|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
17.11.2008 20:39:57   
lillchy123
čer

najprej raport:
za kosilo pražene bučke z rižkom in piščancem. naš mulo je vse pojedu, tko da je pol še od mami četrt kosila zmazu. za pop.malco smo jedli uni gresek ki se kup že narejen z vanilijo in pol banane. za večerjo pa medolino. pa 2,5 flaške čajčka je spil. pa ful je bil priden, ker je zjutri spal do 7h user posted image , od 9-11h in ob 5h eno urco.user posted image  mami uspela celo vse pospravt. zdaj pa tud že nina

za vse ki jih matrajo zobki- Luka je takrat jedu tko, da smo mu s prstom kar metali v usta. ker so ga tako dlesni matrale, da je žlico samo vidu, pa ga je bolelo. na flaši smo mu pa tudi tako veliko luknjo nardil, da je kar samo teklo, ker vlečt ni mogu.

februarka, user posted image  za izvid
vsem čestitke za frizerja, moj je zaseden za cel mesec naprej, pa se sploh ne upam naročit, ker ko bom na vrsti pa zih ne bom več mela dinarčkov. bom mela pa kako lepo slikco s sabo, da boste vedle, da drugač čist dobr zgledamuser posted image

še ideja za kosilo- jutri bomo jedli pire krompirček in tople kumare (ali kumare v omaki) njami.
zdej grem pa študirat, če se mi da še kej delat user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
17.11.2008 20:42:23   
blaža
Jaz sem pa zdej dala ano vp osteljo, da bo sama zaspala. Sanja svinja kukuruz. Ona stoji in bašta. Sem jo šla že 3 krat dol spravit, pa me ne uboga prov dosti,

Pin -1! Se podpišem pod tole. Blaž je tudi začel vstajat, ko ga dam spat. Na srečo samo čez dan, ki zvečer popije mleko in zaspi kot top!user posted image  Pol ga postavljam ležečki, dokler se ne utrudi in zaspi.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
17.11.2008 20:42:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

februarka, super imte vi to gugalnico naštimano, pa Larisa tudi blazno uživa. Kako pa tale filmček prilagodiš in ga nam pokažeš, da gal lahko pogledamo? Je kakšna posebna procedura? Prosim, razloži postopek!!!

bamby, postopek je isti kot če bi slikco limala gor, samo malo daljš traja... greš na shrani.si potem poiščeš filmček, ga on downlovda, potem pa tist link pripopaš kle gor in voilauser posted image

Jaz grem tud pod tuš da bom pol lahko mal pred tv se počla in sosede pogledalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.11.2008 20:46:08   
Februarka08
Recept: Gresovi- skutini cmočki

Potrebuješ samo skuto, gres in eno jajce, malo sladkorja, lahko vanilin sladkor. Vse skupaj zmešaš, da je kar trdno, pol pa z dvema žlicama oblikuješ cmočke in jih v malo osoljen krop vržeš. Ko se dvignejo na vrh, so gotovi. ko so skuhani jih posuješ z mletimi orehi, lahko tudi sesekljanimi. Cimet po želji.

če hočeš bolj rahle, daš malo več skute . Jaz delam kar na oko. Dam celo jajce, če vas skrbi zaradi jajca, pa lahko daste samo rumenjak. Ma Blaž je najprej pojedel svoj obrok in pol je pojedel še dva cmočka.

superuser posted image

Lilchy user posted image user posted image za super jedca in super pridnega otrokauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.11.2008 20:52:03   
Februarka08
Gorenjske plavalke in plavalecuser posted image a se jutri dobite na kavici? 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
17.11.2008 21:04:59   
blaža
O zdej se pa poslavljam. Grem še malo pred tv, pa se k možeku stisnit.user posted image . Pol pa kmalu v posteljo.user posted image Lahko user posted image noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.11.2008 21:15:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

to tut mene zanima user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.11.2008 21:16:09   
Janey
čer

naju v sredo zagotovo ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image ne morema dobit avta, pa še jaka je bolj tak.

kar se vročine tiče...danes je popoldan spet malo zakuhal(po občutku), termometer ni kazal vroćine...mogoče zato ker je bil fejst oblečen in je bilo toplo v stanovanju. ne vem...je pa že jaka 2x imel isto visoko vročino en dan in potem dobil zobek, sem se pa tudi pogovarjaja z eno dr. in je rekla, da pač eni otroci imajo močnejše reakcije in da načeloma ni take vročine za zob, lahko pa da pri kakem otroku je. jaz se spomnim ko je mene ful en zob bolel in sem ful zakuhala, pa je pol zob.zdr. rekla da je se je telo tak odzvalo na to bolečino in sem dobila tako činko. no ja...danes jaka še ni pravi, tako da ga ne bom mučila. pa tut kot sem rekla...ni avtejauser posted image user posted image user posted image ma sem žalostna ko user posted image , vsaj dolenjko sem htela videt predenj gre. mogoče pa naserem mojga da grema kak vikend v lj k babici njegovi in se kaj vidimo. bomo videli, to nas dosti stane in ker je lubek začel delat nima več preživnine in ni tudi ne prihdoka od tega kaj je prej delal in je sproti dobil in smo ta mesec malo na knapuser posted image po 15.12 pa se bo vse uredilouser posted image user posted image

