Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 21:18:25
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey - bogi Jaka - samo, da mu svečka pomaga. Pa za tvojega dragega. Lillchy123 - za novo kuhinjo in da boste ponovno zaživeli pravo družinsko življenje. MetiLu - Janez, da sam pije iz stekleničke. Mene pa tako grlo booooliiii. Pa full me zeeeeebeeeee. Upam, da ne bom kaj zbolela. Nič se grem stuškat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 21:31:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 21:32:48
|
|
|
|
Maj78
|
Eto jaz zrihtana podepilirana sfenana moj pa igrce igra , no ja in grem spat. Priznam pa da je banja pasala full. Tko da imejte se kar se da najlepše in mirno nočko vsem. Mene tud neki po grlu praska, pa jem vitamine in ehinaforce pa upam da ne zbolim. Metilu kakšni flaško pa imate?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 21:37:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Maj78 naspi se in upam da ne zboliš. Lilchy da se je začelo premikat glede kuhinje pri vas vem kako je to, ker sem bla jest tud brez... Meti za nov vozek in da Janezek sam pije jest sem ji tud kupla tist lonček na kljun, pa se ji kar zaleti ne zna še al kaj jaz vem Mesečnica vzemi kaj in upam da ne zboliš simptome maš že take... Jest sem bla pa prejle spet besna kot na eno osebo v tej bajti... mah, me more zmer v slabo voljo spravit al kaj matr, pol se pa midva kar neki dereva čist za brezveze sem rekla da bom kar tamalo popokala in greva od bajte pomoje so prejle stene pokale tako sem se drla upam da je kdo kaj slišal! Mah, bzv se sploh obremenjavat, dosegla itak ne bom nič... Je že prepozno. Jest grem tudi počasi spat, že komaj gledam, moj je pa tud glih izpod tuša Lepo nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 21:54:57
|
|
|
|
jencili
|
čer, se je že začelo. Taj je šel spat ob 20h, pol ure za tem se je pa zbudil in šele zdej zaspal. Mi je na rokah spal, ga odložim v posteljico, krik. In to ene parkrat . Če bi jst vedla, kaj ga matra... Pa čez dan je spal 12.15 - 13.10 in to je to Dons bom pa tud jst pomojep rej zalegla, ker mam jutr kr neki stvari za uredit in res nebi rada vsa cotasta okol hodila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 22:06:16
|
|
|
|
jencili
|
spet jok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 22:09:58
|
|
|
|
MetiLu
|
Ekola, Janez spi že pol urce, smo lepo povečerjali, se malo poigrali se skopali in je lepo naprej zaspal upam, da se bomo dones zbudili manj kot 4x Mi imamo stekleničko od Nuby, kupljeno v mullerju edina, s katere se je navadil pit, sicer nobenega cuclja ne prebavlja Februarka Jencili, želim ti eno dobro prespano noč Janey da se Jakec hitro pozdravi. Zdej pa tud jaz počas grem, malo bom še po netu za avtozicke pogledala ni kej, si moram priznat, da mi gre zapravljanje dobr od rok bi blo fajn če bi finance lahko temu sledile Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 22:09:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Danes je bil pa res en lep sončen dan Pri nas je bilo tako lepo pravljično, da sem res uživala v hoji Sploh, ker me je potem za nagrado dobra hrana čakala Tudi carica je pridno jedla, sicer ji do teletine ni bilo ne vem koliko, je pa spet polento jedla, pa grah, korenček in govejo juhico Popoldan pa skutico, zvečer še mal sirčka in kruhka, pa ziziland za spančkat Izračunali smo, da smo prehodili dobrih 6 km, od tega 3 v navkreber Še parkrat ponovim, pa bom tudi jaz natrenirana za gorenjski pohod okoli Brda Zdaj pa se bom počasi v pančevo odpravila, ker imam slab dan. Carica me je zvečer tako ugriznila v desanko, da sem zakričala kot že dolgo ne in jokala ko majhen otrok ene 5 minut naglas, ona je pa samo gledala Upam, da nobena od vas kaj takega ne izkusi Nič, skidam flaške od danes in grem ajat, ker ju3 je spet nov delovni teden Saj veste kaj vam želim? Dolgooo in mirno nočko, pa nič vročine Janey
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 16.11.2008 22:32:23
|
|
|
|
jencili
|
pa spet spimo Upam, da je bla to zadnja budnica DANES, se pravi, da vsaj še to urco in pol spi, vsakam inuta več pa je seveda več kot dobrodošla Dolenjka... Mene je Taj učer 1x vgriznil in to v stegno. Matr, se mi je kr zabliskalo, pa samo dva zoba ma. Kaj bo šele ko jih bo mel tok kot vaši Nč, jst bom pa tud pridna dons in grem počasi v mižule... nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 7:02:37
