|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
27.11.2008 22:36:11   
vrtnica76
Čeeer!
Naš fantiček pa spi dobro uro in pol- smo bili mal pozni za spat.Sta se pa danes Tamara in Janezek prvič skupaj kopala in ju je blo prav lušno opazovat.Je bil mali tolk priden,da mu ni nič na misel hodil vstajat v banjici in odtok preučevatuser posted image .Naš ima piko na sifon v kopalnici,pa wc školjka mu je ful ušeč in koš za njegove posrane plenice tutuser posted image .Samo,da vidi,da so vrata od kopalnice odprta,prec piči tja.
Februarka,tvoja Larisa je pa res pridna.Pri nas smo še daleč od tega,da bi tko zaspal.Se še vedno uspavamo na ziziuser posted image .Sva ravno razmišljala,da je bila Tamara za spat full bolj pridna in tut kakšnih ceremonij ponoč nismo imeli.Janez bi pa najraje celo noč na zizi visel,ati pa vstrajno čaka kdaj bo na vrsto prišel,ker sem skos zasedenauser posted image user posted image user posted image .
Dolenjka lepo potujte in hitro se kaj javi!
Larisauser posted image za novo frizurco!Jaz pa še en lep čas ne bom frizerja obiskala,ker sem se čez poletje na paža postrigla in mi je zdej fulluser posted image .Sem tri leta čakala na dolge lase,pol me je pa kr naenkrat doletel,da bi se postrigla,ker mi je blo polet vroče k pr norcih,pa še precej uničene lase sem imela od volumen trajneuser posted image .Po drugi strani je pa kr dobr,ker imam hitro posušene lase in me user posted image nič več ne preganja,kdaj bom fertikuser posted image .
Ojej,sem v tem času,ko tole pišem že celo skledo kokic pokausalauser posted image -kura,ni kej!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
27.11.2008 22:42:21   
dolenjka
Drage moje, nisem nič brala, ampak malo opita se vam javljam user posted image  user posted image Sem enga laškega za živce s sosedo ruknila user posted image  Še mal, pa bomo spokani user posted image  user posted image

Če se mi slučajno ne uspe nič več javit vedite, da Ajm uvočing ju ol d trajm user posted image

V ponedeljek pa upam, da se mi rata s šihta javit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
27.11.2008 22:48:32   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

zdaj se je jaka zbudil in kričal ko nor....sma mu dala za jest, ker nisma več vedla kaj naj in je polek tega da je prej spil 240 z grisom, spet spil 130ml pa je zaspal in sem ga preložila v njegovo postlico in je začel spet kričat in noče nazaj zaspat. zdaj je šel lubek v najino ležat z njim, pa še kar joka, čeprav bolj na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz dneva v dan me je kar groza večera in noči...user posted image user posted image user posted image

Janey,sej bo bolje.Res ne vem,kaj naj ti napišem,kot to,da se tolaži,da bo tudi to enkrat minilo in bo boljeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
27.11.2008 22:50:42   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Drage moje, nisem nič brala, ampak malo opita se vam javljam user posted image  user posted image Sem enga laškega za živce s sosedo ruknila user posted image  Še mal, pa bomo spokani user posted image  user posted image

Če se mi slučajno ne uspe nič več javit vedite, da Ajm uvočing ju ol d trajm user posted image

V ponedeljek pa upam, da se mi rata s šihta javit user posted image

user posted image ,dolenjka tale za živce je pa doberuser posted image user posted image user posted image
Srečno pot!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
27.11.2008 22:50:56   
mesecnica
Lillchy123 - hvala ti za ponujeno pomoč. Glede podaljšanja pa še čakam odločbo. Čeprav tudi dvomim, da bo kaj.user posted image  Glede povrnitve pa ne razumem čisto dobro - a to bi morala dobit potem kompletno plačo ali kako?
Nizy - to je dodatek za nego otroka. Pripada tistim, kateri otroci imajo kakšne zdravstvene težave. Odloča pa komisija o tem ali ga dobiš ali ne.
Blacky - a ti to naročaš potem preko neta iz Nexta? Koliko si kaj plačevala poštnino?
Dolenjka - srečno pot user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
27.11.2008 22:55:14   
vrtnica76
Mejte se in lahko noč,gremuser posted image .

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
27.11.2008 23:01:11   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Nizy - to je dodatek za nego otroka. Pripada tistim, kateri otroci imajo kakšne zdravstvene težave. Odloča pa komisija o tem ali ga dobiš ali ne.

pole pa verjetno dobiš na CSD al kako user posted image , pa potem oddaš z vlogo za podaljšanje user posted image ,.... sori zdaj pa že težim ....

