|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
18.11.2008 22:23:12   
Janey
jaz grem pod tuš...sem mogla še perilo obesit in ninat
lahko noč

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.11.2008 6:22:28   
buči
Jutro, evo šele zdaj imam čas, da vas malo preberem. Upam, da ste bolančki bolje, da je ponoči šlo. Naša 2 imata oba malo zamašen nosek. Ampak kaj hočemo, tako je pozimi. Upam, da bo sedaj, ko je pod 0 C kaj bolje.

Komaj čakam, da vas vidim! Če vas ob 14ih več ne bo, naj mi ena sporoči, da ne hodit na tisti konec. Sicer me pa počakajte! Lp in dobro vozite do Lj.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.11.2008 7:26:55   
Blacky*
Dobro jutro,

no... mi2 sva že od pol šestih v akciji. Počakala bova na prvo spanje, ki bo, upam, danes kar se da hitro user posted image , nato pa prideva. Da vas spoznam. Sem se ravno pravi čas pofočkala na forum... en dan na netu, drugi dan že v živo user posted image user posted image .

Kar se tiče spanja pri nas... na splošno... tam nekje do 19 (včasih 20) zaspi. Po novem se meče po svoji postelji, tako sem jo čisto zadelala z dekami user posted image user posted image in ko zaspi spi, če je vse ok, do 7. Včasih nas prebudi prej (kot danes). Če to ne bo prepogosto, se sploh ne bom pritoževala.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.11.2008 7:38:22   
misar
kalimerasas user posted image user posted image ...

no danes pa komaj čakam, da štartavauser posted image ..ko bo čas za prvi dremež se odpraviva, verjetno čez kako uro in pol, do dve uri user posted image user posted image

danes noč solidna, sem presenečena, ker je včeraj ful malo jedla...moje zize pa so tud zgledale čist izsušene, ko pri kaki nončki, saj je cel dan sam na njih visela user posted image user posted image user posted image user posted image ...no ampak začuda je zaspala že ob 19:30, pol pa prva budnica ob 23:30, pa 2:30 in 5h, ko je rabila samo crkljanje brez papanja, pa vsakič je takoj nazaj zaspala user posted image . in je zategnila do 7h user posted image user posted image user posted image . kot vidimpri tebi blacky, bi bila to zate katastrofalna nočuser posted image user posted image , men se zdi pa prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič moram it našega pamžka nahranit...je že pošteno sestradana

< Sporočilo je popravil misar -- 19.11.2008 7:39:07 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
19.11.2008 7:41:06   
mary_lou
Babe dons boste zih dež načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.11.2008 7:42:55   
mary_lou
Jest sm pa dons freeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image diploma gre h koncu jupiiii, spet bom lahko z Tai-jem cele dneve

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.11.2008 7:45:12   
itata
jutro,
sem šla včeri malo bolj "pozno" spat (ob 23:30) pa sem mal zaspana. mali se je zbudil 4x. nič novega. vsaj premetavat se je nehal, da lahk prec nazaj zaspiva... sam ne vem kaj je tko firbčen k se začne moj ob 6h premikat po stanovanju gor in dol, se takoj vstane. ni šans, da ga še do 7h nazaj spravim. sam ok. to še ni tko kritično. bom šla pa danes prej pa bo.

direktor user posted image  mi ni odobril krajšega urnika (vem, da je to moja pravica, samo to je privat firma, ki se bo zdej reorganizirala - beri me lakh tud spustijo...). cela beda. tko da bom pač dopust koristila vsak teden en dan - glih do konca junija znese na srečo in bom delala zadevo po svojeuser posted image  mi je pa odobril 20 dni izrednega popusta pol na konc za se učit za izpit. vsaj neki. bom pa mal na bolniški, kar mi je čist bedno drugač, sam ne bom mela izbire po mojem... bo že...

se vidmo kmaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.11.2008 7:55:57   
nizy
nas pa danes ne bo user posted image user posted image user posted image , je ati pozabil in zjutraj avto vzel na šiht user posted image user posted image , pa vse sem imela pripravljeno  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.11.2008 8:12:56   
dolenjka
Jutro user posted image

No, danes sem boljš včeraj zvečer pa nisem vedla če bom preživela do danes user posted image  user posted image  Itak sem danes user posted image  fasala, tko da se kuj bolj počutim, ssam da gre ta svinjarija ven iz mene user posted image  user posted image  user posted image  Dobr je pa to, da je na poti na sever ne bom imela, da ne bomo stalno neki po WCjih hodil user posted image

Evo, jaz že kuham kosilo za carico, zajtrk je pojedla, zdej čez pol ure še sadje dobi in potem se spedenava in oddrviva user posted image

Nizy, bo treba eno žensko z decem rečt zvečer, a ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Larisa, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Smo v mislih z vami user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.11.2008 8:13:09   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Jest sm pa dons freeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image diploma gre h koncu jupiiii, spet bom lahko z Tai-jem cele dneve

pridita se vsaj za pol ure pokazatuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.11.2008 8:14:15   
Janey
jutro

noč kot vedno...nima smisla komentirat. zajtrk sma že pojedla zdaj pa čakava petro in lano da se zbudita in prideta po naju.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.11.2008 8:16:18   
blaža
Jutro!

Danes po dveh dobrih nočkah, spet ena slaba!user posted image . Se je že zvečer zbujal. Je z6ačel okoli devetih in pol skozi celo noč. Po moje je ta druga dvojka zgoraj. Upam, da bo kmalu zunaj.

