|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
17.11.2008 13:00:13   
vrtnica76
Sem se odločla,da ga napokav v voziček in greva mal v šetnjo.Mogoče bo le zaspaluser posted image .Mejte se lepo, pa pauser posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 951
17.11.2008 13:17:03   
pina-1
DAn

Naša noč je bla bomba. Po novem se zbudimo okoli 5.30 in pojemo ter zaspimo še za eno urco.

Odvozičkale smo tudi že danes, sedaj bova pa kaj skuhali in pokidali po stanovanju pa sva na konju

Dane bo pa Ana jedla polento in ne vem ali repo ali buke zraven. Se še nisem odločla.

Meti, meni je pa glih tale sistem super, ker jo tako hitro spustim ko zaspi. Cucelj, pa dobiš tako v mullerju kot v BC. ČE jih nimajo od MUllerja pa vzami od Nubija, ker je isti. AJa, pa mislim, da sem jih vidla tudi v DM 

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 952
17.11.2008 13:22:56   
nizy
pozdravljene ,

sem bila komaj 2 dni odsotna , pa ste tolk naklofale , da nevem kdaj bom vse prebralauser posted image

še naše poročilo z FT, ki je katastrofalno , me bodo mogli učit izvajat pravilne vaje , ker naša Azra ne ve kaj bi s svojo težo user posted image , tako ,da mi ni žal , de je naša P zagnala paniko,...... user posted image user posted image za P. Ko dobim izvide bom napisala kaj več , ker si nisem vse izraze zapomnila , .....aja še to dr.,  sumi da je kratkovidna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 17.11.2008 13:23:31 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.11.2008 13:29:56   
lillchy123
janey, tolk visoka vročina naj ne bibla sam od zobkov...user posted image
grem kuhat se javi pol

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
17.11.2008 13:30:37   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izvidi so okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem tako vesela, da vam ne znam povedatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izvide

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 955
17.11.2008 13:48:30   
blaža
No dnašnje kosilo je že mimo. Imeli smo :

brokoli, korenček, bučka, rdeča paprika in belo zelje+ sirček

Zdej sva šla ven še po skuto in gres, tako, da bo za malco( za nas pa za po kosilu) gresovi- skutni cmočki posuti z orehi in sladkorjem. tudi Blažu jih bom dala, samo brez oreha in sladkorja.

Zjutraj nisva šla ven, ki je spal od 9.30 do enajste in pol sva jedla kosilo. Sva nameravala zdej it v trgovino in še malo vozičkat, ki sem vidla, da se je skozi okno nardil lep sonček, pa piha taka burja in je tako hladno, da sva jo kar hitro popihala domov. naš kraj je itak znan po mrazu in burjiuser posted image . Če se bo malo umirilo, bova šla kaj kasneje.user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 956
17.11.2008 14:00:28   
mala_pikica
Ja, Janey, saj bi jo najraje. Moja nečakinja je stara 14m, Luka pa 9m bi še skoraj jaz rabila pomoč za v sredo. Ampak jaz sem pa res user posted image user posted image . Jaz bi pa najraje, da bi prestavile na petek. Samo, saj vem, da je to nemogoče. Saj mogoče pa bomo imele še kakšno božično-novoletno srečanje.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 957
17.11.2008 14:04:07   
dolenjka
Dan user posted image

Najprej, da ne pozabim user posted image  user posted image  user posted image  Februarka in Larisa user posted image  user posted image  user posted image  sej sem jaz vedela, da bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image  

Neni, uživaj še zame doma user posted image

Carica je šla pa pančkat pred 15 minutami. Da vam ne govorim, kako se je 1. v skoraj 9 mesecih drla skoraj pol ure skupaj user posted image  user posted image  Na koncu sem ji dala Calpol, ker ne vem kaj bi ji bilo user posted image  user posted image  user posted image  Vročino sem ji zmerila in je nima, jest spet noče, tko da sumim zobe user posted image  user posted image  kdo si jih je izmislil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa razmišljam če bi se mal vlegla, ker me je tole dretje čist psihično zdrmalo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 958
17.11.2008 14:06:00   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mi gremo mal pred 12 na Pristavo, to je malo bolj oddaljen hrib, cca 1 h hoje v rahlo vzpetino, gor na kmečko kosilo in potem počasi nazaj.

