|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
19.11.2008 22:08:58   
dolenjka
Bajsa, Stipe ima 1 nogo 43, eno pa 42, jaz pa obe 39. Tko, zdej veš kaj božičku naročit user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
19.11.2008 22:10:20   
dolenjka
Ej ta črna, hit čvekaj, da boš imela vsaj 2 zvezdici, ker čist preveč izstopaš s samo 1 user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
19.11.2008 22:12:53   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Blacky pridna, da si tkole hitr se čist zares vklopla. En dan na forumu, drug dan že v živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala... se moram potrudit... veš kje je tretja, kaj šele peta zvezdica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
19.11.2008 22:14:22   
jencili

A zdej pa kar vse spat? ne no! No jaz se ne selim v soboto, ampak v pon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je moj kuj razkajfu ko sem dam pršla. Ma jaz bom šla gor spat v soboto, pa če sam za pol ure! Evo zdele bom pridna in bom mal slikic dala gor, da boste vidle kako je že luštno user posted image . No še to morem povedat:
Smo šle Jencili, Listek, moja malenkost in naši zakladi še v leclerc mal v nabavo, pa smo se odločile, da more še ena kavica past, da otroke nafutramo in gremo v lokal un tm dol na koncu CAFEINA COFFEE SHOP. No Listek naju je že čakala, pa prideva še mi2+2 in se zbašemo za eno mizo ( zasedle res nismo velik, tud prbližn tok ne kot v Qulandiji). Natakar pride ves nejevolen do mize in vpraša kaj bomo. Ko je prnesu za pit, ga Jencili praša, če smo slučajno v napoto. Model prjav: Ja, sej mi je žal, da sem že taprvi reku, da lahko pride. Ko enmu dovolš jih je pol kuj polno, pa še gužva je ( ja valda ena tretjina lokala je bla polna), drgač so pa mize na koncu namenjene za tiste z vozički user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A mi je treba oment, da je tm  ful mraz, da piha skoz vrata, mi smo ble pa z user posted image . No verjetno veste, da smo ble čist šokirane. Valda smo hotle šefa, no ja Listek in Jencili sta ble enkrat za spremembo bolj šarf od mene user posted image , pa sta zatežile. Je pršu natakar nazaj ( mulo mu je Jencili rekla user posted image ) in prav: Se opravičujem, je pršlo do napake, al neki podobnega. Pa še doda, ampak z nakupovalnimi vozički pa res ne morte notr ( pa nobena ga ni imela) user posted image . Za popi.....
Tko zdej veste vse. Tja se ne hodi na kavo, ker so dijo mijo, pa povejte naprej!

a je pri vas doma tud prišlo do nesporazumauser posted image , kot je mulo reku?
Mamicu mu...user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
19.11.2008 22:15:13   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej ta črna, hit čvekaj, da boš imela vsaj 2 zvezdici, ker čist preveč izstopaš s samo 1 user posted image  user posted image  user posted image

