|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
17.11.2008 10:07:51   
jencili
dan,

user posted image user posted image user posted image  - nekako tako bi opisala našo noč.
Zjutri se je ob 6-ih dokončno zbudil, ker revež tud dihat ni mogu, tok ma zabitka noska.Itak ga pa ne pusti spucat. Že sam za fiziološko sva mela take borbe, da grozauser posted image

Nč, grem si tovstke narest...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.11.2008 10:12:36   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
ste tok čvekale, da morm še mal prebrat, da bom lahko kej pokomantirala user posted image
mi so tudi že eno uro pokonc user posted image smo včeraj uživali na obali, je bil pa drugače pri nas tudi že zjutraj super sonček in sedajle je tudi že user posted image
a je katera danes za vozičkanje user posted image jaz bi šla mal čez KR oz po KR. Če ima pa katera višek energije, gremo pa lahko tudi okrog Brda user posted image user posted image user posted image

sem že mislila nate včeraj.
Jst za okrog Brda sicer nimam glih energije dons, pa še mali smrka, bi šla pa z veseljem čez Kr, ker morem v centru neki uredit, pa še v uno tacuno bi šla. Sam bi šla pa tm okol 12h, 13h, če bi vama to odgovarjalo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.11.2008 10:15:10   
dolenjka
No tako, jaz sem pozajtrkovala, carica že pol ure spi, ker je bila koma user posted image  kaj pa vstaja tko zgodi??? Zdaj se moram pa počasi česa lotiti, glede na to, da se čez 11 dni selimo user posted image  user posted image  Nobene enerđi nimam, pa volje tut ne, ma katera kaj za prodat user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.11.2008 10:23:40   
itata
meti: bravo za zappa. men je ful hud ta vozek. pa itak tolk mal zdej že spijo, da ni panike, če se ne zlekne. jaz imam pa obraten "problem" bi si pa želela, da bi moji kdaj tkole "vskočil" kdajuser posted image  recimo zdejle s kakim stotakom al pa dvema zraven k je treba stolček za v avto kupit, midva pa en bolj brez dnarja k ta drug... tko da lahk sam rečem blagoruser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.11.2008 10:25:06   
itata
dolenjka jaz mam motivacije kolk češ!!! sam energijo pa težko... je ni viška trenutnouser posted image  sej razumeš. naš bo danes jedel piščančje meso pa krompirček in zelje. sam ne vem a čem zmiksat al ne. je jedu v čeri pri tašči sam z vilco pretlačen vse. KONČNO!! bom še mal pomislila na to temo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.11.2008 10:28:30   
listek1
jutro

najprej vsem bolančkom en velik user posted image user posted image user posted image
ella, jest bi šla z veseljem, ampak moram vse spakirat, pa zrihtat, ker gremo v Loko do petka. Bi šla tok na en kofe? KDaj pa vidve gresta proti Kr?

Mi smo imeli pa super vikend, ker je bil ati doma user posted image  Mali je bil ful priden, edin neki je včeri štajkal s spanjem popoldne, jedel je pa približno tako kot včasih user posted image user posted image . Je pa danes spal več kot odlično, zbudil se je ob 7:10, pojedel flašo in spal do 9:20 user posted image user posted image  je vedu, da je mami zmatrana. Midva pa sva včeri vse pospravla okrog bajte, pa cel kup obiskov je blo user posted image  Skratka lep vikend smo imeli.
Dolenjka -  evo ti pošiljam zastonj mal energije. Jest sem zdele čist friški in spočita user posted image

Jencili - ti mu kar probi čimveč fiziološke dat noter, sej vem, da tega ne marajo, ampak pomaga jim pa ful. A ma kej vročine Taj?
Feburarka - user posted image  za super nočko.
Blaža - super za zobek, pa da ste preživeli tako lep dan. Sme pa slišala, da je v tam v Miramarju ful lepo, mormo tudi mi enkrat it tja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.11.2008 10:28:47   
dolenjka
Itata, sej motivacija tut men narašča počas user posted image  Sem glihkar izvedela, da imam 4.12. že 1. službeno zabavo user posted image  user posted image  user posted image  Sem moram hit spokat, da je ne zamudim user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.11.2008 10:29:49   
dolenjka
Listek, zdaj veš zakaj David ni jedel - očija je pogrešal user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
17.11.2008 10:33:42   
itata
janey: glede spanja jaz sočustvujem in te čist štekam... sej bo počas. še vsi so se unesl.

jencili: sem tud jaz že stokrat gruntala da so fantje stokrat huj glede spanja... čeprav imamo tud nekaj punčk k ga biksajo ponoč...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 934
17.11.2008 10:45:15   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Listek, zdaj veš zakaj David ni jedel - očija je pogrešal user posted image

zna bit ja user posted image user posted image  a si dobila kej moje enery user posted image user posted image  a se je kje po netu zgubla do tebeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
17.11.2008 10:46:17   
mala_pikica
Dobro jutro!