A Pristava nad Višnjo g.? Jaz imam bratranca tam gor user posted image .

vrtnica, SN, čestitke vajinima sončkoma, ki sta včeraj dopolnila že 10M user posted image user posted image user posted image !

februarka, super za neg. izvid user posted image ! O teh kopalnih hlačkah bi ti pa jaz povedala tole, da so hlačke, plenice.... narejene za zadrževanje kakcev in ne da koža ne bi prišla v stik z vodo. Niti ne vem, če dobi Larisa bakterijo od zunaj, ker se te tudi v sečilih nahajajo. Če se bojiš okužbe z vodo, pol je najbolje,da jo v bazene sploh ne daješ, kar pa mislim, da ni panike. Za preventivo pa vseeno vprašaj P, kaj ti svetuje glede tega. Jaz sem jo namreč vprašala, ker smo takrat šli tudi ravno v Čatežke, pa je Anaja bila še na AB, pa je rekla, da ni panike.

nizy, user posted image user posted image , da le ne bi bilo tako kot se sumi!

blaža, priden vaš Miklavž, Dedek Mraz ali Božiček,da je že skoraj vsa darila nabavil user posted image .

Midva sva se tudi začela malo bolj poglabljat v te zadeve, kaj komu kupit za Miklavža in Božička. Morva pa Miklavža nabavit samo za naša dva sončka, Božiček pa obdari tudi vse nečake, zato je kar velik zalogaj ratalo tole, pa še vse več otrok je user posted image . Poganjalčka vsekakor ne bomo kupovali, ker je Timov še "brez praske", kaj zelo velikega tudi ne. Malo sem razmišljala o Fisher Price igračah, kot so telefon, kuža ali knjigica, ali pa kakšno tako igračo, v katero se vsatavlja različne like. Všeč mi je tudi lesen igralni center.... skratka nekaj v tem smislu. Bo treba še vse pregledat.
Za Tima bolj on gleda, pa se mi zdi, da bi mu kupil bolj take igrače, kot se njemu dopadejo in ne da bi bile primerne Timu user posted image .

Če bi katera želela, imam jaz še en neporabljen bon za 5 slikanic z 58% popusta.

http://www.mladinska.com/tema.aspx?nodeid=3865&docid=344591

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
17.11.2008 14:06:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Zdej sva šla ven še po skuto in gres, tako, da bo za malco( za nas pa za po kosilu) gresovi- skutni cmočki posuti z orehi in sladkorjem. tudi Blažu jih bom dala, samo brez oreha in sladkorja.

blaža kako pa tole sladico nardiš? recept prosim?user posted image
naj te potolažim, da je tudi tuki na obali burja in ni kaj preveč toplo, čeprav sije sonček.

Jaz sem pa zdej dala ano vp osteljo, da bo sama zaspala. Sanja svinja kukuruz. Ona stoji in bašta. Sem jo šla že 3 krat dol spravit, pa me ne uboga prov dosti,

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 960
17.11.2008 14:12:13   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image za super izvid, sem prav vesela, to boste zdej lahko čofal user posted image pri nas na plavanju priporočajo tele http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 . Je pa fora sam da gre voda notr in se segreje  na telesno temperaturo in tako ohranje da se ti deli telesa ne ohlajajo.

jencili boljš da te ni blo v mesto, k jaz sem čist preveč zapravila user posted image user posted image user posted image imajo pa vse kar se za user posted image tiče -50%, od planic, robčkov, kozmetike, didic... tako da imam zaloge do konec leta user posted image user posted image user posted image naj se Taj čimprej pocajta user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
17.11.2008 14:17:58   
dolenjka
Ella, kje pa, če smem ponižno vprašat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 962
17.11.2008 14:20:10   
ella79

ena drogerija prav v centru mesta - watsons

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.11.2008 14:21:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ena drogerija prav v centru mesta - watsons

ja pa tam je stalno neki znižan user posted image  user posted image  a je ju3 še, ker grem v KR Tarinemu dedijo RD čestitat, pa bi 1 ovinek naredila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 964
17.11.2008 14:24:17   
listek1
dan

februarka - user posted image user posted image user posted image user posted image  za izvide user posted image  sem tud jest full vesela. Pa zelo lepo majčko ji je ati kupu user posted image user posted image
neni13 - tudi tebi user posted image user posted image user posted image  za izvide, da je vse ok. ja pa bravo za šefico, da si lahko še doma.

blaža - za tele knedlčke pa tudi mene zanima recept user posted image
nizy - en velik user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da se čimprej vse uredi za Azro. Sej s FP ji boste pomagali user posted image

Janey - janey, tolk visoka vročina naj ne bibla sam od zobkov...user posted image  - to se pa strinjam za lillchy. Kolk časa pa ima že vročino? Bi bilo mogoče fajn, da se gresta pokazat.

ella - sej ni blo tko grozn no user posted image user posted image

jencili - da se bo Taj čimprej pocajtal user posted image user posted image user posted image  Pa lohk pridete k nam ta teden, da se boste naspali user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
17.11.2008 14:25:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka user posted image user posted image user posted image za super izvid, sem prav vesela, to boste zdej lahko čofal user posted image pri nas na plavanju priporočajo tele http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 . Je pa fora sam da gre voda notr in se segreje  na telesno temperaturo in tako ohranje da se ti deli telesa ne ohlajajo.

