|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
17.11.2008 15:24:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka, ja to pomeni, da voda pride do ritke

user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve greva zdej še mal ven, moj je šel nazaj na šihtuser posted image ko pride domov, mora spet nekam it, skratkauser posted image greva od bajte da bo miruser posted image

Pina, jaz sem tud jutri hotla k frizerju pa je tašča že mal čudno gledala kao da bo Lariso melauser posted image user posted image no, pol pa še frizerka nima cajtauser posted image tako da še bolje da ne grem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.11.2008 15:27:19   
mala_pikica
mala pikica kaj pa pametno knjigico

mala pikica kaj pa pametno knjigico user posted image

men se bo pa danes nekam odpeljalo, al pa se bom sama do save zapeljala user posted image user posted image user posted image Zoja je nazadnje ob devetih jedla user posted image pa kar ji zdej ponudim noče user posted image najbolj da res poptv prižgem user posted image user posted image

Ja, to sem tudi razmišljala, mogoče bom pa res to vzelauser posted image

februarka, jaz pa bi na tvojem mestu pediatra prosila za nasvet glede kopanja. Glede na to, da imata tako pogosta vnetja sečil, mislim, da kopanje v bazenu ni ravno priporočljivo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.11.2008 15:38:59   
bamby
Mala pikica, če ti je morda kaj na tem linku všeč, oziroma vsaj kaka ideja pade

http://www.zverinica.si/index.php/trgovina/kategorija/6

ali pa kaj takega sem imela jaz v mislih
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/fp-pouCni-telefon/M98770027084630374
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/fp-pojoCa--knjiga/L79500027084530636

ali pa
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/fp-kamion-hruSka-s-kroglicami/K97570027084457674
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/tolo-zgradimo-stolp/894200019287894202
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/gowi-hiSa-didaktiCna-vesela/005769002289005760
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-decke/tolo-vlak-s-prvim-prijateljem/899050019287899054
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/smoby-cotoons-CudeZna-knjiga/31153032163115274

Najboljš, da neham, da ne bo katera mislia, da se mi je že sfuzlalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.11.2008 15:39:28   
dolenjka

men se bo pa danes nekam odpeljalo, al pa se bom sama do save zapeljala user posted image user posted image user posted image Zoja je nazadnje ob devetih jedla user posted image pa kar ji zdej ponudim noče user posted image najbolj da res poptv prižgem user posted image user posted image

No, pridi pome, greva skupaj user posted image  user posted image  Tara je danes pojedla pol banane in 5 žlic jogurta user posted image  Pa to ni res no, 3 dni je, pa spet ne, pa do kdaj bo to tko user posted image  Za pozno kosilo - čez 45 minut, kose z atijem vrneta s sprehoda - dobi bučke s česnom, sirčkom in makaroni, upam, da ji bo to teknilo user posted image
Zato, da jaz nisem kar takoj v Savo oz Krko tekla jo je namreč moj za 1 uro odpeljal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.11.2008 15:42:29   
dolenjka
Aja Pina, sej vem da  greš k frizerju, ker greš vedno pred srečanjem user posted image  Jaz pa ne bom šla, bom prišla s čist svežim, 2 cm narastkom, ker imam frizerja v soboto user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
17.11.2008 15:51:40   
ella79
dolenjka ne boš edina, k ne bo z novo frizuro user posted image user posted image user posted image moja buča je potrebna frizerja, sam še ne vem, al bi si nazaj dolge pustila, al se pa še na krajš pošišam user posted image
naša je pa danes pojedla 1x zize in mal žitne kašice user posted image res sem za v savo in zdej sladko spančka user posted image upam, da so zobi in da že enkrat vn prilezejo, k smo še vedno brezzobi user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.11.2008 15:54:53   
dolenjka
Ella, ti si moja tanajtabuljš prjatlca user posted image  user posted image  user posted image

Zdej sam ne vem, al bi blo dobr da se Zoja pa Tara nehata družit, al bi se mogle še bolj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.11.2008 16:15:52   
pina-1
dolenjka, ti mene samo hecaj, ampak moji frizerji majo jutri čas, tako da moram izkoristit priliko. Sicer, pa sem v glavo sedaj taka, kot metla. Mahhhh... Malo se moram ošišat, sejbarvala se verjetno ne bom.