Neposredna povezava do sporočila: 2432
27.11.2008 23:04:44   
nizy
mesečnica - čudno , da vama niso odobrili tega dodatkauser posted image , saj imata z Luno kar nekaj težav user posted image , ....

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
27.11.2008 23:19:20   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pole pa verjetno dobiš na CSD al kako user posted image , pa potem oddaš z vlogo za podaljšanje user posted image ,.... sori zdaj pa že težim ....

Nič ne težiš user posted image . Jaz sem šla na CSD na oddelek za dodatek za nego in prosila za vlogo.  Mislim, da lahko tudi na netu najdep (obrazec N-1). Potem sem to vlogo izpolnila in priložila zraven vse izvide ter oddala na CSD. Potem pa pač čakaš na odgovor. Vlogo za podaljšanje sem pa šele ta teden oddala. tako, da to ni povezano. user posted image  Glede na to, da sem brala nekaj o vaših težavah z vidom - lahko tudi ti probaš, pa boš videla. Saj zgubit itak nimaš kaj.
Lej sem tudi link našla:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dodatekNegaOtroka.asp

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
27.11.2008 23:25:08   
nizy
mesečnica - hvala ,.... za težave z vidom , pa čakamo  datum za prvi pregled  na očesni lkiniki v Lj user posted image , smo pa imeli napotnico NUJNO!

Neposredna povezava do sporočila: 2435
27.11.2008 23:30:28   
mesecnica

mesečnica - hvala ,.... za težave z vidom , pa čakamo  datum za prvi pregled  na očesni lkiniki v Lj user posted image , smo pa imeli napotnico NUJNO!

user posted image  upam, da boste čimprej na vrsti. Pa user posted image  za obe za srečo.

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.11.2008 0:18:49   
dolenjka
Tako, sendviči narejeni, jaz spet trezna, grem v kopalnico in nina nana, ker moramo najkasneje ob 9 h na pot, če mislimo še ju3 priti vsaj do Stuttgarta user posted image  Se vam javim, drage moje! Hvala za dobre želje, prebrala in pokomentirala pa vas bom ob prvi priliki!

Poljubčke februarčkom od Carica, Stipeta in šefle user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.11.2008 6:34:15   
pina-1
JUtro.

Noč je za v savouser posted image user posted image . spala nisem nič od 3 zjutraj. POjma nimam zakaj sem se zbudila, vem pa zakaj nisem več zaspalauser posted image user posted image . Mister Pino je mel noč žaganja drv. Je premalo nažagu dokler ni blo mrazauser posted image user posted image user posted image . PA še ana se je zbudila in ni hotela nazaj zaspat. Mahhh.
Sedaj pa vsi spijo, ja sem se pa že stukala, lase oprala, kavo skuhala in vodo v segrela za čaj.

Februarka, nehi se sekirat, kaj ti drugi govorijo. TI sama veš najbolje kaj je za tvojo družino dobro in kaj ne. Tvoja mamai ntača so mele priložnost vzgajat, sedaj pa lahko samo gledajo. Tako rečem jaz moji mami in me sploh ne briga če ji je prav ali ne.

Mesecnica, tale naša država je s socialo v k user posted image . Težko boš samo zaradi alergij dobila dodatek. Žal, tako je blo pri moji priči. KEr je bil otrok le hudo bolan ( beri ni bila mentaln in fizično przadeta) in je ni pripadalo ničuser posted image user posted image . No žal kaje ni več med namiuser posted image user posted image user posted image

dolenjka, nate sem pa mislila celo noč. LEpo potujte, naj vam bo pot čim "krajša". Ko boste na cilju, pa bo čas hitro mineval in boste kmalu zopet z nami. Do takrat bomo februarčki pošiljali doro energijo vsem trem.

No tko, zdej gre čaj spit.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 28.11.2008 6:38:36 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.11.2008 7:55:50   
misar
jutro

noč ok, budnica 3x, pa smo se že sam 2x zbujal, sam ti zobi so ubitačni...smo dobil že 8. zob user posted image

včeraj je bla tamla tečka cel dan, sem mislila, da se mi bo zrolalo. nemoj, da sem jo odložila, takoj je bil vik in krikuser posted image , skoz na rokah...men se zdi, da nam mora še en zob rastit, ker si prst potiska v usta čist zadaj, upam, da nam ne rinejo že 4ke.

