Bajsa
|
A zdej pa kar vse spat? ne no! No jaz se ne selim v soboto, ampak v pon Me je moj kuj razkajfu ko sem dam pršla. Ma jaz bom šla gor spat v soboto, pa če sam za pol ure! Evo zdele bom pridna in bom mal slikic dala gor, da boste vidle kako je že luštno . No še to morem povedat: Smo šle Jencili, Listek, moja malenkost in naši zakladi še v leclerc mal v nabavo, pa smo se odločile, da more še ena kavica past, da otroke nafutramo in gremo v lokal un tm dol na koncu CAFEINA COFFEE SHOP. No Listek naju je že čakala, pa prideva še mi2+2 in se zbašemo za eno mizo ( zasedle res nismo velik, tud prbližn tok ne kot v Qulandiji). Natakar pride ves nejevolen do mize in vpraša kaj bomo. Ko je prnesu za pit, ga Jencili praša, če smo slučajno v napoto. Model prjav: Ja, sej mi je žal, da sem že taprvi reku, da lahko pride. Ko enmu dovolš jih je pol kuj polno, pa še gužva je ( ja valda ena tretjina lokala je bla polna), drgač so pa mize na koncu namenjene za tiste z vozički . A mi je treba oment, da je tm ful mraz, da piha skoz vrata, mi smo ble pa z . No verjetno veste, da smo ble čist šokirane. Valda smo hotle šefa, no ja Listek in Jencili sta ble enkrat za spremembo bolj šarf od mene , pa sta zatežile. Je pršu natakar nazaj ( mulo mu je Jencili rekla ) in prav: Se opravičujem, je pršlo do napake, al neki podobnega. Pa še doda, ampak z nakupovalnimi vozički pa res ne morte notr ( pa nobena ga ni imela) . Za popi..... Tko zdej veste vse. Tja se ne hodi na kavo, ker so dijo mijo, pa povejte naprej!