Ella, eni si prov kulska s tole krajšo frizuro...

Naša je pa danes tako sitna da je veselje. Sploh ne vem kaj ji je. Pa jedla je tudi bolj malo, kar ni v njeni navadiuser posted image . Jaz se tudi oklepam misli, da jo zboi mantrajo. Ma spodaj vse nabreklo... zgoraj pa ništa...

Pa še jaz sem kot ena cunja....user posted image user posted image user posted image  Jao kdaj bo že noč, da gremo spatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.11.2008 16:55:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

mala pikica kaj pa pametno knjigico

Ja, to sem tudi razmišljala, mogoče bom pa res to vzelauser posted image

februarka, jaz pa bi na tvojem mestu pediatra prosila za nasvet glede kopanja. Glede na to, da imata tako pogosta vnetja sečil, mislim, da kopanje v bazenu ni ravno priporočljivo.

zaenkrat je mela sam 1x vnetje sečil, pa tud z našo P sem že govorila glede toplic in ona mi je rekla samo, da je važno da ma nekaj na riti - se pravi plenico za v vodouser posted image je rekla da drugače ni problemauser posted image

Tako, midve sva za danes odvozičkale... je že res ornk mraz zunajuser posted image sva šle kar do mojga v službo, potem smo se pa skup dam peljaliuser posted image zdej se pa kuha malica za deklico, katero že komaj čakauser posted image da bi pa kosilo jedla, to pa neuser posted image user posted image madona se matrava oba z mojim in klovna špilava da poje 5 žlicuser posted image user posted image to itak ni nobeno kosilo... ne vem kako je lahko sita od tegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.11.2008 17:24:33   
ella79
očitno je danes tak dan, k user posted image niso preveč ješči user posted image naša je prej s težavo dol spravla par koščkov kruha, ker drugo spet ni hotla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.11.2008 17:51:36   
Februarka08

očitno je danes tak dan, k user posted image niso preveč ješči user posted image naša je prej s težavo dol spravla par koščkov kruha, ker drugo spet ni hotla user posted image

ella, moj otrok bo samo od kruha zgleda gor zrasuuser posted image ker kruh bo s takšnim navdušenjem pojedla da kar gledašuser posted image no, čeprav mi je prejle pojedla 170 ml malice... vsaj to. Za večerjo itak ne bo hotla na žlico jest in ji bom mogla kaj na kruh namazatuser posted image

Zdej sva pa spet same 1 urco, moj se je pršu sam pokazat in preoblečtuser posted image sam tok da ga Larisa ne pozabuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.11.2008 18:01:22   
Februarka08
Z Lariso se malo gujsavauser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 987
17.11.2008 18:01:23   
dolenjka
No, Hb je našo neješčost minila in je ob 16.30 pojedla pozno kosilo v celoti user posted image  Bučke, jušne testenine, žlico kisle smetane in malo parmezančka user posted image  user posted image  user posted image  
Ji bom pa čez kake pol ure še malo jogurta ponudila, če bo hotela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 988
17.11.2008 18:10:49   
Februarka08
Bravo Tarauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.11.2008 18:10:58   
ella79
februarka naša tudi vedno usta odpre za kruh user posted image a Larisa potem dobi še flašo mleka čez za večerjo? super se guncate user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image za jedko Taro. Naša ima pa danes očitno štrajk, še pit noče user posted image sva danes dol spravli komu ene 30 ml čaja user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 990
17.11.2008 18:17:09   
Februarka08
Ja, Ella, potem dobi še flašo mleka pred spanjem in ga pozauga 200mluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.11.2008 18:43:17   
dolenjka
No, in zdaj je Tara pojedla še 50 ml jogurta s sadjem od Hippa user posted image  user posted image  user posted image  Sem ji ga tudi samo toliko naštimala user posted image  Očitno moram mal naštimat,pa poje user posted image

No, pijemo pa mi OK, tudi če ne jemo. Danes je pozaugala celo taveliko flašo, pa še mal čez user posted image

Vse ki se danes še niste pofočkale z jedilnikom pa prosim če to lahko naredite, ker Tara pravi, da bi rada kaj spremembe na krožniku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
17.11.2008 19:39:05   
Februarka08
Tud naša je dons nardila rekord v pitju je popila 200mluser posted image to je za njo ful veliko tako da sem ful zadovoljnauser posted image

