Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:39:57
|
|
|
|
lillchy123
|
čer najprej raport: za kosilo pražene bučke z rižkom in piščancem. naš mulo je vse pojedu, tko da je pol še od mami četrt kosila zmazu. za pop.malco smo jedli uni gresek ki se kup že narejen z vanilijo in pol banane. za večerjo pa medolino. pa 2,5 flaške čajčka je spil. pa ful je bil priden, ker je zjutri spal do 7h , od 9-11h in ob 5h eno urco. mami uspela celo vse pospravt. zdaj pa tud že nina za vse ki jih matrajo zobki- Luka je takrat jedu tko, da smo mu s prstom kar metali v usta. ker so ga tako dlesni matrale, da je žlico samo vidu, pa ga je bolelo. na flaši smo mu pa tudi tako veliko luknjo nardil, da je kar samo teklo, ker vlečt ni mogu. februarka, za izvid vsem čestitke za frizerja, moj je zaseden za cel mesec naprej, pa se sploh ne upam naročit, ker ko bom na vrsti pa zih ne bom več mela dinarčkov. bom mela pa kako lepo slikco s sabo, da boste vedle, da drugač čist dobr zgledam še ideja za kosilo- jutri bomo jedli pire krompirček in tople kumare (ali kumare v omaki) njami. zdej grem pa študirat, če se mi da še kej delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:42:23
|
|
|
|
blaža
|
Jaz sem pa zdej dala ano vp osteljo, da bo sama zaspala. Sanja svinja kukuruz. Ona stoji in bašta. Sem jo šla že 3 krat dol spravit, pa me ne uboga prov dosti, Pin -1! Se podpišem pod tole. Blaž je tudi začel vstajat, ko ga dam spat. Na srečo samo čez dan, ki zvečer popije mleko in zaspi kot top! Pol ga postavljam ležečki, dokler se ne utrudi in zaspi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:42:32
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby februarka, super imte vi to gugalnico naštimano, pa Larisa tudi blazno uživa. Kako pa tale filmček prilagodiš in ga nam pokažeš, da gal lahko pogledamo? Je kakšna posebna procedura? Prosim, razloži postopek!!! bamby, postopek je isti kot če bi slikco limala gor, samo malo daljš traja... greš na shrani.si potem poiščeš filmček, ga on downlovda, potem pa tist link pripopaš kle gor in voila Jaz grem tud pod tuš da bom pol lahko mal pred tv se počla in sosede pogledala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:46:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Recept: Gresovi- skutini cmočki Potrebuješ samo skuto, gres in eno jajce, malo sladkorja, lahko vanilin sladkor. Vse skupaj zmešaš, da je kar trdno, pol pa z dvema žlicama oblikuješ cmočke in jih v malo osoljen krop vržeš. Ko se dvignejo na vrh, so gotovi. ko so skuhani jih posuješ z mletimi orehi, lahko tudi sesekljanimi. Cimet po želji. če hočeš bolj rahle, daš malo več skute . Jaz delam kar na oko. Dam celo jajce, če vas skrbi zaradi jajca, pa lahko daste samo rumenjak. Ma Blaž je najprej pojedel svoj obrok in pol je pojedel še dva cmočka. super Lilchy za super jedca in super pridnega otroka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:52:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Gorenjske plavalke in plavalec a se jutri dobite na kavici?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:04:59
|
|
|
|
blaža
|
O zdej se pa poslavljam. Grem še malo pred tv, pa se k možeku stisnit. . Pol pa kmalu v posteljo. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:15:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Gorenjske plavalke in plavalec a se jutri dobite na kavici? to tut mene zanima
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:16:09
|
|
|
|
Janey
|
čer naju v sredo zagotovo ne bo ne morema dobit avta, pa še jaka je bolj tak. kar se vročine tiče...danes je popoldan spet malo zakuhal(po občutku), termometer ni kazal vroćine...mogoče zato ker je bil fejst oblečen in je bilo toplo v stanovanju. ne vem...je pa že jaka 2x imel isto visoko vročino en dan in potem dobil zobek, sem se pa tudi pogovarjaja z eno dr. in je rekla, da pač eni otroci imajo močnejše reakcije in da načeloma ni take vročine za zob, lahko pa da pri kakem otroku je. jaz se spomnim ko je mene ful en zob bolel in sem ful zakuhala, pa je pol zob.zdr. rekla da je se je telo tak odzvalo na to bolečino in sem dobila tako činko. no ja...danes jaka še ni pravi, tako da ga ne bom mučila. pa tut kot sem