Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 15:26:00
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ni blo nič sončka ,mrazzz pa k pr norcih .Sva se dobro prezračila .Upam da Janezu ne bo šel prehlad spet na slabše .Sem ga tolk s šalom zavila,da je prav glasno protestiral .Danes pa ni moj dan za kuhat .Sem že dve palačinki zažgala .Ups,skor je bla že tretja .Sem res v dilemi,če bi danes torto delala.Nč,bo kr treba.Sej bo pa mal zažkan biskvit-sej je za taščo .Uf sm žleht,ko 300 .Ma,hec mora bit.Sej je kr dobra tašča-HB da se bl mal vidva ,zato pa je tko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 15:32:37
|
|
|
|
lillchy123
|
Luka je bil na kosilu pri tašči, zdej pa na šus spil celo flašo čaja in zdej spi! Sam bomo vidli, če bo kaj več kot 10 min. Mi je dons rekla naša terapevtka, da kadar mava naporen dan, nej mam v glavi, da bo kmalu večer, ko bo šel spat! nizy, upam, da boste vi hitreje opravili. Ampak mislim, da je boljše, da gre tvoj s tabo, ker je kar precej stresno. Najprej jim v razmaku 10 min 3x kapljice našopajo, pol jih pa še slikajo. Skratka vsi kričijo in jokajo. bamby, jst sem Luku skuter obljubla že ko je bil v trebuhu. Sva mela deal, da on ne bo kompliciru v trebuhu in na poti ven, jst pa ne pri motorjih pa diskotekah. Luka se je držu dogovora. grem dat hit cunje prat, pa še za naju z kosilo naštimat. Punce, men se zdi, da čas tako leti. mam občutek, da sem ko mačka, ki svoj rep lovi, pa ji ne rata. Enkrat se obrnem, pa je večer, ko se pa dvaakrat je pa že konec tedna. še mal, pa gre moj škrat na operacijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 16:21:00
|
|
|
|
nizy
|
izy, upam, da boste vi hitreje opravili. Ampak mislim, da je boljše, da gre tvoj s tabo, ker je kar precej stresno. Najprej jim v razmaku 10 min 3x kapljice našopajo, pol jih pa še slikajo. Skratka vsi kričijo in jokajo. mož je klical iz službe in pravi da vprašanje ,čo bo lahko šel z nama , a maš lahko vozek s sabo vsaj za v čakalnico , če ne me bo res konc , .... samo na rokah par ur držat otroka bo res kriza ,.... bamby - zdaj si še v naš konc poslala sneg , jaz sem pa hotla še v trgovino po sestavine za nutela torto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 16:51:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blacky meni ma next take cote, da bi kar vse naročila...sem že htela, pa sem pol ugotovila da lahko samo s kreditno kartico plačaš....tak da če boš ti naroča mi plis reči, pa ti povem kaj bi imela pa nakažem dinarčke na tvoj račun...PLIS zdaj najbrž ne bom nič naročala... moram mal na dinarčke počakat.... če bo pa kakšna razprodaja, zdaj v času praznikov, pa ne obljubim, da bom pridna Ko bom naročala te pobezam, če boš še vedno zainteresirana... Drugače pa ne morem prebrat vsega za nazaj, ker se grem igrat na igralno podlogo. Mogoče se kaj beremo kasneje. Pri nas - Šempeter tudi rahlo naletava
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 28.11.2008 16:56:20 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:07:39
|
|
|
|
ella79
|
blacky pridna za javljanje v živo pina za vrtec. kaj si mogla en paršut nest, pa mal refoška lillchy čas gre res čist prehitro, jaz bom kmalu začela odštevat dneve kdaj točno imate operacijo verjetno bo zate vse skupaj mnogo bolj stresno, kot pa za Luka tako, da bodi močna z njim še naprej pri nas tudi kakšna snežinka pade to rundo se nismo šli še nič 'sankat', sam naslednjo se pa gremo zagotovo. Kakšne zicke boste na sanke dale, da bodo lahko sedeli? naša je čist navdušena nad grisini palčkami sam da jih vidi na daleč, že začne mahat in vriskat no, vseeno boljš k piškoti, pa 15 min mam mir pri računalniku še današnje kosilo: rdeča pesa in pire krompirček
< Sporočilo je popravil ella79 -- 28.11.2008 17:08:52 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:08:52
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy izy, upam, da boste vi hitreje opravili. Ampak mislim, da je boljše, da gre tvoj s tabo, ker je kar precej stresno. Najprej jim v razmaku 10 min 3x kapljice našopajo, pol jih pa še slikajo. Skratka vsi kričijo in jokajo. mož je klical iz službe in pravi da vprašanje ,čo bo lahko šel z nama , a maš lahko vozek s sabo vsaj za v čakalnico , če ne me bo res konc , .... samo na rokah par ur držat otroka bo res kriza ,.... bamby - zdaj si še v naš konc poslala sneg , jaz sem pa hotla še v trgovino po sestavine za nutela torto voziček maš komot s sabo. men bi se tud zmešal, če bi mogla bit brez. pa tud previjalnico majo. sam k doktarju pa ne morš z vozičkom. pol je pa smotanotroka nost, pa torbo, pa kakšno dudo lovit... pa pol, ko ga začnejo pregledvat, je pa itaq skoz jok in vozek odpade... sej jst sem bla tud sama. mava čist preveč pregledov, da bi šov moj lohk povsod zraven. pa čist gre, sam lažje pa je, če sta dva.
