mesecnica
|
Mary_lou - za končevanje diplome. Pa ne se sekirat z kilogrami. Verjetno ti tako leta po stanovanju, da zasproti pokuri. Mala_pikica - za Lukca, da se ne bi razvilo v bronhitis. Držim pestke. Maj78 - pomojem Žan čuti tvojo bližino in se ti zato zbuja. Meni tudi pri naši ni jasno kako to, da se tako pogosto zbuja. Predvidevam sicer, da je lačna . Dolenjka - tvoja Tara je pa res ultra lahka . Ne se sekirat. Dokler je tako dobre volje, ji sigurno nič ne manjka. Pa hvala za šunkice . Janey - za novega člana. Po mojem boste imeli sedaj kar pestro. Bo Jaka za njim šibal . Pa upam, da se vam vaše noči popravijo. Naša je danes ponoči tudi kar nekaj stvarala. Se je kar zbudila ob 3, pojedla pri meni in potem kar harala po postelji. In ni zaspala eno urco. Ne vem kaj jo je metalo . No mi smo tudi že ne čas doma. Sem vesela, da smo uspeli pridet, čeprav samo za dobre pol urce. Sem jih še par spoznala . Punce super ste - prav vse! Mi smo imeli ob 12-ih pregled. Mah - je bil kar tečen pregled. Najprej sicer UZ, ki ni bil problematičen, nato pa so ji vstavili cevko v mehur. Kar je pa tečno . Pa še držat jo je bilo treba in je valda že zaradi tega norela. Saj niti ni bilo tako hudo, najbolj jo je motilo to, da je morala biti pri miru. Ampak OK, dokler je bila na hrbtu primiru je bilo v redu, potem smo jo morali obrnit pa na trebuh je pa popizdila. Ampak smo preživeli... No v glavnem - baje imamo blagi refluks na desni ledvički in stenozo na levi ledvički - Mala_pikica - pomoč prosim, če slučajno veš za kaj gre (lahko na ZS - če se ti da). Izvide nam niso dali, ker jih morajo poslati na Nefrološko kliniko. No potem sva skočile še alergološko, ki je en štuk nižje, da bi šla pogledat izvide. In so nas vzeli brez naročila . No v glavnem, ker ima Luna še vedno probleme s kožo bomo dobili čisto posebno mleko Neocat. Sem bila full presenečena, ker ga res ne dajajo ponavadi , ker je predrago (ena škatla čez 50EUR). Čeprav ne vem, kako bo to mleko sprejela, ker je menda najbolj bljaksi od vseh. So mi pa svetovali, da v kolikor ga ne bi marala, da naj ga sladkamo . To mi sicer ne diši ravno najbolj. Pa povedala mi je kako glede prehrane. Pa vas ne bom tle morila s tem, ker vas pomojem niti pod razno ne zanima pa niti ni ravno rožnato. No pa pri dietetičarki sva bili - sva dobili listo, kaj ne smemo jesti, kaj lahko in nekaj receptov za sladice, ki jih bova lahko obe z Luno jedli. Je pa kar zožan spet seznam prehrane, tako, da bova čimprej poskusile preiti samo na umetno mleko, ker drugače bo mene zmanjkalo. No tako - tole na kratko...