|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
19.11.2008 21:03:25   
pina-1
čer.

mi smo vsi doma in tri četrtine moje family sladko spi. Jaz pa čakam ene modele, da pidejo k meni neki spisat in pol grem tudi jaz v pančevo.

Da je blo danes MEGA; SUPER sploh ne bom povdarjala. Meni je vedno z vami lepo. LE moja ana je malo preveč okoli šibala, kot en spidi gonzalesuser posted image user posted image user posted image . Pa moja denarnica je kar precej tanjša, ampak ok...

MEti, ti bom jaz pogledala za cuclje pa ti jih kupim ok. Po moje bom šla jutri oz v petek pogledat pa ti pošljem.

Februarka in bambx mata ZSuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.11.2008 21:06:51   
pina-1
Jencili, bom pogledala v KP če jih majo. Če ne bi te vseeno prosila če jih v KR majo, da mi jih pošlješ, ker če ne moram celo poštnino plačat, ki je dražja kot pa stanejo žličkeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.11.2008 21:17:49   
bamby
Se še enkrat oglašam user posted image .
Upam, da ste vse, ki ste mi poslale mail, dobile slike. Zdaj se pa poslavljam, ker moram Tima spravt spat. Pa sama tudi nisem za kakšno družbo, saj sem bila zdaj ful ganjena do solz, ko sem gledala Kmetijo.

nočko vsem user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.11.2008 21:36:34   
Februarka08
Punce moje, vse ki ste poslale zs dobite jutri slikce, ker zdele sem jih 2 uri pošiljala, pa še ni poslalouser posted image vedno je nekaj zaštekalo in bom jutri v 2. mailih poslalauser posted image user posted image

Grem ajat, pozdravček vsemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.11.2008 21:41:45   
Janey
čer

jaz sem že doma, sem že šla tut v nakup po stvari za našega novega člana, dobimo muuucoooo in sem malo tut pokidala po stanovanju,. lubek je tak bogi, da mi je kar groza ima namreč čez 39 vročin. pa noče da mu zbijemopočakam še malo, pol mu grem pa dat neke obhladke, ker to ni normalno.

SUPER STE PUNCE, res sem vesela da sem vas spoznala.

ella zoja je cuker od cukra. lepo  je bilo poklepetati s tabo in se smejati z zojo. upam da jaka ni pojedel vse njene malice
jencili ne morem verjeti da je taj tak jedec, pa taki drobižek je

pina drugič pa pazi ano...da ti kam ne vuidecarice sta. ono bi mela na zs plisza vozek

mesečnica vesela sem da smo se videli. luna je prava lepotička. upam da je bilo danes vse ok. sem mislila na vas

suzi tudi midve nisma kaj dost čvekaleampak žana je taka faca. se bi morala več z jakcem družit da ga give me 5 nauči

bamby ej...super siuser posted image sem mislila da si kot doskrat napišeš, da si malo starejša in da si malo bolj tak...sej veš odrasla, pa sploh ne...anaja je pa tvoja slika...istaaauser posted image user posted image

itata tebe sem bla še posebej vesela. jakob je pravi čvekač

meti škoda da si tak pozno prišla sem bla žalostan ko sem videla da te še ni.

februarka upam da naslednjič kaj več čvekamouser posted image

blacky lepo da si prišla, zdaj sta pa našauser posted image user posted image sta lahko za vzgled ta novim, no tut amaya je prišla...ti sicer res nisi ta nova, ampak ni te pa dolgo blo..pa lepo nosečnost ti želim.

bajsa tebe sem si pa čist drugače predstavljala...kak mi je to zanimivo, ko si nardiš neko sliko o neki osebi, o kateri veš samo preko foruma neke stvari, potem pa jo vidiš, pa ti puzzle ne gredo skupajuser posted image user posted image

misar
če se pelješ v lj bi se tut v mb lahko kdaj pripeljalauser posted image user posted image si prej
zdaj pa je mb na vrsti in imate da pridete....tudi primorkeuser posted image user posted image user posted image

listek upam da smo se kaj spanja nalezluser posted image user posted image user posted image pa hvala za pecivo...njaamaiiiiii

dolenči kako je bilo na posvetovalnici? a si že napisala mogočeuser posted image ker nisem nič brala, sam javit sem se htela