a moraš še mal soli na to odprto rano dat user posted image user posted image user posted image , a mislim da mi gre čist good... a do 5 zvezdic rabim 6500 objav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
19.11.2008 22:15:14   
vrtnica76
Čer!Sem šla mal prečekerat kako je bilo na srečanjuuser posted image user posted image user posted image ste se pa res super imeli.Mi je tolk žal,danisva mogla prituser posted image .Do naslednjič se mormo pozdravit.Tale kašelj gre vedno bolj na slabše.Revček že od 8-ih,ko je šel spat kašla in eno rundo je blo že budnice.Pa nič noče pit,usta ma pa čist suhauser posted image .user posted image spet bo pestra noč.Sej ne vem, če se mi  sploh splača spatuser posted image ,ker bi itak vsako uro aufuser posted image .
Jest bi tut rada slikce vidla.Se na naslednjem srečanju oddolžim s pecivomuser posted image .Tiste,ki me poznate veste,da resno mislim.
Februarka poslala sem ti ZS.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
19.11.2008 22:15:16   
mesecnica
Mary_lou - user posted image  za končevanje diplome. Pa ne se sekirat z kilogrami. Verjetno ti tako leta po stanovanju, da zasproti pokuri.user posted image
Mala_pikica - user posted image  za Lukca, da se ne bi razvilo v bronhitis. Držim pestke.
Maj78 - pomojem Žan čuti tvojo bližino in se ti zato zbuja.user posted image  Meni tudi pri naši ni jasno kako to, da se tako pogosto zbuja. Predvidevam sicer, da je lačna user posted image .
Dolenjka - tvoja Tara je pa res ultra lahka user posted image . Ne se sekirat. Dokler je tako dobre volje, ji sigurno nič ne manjka. Pa hvala za šunkice user posted image .
Janey - user posted image  za novega člana. Po mojem boste imeli sedaj kar pestro. Bo Jaka za njim šibal user posted image . Pa upam, da se vam vaše noči popravijo. Naša je danes ponoči tudi kar nekaj stvarala. Se je kar zbudila ob 3, pojedla pri meni in potem kar harala po postelji. In ni zaspala eno urco. Ne vem kaj jo je metalo user posted image .

No mi smo tudi že ne čas doma.
Sem vesela, da smo uspeli pridet, čeprav samo za dobre pol urce. Sem jih še par spoznala user posted image . Punce super ste - prav vse!
Mi smo imeli ob 12-ih pregled. Mah - je bil kar tečen pregled. Najprej sicer UZ, ki ni bil problematičen, nato pa so ji vstavili cevko v mehur. Kar je pa tečno user posted image . Pa še držat jo je bilo treba in je valda že zaradi tega norela. Saj niti ni bilo tako hudo, najbolj jo je motilo to, da je morala biti pri miru. Ampak OK, dokler je bila na hrbtu primiru je bilo v redu, potem smo jo morali obrnit pa na trebuh je pa popizdila. Ampak smo preživeli...
No v glavnem - baje imamo blagi refluks na desni ledvički in stenozo na levi ledvički - Mala_pikica - pomoč prosim, če slučajno veš za kaj gre (lahko na ZS - če se ti da). Izvide nam niso dali, ker jih morajo poslati na Nefrološko kliniko.
No potem sva skočile še alergološko, ki je en štuk nižje, da bi šla pogledat izvide. In so nas vzeli brez naročila user posted image . No v glavnem, ker ima Luna še vedno probleme s kožo bomo dobili čisto posebno mleko Neocat. Sem bila full presenečena, ker ga res ne dajajo ponavadi user posted image , ker je predrago (ena škatla čez 50EUR). Čeprav ne vem, kako bo to mleko sprejela, ker je menda najbolj bljaksi od vseh. user posted image  So mi pa svetovali, da v kolikor ga ne bi marala, da naj ga sladkamo user posted image . To mi sicer ne diši ravno najbolj. Pa povedala mi je kako glede prehrane. Pa vas ne bom tle morila s tem, ker vas pomojem niti pod razno ne zanima pa niti ni ravno rožnato. No pa pri dietetičarki sva bili - sva dobili listo, kaj ne smemo jesti, kaj lahko in nekaj receptov za sladice, ki jih bova lahko obe z Luno jedli.user posted image  Je pa kar zožan spet seznam prehrane, tako, da bova čimprej poskusile preiti samo na umetno mleko, ker drugače bo mene zmanjkalo.user posted image
No tako - tole na kratko...

Mesečnica

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
19.11.2008 22:20:35   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Dolenjka - to je ta cifra ja, po moje majo kar blagajno naštimano, ko vidjo artikle, da ti zaračunajo en pavšal user posted image . Men se vedno znesek vrti okoli 6 in še kaj.... da znoriš 

