Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 19:44:25
|
|
|
|
blaža
|
Pina da si dobila vrtec!!! to pa je olajšanje. Da vsaj ne skrbiš za varstvo. jutri dopoldne bomo verjetno kaj v Interšparju, če boš kje okoli, imam spet popravljen mobitel Listek, me veseli, da ti je lepo spal. Blaž je danes cel dan spal samo 40 min. Tistih magičnih 40. Vedno do minutke točno. lillchi, kaj vi ste tolko na miru, da bo že šlo pit iz kozarčka?! bravo Blaž bi vse zlil. Če mu držim kozarec gre, če ne pa maha z njim veselo naokoli . Joj lih prej sem iz kuhinjskih ploščic drsala dol piškotke Upam, da bosta samo malo v bolnici in da čim prej prideta domov! Meti Lu, meni je tudi prišlo prav, da je bla mama tle, da sem si malo oddahnila od Blaža in Matije in sem si kej po hiši nardila vrtnica, a pol ne bo nič s palačinkami? sem se že mislila povabit Za zobke Februarka vam tudi za zobke!! Marusah ti pa še malo počakaj na zobke , sej ti ne preostane drugega Drugače pa pri nas sneži in piha kot noro!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 19:59:20
|
|
|
|
bamby
|
blaža, za otroke je to res čas, ki je najlepši in ki se ga zapomnijo za celo življenje. No, ne samo za otroke, tudi za nas je nekaj posebnega, sploh zdaj, ko imamo te male škrate. In ravno zato je fajn, da jim skušaš te praznike čim bolj polepšat. Jaz sem se letos prvič lotila kaj takega. Adventni koledar smo Timu vedno kupili, tisti s čokoladicami, pa je vsako leto bolj vnemo gledal, kaj se v vsak okencu skriva. Letos pa sva ga naredila sama, saj je nekaj tudi Tim pomagal. Vidim, da pri vas tudi pridno ustvarjate. Kaj lepega ste naredili? lilči, super ideja! Samo za zadnji dan pa kljub temu ne smeš pozabit škatlice dat, pa čeprav ne bosta pri vama! Zdaj tako lepo sneži, pojutrišnjim bo pa dež, pa bo šlo vse razpoloženje v maloro . Anaja je že šla v mižule, jutri gremo pa martinovat. Vem, malce pozno, ampak bolje pozno kot nikoli . Zato lilči, jaz si ga bom že zdaj en glaž privoščila . Pa na zdravje, da ne bo mama dolenjka huda, da smo RR zanemarjale .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:03:21
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, sej mu jst držim kozarček. če bi ga mogu sam, ne sam, da bi blo vse polito, ampak bi šel tud kozarc na kose! janey, a ste že ugotovil, kaj je z vašo Mici. Naša Caca - tud najdenček, ima potrjeno mikrosporijo. Zoprno, ampak zdej smo z zdravljenjem že na polovici! A Jaka je že kej boljši? miška, pa sej ne morm verjet, kok tvoji pupi zobki rastejo! naš čmru ma še kar sam dva, v ponedeljek pa zoberja!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:05:59
|
|
|
|
lillchy123
|
ooooo, bamby, čaki sam po glaž skočim! NA ZDRAVJE!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:06:18
|
|
|
|
blaža
|
Mi smo za zdaj naredili deset novoletnih čestitk, pa iz Hama perlic sva delala snežinke, pa smrečice, paketke,zvezdice. Danes sva sušila pomarančne kolute. Za zdej samo toliko. Drugače, pa se jaz vse živo lotim, ki sem delala v eni trgovini Art& hobby in poznam vse žive materijale in kaj se vse da naredit. Včasih je kaj pametnega v Unikat-u, reviji za ustvarjanje, ma v novoletni mislim. Drugače pa kot že veš tudi fulll rada pečem peciva, torte,... in leto sem se odločla, da bom naredila breskvice, na enak princip še hruške, jurčke in mušnice, pa moj hoče ene čokoladne bombice, ki jih ima rad, z Matijo pa bova pekla piškote , sem si kupla par dni nazaj zvezde repatice obliko za piškote. In pol jih obrobim z beljakom in posujem s pisanimi bombončki. Aja pa še adventi venček se morava lotit, it kej nabrat, pa še ikebano naredim vsako leto, pa venček za na vrata. skratka ni nam dolgčas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:07:18
|
|
|
|
blaža
|
ooooo, bamby, čaki sam po glaž skočim! NA ZDRAVJE! Ej babe jaz tuuuudiiiii!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:08:05
|
|
|
|
blaža
|
Bamby, kaj nudiš???? Al se boš šparala za jutrišnje Martinovanje?!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:09:06
|
|
|
|
blaža
|
Drj bamby pohiti, jaz in lilchi čakava!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:10:41
|
|
|
|
Maj78
|
Ojla mi smo iz Olimelj, imeli smo cel teden sonček nič snega. Žan je full užival in plaval tolk je bil fertik da nam je zaspal v vodi, ampak ponoči pa brez sprememb smo se zbujali na uro, tako kot doma. Nič brat za nazaj vas ne grem ker ste naklofale 30 strani, tko da če je kaj takega mi povejte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:11:38
|
|
|
|
ella79
|