če sem ktero pozabila....se močno opravičujem, ker sem člist adijo. lubi je vedno huje, jaka ni htel spat, muc se mi je nekam skriluser posted image user posted image user posted image ga grem zdaj poiskat...če se mi bo dalo še pripopam sliko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.11.2008 21:42:41   
blaža
Jaz tudi grem Skaldi ( grelna blazina Skalda sonno) je že vžgan, ki me zebe! Lepo mirno nočko vsem!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.11.2008 21:44:20   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Itata, kava v torek? Kaj pa če se dobimo v qlandiji, ker gorenjkam že nekaj časa obljublam?

user posted image user posted image user posted image  - pa greš še v Mullerja pogledat, če so tam pravi cuclji...jst grem sicer v soboto tja, pa bi ti jih vzela, sam k nisem ziher, da so pravi. Bi blo bolš, da ti sama to preveriš

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.11.2008 21:45:12   
Blacky*
Listek kje si pa nabavla copatke... jaz ravno iščem neki na temo Puja... pa še nisem našla....

Val že spi od pol osmih in še ati je komentiral, da mu je družba full koristila... sta bila sama od petih naprej in sta se zrihtala za spat brez problemov, po navadi to ni tako... tako podpiram novo srečanje... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.11.2008 21:45:23   
blaža
Jakauser posted image user posted image user posted image , pa da bi vsaj kej odspali.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.11.2008 21:46:37   
blaža
Nočko vsem!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.11.2008 21:48:01   
dolenjka
Čer 2. user posted image

sem danes preden sem prišla na srečanje šla po prenosnik, ker sem dala nekaj programov naložit in zdaj sem ga uspela na net priklopit user posted image

Blaža, če v petek ne moreš, lahko v ponedeljek user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa srečanja v decembru tiče pa sem za - po 23.12.  smo ziher v SLO, morda pa že 19. user posted image

Ella, če si še med živimi, bi jaz malo tvoje strokovne pomoči na ZS user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.11.2008 21:48:14   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jakauser posted image user posted image user posted image , pa da bi vsaj kej odspali.

hvala...upam da bo,ker danes pa res že rabimuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.11.2008 21:49:18   
dolenjka
Ej, ta črna user posted image , v Leclercu so ful luštni copatki, mislim, da jih bo imelo kar nekaj februarčkov user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.11.2008 21:53:33   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej, ta črna user posted image , v Leclercu so ful luštni copatki, mislim, da jih bo imelo kar nekaj februarčkov user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala za info... grem jutri po plavanju mal v šoping, ker danes sploh nisem veliko zapravilauser posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 19.11.2008 21:54:19 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.11.2008 21:56:08   
dolenjka
jaz pa user posted image , pa sem bila samo v Mullerju - 60 Eur user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.11.2008 21:58:50   
Bajsa
A zdej pa kar vse spat? ne no! No jaz se ne selim v soboto, ampak v pon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je moj kuj razkajfu ko sem dam pršla. Ma jaz bom šla gor spat v soboto, pa če sam za pol ure! Evo zdele bom pridna in bom mal slikic dala gor, da boste vidle kako je že luštno user posted image . No še to morem povedat:
Smo šle Jencili, Listek, moja malenkost in naši zakladi še v leclerc mal v nabavo, pa smo se odločile, da more še ena kavica past, da otroke nafutramo in gremo v lokal un tm dol na koncu CAFEINA COFFEE SHOP. No Listek naju je že čakala, pa prideva še mi2+2 in se zbašemo za eno mizo ( zasedle res nismo velik, tud prbližn tok ne kot v Qulandiji). Natakar pride ves nejevolen do mize in vpraša kaj bomo. Ko je prnesu za pit, ga Jencili praša, če smo slučajno v napoto. Model prjav: Ja, sej mi je žal, da sem že taprvi reku, da lahko pride. Ko enmu dovolš jih je pol kuj polno, pa še gužva je ( ja valda ena tretjina lokala je bla polna), drgač so pa mize na koncu namenjene za tiste z vozički user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A mi je treba oment, da je tm  ful mraz, da piha skoz vrata, mi smo ble pa z user posted image . No verjetno veste, da smo ble čist šokirane. Valda smo hotle šefa, no ja Listek in Jencili sta ble enkrat za spremembo bolj šarf od mene user posted image , pa sta zatežile. Je pršu natakar nazaj ( mulo mu je Jencili rekla user posted image ) in prav: Se opravičujem, je pršlo do napake, al neki podobnega. Pa še doda, ampak z nakupovalnimi vozički pa res ne morte notr ( pa nobena ga ni imela) user posted image . Za popi.....
Tko zdej veste vse. Tja se ne hodi na kavo, ker so dijo mijo, pa povejte naprej!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.11.2008 21:59:13   
lillchy123
men tud slikce pliiiiz...user posted image
dolenjka, dej zorganiziri še eno tako srečanje konc decembra!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.11.2008 21:59:25   
Blacky*
Janey user posted image za muco, mi jo imamo, pardon mi ga imamo že skoraj 9 let... pravega črnega Garfilda. Ko sta ga moj in brat peljala na manjšo operacijo k veterinarju je ta vprašal če sta mu prinesla višavskega terierja... ima 9 kg... do 3 kg je normalna teža, vse ostalo pa salo.

