Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 17:19:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
oj, na brzino. Mi smo doma, sva še Jakca in janey dostavili domov, skuhali rižotico za Lano in pridno pojedli. Hvala za čudovito druženje, vsi ste SUPER FAJN, upam, da se kmalu spet dobimo. V še večjm številu. Šibam ker mala že piz dela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 17:20:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan! No, če bi katera rada fotke, naj mi pošlje mail na zs bom pa počakala, da mi vse pošljete, da bom naenkrat poslala, ker mi ful dolg pošilja ok? Larisa je celo zaspala za 15 min v avtu, zdele je pa pojedla ful ful malice - kar ji je ostalo od kosila, pa še kar sem mela kašice že doma narjene Blo je itak ful ful dobro, ful sem vesela, da sem spoznala tud ostale največje čveke na RR-ju skratka, vse ste THE BEST!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 17:21:15
|
|
|
|
itata
|
meti: mi imamo v torek itak plavanje (jaz, jencili, bajsa in ella) pa na kofe pol ponavadi še listek uleti, ampak to je ob 17h... če so za se lahk pa prej dobimo valda. sam jaz pred 12h ne bom prispela, ker sem od 9h do 11h v ljubljani. ti povej, men ni panike lahk grem komot 2x isti dan v qlandio
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 18:00:26
|
|
|
|
MetiLu
|
Itata, sej če bi se pa popoldan dobile je pa tud kul midva sva cel dan frej, tko da ni panike, pa bova okol 16ih prišla, pa šla še malo v šoping, dones sva ta del prekočila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 18:54:57
|
|
|
|
jencili
|
čer, no midva sva pred pol urce prisopihala domov, zdej se pa Taj veselo igra in si ogleduje svoje nove copatke, k majo žabo gor Punce, zelo sem vesela, da sem vas spoznala in res upam, da se bomo zdej večkrat tkole množično dobile na kakem čveku. Zdej grem pa mal prebrat, ker sem že dva dni v zaostanku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 18:57:53
|
|
|
|
ella79
|
čer punce in februarčki super ste pa še par novih sem spoznala, tako da ostale k ste manjkale - naslednjič udeležbe obvezna, da poznam potem cel RR sayuri ti itak k nam pašeš, tako da naslednjič prav lepo vabljena v popolni zasedbi imaš pa super pridna in cort blacky, ti sploh ne veš, kaj vse si že zamudila čez poletje sam mal se merkej, k boš kmal zasvojena sem vesela, k smo se spoznali. Upam, da bo Valu tole jutranje spanje pride v navado
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 19:03:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 punce, jst mam pa kr mal tremo za jutri... k vas bo tolk , ki jih še ne poznam, pa mam ful probleme z imeni. že nicke mi je težko prpopat na osebo, pol si je treba pa še ta pravo ime zapomnit kva če bi si prpopale z broškicam listke z imeni? Kakšno tremo mam šele jst . Ne poznam čist popolnoma nobene Če vas slučajno zgrešim, ve mene ne boste, sem zihr Se vidimo okrog 10h ali 11h sm šele zdej to vidla...glede na to, kok sem dons vidla dvojčkov tam, bi te pa še res komot zamenjale za kero...no, vsaj jst
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 19:29:04
|
|
|
|
amaya
|
Večer.... Moja žaba je že od 19 ure pod kovtrčkom in globoko diha in sanja vse punce in fante (predvsem punce ), ki jih je danes spoznal Ful je blo v redu in upam, da se to kr hitro ponovi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 19:39:19
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Midve sva bile tudi že ob 4h doma. Anaji sem pogrela juhico, ki jo je ati skuhal, pa ni bila preveč navdušena, da bi jedla . Pol sva šli po Tima, potem pa nazaj domov, ker je bila Anaja že kar tečna, ker je bila tako zmatrana. Sem ji dala pol obroka čokolinota z AM, pa ga je ful z užitkom jedla , druge pol obroka pa samo mleko. Kmalu po 7h je že šla spat. Me pa zelo veseli, da se vas je danes udeležilo srečanja v tako velikem številu. Ker nisem bila čez poletje tako pridna abonmajka, sem vas danes veliko na novo spoznala, kar me res zelo veseli . sayuri, lepo, da si nam pripeljala pokazat tvoja zakladka, ki sta res prava cukerčka. Upam, da se še kaj vidimo. Pa še teto tvojih dveh pozdravi! Tista, ki želi tudi od mene slike od danes, naj mi na ZS pošlje e-mail.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 19:51:15