jaka je začel zavračat mleko, smo poskusili že 2 različna, pa noče nobenegauser posted image

moja 2 se spravljata spat. jaka tak težko zaspiuser posted image joj upam da bo danes kaj spal, ker zadnji dve noči nismo sploh spaliuser posted image

grem tja me kličeta

Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.11.2008 21:26:21   
dolenjka
Janey user posted image  user posted image  user posted image  morda bi pa vi po 20.12. prišli babici Božička voščiti user posted image  Pa še k nam na kak sprehod in cviček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sam da bo Jakec OK user posted image
Za mleko pa ne vem user posted image  Naša itak nobenega adaptiranega ne mara user posted image  No, pa sej dokler imam zize polne me to ne skrbi, ker bom zjutraj in zvečer dojila dokler bo mleko user posted image  No, več kot do naslednje jeseni verjetno ne user posted image  Bomo videli, je reku slep user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.11.2008 21:31:57   
MetiLu
Čer!
Mi smo pa dones kar pridno jedli, Jaenz je čist nor na kaki vanila, ga bom zdej mogla večkrat kupit user posted image
Kosilo: zelenjavna mineštra - popražena čebulica, korenček, bučke, cvetačka, piščanček, mini barila peresniki in mali sirčka za okus user posted image  zmazal zvrhan taglobok krožnik user posted image

Jutri grem pa dat odpoved, držte pesti, da me šef ne bo pojedu user posted image  mi že zdej želodec obrača, ker mi je to tko mučno narest...

Februarka user posted image  za izvide, pa ful mate dobro gugalnico, mi bi jo tud mel, sam je nimamo kam motirat user posted image  user posted image

Dolenjka, ti nič ne zavidam, da tako kmalu zaštartaš s polnim delavnikom user posted image  kako boš pa z dojenjem zrihtala, sej vedve se še dojita čez dan, ne?

Pina, a si ziher za cucelj, ker sem ga zadnjič iskala v mullerju, pa ga nisem najdla? za tole flaško:user posted image user posted image na prvi sliki je pa cucelj, ki ga rabim user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.11.2008 21:32:22 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.11.2008 21:35:02   
MetiLu
aja, dolenjka, si lih napisala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.11.2008 21:35:27   
bamby
Naša je tudi pravkar spraznila flašo mleka, ki je prej ni mogla user posted image . Zdaj jo je pa v nulo user posted image .

janey, ste pa ubogi pri vas, da vas zobki tako hudo matrajo. Škoda. če res ne moreš v LJ.

Pri nas bomo v prihodnjih dneh spet ustvarjali. Sem nabavila material, da bova s Timom delala adventni koledar. 1. december bo prav vsak čas tu. Ne vem, ali naj se ga veselim ali ne, ker bo treba tako kmalu nazaj v službo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.11.2008 21:36:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, ti nič ne zavidam, da tako kmalu zaštartaš s polnim delavnikom user posted image  kako boš pa z dojenjem zrihtala, sej vedve se še dojita čez dan, ne?

Jaz si tudi ne user posted image  
Je pa Tara že velika punca in bo z očijem user posted image  Se pa čez dan nič več ne dojiva, včasih (2x v zadnjem času) ji dam joško kar tako pred spanjem, če se mi zdi, da je premalo mleka dobila zj3, ker ne poje vedno obeh jošk, želim pa, da dobi več kot samo 500 ml na dan, četudi je toliko za to starost dovolj user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.11.2008 21:38:19   
dolenjka
Punce, naša Sayuri bo naredila vse, da se v sredo pribremza z user posted image  user posted image  na srečanje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.11.2008 21:45:27   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

