bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi gremo mal pred 12 na Pristavo, to je malo bolj oddaljen hrib, cca 1 h hoje v rahlo vzpetino, gor na kmečko kosilo in potem počasi nazaj. A Pristava nad Višnjo g.? Jaz imam bratranca tam gor . vrtnica, SN, čestitke vajinima sončkoma, ki sta včeraj dopolnila že 10M ! februarka, super za neg. izvid ! O teh kopalnih hlačkah bi ti pa jaz povedala tole, da so hlačke, plenice.... narejene za zadrževanje kakcev in ne da koža ne bi prišla v stik z vodo. Niti ne vem, če dobi Larisa bakterijo od zunaj, ker se te tudi v sečilih nahajajo. Če se bojiš okužbe z vodo, pol je najbolje,da jo v bazene sploh ne daješ, kar pa mislim, da ni panike. Za preventivo pa vseeno vprašaj P, kaj ti svetuje glede tega. Jaz sem jo namreč vprašala, ker smo takrat šli tudi ravno v Čatežke, pa je Anaja bila še na AB, pa je rekla, da ni panike. nizy, , da le ne bi bilo tako kot se sumi! blaža, priden vaš Miklavž, Dedek Mraz ali Božiček,da je že skoraj vsa darila nabavil . Midva sva se tudi začela malo bolj poglabljat v te zadeve, kaj komu kupit za Miklavža in Božička. Morva pa Miklavža nabavit samo za naša dva sončka, Božiček pa obdari tudi vse nečake, zato je kar velik zalogaj ratalo tole, pa še vse več otrok je . Poganjalčka vsekakor ne bomo kupovali, ker je Timov še "brez praske", kaj zelo velikega tudi ne. Malo sem razmišljala o Fisher Price igračah, kot so telefon, kuža ali knjigica, ali pa kakšno tako igračo, v katero se vsatavlja različne like. Všeč mi je tudi lesen igralni center.... skratka nekaj v tem smislu. Bo treba še vse pregledat. Za Tima bolj on gleda, pa se mi zdi, da bi mu kupil bolj take igrače, kot se njemu dopadejo in ne da bi bile primerne Timu . Če bi katera želela, imam jaz še en neporabljen bon za 5 slikanic z 58% popusta. http://www.mladinska.com/tema.aspx?nodeid=3865&docid=344591
|