Bajsa - jaz bi čist pop********, no prej, pred obdobjem biti mati, zdaj sem bolj mirna, strpna, diplomatska... hvala za info in tja mi sigurno ne gremo na kavo, al pa še bolš... se me zberemo tam na naslednjem srečanju in naročimo deci soka, deci vode... potem se pa prestavimo... tako in tako jih večina opravi kakšen šopin pri francozu

tko se govori. Ej, smrkavc, bi ga kr užgala ej!!!
Pa rekla sm mu, če lahko šefa pokliče in šef tud tok ni bil, da bi do nas pršu. NIČ!
Še mulcu sem rekla, da pač tiste piječe ne bom spila in da verjetno to lahko razume in KRETEN jo je vseeno računal. Listek, prehitra si bla z dnjarjemuser posted image . Če bi bil pa kej šefe, bi pa reku, da je to na njihov račun. Mislm, res PODN!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
19.11.2008 22:22:45   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Jencili - user posted image  za nove copatke user posted image user posted image user posted image  Mi jih mamo tud veš, sam ne žabice, ampak tigrčke od Puja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - mi mamo pa dvoje, žabice in oslička od Pujauser posted image

a ste sploh še kaj pustile v štacuni, al ste vse pokuple... moram jutri pred plavanjem tja in ne po

kr, trčečim korakom, predno vse poberejouser posted image
Me smo eno malenkost še pustile...Bajsa pa pravi, da gre v soboto spetuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
19.11.2008 22:24:05   
mesecnica

A zdej pa kar vse spat? ne no! No jaz se ne selim v soboto, ampak v pon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je moj kuj razkajfu ko sem dam pršla. Ma jaz bom šla gor spat v soboto, pa če sam za pol ure! Evo zdele bom pridna in bom mal slikic dala gor, da boste vidle kako je že luštno user posted image . No še to morem povedat:
Smo šle Jencili, Listek, moja malenkost in naši zakladi še v leclerc mal v nabavo, pa smo se odločile, da more še ena kavica past, da otroke nafutramo in gremo v lokal un tm dol na koncu CAFEINA COFFEE SHOP. No Listek naju je že čakala, pa prideva še mi2+2 in se zbašemo za eno mizo ( zasedle res nismo velik, tud prbližn tok ne kot v Qulandiji). Natakar pride ves nejevolen do mize in vpraša kaj bomo. Ko je prnesu za pit, ga Jencili praša, če smo slučajno v napoto. Model prjav: Ja, sej mi je žal, da sem že taprvi reku, da lahko pride. Ko enmu dovolš jih je pol kuj polno, pa še gužva je ( ja valda ena tretjina lokala je bla polna), drgač so pa mize na koncu namenjene za tiste z vozički user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A mi je treba oment, da je tm  ful mraz, da piha skoz vrata, mi smo ble pa z user posted image . No verjetno veste, da smo ble čist šokirane. Valda smo hotle šefa, no ja Listek in Jencili sta ble enkrat za spremembo bolj šarf od mene user posted image , pa sta zatežile. Je pršu natakar nazaj ( mulo mu je Jencili rekla user posted image ) in prav: Se opravičujem, je pršlo do napake, al neki podobnega. Pa še doda, ampak z nakupovalnimi vozički pa res ne morte notr ( pa nobena ga ni imela) user posted image . Za popi.....
Tko zdej veste vse. Tja se ne hodi na kavo, ker so dijo mijo, pa povejte naprej!

Saj ne morem verjet, da je to možno pri nas user posted image  . user posted image  da ste ga nakurile.

Mesečnica

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
19.11.2008 22:24:16   
dolenjka
Mesečnica user posted image  sej bo, upam, da bo Luna sprejela mleko user posted image  user posted image  Aja, pa res imata superočija, da je prišel z vama in nas sprejel user posted image  Je še vabljen user posted image  Sem se pol spomnila, da bi ti dala lahko račun od mesa, pa še številka jegor, če bi ga še hotla naročit user posted image  Čaki, grem iskat...01/786 94 02 to je Tuševa franšizna trgovina, v sklopu nje  je mesarija Maver pa lahko po tel. naročiš, ker vidiš, da traja več kot mesec user posted image  No, baje se 14 puranji file suši, tko da ene tri tedne zih lahko računaš user posted image  Upam, da ti bo dober user posted image  Mi ga nesemo seboj v B user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
19.11.2008 22:25:00   
Janey
ne najdem oxyjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
19.11.2008 22:25:56   
mesecnica
Dolenjka - hvala za telefon z mesarja. user posted image  Bomo sigurno še naročali.
Saj moj je bil tudi čist navdušen nad vami. Saj veš....blažen med ženami...user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
19.11.2008 22:26:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

