Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 15:24:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, ja to pomeni, da voda pride do ritke Midve greva zdej še mal ven, moj je šel nazaj na šiht ko pride domov, mora spet nekam it, skratka greva od bajte da bo mir Pina, jaz sem tud jutri hotla k frizerju pa je tašča že mal čudno gledala kao da bo Lariso mela no, pol pa še frizerka nima cajta tako da še bolje da ne grem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 15:27:19
|
|
|
|
mala_pikica
|
mala pikica kaj pa pametno knjigico IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kaj pa pametno knjigico men se bo pa danes nekam odpeljalo, al pa se bom sama do save zapeljala Zoja je nazadnje ob devetih jedla pa kar ji zdej ponudim noče najbolj da res poptv prižgem Ja, to sem tudi razmišljala, mogoče bom pa res to vzela februarka, jaz pa bi na tvojem mestu pediatra prosila za nasvet glede kopanja. Glede na to, da imata tako pogosta vnetja sečil, mislim, da kopanje v bazenu ni ravno priporočljivo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 15:39:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kaj pa pametno knjigico men se bo pa danes nekam odpeljalo, al pa se bom sama do save zapeljala Zoja je nazadnje ob devetih jedla pa kar ji zdej ponudim noče najbolj da res poptv prižgem No, pridi pome, greva skupaj Tara je danes pojedla pol banane in 5 žlic jogurta Pa to ni res no, 3 dni je, pa spet ne, pa do kdaj bo to tko Za pozno kosilo - čez 45 minut, kose z atijem vrneta s sprehoda - dobi bučke s česnom, sirčkom in makaroni, upam, da ji bo to teknilo Zato, da jaz nisem kar takoj v Savo oz Krko tekla jo je namreč moj za 1 uro odpeljal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 15:42:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Pina, sej vem da greš k frizerju, ker greš vedno pred srečanjem Jaz pa ne bom šla, bom prišla s čist svežim, 2 cm narastkom, ker imam frizerja v soboto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 15:51:40
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka ne boš edina, k ne bo z novo frizuro moja buča je potrebna frizerja, sam še ne vem, al bi si nazaj dolge pustila, al se pa še na krajš pošišam naša je pa danes pojedla 1x zize in mal žitne kašice res sem za v savo in zdej sladko spančka upam, da so zobi in da že enkrat vn prilezejo, k smo še vedno brezzobi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 15:54:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, ti si moja tanajtabuljš prjatlca Zdej sam ne vem, al bi blo dobr da se Zoja pa Tara nehata družit, al bi se mogle še bolj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 16:15:52
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, ti mene samo hecaj, ampak moji frizerji majo jutri čas, tako da moram izkoristit priliko. Sicer, pa sem v glavo sedaj taka, kot metla. Mahhhh... Malo se moram ošišat, sejbarvala se verjetno ne bom. Ella, eni si prov kulska s tole krajšo frizuro... Naša je pa danes tako sitna da je veselje. Sploh ne vem kaj ji je. Pa jedla je tudi bolj malo, kar ni v njeni navadi . Jaz se tudi oklepam misli, da jo zboi mantrajo. Ma spodaj vse nabreklo... zgoraj pa ništa... Pa še jaz sem kot ena cunja.... Jao kdaj bo že noč, da gremo spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 16:55:08
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica mala pikica kaj pa pametno knjigico IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mala pikica kaj pa pametno knjigico men se bo pa danes nekam odpeljalo, al pa se bom sama do save zapeljala Zoja je nazadnje ob devetih jedla pa kar ji zdej ponudim noče najbolj da res poptv prižgem Ja, to sem tudi razmišljala, mogoče bom pa res to vzela februarka, jaz pa bi na tvojem mestu pediatra prosila za nasvet glede kopanja. Glede na to, da imata tako pogosta vnetja sečil, mislim, da kopanje v bazenu ni ravno priporočljivo. zaenkrat je mela sam 1x vnetje sečil, pa tud z našo P sem že govorila glede toplic in ona mi je rekla samo, da je važno da ma nekaj na riti - se pravi plenico za v vodo je rekla da drugače ni problema Tako, midve sva za danes odvozičkale... je že res ornk mraz zunaj sva šle kar do mojga v službo, potem smo se pa skup dam peljali zdej se pa kuha malica za deklico, katero že komaj čaka da bi pa kosilo jedla, to pa ne madona se matrava oba z mojim in klovna špilava da poje 5 žlic to itak ni nobeno kosilo... ne vem kako je lahko sita od tega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 17:24:33
|
|
|
|
ella79
|
očitno je danes tak dan, k niso preveč ješči naša je prej s težavo dol spravla par koščkov kruha, ker drugo spet ni hotla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 17:51:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 očitno je danes tak dan, k niso preveč ješči naša je prej s težavo dol spravla par koščkov kruha, ker drugo spet ni hotla ella, moj otrok bo samo od kruha zgleda gor zrasu ker kruh bo s takšnim navdušenjem pojedla da kar gledaš no, čeprav mi je prejle pojedla 170 ml malice... vsaj to. Za večerjo itak ne bo hotla na žlico jest in ji bom mogla kaj na kruh namazat Zdej sva pa spet same 1 urco, moj se je pršu sam pokazat in preoblečt sam tok da ga Larisa ne pozab
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 18:01:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Z Lariso se malo gujsava