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 28.11.2008 17:12:40 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:09:39
|
|
|
|
jencili
|
Čer, tudi danes je uspešen dan za mano . Zjutri sem mela G. in sm poštimala še več, kot sem mislila. Januarja dobim novo prijateljico . No upam da, ker morm prvo neki poštimat in če bo do jan. ok, pol to takrat uštimamo Sva si pa zdele s Tajem privoščila urico pop. počitka in je tko pasalo, da je kej Zdej kuhava malo poznejše kosilo, ker smo dons mal kasnej jedli oz. smo neki skoz cmokali čez dan K ste pa glih moje tabulš prjatlce, vam pa pokažem še mal Tajeve telovadbe od danes popoldan - sm pa poskrbela, da boste tud ve mal potelovadle, mal vrat pomigale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:20:28
|
|
|
|
lillchy123
|
Jencili- Taj je pa res luštkan za pojest! še jedilnik . z:medolino m: en sadni hipp in malo žemlje k: makarončki in malo telečjih jetrčk m: makarončki z gov.golažem, malo kruhka, sirčka in pol banane pa spil je že 2,5 flaške čajčka. Sva pa dons prvič probala pit po kozarčku in bova to zdej prakticirala med obroki.
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 28.11.2008 17:23:33 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:21:43
|
|
|
|
nizy
|
uuuffff lilči mi je kar odleglo, pa hvala za te informacije ,..... tudi , če grem sama bom že zmogla , saj moram , itak mamice večinoma vse same dajemo skozi, od naprej ,....za naše sončke vse Kdaj pa mata operacijo jencili- Taj pa lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:25:13
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Evo sem preživela seminar, v ponedeljek mamo pa še test, tko da se bo treva čez vikend še malo učit sem pa zadovoljna, je blo fajn in zlo uporabno za moje delo Sem nahitro brala in pozabila na komentarje ... Jutri sva z Janezom sama, ker gre ati delat, zdej je bil 3 dni skoz doma, da je malega čuval in sta se super mela bova oa imela pralni, čistilni in kuhalni dan, tko da pride malo moja mami na obisk, da bo malo Janeza tačas zabavala, ko se bom jaz gospodinjo igrala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:25:47
|
|
|
|
nizy
|
pri nas pa sneg že vorng pada ,..... sem hotla jutri v šoping v qlandijo , pride kera na
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:28:36
|
|
|
|
lillchy123
|
nizy, 11.12. upava, da bova v bolnici le 2 dni oz. 2 noči.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:42:01
|
|
|
|
jencili
|
matr, sm šele zdej prebrala, da ste se res za kavo dons menile. Pa ne da bi kera kak sms poslala, sej veste, da vas zadnje dneve na rr mal zanemarjam Ok, nima veze, pa drugič. Vrtnica, s Tajem smo meli enake težave, zato smo kupili vrečo, zdej je pa super in skoz je topel Listek, super za igračo od tvoje mami. Ona bo naš letošnji miklavž
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:42:20
|
|
|
|
bamby
|
jencili, super je tvoj Taj . lilči, adventni koledar sem končala, takole nekako pa izgleda.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:43:39
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 nizy, 11.12. upava, da bova v bolnici le 2 dni oz. 2 noči. držim pestke za Lukca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:47:38
|
|
|
|
nizy
|
bamby- zanimiv koledarček , ni vsakdanji
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:48:10
|
|
|
|
jencili
|
tud pri nas spet fulll sneži Dokler sva notri, je super, ko pa pomislim na cesto, me pa mine. No ja, do jutri bojo zrihtane, da bova lahko spet kam šla - upam! Bamby...luštno si tole nardila. Iz česa si pa nardila škatlice? Pa se notri kej skriva tudi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 17:57:51
|
|
|
|
listek1
|
