Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:26:23
|
|
|
|
putina
|
Dan.. Itata: jaz sem ravno včeraj nesla ppirje za podaljšanje porodniške (zaradi Ra in fizioterapije): v glavnem: jaz sem si pri pediatru skopirala vse izvide, ki so v kartoteki in šla s temi izvidi na CSD. Tam sem izpolnila še en obrazec, dodala izvide in to je to. Poleg tega sem dobila še en obrazec, ki ga moram nesti potrditi delodajalcu, sam to lahko potem tudi naknadno oddaš... pokliči na svoj CSD !! dolenjka, daj zrihtaj še eno srečanje naslednjo sredo. Moja Tamari je dons prvi dan brez vročine, je pa začela malo kašlajti. Bova šli mogoče celo malo potem na sončka, popoldne, ko bo topleje - do vrtca po ta starejšo .. sam jo bom kar raje zunaj pustila .. ker vedno ko pridem v vrtec pol vsi otroci navalijo nanjo .. pa ne vem zakaj imajo vsi otroci fetiš na obraz .. vsi jo pol non stop neki po obrazu štrglajo .. da ne omenjam Julije .. ta jo najprej po licu 2x klofne, da se tamara začne jokat, pol se ji pa pol ure opraičuje .. itak da ne razume
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:37:09
|
|
|
|
vrtnica76
|
Neni zate.Naš je zadnje dva tedna tak,da tut ne vem več kaj bi.Nobene stvari ne morm več pošlihtat po bajti.Včasih se za kakšne pet minut zamoti,pa potem že tečnari.Zdele ga razumem,da mu nič ne štima,ker je mal bolan,drugač mam pa kr občutek,da hoče mal izsiljevat.Zdej je pa že tolk star,da dobro ve kaj mu ustreza.K sreči se v vozičku rad vozi,ampak zadnje dni sva skos notri in mi je včasih že vse skupi tu mač. vsem,ki ste imeli super noč.Vam izkreno privoščim in upam,da nas to tudi kaj kmalu doleti .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:39:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Neni, slike dobiš ko prideš na srečanje Putina, ni panke, naslednjo sredo torej v Supernovi, uro pa še določimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:46:05
|
|
|
|
putina
|
ok.. velja za naslednjo sredo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:46:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, lepo ste včeraj še na RR počvekale , jaz sem bila preveč hin, da bi se vam pridružila. Pa še z mojim sva se spičla . Mah, brez veze. Sem šla kar hitro za Lano ajat in sva spale do 7,30. Zdaj bi že mogla njena prva runda spanja zaigrat, pa še kar razgraja naokoli. A srečanje je naslednjo sredo? Morda se vidimo, ker je bilo z vami res luštno. Babe spet ste pozabile na jedilnike. Evo našega: Z: gres s sadjem (suhe marelice in hruška) M: skuta s sadjem K: sladko zelje in pire krompir M: ? V: kakšna mlečna kašica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:49:42
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. na hitro, ker itak spet hitim. danes imam taščo na obisku. včeraj smo super potovali domov, žana je še 3. rundo odspala. no, sej posledično je bla pa ubitačna noč spet. sem okol dveh nehala štet kolkrat sem se vstala. se mi zdi da sem bla ponoč ko mačka ki mlade okol vlači iz ene v drugo sobo. sem pa ful vesela, da sem še vse ostale spoznala včeraj. sem se imela supersko, žana pa tud, ker je bla pridna za dol past. punce, vse ste face!!!!! pa vaši bejbiji itak pravi carteki. upam, da se kmalu spet vidimo. pa da še z drugimi kaj poklepetam...nas je blo tako veliko, da je blo to že težko izvest. janey, ja žana se je pa takoj vate zagledala. si dobila ogromno 5-ic. zdej pa še mal po stanovanju obletam, pa na wc moram preden se žana zbudi. vas pozneje preberem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 9:49:56
|
|
|
|
listek1
|
dan, naša noč je bla kar ok, glede na noska. Se je mal zbujal, ampak načeloma ni bilo panike. Pojedel je bo 4:30 in spal do 8h. Zdele pa že divja po stanovanju z balonom. Punce, dejte mi povedat, kera bi bila najboljša električna pumpica za noska? Z navadno mu ful malo dobim ven. Mesečnica, ful mi je hudo, ker te včeraj nisem uspela spoznat. Sem verjetno kakšno minutko prepozno prišla Pa en velik Blacky - copatke od puja, smo kupili v leclercku včeri. Sej smo jih še mal pustile , da jih boš še ti lahko kupila. Dolenjka - jest sem takoj za sredo še za eno srečanje. Da te še vidim, preden nam pobegneš. A naslednji četrtek še prideš na plavanje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:00:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek, baje je Baby vac ful fajn Prodaja ga uporabnica rija tu na forumu In ja, mi2 prideva tudni naslednji čet. na plavanje pa še oči mogoče z nama, da vidi, kako se tara tunka No tko, nasledno sredo se dobimo na istem mestu, uro bomo pa še določile Naša je pojedla banano in jabolko zgoščeno z 2 hipp piškotkoma in šla v pančevo, jaz pa lase oprat, pa mal skidat pa seveda F5 pritiskat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:03:10
|
|
|
|
larisa
|