Ta starejši je vprašal, če bi danes ostal doma, pa ga nisem peljala v vrtec in nama bo z Blažem delal družbo.
Upam, da bo še katera tle za družbo, ko bojo ostale vse na srečanju. Mogoče bom šla pa decembra.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.11.2008 8:16:55   
ella79
jutro user posted image
naša se je že ob šestih zbudila lačna, normalno če že dva dni nič ne je user posted image mal zize oblizala in se neki matrala spat do sedmih. Aja, al pa že komaj čaka, da vas vidi user posted image user posted image user posted image

larisa user posted image user posted image user posted image

nizy upam, da se kdaj drugič vidimo. Lahko se nam kdaj v KR pridružiš na pjači

mary user posted image user posted image da bo kmalu diploma. Kako Tai, že okrog teče?

misar in blacky user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč

blacky a ni to fino, da nas boš skoraj prej v živo spoznala, kot pa na RR user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.11.2008 8:19:39   
dolenjka
Kdaj pa vas lahko pričakujemo v LJ drage moje dame user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.11.2008 8:19:42   
Neni13
Naša noč čist adijo... sploh ne vem kaj se dogaja, upam, da bo ta zob kmalu zunaj, če je to to...

Danes se imejte skrajno fenomenalno, načevkajte se za naprej in nazaj...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.11.2008 8:20:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Naša noč čist adijo... sploh ne vem kaj se dogaja, upam, da bo ta zob kmalu zunaj, če je to to...

Danes se imejte skrajno fenomenalno, načevkajte se za naprej in nazaj...user posted image

OOHOHOOO, še 1 izdajalka user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.11.2008 8:21:01   
Blacky*
Zdaj mi je pa žal, da se nisem že prej aktivirala na forumu user posted image ... Val že spi in to se je danes zgodilo prvič... vedno imava čez dan cele borbe preden zaspi... prej je pa kar med hranjenjem dol padel, odnesla sem ga v posteljo, malo pobožala in je že pri škratih user posted image ... mami pa na kavo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.11.2008 8:24:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Kdaj pa vas lahko pričakujemo v LJ drage moje dame user posted image

mi mariborčani pridemo ok. 11

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.11.2008 8:25:01   
Februarka08
Jutro.user posted image

Sigurno je Larisa hotela da bova obe nenanspane danes in posledično tud zoprneuser posted image user posted image kaj ji je blo ne vem spet, zgleda so zobje, ker potem sem sanjala da sem ji zjutraj naštela 21 zobuser posted image user posted image mah..........

Šefica, midve bova mal čez 10 tam (tak je plan) kosilo se za prinčipelo že kuha, jaz morm pa tud kej še narest... pa še enga dobim, k pride teraso pogledat da bodo les zmontiraliuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.11.2008 8:25:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Zdaj mi je pa žal, da se nisem že prej aktivirala na forumu user posted image ... Val že spi in to se je danes zgodilo prvič... vedno imava čez dan cele borbe preden zaspi... prej je pa kar med hranjenjem dol padel, odnesla sem ga v posteljo, malo pobožala in je že pri škratih user posted image ... mami pa na kavo user posted image

to je zato, k si se z nami začela družit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.11.2008 8:48:17   
jencili
prva ob tej uri?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.11.2008 8:48:51   
jencili
uh, fajn bi blo vsaj na tazadnjo stran dat, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.11.2008 8:50:46   
jencili
no, prišla sem samo preverit, če je kaj novega, se mi ne da brat vsega oz. bi bla pol res ob 12h šele v lj, če bi brala, tko da mi samo sporočte, če je kej novga, velja?

Grem dalje stvari štimat...

se vidmouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.11.2008 8:51:05   
MetiLu
Punce moje, zna se zgodit da naju ne bo user posted image user posted image user posted image

Janez je imel zdej 2 dni po obrazku male rdeče pikice, kakšna se je tud v mozoljček spremenila, včeraj so se mu razpasle pa še na trebušček, ritko, nogice in rokice, pa še en lišajček sem najdla na komolčku user posted image  tko da greva iz gole previdnosti ob 11.00 do P, da nam pove al je to od kakšne hrane, od zob (user posted image ) al kej drugega ... Če bova zvedla da ni nič hujšega bova prišla okol 12ih al pa mal čez, drugače naju pa ne bo, ker če je kaj nalezljivega ...

Ah, sem slabe volje... skoz neki no... sicer je pa ok, nima vročine, jé normalno, nič se ne praska, je živahen, tko da je tak kot prej user posted image  no bova vidla

Spali smo pa dones kar dobr, 1 budnica za dudo, s tem, da je celo noč pri nama spal user posted image  sta z atijem zvečer tko lepo skupaj zaspala, da ju sploh nisem budila in smo lepo spali user posted image

vas grem zdej prebrat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.11.2008 8:57:30   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Upam, da bo še katera tle za družbo, ko bojo ostale vse na srečanju. Mogoče bom šla pa decembra.

Mogoče bi pa vseeno lahko tudi danes prišla, ne šele decembra user posted image user posted image . Naloži oba user posted image user posted image  in gasa v LJ!!!

Evo, midve sva spedenane, zdaj se samo še obujeva in oblečeva in greva na pot. Tam bova okrog 10h, morda celo nekaj minutk čez.

Vsem Želim srečno vožnjo v LJ, ostalim pa kljub slabi prisotnosti na forumu prijeten čvek! 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......