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

zdaj se je jaka zbudil in kričal ko nor....sma mu dala za jest, ker nisma več vedla kaj naj in je polek tega da je prej spil 240 z grisom, spet spil 130ml pa je zaspal in sem ga preložila v njegovo postlico in je začel spet kričat in noče nazaj zaspat. zdaj je šel lubek v najino ležat z njim, pa še kar joka, čeprav bolj na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz dneva v dan me je kar groza večera in noči...user posted image user posted image user posted image

janey še enkrat ti predlagam, da se mal sprostiš, ker tvoj otrok čuti, da si napeta. se spomnim, ene par mesecev nazaj, lana ene dva večera ni hotela jest, jaz sem bila cela panična, kaj je narobe in potem sva več kot en teden imeli problem zvečer, jaz sem bila na ful živčna, tamala se je drla ko jesihar in ni jedla. pol sem si pa en dan rekla, ja pač noče jest pa konc in kaj naj, se po trepalnicah mečem? no in naslednji dan in od takrat naprej je blo dobr. tko, da ne zanemarjaj tvojega nemira, ki ga dojenček občuti. mama vesela, otrok vesel. no ni nujno pa, da je to...sam poskusi vseeno.

dolenjka...srečno pot, pa čim manj stresno zate in caricouser posted image

grem zdaj eno alelujo odpet pol pa tamali zajtrk naredit...je spet v kuhinjo odpuzala, po moje misli, da mora kar sama, mat ne kaže nobenih znakov user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
28.11.2008 7:56:20   
lillchy123
jutro
midva šibava v lj. sam še to

dolenjka, user posted image user posted image  srečno na cesti

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
28.11.2008 7:56:45   
dolenjka
Jutro user posted image

Sem prišla prebrat vremensko napoved, pa sem mogla mal pošpegat user posted image

Pinči, ti ziher zaradi mene nisi spala, jaz pa zdaj tudi vem, zakaj sem bolj slabo user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas skoraj vse po planih, le pomivalca sem včeraj dala na timer in še kar pere, ker sem se za***** user posted image

HB da je sonček, ker drugače bi bla čist v depri, tko pa se še kar veselim novih dogodivščin user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
28.11.2008 8:05:01   
Blacky*

Blacky - a ti to naročaš potem preko neta iz Nexta? Koliko si kaj plačevala poštnino?

Jaz sem do sedaj stvari od Nexta kupila na drugem portalu preko malih oglasov. Vedno so bile še nove, nenošene. Po moje bom naročila enkrat konec leta, ali pa če bodo kakšne razprodaje user posted image user posted image user posted image . Poštnina za SLO je zdaj baje 5 eur. Do nedavnega namreč sploh niso dostavljali v SLO.

Dolenjka - srečno pot in javi se hitro .

Drugače pa smo imeli burno noč, jok in stok... ob 5 pa sta z user posted image odšla v dnevno sobo, tam pa veselje ko je babi srečal... potem se pa dere ba ba ba... ko je pa babi šla delat pa spet jok... no zdaj končno spi... si je pa pridelal novo modrico na čelu... no comment... čakam da se zbudi, da gremo malo v Celje user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 28.11.2008 8:07:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2442
28.11.2008 8:25:50   
Februarka08
Jutro.

Dolenjka srečno potuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si sploh ne predstavljam tako dolgo biti na cestiuser posted image sploh pa jaz, k mi je za vsako figo slabouser posted image sem mislila da se bo to kej nehalo, pa še vednouser posted image user posted image

Sem glih tv prižgala pa na tvs1 joto kuhajouser posted image

Aja, noč je bila solidna, le z napakico, da sem glih zaspala zvečer, sem mogla pa dudo it datuser posted image ampak potem je bil pa mir do 7.30user posted image Lilchy, sem probala dude, pa ona ni šansuser posted image je preveč flegma in čaka kdaj ji jo boš v usta porinuuser posted image je pa tud res, da ima dudo samo za ponoči, da bi jo podnevi kdaj cuzala ji tud na pamet ne pride. Že od samega novorojenčka jo ne mara, kar pa me sploh ne motiuser posted image jaz jo tud nikol nisem silila, ponoči se pa zgleda mal pocrklja al kaj jaz vemuser posted image