sem brala prej na RR (zadnje debate) da se je v MB en mačkon izgubil user posted image  Resno user posted image  Da ga nisi ti spi****** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
19.11.2008 22:27:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sem brala prej na RR (zadnje debate) da se je v MB en mačkon izgubil user posted image  Resno user posted image  Da ga nisi ti spi****** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a res
kje? ja tega so našli...sam je tak majhen, da so ga pomoje zavrgli, pomoje premajhen da bi pobegniluser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
19.11.2008 22:27:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dolenjka - hvala za telefon z mesarja. user posted image  Bomo sigurno še naročali.
Saj moj je bil tudi čist navdušen nad vami. Saj veš....blažen med ženami...user posted image user posted image user posted image

No vidiš, kar še naj vaju pripelje, mu bomo kako moško družbo zrihtale, da se bo lahko pogovarjal o svoji prinčipesi user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
19.11.2008 22:27:21   
jencili
nč, zdej grem pa tud jst počasi v mižule. Taj mi je jasno spal celo pot do doma in je zaspal doma šele ob 21.40user posted image user posted image

Nič, lepo, mirno in predvsem dolgo noč vam želim...

papa

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
19.11.2008 22:28:56   
Blacky*
jaz se tudi poslavljam... se moram še mal dragemu posvetiti

.... lahko nočko....

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
19.11.2008 22:29:41   
mesecnica
Janey - ste že našli Oxy-ja?
Dolenjka - ja, če bodo še kdaj dedi zraven potem ni panike, bo tudi moj za. Zdaj je bila pač izjema, ker smo imeli pregled. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
19.11.2008 22:31:10   
pina-1
mesecnica, en topel objemček za vse tri. Samo da je pregled za vami. Upam da bo vse ok.

Jencili, bajsa,... vidim, da ste mele kar pestro. Tako je ena gospa amayo napadla v lokalu, dva dni nazaj. JE etienne začel jokat in kokoš star zabrusi amayi, da ona je prišla v miru kavo spit in ne v jasli. Cel lokal je samo pogledu. Amaja ji je pa nazaj zabrusila, da  na vratih pa ne piše, da je starostno omejena. Pa še igralnico ma tale lokal... Mislim ljudje so itak nori.

Jaz še čajčka spijem pa grem v pančevo, ker sem kar utrujena. Jutri naju z ano spet čaka abonma v kopru. Pa še posvetovalnico mamo ob 11:45user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
19.11.2008 22:31:46   
Janey
ja oxy je šel pod omarico za akvarij...ta velki akvarij, ki je koten in ne pridem zraven. pa joka tam notuser posted image no sej lahko pride ven...bo že ko bo laćen. upam samo da nebo kaj spuščal tam notuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
19.11.2008 22:32:58   
Janey
pina kako ste pa kaj doma?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
19.11.2008 22:33:53   
pina-1
janey, tebi pa samo še mačka rabiuser posted image user posted image user posted image

nič, grem tudi jaz počasi v pančevo. No se grem še umit in spraznit posteljo, ker vsi na veliki postelji spijouser posted image user posted image

Mirno in dolgo noč vam želim.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
19.11.2008 22:34:35   
pina-1

pina kako ste pa kaj doma?

super , zdej ko vi spijouser posted image user posted image user posted image

joj čaki grem za vozek gledat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
19.11.2008 22:37:58   
Janey
hehe ja mucek je sladek za pojest. je taka mala kepica kosmata. res je lep. ko oni iz wiskas reklame. bom ga poslikala ko ga najdemuser posted image user posted image oz dobim izpod akvarijauser posted image user posted image zdaj nekaj miga, grem gledat, ampak slikala nebom dansuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......