|
|
|
|
blaža
|
Bamby, me veseli, da ste se lepo imele. Upam, da pridem vsaj v decembru, če ne drugega pridem in se ti priključim v Logatcu na avtocesti. Evo mi smo danes šli čez po špežo in sem rešla do konca Dedka mraza, pa še miklavža. je bil šef tako prijazen in je šel izza blagajne, po tisto kar sem mu v Italijanščini( Matija jo slabo razume) povedala in je dal v vrečko, da Matija ni videl. Pol smo šli pa v sosednjo trgovino, ki je tudi v njegovi lasti in smo vidli še za D. M, nekaj pa mi niso hotli za 13e vzet kartice, v žepu pa sem mela samo 10e gotovine. ko sem mu šla nazaj pojasnit, je odprl blagajno in mi podaril2e, ki sta mi manjkala. mi je kar srčko pogrel. Mu jih bom nesla, naslednjič, ko nardim špežo. trgovke pa so mi pol rekle, ja, da če sem zbrala in sem jim rekla, da ja, da mi je 2e podaril njihov šef in so jim kmalu učke ven padle. No Blaž se je pa še v avtu pokakal in je smrdeeeeelllllooooo! No zdej je pa že okopan in že smrči. Kot ponavadi ga je zmankalo že ob sedmi. Sicer ni na zs, ma bamby pošlješ še meni kako slikico, da si vas bom lažje predstavljala, pa še otročke zlate, da vidim.
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.11.2008 19:52:46 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:02:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Nimam časa kej velik pisat zdej, sam neki: Nobene slike tistim, ki niso prišle samo zato, ker se jim ni dal v LJ vozit primorski Aja, pa resno sem mislila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:04:05
|
|
|
|
blaža
|
No pa prav si jih bom pa sama pofotkala decembra.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:09:14
|
|
|
|
ella79
|
še enkrat čer Zoja že spančka, je bla danes mal bolj utrujena le od česa pa tudi pojedla je nekaj, tako da sem čist zadovoljna blaža ti si nas kar po svoji domišliji predstavljaj, je garantirano bolj zanimivo danes pa mislim, da ne bomo prav velik čvekale, k smo si že vse povedale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:09:38
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla! Mi2 sva lih dobr pršle, sva ble še pr mami v bolnici. Blo je ultra super! Noro dobro, upam, da kmal ponovimo! No pol se nam je zgodil en neljub dogodek, k nam je mal pritisk dvignu, ampak o tem pol, ko madam spravim spat. pridem kmalu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:24:57
|
|
|
|
MetiLu
|
eno? a ima katera maxi cosi priorija, sem ga dons vidla v turbo limaču v akciji, pa še zmeraj kolebam, če bi kupili še en avtosedež za v drug avto no, zanima me kako ste zadovoljne? Imamo pa že tobija, ki je superca, sam mogoče je mal ozek za sedet, pa visok, pa malo moti not dajat v višji avto ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:37:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Naša punčka je bila tudi pridna danes. kO sva prišli domov je pojedla polento z zelenjavico, potem smo šli k P na pregled pri 9 mesecih in še po zadnjo pikico. Imamo 6930 g smo peresno lahka kategorija in 70 cm Pravijo, da veliko kalorij pokuri, ker se vidi, da stalno nekaj miga z vsemi 4 hkrati Potem je doma pojedla še 150 ml borovničevega jogurta in ziziland in šla v pančevo Blaža, tak je dil, vidi nas tista, ki pride, tiste, ki gredo v Italijo v šoping namesto na srečanje, morajo pa na naslednje srečanje prideti, do takrat pa velja domišljija Sayuri, ti si faca in sem iber vesela, da sem te končno na 4 uči spoznala oz smo se na 10 oči spoznali Pa teta od Zare in Lovrota je tut modelka, pa čeprav ji posluh mal nagaja Tari je bila všeč BUči, jaz grem že naslednji petek, tko da srečanje sicer lahko še 1x zorganiziram, sam bo tut v Supernovi in lahko zbirate med naslednjim ponedeljkom, torkom ali pa sredo No, pa ta petek sem tut še frej Bejbike, zakaj čas tako hitro mine ko smo skupaj Kdaj je torej naslednje srečanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:38:24