Pa sploh se mi ne zdi da velik je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma to po meni user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.11.2008 22:02:22   
Janey
evo imamo ime. oxyuser posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.11.2008 22:02:36   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Jencili - user posted image  za nove copatke user posted image user posted image user posted image  Mi jih mamo tud veš, sam ne žabice, ampak tigrčke od Puja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - mi mamo pa dvoje, žabice in oslička od Pujauser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.11.2008 22:04:36   
Bajsa
No še Janey morem te pohvalt, k si tko fajn strnila vtise iz srečanja! Jaz vam vsem neprespanim mamicam res res res iz srca želim, da vam vaši sončki že enkrat pustijo spat ponoči, da si nafilate baterije! Pa res vas občudujem!
Jaz sem tud jokala k sem kmetijo gledala. Mam user posted image , pa sem tko čustvena, pa jokava, da mi je kr groza.
Ejo Dolenjka  zate pa za Stipeta smo vidle fuuuul hude copate. Bi vama jih že jaz kupla, pa ne vem št. user posted image Res original, vama pisani na kožo. Škoda da jih še za Taro nimajo tok majhnih user posted image . A uganeš kakšne? pa user posted image user posted image user posted image user posted image za prenosnik!
Blacky pridna, da si tkole hitr se čist zares vklopla. En dan na forumu, drug dan že v živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.11.2008 22:04:56   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jencili, bom pogledala v KP če jih majo. Če ne bi te vseeno prosila če jih v KR majo, da mi jih pošlješ, ker če ne moram celo poštnino plačat, ki je dražja kot pa stanejo žličkeuser posted image

ja, ni problema. Poglej in sporoči...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.11.2008 22:06:46   
Blacky*
Dolenjka - to je ta cifra ja, po moje majo kar blagajno naštimano, ko vidjo artikle, da ti zaračunajo en pavšal user posted image . Men se vedno znesek vrti okoli 6 in še kaj.... da znoriš 

Bajsa - jaz bi čist pop********, no prej, pred obdobjem biti mati, zdaj sem bolj mirna, strpna, diplomatska... hvala za info in tja mi sigurno ne gremo na kavo, al pa še bolš... se me zberemo tam na naslednjem srečanju in naročimo deci soka, deci vode... potem se pa prestavimo... tako in tako jih večina opravi kakšen šopin pri francozu

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.11.2008 22:06:53   
dolenjka
Bajsika, pa kaj nisi mene vprašala, pa un lokal je že od nekdaj dijoooooo. Že od kar obratuje iščejo kelnarje???? Zadnjič je naju stregla ena darkerka, ki se je tko obnašala, k da je z nama na kavo prišla, ne pa da naju streže user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.11.2008 22:08:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Jencili - user posted image  za nove copatke user posted image user posted image user posted image  Mi jih mamo tud veš, sam ne žabice, ampak tigrčke od Puja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - mi mamo pa dvoje, žabice in oslička od Pujauser posted image

a ste sploh še kaj pustile v štacuni, al ste vse pokuple... moram jutri pred plavanjem tja in ne po

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......