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 18:01:23
|
|
|
|
dolenjka
|
No, Hb je našo neješčost minila in je ob 16.30 pojedla pozno kosilo v celoti Bučke, jušne testenine, žlico kisle smetane in malo parmezančka Ji bom pa čez kake pol ure še malo jogurta ponudila, če bo hotela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 18:10:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Bravo Tara
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 18:10:58
|
|
|
|
ella79
|
februarka naša tudi vedno usta odpre za kruh a Larisa potem dobi še flašo mleka čez za večerjo? super se guncate dolenjka za jedko Taro. Naša ima pa danes očitno štrajk, še pit noče sva danes dol spravli komu ene 30 ml čaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 18:17:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, Ella, potem dobi še flašo mleka pred spanjem in ga pozauga 200ml
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 18:43:17
|
|
|
|
dolenjka
|
No, in zdaj je Tara pojedla še 50 ml jogurta s sadjem od Hippa Sem ji ga tudi samo toliko naštimala Očitno moram mal naštimat,pa poje No, pijemo pa mi OK, tudi če ne jemo. Danes je pozaugala celo taveliko flašo, pa še mal čez Vse ki se danes še niste pofočkale z jedilnikom pa prosim če to lahko naredite, ker Tara pravi, da bi rada kaj spremembe na krožniku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 19:39:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Tud naša je dons nardila rekord v pitju je popila 200ml to je za njo ful veliko tako da sem ful zadovoljna Za večerjo je mela spet kruh in sirček, je jedla da sva midva z odprtimi usti opazovala zdej je pa že skopana, ker smo mogli takoj letet, je vse skoz prišlo tako se je usr****
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:04:27
|
|
|
|
bamby
|
Naša je popoldan ful spala (od pol dveh do 4h) ampak že od 5h naprej je imela totalno histerijo, da je nisem smela iz roka dat, ker je bil takoj jok s krokodiljimi solzami. Za ob 6h sva peljali Tima k telovadbi, ker danes nisem imela nobenega, da bi ga peljal. Je bila pol skoraj čist OK, kakor se je voziček premikal. Ko se je ustavil je bil takoj protest. Po 7 uri smo šele domov prišli. Sem jo takoj preoblekla v pižamo, dala flašo mleka, pa je le nekaj požirkov naredila in se začela histerično dret. Sem jo nesla samo v posteljo in je v momentu zaspala. Zdaj ji bom pa mogla enkrat flašo dat, drugače bo non stop zbujanje ponoči. Še malo počakam, da se malo naspi. februarka, super imte vi to gugalnico naštimano, pa Larisa tudi blazno uživa. Kako pa tale filmček prilagodiš in ga nam pokažeš, da gal lahko pogledamo? Je kakšna posebna procedura? Prosim, razloži postopek!!! dolenjka, Anaja in mi smo jedli za kosilo mineštro iz sladke repe, kolerabe, korenja, cvetače (listi in cvetovi) Zdaj bom pa gledala kmetijo na compu, ker drugače popa ne vidim ! NE MOTI!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:11:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Najprej: sedi 5 mama Bamby No, naša dečva je zaspala pred 20 minutami, desc je pod tušem in ko pride dol, se grem še jaz mal z vodo polit. Bo prav pasalo Pa potem? Bo kaka debata padla al kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:18:21
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi pa še ne spimo, ker smo pozno popoldne odspali eno runod in sedaj smo polni energije. Tati in Mia pa rišeta nalogo za v vrtec, Ana pa ustvarja po tabli piši briši... Dolenjka, a sta s carico oddali urin? Midve bova jutri nalimali vrečko pa da vidimo. Aja, kar se debate tiče sem za, čeprav sem že pegli obljubla en long talk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:23:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Pinči, urin oddan, pa kri sva tudi dali Sploh ni vedela da jo je pičila Aja, kar se pa tvoje frizure tiče pa ne nabijaj, ker imaš itak pri frizerju veze
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:27:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, urin oddan, pa kri sva tudi dali Sploh ni vedela da jo je pičila Aja, kar se pa tvoje frizure tiče pa ne nabijaj, ker imaš itak pri frizerju veze a ti poznaš rek: "kovačeva kobila je zmeraj bosa"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:39:08
|
|
|
|
blaža
|
Recept: Gresovi- skutini cmočki Potrebuješ samo skuto, gres in eno jajce, malo sladkorja, lahko vanilin sladkor. Vse skupaj zmešaš, da je kar trdno, pol pa z dvema žlicama oblikuješ cmočke in jih v malo osoljen krop vržeš. Ko se dvignejo na vrh, so gotovi. ko so skuhani jih posuješ z mletimi orehi, lahko tudi sesekljanimi. Cimet po želji. če hočeš bolj rahle, daš malo več skute . Jaz delam kar na oko. Dam celo jajce, če vas skrbi zaradi jajca, pa lahko daste samo rumenjak. Ma Blaž je najprej pojedel svoj obrok in pol je pojedel še dva cmočka.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 17.11.2008 20:39:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, urin oddan, pa kri sva tudi dali Sploh ni vedela da jo je pičila Aja, kar se pa tvoje frizure tiče pa ne nabijaj, ker imaš itak pri frizerju veze a ti poznaš rek: "kovačeva kobila je zmeraj bosa" eh, to pa ne drži,če vedno prideš z novo frizuro na srečanje Ej bejbe, zdele bom naši Sayuri poslala vabilo na srečenje, OK?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......