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro...prva? opet?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 7:06:41
|
|
|
|
itata
|
jutro, druga- sej ne morem nič pametnega napisat. v sob dop smo bili po mestu. pop doma. zvečer sva šla pa midva v kino. mal na liffe. včeri smo bili pa pri starih od mojga pa sestrica in sestrična smo se pustil mal pedenat. zdej grem pa mal za nazaj počekirat, da vidim kaj je dogajal. mali sicer tamle neki nasprotuje, ampak bo že potrpel par minut... se še kej javim pol...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 7:09:38
|
|
|
|
misar
|
no ampak danes smo pa neprimerno boljše in daljše spali. budnicay je bila ob polnoči, 2:30, pa ob petih in potem sva zategnili še do 6:40 včeraj sva šla z dragim na en kosilček, pa na rokometno tekmo...hmmm slednje bi lahko spustila pa raj kaj lepšega počela, ker naši so čist pušiono tolkli ...no sicer je pa pasalo po dolgem času mal uživat, čeprav priznam, da mi je prinčipeska na koncu že prav fejst manjkala ...pa naju cele 4.5 ure ni blo, kako bo šele, ko bom šla na šiht za 8 ur in jo pustila čist neznancem??? ufff me že kar trese dolenjka vem kako zgleda, če te tamala ugrizne v zizo, mi mamo zdaj že zgoraj in spodaj prednje zobe, me je zadnjič tako ugriznila, da je dva dni na to zizo skor nisem mogla dojit, tako je bolelo še neki sem hotla pokomentirat, pa mi je ušlo,nič grem zdaj tamalo nahranit, pa sebe pol mava pa miljavžnt opravkov, ker moram mojo staro kripo od avta danes prodat...bom celih 300€ dobila zanj lep dan vsem, pa kaj sončka načarajte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 7:21:31
|
|
|
|
blaža
|
O, danes smo pa po dolgem času, super spali! Je šel spat ob sedmih in se je prvič zbudil ob štirih, popil malo čaja in spal do šeste. 11ur z samo malo čaja ob 4ih! . Skoraj ni za verjet. Pol smo se pa še cartali v postelji skoraj do sedme. Drugače smo pa včeraj bli v Miramarju in smo se imeli ful lepo. Je blo tako lepo sončno toplo in smo šli še z enimi kolegi, da je imel ta starejši družbo in je blo ful lepo. Danes, pa vidim skozi okno neke sive grde oblake. Upam, da se bo kej razjasnilo. Pokomentiram vas kasneje, Janey, pa želim, da tamali čim prej ozdravi, da se boste vsi skupaj naspali.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 7:26:49
|
|
|
|
blaža
|
Izračunali smo, da smo prehodili dobrih 6 km, od tega 3 v navkreber Še parkrat ponovim, pa bom tudi jaz natrenirana za gorenjski pohod okoli Brda Dolenjka, raje priznaj, da treniraš , da boš prišla k meni na Nanos!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 8:29:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro. Čim več takih noči, prosim Larisa je spala brez napakic do 8h ona je sicer že preoblečena, jaz pa še kar v pižami imamo pa spet šajbo, brez oblačka komaj čakam da greva uživat na sončka Lep sončen dan želim tud vam, upam da ste se naspale in da ni vročine pri kakšnem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 8:34:35
|
|
|
|
ella79
|
jutro ste tok čvekale, da morm še mal prebrat, da bom lahko kej pokomantirala mi so tudi že eno uro pokonc smo včeraj uživali na obali, je bil pa drugače pri nas tudi že zjutraj super sonček in sedajle je tudi že a je katera danes za vozičkanje jaz bi šla mal čez KR oz po KR. Če ima pa katera višek energije, gremo pa lahko tudi okrog Brda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 8:37:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro No, tole noč bom kar mal zdilitala Od 00.15 do 00.40 je jamrala neki v spanju ob 2h (se mi zdi ) sem ji šla dat dudico, ob 4h je jedla in vstala 6.50 No, jaz sem jo priklopla in v posteljo nesla in zaspala, tko da ne ve,m al je ona tut al ne, ker sem jo šla naslednjič iskati ob 7.30 JE pa res, da je možno da se je zbudila zato, ker je kakala Je včeraj v celem dnevu sam 1 fižolčka pridelala in morda je bilo to to Upam Zdaj pa sem jo dala mal k igračam, da se sestavim Pa žlabudro od kofeta vase zlijem, potem ji pa dam banano in borovničke za papcat, pol bo pa že počas čas, da gre mižat, da bova šli lahko kasneje na sončka - ja, tudi pri nas že sije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 8:42:40