bamby a te lahko prosim za link, kjer si škatlico dol kopirala hvala. pa če maš še kej uporabnega, se priporočam pa na zdravje! lillchy slaba si ti v pitju, če je še od včeraj vino ostalo naša je pa pomoje neki hripava kašnja ne, vročine ni, smrka ne, men nič jasno al pa preveč čebla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:12:32
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, če maš rada vino, smo mi polno založeni! Vinske kleti še nimava izdelane, ko pa bo, bo pa res čisto nekaj posebnega. Mislim, da edina take sorte v Slo. Večino steklenic pa moj dragi že ima. neki v garaži,pa v delavnici, pa tam k pride savna, pa v hiši staršev ma skladišče. Povej, kaj odprem?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:13:14
|
|
|
|
bamby
|
blaža, a delaš breskvem hruške po istem receptu?? Ker imam jaz namreč različna recepta. Res ste pridni z ustvarjanjem ! Jaz moram jutri tudi adventni venček naredit. Ga bom kar z mahom, pa okrasila, pa bo. Letos bo v zlati barvi. No, saj res, vsem NA ZDRAVJE! Jaz bom kar en glaž cvička! Da ne bom mešala za jutri, ker drugače me bo glava bolela ! Zdaj pa grem gledat Kmetijo. Je bil zdaj le intermezzo .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:15:15
|
|
|
|
lillchy123
|
ella, če je Zoja kej po mami, pol je hripava od čebljanja! Ja, valjda sem slaba, če pa nobena noče pit z mano! A morm teqilo prnest al kaj? a veste kaj je jedu moj lump za večerje- gres s kinder čokoladko! Pa čigav je ta otrok?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:15:19
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby a te lahko prosim za link, kjer si škatlico dol kopirala hvala. pa če maš še kej uporabnega, se priporočam pa na zdravje! Sem ti jo na mail poslala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:16:59
|
|
|
|
Maj78
|
No sem se ti jaz pridružla z kozarčkom refoška, mmmm je dober. ČIN
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:19:20
|
|
|
|
blaža
|
Evo Bamby, to mi se zdi , da je lanska ikebana.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:21:40
|
|
|
|
lillchy123
|
jutri gremo mi v trbovlje, je mel moj oči rojdan. smo mu s sestro kupile kosmodisk za v avto, jutr mu pqa zjutri še nutela tortico nardim njami. pol greva pa midva domov, Luka mi pa oči v pon. k zobarju pripelje. bova dva dni sama en dan greva zih 007 gledat. še nisva bla v kinu od februarja .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:21:44
|
|
|
|
ella79
|
blaža lepa ikebana lillchy to pa ste potem re založeni bamby mail očitno še potuje, upam da zaradi snega kje ne obtiči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:22:49
|
|
|
|
blaža
|
blaža, če maš rada vino, smo mi polno založeni! Vinske kleti še nimava izdelane, ko pa bo, bo pa res čisto nekaj posebnega. Mislim, da edina take sorte v Slo. lillchi, mi imamo pa še vinsko klet. Je majhna, ma je lušna, jo je mož sam naredil. In zaloga vinčka je tudi dobra, ma jaz pijem raje kej bolj sladkega. vino, pa samo, če kej jem zraven. Bamby, hrušk še nisem delala, breskvice sem, sem pa čula , da je lahko isti recept in sem hotla probat, ko že delam breskvice, pa bi naredila še ostalo, da bo vsega po malem, da bo lepo za očke.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:23:31
|
|
|
|
lillchy123
|
dejte še kake slikce pa linke z idejami prpopat mmmmm, je dober tale vinček blaža, si se že odločla, ker ta flaša je prazna ,lhjkhkh
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:24:21
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutri gremo mi v trbovlje, je mel moj oči rojdan. smo mu s sestro kupile kosmodisk za v avto, jutr mu pqa zjutri še nutela tortico nardim njami. pol greva pa midva domov, Luka mi pa oči v pon. k zobarju pripelje. bova dva dni sama en dan greva zih 007 gledat. še nisva bla v kinu od februarja . A se da ta recept dobit za tole tortico, si mi lušte naredla zdejle. Mi2 sva šla tud zadnjič gledat 007 pa mi ni bil tolk všeč no, ni čist ta prav James
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:24:45
|
|
|
|
blaža
|
mmmmm, je dober tale vinček blaža, si se že odločla, ker ta flaša je prazna ,lhjkhkh Ja dej malo no! Pa ja ne boš vse sama požljokala!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:25:50
|
|
|
|
blaža
|
Maj 78, zdej ti pripopam še eno mojo Nutela tortico. Recept, pa imaš na kulinarični sloveniji. Je ful izi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:26:42
|
|
|
|
lillchy123
|
jst mam pa ful rda kakšno belo sladko-recimo Markiza, mi že sline tečejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 20:28:05
|
|
|
|
Maj78
|
Komi čakam slikco
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?