Tako, zdaj si grem pa kapučinček narest, potem pa Larisi zajtrk in veselo za peglo. user posted image
Odhod imamo pa predviden okrog 12h, da bo Larisa šlafala med potjouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
28.11.2008 8:52:10   
blaža
Če še utegneš prebrat, Srečno pot dolenjkauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
28.11.2008 9:01:59   
vrtnica76
Jutro!
Dolenjči,user posted image srečno pot in kmalu se nam kaj javi!
Naša noč-kot običajno.Ene par budnic in malo spanja.Dobili smo obe spodnji enkiuser posted image user posted image user posted image naenkrat.Danes je pri zajtrku nekaj škrtal,pa mu s pstom podrgnem in začutim oba zobkauser posted image .
Prosim za pomoč!Ne vem več kaj naj naredim,ker si Janez ponoč skos odejico odkriva in je ledeno mrzel.Mislim,da se tud zaradi tega tako pogosto zbujauser posted image .Sploh ne prenese,da bi bil pokrit.Sva probala spalno vrečo,pa tolk časa brca,da se mu gumbki na ramah odpnejouser posted image in potem jo takoj dol flikne.
Ugotavljam,da ne bom več sesalca rabila,ker Janez vse s tal pobereuser posted image .Grrrroza!!!Vsako smet nese v ustauser posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.11.2008 9:10:20   
Janey
jutro

noč ni bila nič novega, mi je pa danes moj pomagal, tako da je bilo malo lažjeuser posted image user posted image jaka pa je zdaj ravno zaspal, jaz sem se pa že napokala. zdaj mu grem pa skuhat čaj, sebi oprat glavo, mici skopat, jo peljemo k vet še na en klistir pa da pogleda če ima mikrosporijo ker je včeraj nekaj kazalo na to, ampak ni bila prepričana, ker je imela od sirupa po dlaki, pa bi se lahko to flurescentno svetilo (ja sam to nam še manjka, pa jo kr na enem polju ven vržem...se malo hecam, ampak res nimamo sreče s to mucouser posted image ), pol pa lubija do fotra peljem in jakca k mami in grem na faksičauser posted image me čaka en naporen dan, ki ga nič kaj ne  veselimuser posted image

mesečnica user posted image user posted image user posted image user posted image da so vam dodatek zavrnili...sem jaz jezna, kaj šele viuser posted image upam, da ti vsaj porodniško podaljšajo

dolenjka srečno pot, pa da bo šlo vse po planu...carica je itak vedno super pridna, tako da s tem nebo težavuser posted image

blacky meni ma next take cote, da bi kar vse naročila...sem že htela, pa sem pol ugotovila da lahko samo s kreditno kartico plačaš....tak da če boš ti naroča mi plis reči, pa ti povem kaj bi imela pa nakažem dinarčke na tvoj račun...PLISuser posted image

februarka sej so ti vse napisale....naredi kar se tebi zdi prav in ne drugim..pa lepo se mejte, pa ne pogrešaj nas prevečuser posted image user posted image

miška
...jaz sem taka po naraviuser posted image user posted image user posted image ma sej bo....malo moram pojamrat, ko sem v tisti situaciji, pol je pa dobrouser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.11.2008 9:12:26   
Janey
vtrnica pa kupite spalno vrečo ki nima gumbkov na ramenih....vi boste pa zdaj kar vse zobe dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.11.2008 9:16:22   
nizy
vrtnica - naša tudi to dela  in sem ji zdaj začela oblačit žabe za spanje user posted image ,  sem vse probala in se najbolj to obnese, aja kadar pri meni spi  se  ne odkiva user posted image

dolenjka - srečno potuser posted image

sem imela danes klic iz očesne klinike in dobila datum že 3.12. ob 9huser posted image ....naša noč je bila mirna od 00.30 kajti Azra je šele takrat zaspala , ob 5.30 se je zbudila  dobila zizo in še zmeraj spiuser posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 28.11.2008 9:17:43 >

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.11.2008 9:18:27   
vrtnica76
Mah,sem se odločila,da bi jo na eni strani rame kr skupi zašilauser posted image .Pol jo bo pa mal težje dol spraviluser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.11.2008 9:20:27   
vrtnica76

vrtnica - naša tudi to dela  in sem ji zdaj začela oblačit žabe za spanje user posted image ,  sem vse probala in se najbolj to obnese, aja kadar pri meni spi  se  ne odkiva user posted image

dolenjka - srečno potuser posted image

sem imela danes klic iz očesne klinike in dobila datum že 3.12. ob 9huser posted image ....naša noč je bila mirna od 00.30 kajti Azra je šele takrat zaspala , ob 5.30 se je zbudila  dobila zizo in še zmeraj spiuser posted image

Na žabe sem pa že tudi jaz pomislila.
user posted image Super za datum.To je pa kar hitro.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?