misar
|
jutro noč ok, budnica 3x, pa smo se že sam 2x zbujal, sam ti zobi so ubitačni...smo dobil že 8. zob včeraj je bla tamla tečka cel dan, sem mislila, da se mi bo zrolalo. nemoj, da sem jo odložila, takoj je bil vik in krik , skoz na rokah...men se zdi, da nam mora še en zob rastit, ker si prst potiska v usta čist zadaj, upam, da nam ne rinejo že 4ke. IZVIRNO SPOROČILO: Janey zdaj se je jaka zbudil in kričal ko nor....sma mu dala za jest, ker nisma več vedla kaj naj in je polek tega da je prej spil 240 z grisom, spet spil 130ml pa je zaspal in sem ga preložila v njegovo postlico in je začel spet kričat in noče nazaj zaspat. zdaj je šel lubek v najino ležat z njim, pa še kar joka, čeprav bolj na obroke iz dneva v dan me je kar groza večera in noči... janey še enkrat ti predlagam, da se mal sprostiš, ker tvoj otrok čuti, da si napeta. se spomnim, ene par mesecev nazaj, lana ene dva večera ni hotela jest, jaz sem bila cela panična, kaj je narobe in potem sva več kot en teden imeli problem zvečer, jaz sem bila na ful živčna, tamala se je drla ko jesihar in ni jedla. pol sem si pa en dan rekla, ja pač noče jest pa konc in kaj naj, se po trepalnicah mečem? no in naslednji dan in od takrat naprej je blo dobr. tko, da ne zanemarjaj tvojega nemira, ki ga dojenček občuti. mama vesela, otrok vesel. no ni nujno pa, da je to...sam poskusi vseeno. dolenjka...srečno pot, pa čim manj stresno zate in carico grem zdaj eno alelujo odpet pol pa tamali zajtrk naredit...je spet v kuhinjo odpuzala, po moje misli, da mora kar sama, mat ne kaže nobenih znakov