čer jencili - bravo za Taja. Kva je facko Sem šla pa do mami in mam že flaške. Če se nam bo ratal kej čez vikend dobit, super, če ne pa v naslednjem tednu. Bamby - ful si lepo nardila. Lilči - držimo pesti za tvojga Lukca, da bo vse ok. Mi smo pa danes tud pridni. POnočii smo mal vstajali, ampak je čez dan potem popravil povprečje Zdele pa še počakava atija, potem pa šibamo domov. Mali dobi večerjo, kopat in spat. Se tipkamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 18:04:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer jencili - bravo za Taja. Kva je facko Sem šla pa do mami in mam že flaške. Če se nam bo ratal kej čez vikend dobit, super, če ne pa v naslednjem tednu. Bamby - ful si lepo nardila. Lilči - držimo pesti za tvojga Lukca, da bo vse ok. Mi smo pa danes tud pridni. POnočii smo mal vstajali, ampak je čez dan potem popravil povprečje Zdele pa še počakava atija, potem pa šibamo domov. Mali dobi večerjo, kopat in spat. Se tipkamo naju naslednji teden ni, do čet. ker gremo v čateške
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 18:05:03
|
|
|
|
ella79
|
bamby kok lušten koledar, zelo dobra ideja za drugo leto nam pa lahko poveš, kaj si dala v škatlice kaj če bi si ga jaz zase naredila, pa v vsako košček čokolade, da ne bom celo od šusa pojedla jencili, kako Taj mašira naša se prime pa kar stolčka za hranjenje, pa naredi korak al pa dva, tok da se stolček nekam zadane in vstavi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 18:06:11
|
|
|
|
jencili
|
aja in da nadaljujem ..., to pomeni, da se mormo vidt al prej, če ne pa nujno v petek ena kava pade
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 19:21:27
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Bamby...luštno si tole nardila. Iz česa si pa nardila škatlice? Pa se notri kej skriva tudi? Za škatlice sem kupila trši papir A4 format in A3 tudi (rdečega). Sem mislila samo rdečega kupiti, pa ga niso imeli , pol sem pa kombinirala. Škatlice sem iz interneta skopirala in sprintala in s škarjami izstrigla. Napolnjeno je pa itak . Za vsak dan nekaj (sladkarije, kot so čokolatini in bonboni) za zadnji dan pa igračka.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 19:30:27
|
|
|
|
blaža
|
Pridna si Bamby, da si se potrudla naredit adventni koledar. To otrokom veliko pomeni. jaz tudi komaj čakam, da bom pekla piškote in peciva z Matijo. Zdej pa delava okraske za po dnevni. Itak pa sva z možem oba ful za kaj izdelovat. ko sva še živbela sama sva si eno leto izdelala točno 100 3d zvezdic in jih vse navesla po dnevni, da te je kmalu in farkt, ko si not stopu. No on pravi, da zdej morava ful okrasit zaradi otrok Ma kakšnih otrok rečem jaz. kaj pa ko sva bla sama?!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 19:31:41
|
|
|
|
blaža
|
jencili, če ne bom mela več časa pisat, ti želim da se imaš fulll lepo v Čateških Oj, ma zakaj če kliknem tam na uno kamero, mi napiše, da mi ne more te spletne strani pokazat?
< Sporočilo je popravil blaža -- 28.11.2008 19:33:02 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 19:40:27
|
|
|
|
lillchy123
|
bamby, fuuul dober. Si mi dala idejo in zdej študiram, če bi jst nardila neki tazga za naše dve opice! pa še ne rabim tolk škatlic nardit, ker nardim sam za tiste dni, ko bosta tuki! in jima obesim nad postelje. jencili, tud vi uživajte v čatežkih! pa kake slikce nam pol pripopi! Luka je šel ravno v mižale, baterije sem mu snela, zjutri mu jih dam pa nazaj! a ga bomo kej pile? jst mam še od včeri un dobr vin.. sej veste, če bo zdej taka tema na naši temi, jih bomo v ponedeljek vse poslušale, ko se mama dolenjka prklop! Mormo vsaj 8.del odpret, drgač še na srečanje z nami ne bo hotla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?