rekla...ni avteja ma sem žalostna ko , vsaj dolenjko sem htela videt predenj gre. mogoče pa naserem mojga da grema kak vikend v lj k babici njegovi in se kaj vidimo. bomo videli, to nas dosti stane in ker je lubek začel delat nima več preživnine in ni tudi ne prihdoka od tega kaj je prej delal in je sproti dobil in smo ta mesec malo na knap po 15.12 pa se bo vse uredilo jaka je začel zavračat mleko, smo poskusili že 2 različna, pa noče nobenega moja 2 se spravljata spat. jaka tak težko zaspi joj upam da bo danes kaj spal, ker zadnji dve noči nismo sploh spali grem tja me kličeta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:26:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey morda bi pa vi po 20.12. prišli babici Božička voščiti Pa še k nam na kak sprehod in cviček Sam da bo Jakec OK Za mleko pa ne vem Naša itak nobenega adaptiranega ne mara No, pa sej dokler imam zize polne me to ne skrbi, ker bom zjutraj in zvečer dojila dokler bo mleko No, več kot do naslednje jeseni verjetno ne Bomo videli, je reku slep
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:31:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo pa dones kar pridno jedli, Jaenz je čist nor na kaki vanila, ga bom zdej mogla večkrat kupit Kosilo: zelenjavna mineštra - popražena čebulica, korenček, bučke, cvetačka, piščanček, mini barila peresniki in mali sirčka za okus zmazal zvrhan taglobok krožnik Jutri grem pa dat odpoved, držte pesti, da me šef ne bo pojedu mi že zdej želodec obrača, ker mi je to tko mučno narest... Februarka za izvide, pa ful mate dobro gugalnico, mi bi jo tud mel, sam je nimamo kam motirat Dolenjka, ti nič ne zavidam, da tako kmalu zaštartaš s polnim delavnikom kako boš pa z dojenjem zrihtala, sej vedve se še dojita čez dan, ne? Pina, a si ziher za cucelj, ker sem ga zadnjič iskala v mullerju, pa ga nisem najdla? za tole flaško: na prvi sliki je pa cucelj, ki ga rabim
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.11.2008 21:32:22 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:35:02
|
|
|
|
MetiLu
|
aja, dolenjka, si lih napisala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:35:27
|
|
|
|
bamby
|
Naša je tudi pravkar spraznila flašo mleka, ki je prej ni mogla . Zdaj jo je pa v nulo . janey, ste pa ubogi pri vas, da vas zobki tako hudo matrajo. Škoda. če res ne moreš v LJ. Pri nas bomo v prihodnjih dneh spet ustvarjali. Sem nabavila material, da bova s Timom delala adventni koledar. 1. december bo prav vsak čas tu. Ne vem, ali naj se ga veselim ali ne, ker bo treba tako kmalu nazaj v službo .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:36:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dolenjka, ti nič ne zavidam, da tako kmalu zaštartaš s polnim delavnikom kako boš pa z dojenjem zrihtala, sej vedve se še dojita čez dan, ne? Jaz si tudi ne Je pa Tara že velika punca in bo z očijem Se pa čez dan nič več ne dojiva, včasih (2x v zadnjem času) ji dam joško kar tako pred spanjem, če se mi zdi, da je premalo mleka dobila zj3, ker ne poje vedno obeh jošk, želim pa, da dobi več kot samo 500 ml na dan, četudi je toliko za to starost dovolj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:38:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, naša Sayuri bo naredila vse, da se v sredo pribremza z na srečanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:45:27
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Gorenjske plavalke in plavalec a se jutri dobite na kavici? to tut mene zanima IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Punce, naša Sayuri bo naredila vse, da se v sredo pribremza z na srečanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:45:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja Bamby, res gre hitro jaz se prov sprašujem, če se bomo kdaj sposobni ustavit pa mal pogledat okol sebe in uživat... men se zdi da skoz nekam bezljamo sploh si še ne predstavljam kakšni bodo naši dnevi potem, ko bo Janez v varstvu, jaz pa v službi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:49:19
|
|
|
|
dolenjka
|
a vam jaz povem kaki dnevi nas čakajo? Faking kratki Se opravičujem, sam res mi je vsak dan bolj žal, da se nisem Polonci, Mlavli in Amayi že pridružila Moram mal več na tem delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:50:33