Za večerjo je mela spet kruh in sirček, je jedla da sva midva z odprtimi usti opazovalauser posted image zdej je pa že skopana, ker smo mogli takoj letet, je vse skoz prišlo tako se je usr****user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.11.2008 20:04:27   
bamby
Naša je popoldan ful spala (od pol dveh do 4h) ampak že od 5h naprej je imela totalno histerijo, da je nisem smela iz roka dat, ker je bil takoj jok s krokodiljimi solzami. Za ob 6h sva peljali Tima k telovadbi, ker danes nisem imela nobenega, da bi ga peljal. Je bila pol skoraj čist OK, kakor se je voziček premikal. Ko se je ustavil je bil takoj protest. Po 7 uri smo šele domov prišli. Sem jo takoj preoblekla v pižamo, dala flašo mleka, pa je le nekaj požirkov naredila in se začela histerično dret. Sem jo nesla samo v posteljo in je v momentu zaspala. Zdaj ji bom pa mogla enkrat flašo dat, drugače bo non stop zbujanje ponoči. Še malo počakam, da se malo naspi.

februarka, super imte vi to gugalnico naštimano, pa Larisa tudi blazno uživa. Kako pa tale filmček prilagodiš in ga nam pokažeš, da gal lahko pogledamo? Je kakšna posebna procedura? Prosim, razloži postopek!!!

dolenjka, Anaja in mi smo jedli za kosilo mineštro iz sladke repe, kolerabe, korenja, cvetače (listi in cvetovi)

Zdaj bom pa gledala kmetijo na compu, ker drugače popa ne vidim user posted image !

NE MOTI!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
17.11.2008 20:11:34   
dolenjka
Čer user posted image

Najprej: sedi 5 mama Bamby user posted image  user posted image  user posted image

No, naša dečva je zaspala pred 20 minutami, desc je pod tušem in ko pride dol, se grem še jaz mal z vodo polit. Bo prav pasalo user posted image
Pa potem? Bo kaka debata padla al kako user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.11.2008 20:18:21   
pina-1
čer.

mi pa še ne spimo, ker smo pozno popoldne odspali eno runod in sedaj smo polni energije. Tati in Mia pa rišeta nalogo za v vrtec, Ana pa ustvarja po tabli piši briši...

Dolenjka, a sta s carico oddali urin? Midve bova jutri nalimali vrečko pa da vidimo.

Aja, kar se debate tiče sem za, čeprav sem že pegli obljubla en long talkuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.11.2008 20:23:37   
dolenjka
Ja Pinči, urin oddan, pa kri sva tudi dali user posted image  Sploh ni vedela da jo je pičila user posted image

Aja, kar se pa tvoje frizure tiče pa ne nabijaj, ker imaš itak pri frizerju veze user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.11.2008 20:27:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja Pinči, urin oddan, pa kri sva tudi dali user posted image  Sploh ni vedela da jo je pičila user posted image

Aja, kar se pa tvoje frizure tiče pa ne nabijaj, ker imaš itak pri frizerju veze user posted image

a ti poznaš rek: "kovačeva kobila je zmeraj bosa"user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
17.11.2008 20:39:08   
blaža
Recept: Gresovi- skutini cmočki

Potrebuješ samo skuto, gres in eno jajce, malo sladkorja, lahko vanilin sladkor. Vse skupaj zmešaš, da je kar trdno, pol pa z dvema žlicama oblikuješ cmočke in jih v malo osoljen krop vržeš. Ko se dvignejo na vrh, so gotovi. ko so skuhani jih posuješ z mletimi orehi, lahko tudi sesekljanimi. Cimet po želji.

če hočeš bolj rahle, daš malo več skute . Jaz delam kar na oko.  Dam celo jajce, če vas skrbi zaradi jajca, pa lahko daste samo rumenjak. Ma Blaž je najprej pojedel svoj obrok in pol je pojedel še dva cmočka.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
17.11.2008 20:39:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a ti poznaš rek: "kovačeva kobila je zmeraj bosa"user posted image

eh, to pa ne drži,če vedno prideš z novo frizuro na srečanje user posted image

Ej bejbe, zdele bom naši Sayuri poslala vabilo na srečenje, OK? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......