|
|
|
|
blaža
|
blaža ti si nas kar po svoji domišliji predstavljaj, je garantirano bolj zanimivo ella79, kako smo že rekli v vrtcu? Pa nisem več staaaabo1 Ma kaj zdej me pa nimate več rade, ker me ni blo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:39:44
|
|
|
|
blaža
|
Blaža, tak je dil, vidi nas tista, ki pride, tiste, ki gredo v Italijo v šoping namesto na srečanje, morajo pa na naslednje srečanje prideti, do takrat pa velja domišljija Sej maš prav. No pa do šopinga imam deset minut vožnje in jest pa tudi kaj mormo, ane?!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:52:56
|
|
|
|
ella79
|
blaža itak smo ene kure, k smoz sam kokodajsamo tako, da res nisi velik zamudila Naši so pa tako al pa tako vsi fenomenalni dolenjka to pa so res manekenske mere mi imamo pa jutri in me prav zanima kok ima pomoje okrog 9 kg meti mi imamo priorija in je čist ok zakaj pa ne bi bil no, ravno naramnice ne skočjo v luft, tako kot pri tobiju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:53:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Blaža, tak je dil, vidi nas tista, ki pride, tiste, ki gredo v Italijo v šoping namesto na srečanje, morajo pa na naslednje srečanje prideti, do takrat pa velja domišljija Sej maš prav. No pa do šopinga imam deset minut vožnje in jest pa tudi kaj mormo, ane?! se strinjam, lakota je huda reč Sam veš kaj? Štacune tam čezi bodo tut ju3, nas pa ne bo Lahko pa v petek na kavo prideš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:54:39
|
|
|
|
larisa
|
Čer lepo da ste uživali Mi je pa žal, da midva nisva mogla tudi Bova pač počakala na drugič Do takrat pa upam da se pozdravimo, kot je treba. To je od mene za danes to....lepo in mirno nočko Aja, Meti imaš ZS, glede zickov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:58:10
|
|
|
|
blaža
|
se strinjam, lakota je huda reč Sam veš kaj? Štacune tam čezi bodo tut ju3, nas pa ne bo Lahko pa v petek na kavo prideš Imamo pa ortodonta s ta starejšim. Pa resno , ne lažem. jaz sem za danes pošteno povedala, da mi se ne gre sami in mi je res žal,d a nisem še ene dobila, da bi šle skupaj, sama pa se nisem čutla. Sem pa vsaj po pravici povedala, ki bi si komot kej zmislila in zvalila krivdo na kakšno slabo počutje. No pa do kdaj si še tle v Slo? kaj decembra še boš? Mi je res malo žal, ki me ni blo.
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.11.2008 20:59:00 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 20:58:56
|
|
|
|
listek1
|
čer, no midva sva tud pršla malo pred 19h PUnce jest sem se mela tok fajn dones, in sem ful vesela, da sem spoznala še vse ostale. Sem se pa ful nasmejala dones. Upam, da res čimprej ponovimo tole srečanje. Naš je tudi že v deželi palčkov, pa ful je bogi. NOsek ma čist zabasan, ampak ga je ati tok dobr spucou, da fant lahko vsaj diha dokaj normalno. Žal pa jutri ne bova moga na plavanje. Jencili - za nove copatke Mi jih mamo tud veš, sam ne žabice, ampak tigrčke od Puja Meti - hvala, hvala, me veseli, da ti je bilo pecivo všeč. Boš dobila recept Šefica, sem opazla, da mamo spet enga špijuna tuki gor. A boš kej red nardila Blaža - res škoda, ker te ni bilo. Janey - danes pa ful držim pesti, da boste spali. Boš vidla bo Jakec tok sladko sanjal o današnjem dnevu, da se ne bo imel časa zbudit Punce ful ste fajn!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 21:00:22
|
|
|
|
blaža
|
Carmenka, vidim te!!!! Rabim očala!
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.11.2008 21:01:10 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......