|
|
|
|
MetiLu
|
Pol je pa carica res pridna pa fajn da maš še tolk mleka, jaz ga mam se mi zdi bolj za vzrec, tok da se pocarta, čeprav tistih par minut ful naglas požira, tko da neki vseeno dobi, močno pa dvomim da pol litra na dan jaz malo pokompenziram z več mlečnimi izdelki in mlečnimi kašicami, ki vsebujejo AM, ker Janez tud ne mara nobenega adaptiranega mleka po flaši... zadnjič sem mu dala svežega alpskega z malo čokolina, pa ga je spil 80 ml ... mogoče bom zdej probala, k se je naučil sam pit oz. flaško držat, pa se mu fajn zdi, že dva dni ful več čaja oz. vode spije se kar malo naliva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:51:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey bogi Jakec Ja, Meti, prav imaš... samo norimo nekam, sploh ne vem kaj bo potem ko bomo iskali skupne minutke sploh ne vemo kaj imamo ko smo takole doma... no, saj vemo, samo premalokrat si vzamemo kaj skupnega časa vsaj pri nas je tako... nekatere lepo izkoristite svoj skupni čas, mi ga žal ne vedno se kakšno delo najde, vedno se nekam hiti, ne mormo se mal dol usest in kavico spit v miru, mah.... potem se bomo pa nazaj ozirali nam bo pa žal Zdej sem mal zafilozofirala in grem lahko spat. Lepo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 21:54:36
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a vam jaz povem kaki dnevi nas čakajo? Faking kratki Se opravičujem, sam res mi je vsak dan bolj žal, da se nisem Polonci, Mlavli in Amayi že pridružila Moram mal več na tem delat Mene je dones malenkost potolažila misel, da po novem letu prihaja pomlad, no sej ne tko hitr, sam če je to leto tko hitro šlo, bo pa tud zima minila, pa bo pol ful lušno z našimi pažki okol racat do takrat pa čakam na praznike, pol pa itak šiht
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 22:18:02
|
|
|
|
Janey
|
hvala punce..ja res upam da bo jakec bolše. dolenjka po 20 bomo pa 100% prišli kaj v lj, ker gremo vedno decembra. no se pa takrat vidimo. upam da nebo kaj vmes prišlo. lubek je zaspal na kavču, az grem pa flaške spokat in pod topel tuš in nina nana. čao bao
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 22:20:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey hvala punce..ja res upam da bo jakec bolše. dolenjka po 20 bomo pa 100% prišli kaj v lj, ker gremo vedno decembra. no se pa takrat vidimo. upam da nebo kaj vmes prišlo. lubek je zaspal na kavču, az grem pa flaške spokat in pod topel tuš in nina nana. čao bao No mačkica, te držim za besedo, zdaj pa le pojdi pod tuš in želim ti najboljšo nočć v zadnjih 9ih mesecih Tudi vsem ostalim želim dolgo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 22:21:56
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 očitno je danes tak dan, k niso preveč ješči naša je prej s težavo dol spravla par koščkov kruha, ker drugo spet ni hotla čer, vas berem za nazaj, pa morem sprot tole komentirat. Naš je pa dones čudežno jedel. je šlo kosilo v slast, malca, pa večerja tud . blaža - hvala za recept janey - upam, da se jakec čimprej pozdravi februarka, dolenjka - sem govorila z Bajso in sva se za jutri kar zmenili,da se dobiva po plavanju. okrog 17h? jest s
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 22:23:43
|
|
|
|
lillchy123
|
zdele sem gledala film instinkt. mah, sej bi blo boljš, ko ga ne bi, ker bom še par dni čist podrta... mene tolk čist iz tira vržejo vse trpljenje, nerazumevanje.... odkar mam pa mojga škratka je pa še slabše. včasih se kar zjokam, v kakmu svetu bo zrastel. pa čist me je groza, ker vem, da ga ne morem ubraniti vsega hudega. upam, da ga bom znala vzgojiti tako, da bo znal najti in ceniti srečo... sej nisem čist prf*****? grem mojga škratka pokrit pol se pa še mal mojim kosmatinčkom posvetit.. mogoče pride še gospod na vrsto, čeprav ni vidit znakov življenja z druge strani kavča... nočko, vas že pogrešam in komi čakam sredo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 22:24:54
|
|
|
|
listek1
|
sem še hotla napisat, da sem bla pridna in sem bila na aeroibiki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......