to tut mene zanima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, naša Sayuri bo naredila vse, da se v sredo pribremza z user posted image user posted image   na srečanje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.11.2008 21:45:51   
MetiLu
Ja Bamby, res gre hitro user posted image  jaz se prov sprašujem, če se bomo kdaj sposobni ustavit pa mal pogledat okol sebe in uživat... men se zdi da skoz nekam bezljamo user posted image  sploh si še ne predstavljam kakšni bodo naši dnevi potem, ko bo Janez v varstvu, jaz pa v službi user posted image  user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.11.2008 21:49:19   
dolenjka
a vam jaz povem kaki dnevi nas čakajo? Faking kratki user posted image  user posted image  user posted image  Se opravičujem, sam res mi je vsak dan bolj žal, da se nisem Polonci, Mlavli in Amayi že pridružila user posted image  Moram mal več na tem delat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.11.2008 21:50:33   
MetiLu
Pol je pa carica res pridna user posted image  pa fajn da maš še tolk mleka, jaz ga mam se mi zdi bolj za vzrec, tok da se pocarta, čeprav tistih par minut ful naglas požira, tko da neki vseeno dobi, močno pa dvomim da pol litra na dan user posted image  jaz malo pokompenziram z več mlečnimi izdelki in mlečnimi kašicami, ki vsebujejo AM, ker Janez tud ne mara nobenega adaptiranega mleka po flaši... zadnjič sem mu dala svežega alpskega z malo čokolina, pa ga je spil 80 ml ... mogoče bom zdej probala, k se je naučil sam pit oz. flaško držat, pa se mu fajn zdi, že dva dni ful več čaja oz. vode spije user posted image  se kar malo naliva user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.11.2008 21:51:23   
Februarka08
Janeyuser posted image user posted image user posted image bogi Jakecuser posted image

Ja, Meti, prav imaš... samo norimo nekam, sploh ne vem kaj bo potem ko bomo iskali skupne minutkeuser posted image sploh ne vemo kaj imamo ko smo takole doma... no, saj vemo, samo premalokrat si vzamemo kaj skupnega časauser posted image vsaj pri nas je tako... nekatere lepo izkoristite svoj skupni čas, mi ga žal neuser posted image vedno se kakšno delo najde, vedno se nekam hiti, ne mormo se mal dol usest in kavico spit v miru, mah.... potem se bomo pa nazaj ozirali nam bo pa žaluser posted image

Zdej sem mal zafilozofiralauser posted image in grem lahko spat.
Lepo in mirno nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.11.2008 21:54:36   
MetiLu

a vam jaz povem kaki dnevi nas čakajo? Faking kratki user posted image  user posted image  user posted image  Se opravičujem, sam res mi je vsak dan bolj žal, da se nisem Polonci, Mlavli in Amayi že pridružila user posted image  Moram mal več na tem delat user posted image

Mene je dones malenkost potolažila misel, da po novem letu prihaja pomlad, no sej ne tko hitr, sam če je to leto tko hitro šlo, bo pa tud zima minila, pa bo pol ful lušno z našimi pažki okol racat user posted image  do takrat pa čakam na praznike, pol pa itak šiht user posted image   

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.11.2008 22:18:02   
Janey
hvala punce..ja res upam da bo jakec bolše.

dolenjka po 20 bomo pa 100% prišli kaj v lj, ker gremo vedno decembra. no se pa takrat vidimo. upam da nebo kaj vmes prišlo.

lubek je zaspal na kavču, az grem pa flaške spokat in pod topel tuš in nina nana.

čao bao

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.11.2008 22:20:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

hvala punce..ja res upam da bo jakec bolše.

dolenjka po 20 bomo pa 100% prišli kaj v lj, ker gremo vedno decembra. no se pa takrat vidimo. upam da nebo kaj vmes prišlo.

lubek je zaspal na kavču, az grem pa flaške spokat in pod topel tuš in nina nana.

čao bao

No mačkica, te držim za besedo, zdaj pa le pojdi pod tuš in želim ti najboljšo nočć v zadnjih 9ih mesecih user posted image

Tudi vsem ostalim želim dolgo in mirno nočko user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.11.2008 22:21:56   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

očitno je danes tak dan, k user posted image niso preveč ješči user posted image naša je prej s težavo dol spravla par koščkov kruha, ker drugo spet ni hotla user posted image

čer, vas berem za nazaj, pa morem sprot tole komentirat. Naš je pa dones čudežno jedel. je šlo kosilo v slast, malca, pa večerja tud user posted image .

blaža - hvala za recept user posted image
janey - upam, da se jakec čimprej pozdravi user posted image  
februarka, dolenjka - sem govorila z Bajso in sva se za jutri kar zmenili,da se dobiva po plavanju. okrog 17h?

jest s

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.11.2008 22:23:43   
lillchy123
zdele sem gledala film instinkt. user posted image  mah, sej bi blo boljš, ko ga ne bi, ker bom še par dni čist podrta... mene tolk čist iz tira vržejo vse trpljenje, nerazumevanje.... odkar mam pa mojga škratka je pa še slabše. včasih se kar zjokam, v kakmu svetu bo zrastel. pa čist me je groza, ker vem, da ga ne morem ubraniti vsega hudega. upam, da ga bom znala vzgojiti tako, da bo znal najti in ceniti srečo...
sej nisem čist prf*****?
grem mojga škratka pokrit pol se pa še mal mojim kosmatinčkom posvetit.. mogoče pride še gospod na vrsto, čeprav ni vidit znakov življenja z druge strani kavča...
nočko, vas že pogrešam in komi čakam sredo

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.11.2008 22:24:54   
listek1
sem še hotla napisat, da sem bla pridna in sem bila na aeroibiki user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......