Dan sem danes že dolgo pokonci in se že kosilo kuha. Ampak sem vesela in zadovoljna, ker je noč minila mirno in lepo. Upam, da to pomeni, da gre tale naša bolezen na bolje. mala pikica, a mogoče kaj več veš o laringitisu Kar najdem na netu, je kr slaba prognoza. Oziroma ne tako zelo slaba v smislu neke grozno hude bolezni,ampak v smislu, da če dobi to bolezen jo ima in vsake toliko ven udarijo napadi Mali je že spet začel plazit po stanovanju, torej je res že precej boljši in se zdravje vrača med nas A v sredo pa spet srečanje? Listek a ti si šla s prehlajenim Davidom včeraj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:03:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
listek - baby vac je ZAKON Pripopam ti še link: http://babyvacslovenija.blogspot.com/
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:07:41
|
|
|
|
Marusah
|
Dan.... Sem slišala, da ste se včeraj imeli luštno Lepo, da ste uživali. Upam, da se tut nama kdaj posreči pridit na kako srečanje. Listek Baby Vac je res zakon!!! Tuk vsega ven z njim potegneš v sekundi, da ti sploh ni jasen kje je malček vse to imel Midva sma ga na žalost že sprobala, pa je res prava iznajdba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:08:02
|
|
|
|
listek1
|
hvala punce Larisa - mal je prehlajen, vročine nima, pa tudi ful je dobre volje, je normalno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:08:03
|
|
|
|
itata
|
kaj smo se hitr organizirale, da se spet vidmo odlično... dolenjka, če ne zameriš bova kar v supernovo uletela, petek pa vi kar direktivo dalje čez karavanke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:11:27
|
|
|
|
Suzi*
|
babe nore, a v sredo je spet srečanje?? he he, če se bo le dalo, pridemo. mesecnica, samo da je pregled za vami. sem ful na vas mislila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:11:47
|
|
|
|
larisa
|
Listek, jaz sem nabavila baby vac in ga nisem uporablajla, ker imam sesalec vorwerk, pa ne paše gor. Ti ga lahko po zelo ugodni ceni prodam Pošljem, če želiš. Samo povej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:13:16
|
|
|
|
itata
|
Kje ste kupile oz naročile Baby vac? Našmu se pogosto zamaši nosek...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:13:58
|
|
|
|
itata
|
dodatno vprašanje: na kakšen sesalec to paše?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:14:31
|
|
|
|
itata
|
Listek, če ga ti ne vzameš od Larise ga bom jaz . Sporoči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:16:25
|
|
|
|
listek1
|
larisa, če se bom odločila za baby vac, ga bom z veseljem odkupila od tebe Hvala ti. Sem pa že parkrat uporabljala to električno pumpico, ko je bil David še manjši, in moram rečt, da sva tudi spravila kar veliko ven. Tako, da ne vem kaj naj naredim. Vseeno vam pa hvala za nasvete.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:18:19
|
|
|
|
listek1
|
itata, pol ga pa kar vzemi JEst res še cincam med tem in električno pumpico. Moram se pa danes odločit, ker jo moram it kupit, da mu vsaj zvečer ornk spuccam noska
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:20:01
|
|
|
|
Marusah
|
http://babyvacslovenija.blogspot.com/ IZVIRNO SPOROČILO: itata Kje ste kupile oz naročile Baby vac? Našmu se pogosto zamaši nosek... Jaz sem ga naročila preko spleta : http://babyvacslovenija.blogspot.com/. Paše pa na te navadne sesalce, ki imajo okroglo cev.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:22:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi, kdo je nor OK, to ni srečanje, samo na kavo gremo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:24:15
|
|
|
|
Blacky*
|
Jaz sem tudi za srečanje za v sredo , pa mislim da Val nima nič proti. Danes se je ponovno zbudil ob 5 in sva se igrala do 7, ko ga je ati prevzel da je mami še malo odspala... tja do 9:30... bravo mami in bravo ati . Val se je pa zdaj zbudil po "dopoldanskem spancu" in se samo zrihtamo pa šibamo k francozu, nato pa na plavanje. Listek škoda da se ne bomo srečale. Za pumpico sem ti pa že včeraj omenila, da smo mi zadovolnji z Baby vac, ki se da na sesalec al pa sam z usti ven potegneš. A gre bolje s sesalcem. Vem da se grozno sliši, a deluje. Se ga pa ne da kupiti v trgovini ampak samo preko spleta. Šibam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:31:56
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Tebe moram spoznat preden odputuješ , ne morem te kr tko pustit da greš , če si ti nam pisala odpusnice za porodno , moramo še mi tebi eno napisat lillchy , mene je dolenjka tko matrala , mi ni hotla odpusnico dat do 6 marca , zato sem huda na njo Dolenjka se bova zmenili dones ali pa jutri ... ampak, tiste , ki so pravočasno dobile odpustnico, so vse neki zamujale nč, dolenjka hit še eno srečanje, da te zacopramo, da kmalu prideš nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 10:32:19
|
|
|
|
itata
|
listek hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......