za zobke!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.11.2008 10:31:26   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: itata

gorenjke: a pride katera okol 12h v qulandio na kavo?

Mogoče bova mi2 kej uletela,sam ne vem kdaj se bo mali falot spomnil kej spatuser posted image .Je neki siten ratuuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.11.2008 10:38:05   
itata
jaz moram v DM in v trgovino tako da bom v vsakem primeru nekaj časa tam okoli, pa če ti bo uspelo bo, če ne pa drugičuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.11.2008 11:03:54   
Februarka08
Evo, moj prihaja domov, hvala bogu, ker ne morm nič več narestuser posted image

Lepo se imejte, pridne boditeuser posted image mi vsekakor bomouser posted image

Se beremo v torekuser posted image

Pa-pauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.11.2008 11:16:44   
vrtnica76
Februarka uživajte!user posted image
Janez je mal prej zaspal,tko da z današnjo kavo ne bo ničuser posted image .Pa drugič.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.11.2008 11:37:08   
pina-1
Dan.

MI SMO PA DOBILI VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še urin smo uspeli danes odnest v laboratorij, pa še Mia je doma in je super pridna...skratka danes je en super dan, pa čeprav ne sije sonceuser posted image .

Smo pa zdej prišle domov, ker smo se malo potepale in sedaj grem ano vprašat če bo kaj jedla. NEki mi štrajka včeri in danes s to hrano. Jo očitno tile zobi kar fajn dajejouser posted image .

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.11.2008 12:04:20   
vrtnica76
user posted image user posted image user posted image Pina za vrtec,za urin in pridno Miouser posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.11.2008 12:41:41   
vrtnica76
Ja kje pa ste vseuser posted image a ste z dolenjko pobegnileuser posted image ?????Pa ne se zdej švercat,če šefice ni!Vas bom zašpecalauser posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 28.11.2008 12:43:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.11.2008 12:47:13   
vrtnica76
Prou,če nobene ni,bom pa šla pa pauser posted image mal vozičkat,ker se nekej sonček kaže.Popoldan bom pa torto za taščico pekla.

Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.11.2008 12:47:33   
lillchy123
vrtnica, jst mam takšno na zadrgo pa se super obnese

nizy, sam da te opozorim, mi smo bli na očesni kliniki 3 ure, pa user posted image  kar fino namatrajo, mal so pol občutljivi na svetlobo, tko da sva šla pol sam še domov.user posted image

februarka, uživajte in tudi vam srečno pot

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.11.2008 13:00:30   
putina
dan..

mi smo pa danes za en k spali, ker je tamara praktično celo noč kašljala .. pa ne vem, a jo naj peljem pokazat k P ali ne .. se bojim, da tam še kaj drugega naleze ... vročine nima razpoloženje je ok, samo kašlja user posted image  .. pa je tak suh kašelj iz grla. Kaj naj naredim??? Se ful matra ko kašlja, se kar joka zraven user posted image

drugače pa februarka uživaj, jaz se tudi ne bi prav nič sekirala kaj drugi pravijo .. se tud z mojo mami včasih na ful skregava .. sam jaz sem mama!!!

dolenjki p tudi želim čim boljšo vožnjo, čim manj zastojev in čim boljše vremenske pogoje .. se spomnim teh naših fjakrij gore i dole .. bljak .. včasih smo bli v 12ih urah na drugem koncu, enkrat pa smo se vozili tudi 21 ur .. smo samo do Munchna rabli 12 ur ker je ful snežilo ..tako da dolenjka, javi se ko prideš do računalnika!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.11.2008 13:09:20   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

nizy, sam da te opozorim, mi smo bli na očesni kliniki 3 ure, pa user posted image  kar fino namatrajo, mal so pol občutljivi na svetlobo, tko da sva šla pol sam še domov.user posted image

HVALA! jaz sem pa gruntala , da bi šla kar sama z user posted image , ker mož dela zjutraj in pravi  da ni šans , da se bova samo namatrali pa vprašanje kdaj bova fertik, bo verjetno menjal šiht ,....

Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.11.2008 13:18:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Itaq bojo pa še prehitr zrastli in ko jih bomo čakale, da se na skuterjih pripeljejo iz diskoteke, se nam bo še tožilo po teh časih. user posted image

Se bo na skuterju pripeljal, ko si ga bo sam kupil user posted image !

vrtnica, jaz imam tako spalno vrečo, da ima spredaj zadrgo za zapet, na ramenih je pa skupaj šivana (narejena doma, imam sposojeno). Je hudo tole, da se ti tako odkriva. Morda lahko probaš, da ga vsaj zgoraj malo bolj oblečeš.

februarka, uživajte na dopustu !

dolenjka, srečno pot in čimprej se vrni - za zmeraj! Ste le naši - Slovenci!!!

pina, čestitke za vrtec user posted image ! Ti je le vseeno uspelo! Jaz tudi upam, da mi bo, samo 400€ pa vseeno ne dam za rezervacijo, pa čeprav samo za en mesec user posted image . Če ne bo ratalo, bo šla v vrtec pa vmes, ali pa šele septembra. Do takrat mi jo bo pa mama poahtala.

putina, mislim, da pri zdravniku ne boš nič opravila user posted image . Edino za notranji mir, da si res ziher, lahko gresta.

nizy, super za hiter datum za pregled user posted image !

Naša je pa tudi proti jutru začela kar močneje kašljat, tolk da sva se obe zbudili. Samo je potem nazaj zaspala user posted image . Zajtrk ji pa danes tudi ni šel najbolje, čeprav je potem vseeno vse pojedla, Kosilo je tudi zmazala, zdaj je pa že eno uro v mižulah. Včeraj je spala le enkrat v dnevu, pa je bila cel dan lepo pridna, tudi zvečer. Bomo videli, kako bo danes.

lilči, ko bom končala koledar, bom prilimala slikco. Škatlice so napolnjene, še zavežem in privežem jih user posted image . Tima pa toliko firbec matra, kaj je noter user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.11.2008 13:23:40   
putina
ja bamby .. sej jest tudi tako mislim, da itak ne bodo nič ugotovili .. samo smili se mi pa ne vem s čim naj ji pomagam .. ponoči je kar pri nama spala, na moji roki .. zdaj pa tudi lepo spi, kar v vozičku da ima malo dvignjeno vzglavje .. v postelji sem ji pa tudi eno debelo deko pod jogi dala, samo mislim, da ni nič kaj dosti dvignjeno .. bo že

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.11.2008 13:37:35   
mesecnica
Pina-1 - user posted image  zaradi neprespane noči. Glej z svetle plati, boste imeli pa vsaj drva za zimo user posted image . Pa user posted image  za vrtec in za urin.
Misar - ampak vaša Lana ima pa res že full zob user posted image . Naša jih ima trenutno 6 pa se mi zdi, da je veliko.
Blacky* - tudi vam za bolj slabo noč user posted image .
Februarka08 - naša je ista glede dude. Ima jo strogo za spat, pa v avtu tudi, ker potem takoj zaspi. Podnevi jo nima nikoli. Jaz ji podnevi niti ne dam. user posted image  Pa tudi vam user posted image  za zobke. Pa uživajte na dopustu.
Vrtnica76 - user posted image  za spodnji enki. Glede odkrivanja - jaz imam tak malo večji in malo težji kovterček in se ji ne uspe odkrit. Pa se mi je včasih ko je imela manjšega tudi vedno odkrivala. Zdaj ji pa zatlačim okoli in okoli in je OK. Drugače pa je naša tudi kot sesalec. Vsako smetko, pa če je še tako majhna, jo najde in nese v usta user posted image .
Janey - user posted image  za tvojega dragega, da ti je ponoči pomagal. Probaj se tudi za naprej zmenit, da bi ti takole oblčasno pomagal, pa ti bo takoj lažje.
Nizy - user posted image  za hiter datum. Super, da boste čimprej zvedeli na čem ste in da se čimprej začne zdravit.
Putina - user posted image  za Tamaro, da se čimprej pozdravi.

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.11.2008 14:04:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Pina-1 - user posted image  zaradi neprespane noči. Glej z svetle plati, boste imeli pa vsaj drva za zimo user posted image . Pa user posted image  za vrtec in za urin.

ss temi drvi se bomo bolj malo greliuser posted image user posted image user posted image

Ančka je tudi pojedla svoje kosilo in šla v pančevo deželo. Jaz pa ne vem, ali naj grem kavč peglat, ali naj kaj pospravim po hiši. Prov veliko nimam volje....

Grem gih malo pokidat pa še dosti  na kavč. To bo najboljeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.11.2008 15:09:59   
bamby
Pri nas že 20 minut sneži user posted image . Anaja se je pa pravkar zbudila. Odspala 2 uri user posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.11.2008 15:17:59   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Pri nas že 20 minut sneži user posted image . Anaja se je pa pravkar zbudila. Odspala 2 uri user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?