Punce jaz ne bom mogla v sredo v LJ user posted image user posted image user posted image , me je zdaj ravno svakinja klicala, in me prosila, če bi ji lahko čuvala malo, ker ima babica zdravnika, teta pa dela. Drugega pa nima, da bi ji čuval. Pa to sploh ne morem verjeti, še nikdar je nisem rabila paziti, zdaj pa ravno v sredo. Pa res sem želela priti, ker tako skoraj nikamor ne gremuser posted image user posted image . Sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
17.11.2008 10:59:08   
dolenjka
MP jaz sem pa zdaj žalostna user posted image  user posted image  user posted image  Svetovat ti pa ne znam, ker ne poznam odnosov in relacij.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 937
17.11.2008 11:03:32   
jencili
jst pa samo zelo upam, da se Taj pocajta, ker drugače tud naju ne bo v sredo, ker ne bi glih rada, da bi kdo kej pobral od nasuser posted image

Pa jutr spet ne bova šla plavat...to ni res, že 3.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
17.11.2008 11:06:18   
Janey
mp malo zravren vzemiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.11.2008 11:07:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mp malo zravren vzemiuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.11.2008 11:26:02   
itata
šibam v mesto pa do sodnika... pridne boditeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.11.2008 11:30:36   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izvidi so okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem tako vesela, da vam ne znam povedatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.11.2008 11:39:34   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izvidi so okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem tako vesela, da vam ne znam povedatuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.11.2008 12:12:11   
Februarka08
Prosim za nasvet. Ali ima kera kakšne izkušnje s kopalnimi hlačami - takimi, malo boljšimi za user posted image ? Iz neoprena? Ker če bomo šli v toplice, ji raje kupim take, da ne bomo mel potem spet kakšnih problemov... a gre to voda še vseeno notri al kako je s temuser posted image user posted image mogoče se keri zdi to neumno vprašanje, samo jaz sem res neizkušena in bi rada najboljše za mojo bejbo...

Sem gledala mal po netu in najdla tole
http://www.minisvet.si/vesele-plenicke-rdeco-obrobo-p-1103.php

Kakršnikoli nasveti so dobrodošliuser posted image

Zdej grem pa kuhat, potem pa peglatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.11.2008 12:13:26   
Janey
v neopremu je ravno keč v tem da je voda not in jo telo in blago ssegrejeta, da je toplo. <xq

Neposredna povezava do sporočila: 945
17.11.2008 12:44:30   
Neni13
Februarka, user posted image user posted image  super, da so izvidi ok..

Jaz sem tudi danes dobre volje, smo imeli pregled, vse ok. Kri dali brez problemov...
Potem sem se še pa oglasila v službi in se s šefico zmenila, da kar 1 mesec ostanem dlje doma in pokoristim 20 dni letošnjega dopusta..:)))
tako, da sem do februarja doma.:))) JUPI

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 946
17.11.2008 12:49:22   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image Februarka,sam da je OK!
Janez je pojedel kosilce-s težavo,ampak je nekej le spravu vaseuser posted image .Mal je še zize pojedu in zdej pančka.Vprašanje je le kolk časa bouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 947
17.11.2008 12:53:00   
vrtnica76
user posted image Neni za dopust!Jaz bom mogla pa tut mal do šefice stopit in se zment za mal dopusta,ker drugače grem po novem letu že delatuser posted image .Ampak mi ni jasno kako bo to,ker Janez vedno slabše spi ponočuser posted image .

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 948
17.11.2008 12:53:14   
Februarka08
Vrtnica uf, že 10 mes.user posted image user posted image user posted image

Neni user posted image user posted image za pregled in user posted image user posted image za dopust.

Evo, za kosilo je pripravljeno, zdaj sem pa še dolžna povedat kaj bo Larisa jedla, če ne bo šefica hudauser posted image - pire krompir in čežanauser posted image že dolgo nismo tega jedli...

No, zdaj grem pa res za peglo prijet, da bo narejeno ko se princesa zbudi. Pa še slikco vam prilepim kaj ji je včeri oči kupiluser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 949
17.11.2008 12:56:40   
vrtnica76
O Februarka,lušna majčka.
Pa sej ne morm verjet.Janez je spal 10 minutuser posted image .Zdej bo pa spet tečen ves danuser posted image .Men se bo kr strenaluser posted image .Tole nespanje me spravlja v obupuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......