a to pol pomen, da voda iz bazena še vedno pride do ritkeuser posted image sori, glupi pitajouser posted image ker če je tko, tud s pomočjo hlačk ne bom nič doseglauser posted image user posted image

hvala vsem za user posted image user posted image user posted image user posted image za izvideuser posted image

Nizyuser posted image user posted image

Zdaj pa dalje kuhat oz. samo še zmečkatuser posted image Larisa je spala samo uro in pol ker se je mama spodaj drla kot grešna dušauser posted image user posted image pol k je pa Larisa vstala je pa nehalauser posted image user posted image user posted image mah.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 966
17.11.2008 14:48:26   
ella79
februarka, ja to pomeni, da voda pride do ritke

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 967
17.11.2008 14:54:54   
mala_pikica
Dolenjka; boga carica, a njo tudi zobki mučijouser posted image . Lukca tudi zobki mučijo, ampak čez dan je vredu, ponoči pa je jokal in jamral od 23h pa do skoraj treh zjutraj, pa ni pomagalo nič, ne, da sem ga dala spati k nama, niti nošenje. Upam, da so temu res krivi zobki, da ni zdaj, ki taki lump postal.

Vidim, da imo že vse iste probleme božično- noveletna darila. Joj, meni je to tudi mučno, izbirati darila, pa še čisto brez idej sem. Miklavž pri nas prinese darilo samo otrokom, za novo leto pa se obdarujemo vsi( ožji sorodniki). Meni so za približno toliko stare kot je Lana všeč lego kocke, Lana bo dobila lego cirkus za božička, za miklavža pa blagajno, si jo že nekaj časa želi. Za Lukca pa pojma nimam, ima ogromno raznih igračk še od Lane. Najprej sem mislila pametnega kužka, ampak je alergičen na prah, kužka pa prati ne morem, ker ima batarije. Tiste igračke, ko pa pravilne like vstavljaš pa tudi ima še od Lane. Tako, da bi tudi jaz prosila za kakšno idejo! 

Februarka super za Lariso, da so izvidi vreduuser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 17.11.2008 14:57:00 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.11.2008 15:06:49   
dolenjka
MP, v bistvu upam, da so bili to zobi oz da so, ker vročine nima in ne vem kaj bi drugače bilo user posted image  user posted image  user posted image

Si že našla rešitev za sredo user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
17.11.2008 15:07:50   
listek1
če je kera pred tv,  poglejte na poptv, je oprah show in kažejo videosmešnice od tamalih. Jest se tok režim k so tok zabavni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
17.11.2008 15:11:01   
pina-1
listek, jaz tudi to gledam in se kravim na kavču. Je danes en slab dan. Sem dobila user posted image  na obisk. Po 17m je prišla zopet na obisk. Ma jaz je sploh nisem klicalauser posted image user posted image . No še dobro, da teta mirenca poskrbi, da je tega bolj malo, samo mi je blo tako lepo brez nje.

Ejo, dolenjka, jaz sem se pri frizerju naročila juri, da bova z Ano lepi za naše srečanjeuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.11.2008 15:11:22   
ella79
mala pikica kaj pa pametno knjigico user posted image

men se bo pa danes nekam odpeljalo, al pa se bom sama do save zapeljala user posted image user posted image user posted image Zoja je nazadnje ob devetih jedla user posted image pa kar ji zdej ponudim noče user posted image najbolj da res poptv prižgem user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.11.2008 15:19:50   
pina-1
naša je pa zdejle spala cele pol ure. In seveda jočeuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.11.2008 15:21:14   
mala_pikica

Objave: 6640
Član od: 31.5.2005
Kraj: pod hribom
Status: odsoten MP, v bistvu upam, da so bili to zobi oz da so, ker vročine nima in ne vem kaj bi drugače bilo

Si že našla rešitev za sredo

MP, v bistvu upam, da so bili to zobi oz da so, ker vročine nima in ne vem kaj bi drugače bilo user posted image  user posted image  user posted image

Si že našla rešitev za sredo user posted image  user posted image

Ja, da bi ti zrihtala in prestavila na petek. Kaj praviš?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.11.2008 15:23:57   
mala_pikica
Ejo, dolenjka, jaz sem se pri frizerju naročila juri, da bova z Ano lepi za naše srečanje
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

listek, jaz tudi to gledam in se kravim na kavču. Je danes en slab dan. Sem dobila user posted image  na obisk. Po 17m je prišla zopet na obisk. Ma jaz je sploh nisem klicalauser posted image user posted image . No še dobro, da teta mirenca poskrbi, da je tega bolj malo, samo mi je blo tako lepo brez nje.

Ejo, dolenjka, jaz sem se pri frizerju naročila juri, da bova z Ano lepi za naše srečanjeuser posted image

Pina jaz pa imam danes frizerja, sem tudi hotela priti urejena na srečanjeuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......