|
|
|
|
buči
|
Jutro, kako ste. Mi smo ok, imam sicer oba doma, ker grem šele ob 12 delat. V sredo komaj čakam, da vas vidim. do takrat pa uživajte, danes sem namreč po službi še dežurna do 18.30 (kar nekaj!), jutri pa 8 ur, tako da bom bolj boga ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 8:48:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro, kako ste. Mi smo ok, imam sicer oba doma, ker grem šele ob 12 delat. V sredo komaj čakam, da vas vidim. do takrat pa uživajte, danes sem namreč po službi še dežurna do 18.30 (kar nekaj!), jutri pa 8 ur, tako da bom bolj boga ... Buči, ni ti lahko, verjamem. Potolaži se s tem, da grem jaz danes 14 dni na šiht in takoj štartam s polnim delovnim časom, tko da se mi bo verjetn še trenal Računam samo na to, da boste neketere oz večina še na porodniški in mi krajšale čas na RR Ti Buči, me boš pa s svojimi zabavnimi komentarju pokonc držala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 9:01:37
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro! men pa net dela!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 9:04:25
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Za nami je en slab vikend.Janeza še vedno mučijo zobki,v soboto je zakuhal,včeraj pa nič spal čez dan .Sem mislila,da bova danes kaj nadoknadila,pa se je mulc zbudil ob 7-ih,tko da sem kot zombi on pa ful dobre volje.Včeraj smo dopolnili 10M ! za 7.del!Res ste pridne čveke!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 9:06:45
|
|
|
|
itata
|
evo naš je šel že počivat. valda, če je gospod vstal ob 6:15... že tko glih ne spi dolg, zdej se pa praktično zmeri zbudi, ko gre moj v službo. prej sem se sam jaz zbudila, ko je hodil okol 5h/5:30, zdej ko hodi po 6h je pa mali takoj auf, ko se začne klele kej premikat. ampak važno je, da je včeraj spal do 7:30, ker je bil moj pri miru in tiho pa da se je danes zbudil "samo" 3x ponoč in ni nič kompliciral in se nič premetaval. sem se mal spočila. zdej k se je mal umiril ponoč, bom še mal probavala z nošenjem. zdej mi je uspel enkrat mu ponoč dudo uturit. včasih pomaga tud če ga sam k seb vzamem. pa pol k zaspi nazaj v njegovo postlo žoknem. drugač pa bolj ko ne joška ponoč za čaj / flašo niti slišat noče no mlek je enkrat potegnu in to 100 - pa se mi zdi bolš mogoče da po joški mal povisi k zih nima 100 noter, da ne bo spet na prehrano ponoč štartal kaj pa vem... pol okol 10h moram sodnika poklicat. sklep mam že napisan. upam, da bo zdej ok, da greva lahk počas na sodbe komi čakam. pol okol poldne se bomo do mesta zapeljal, da grem do sodnika, pol pa spet plavanje nadomeščanje. baje gre en dan moj z nama. pa da vidmo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 9:15:00
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ojej,Dolenjka tole bo pa res hitro.Jaz sem ravno premišljevala,da grem čez slabe dva meseca delat in me kr mal zvija.Buči tak delavnik je pa res .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 9:17:12
|
|
|
|
blaža
|
evo nam je pa pokukal peti zobek ven! Mogoče, da je bil že včeraj, pa nismo vidli, ko je to nočko tako dobro spal. zdej pa gremo malo ven, če se bo še kej pokazal sonček, ki se skriva izza oblakov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 9:17:34
|
|
|
|
Janey
|
jutro sem prišla samo pojest in grem z jakcem spat. je ravno zaspal. noč je bila najhujša od vseh. sem šla zvečer kar z njim spat in se je premetaval do 1h, ko sem mu zmerila vročino in je mel 38,6 in spet dala svečko. do 3 sploh nismo spali, kar naprej je jokal, se valil natrebuh in...eh groza. potem pa mu je vročina padla in je zaspal in se z vmesnimi bujenji zbudil ob 6ih. do zdaj je rogovili, kot da mu še pred par urami nič nebi blo in komaj zaspal, spet na trebuhu je pa problem, ker če se obrne na trebuh se kar naenkrat postavi na vse 4 in je buden. menjali smo mleko iz aptamila na bebo in je noče jest, tako da smo sredi noči (ker namreč cel dan ni nič prav jedel, razen kosila, jedli kašo ) tut te kaše ne mara, ampak za silo je nekaj pojedel. pomoje so zobki, ker je 3ič isto...vročina od ponoči do drug dan ponoči, naslednje jutro kot da nič nebi blo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......