|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
6.12.2008 0:18:45   
Suzi*
kmetijsko zemljišče v KO Kandija stane cca. 3 eur/m2. user posted image  pol vidiš kako velika cena je.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
6.12.2008 0:19:35   
Suzi*
dobiš....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
6.12.2008 0:22:08   
Suzi*
https://www.geoprostor.net/piso/

se moraš registrirat. ostale podatke dobiš na ZS.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
6.12.2008 0:25:36   
nizy
uuuffff, majčice bodo glihkar na 7.delu user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
6.12.2008 0:36:26   
mesecnica
Suzi* - hvala.

Nizy - aaaa?

Nič grem spat.
Ajde nočko user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
6.12.2008 0:46:05   
Suzi*
jaz tud šibam. tamala je zdele imela budnico, pa je glih 1x potegnila in nazaj zaspala.

nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3331
6.12.2008 8:40:34   
itata
jutro, za vikend se bolj poredko oglašam, danes pa prvauser posted image  se vidi, da je mali bolan, moj šel pa za par ur v službo... ponoč se mi je genij zbudu ob 4:30 al tam nekjeuser posted image  tok se je premetaval, da nisem več vedla kaj naj (joške ni hotu) pa sem ga pustila na miru in se je zbudu. pa sva se skor do 6h valjala po postelji, on z dudo tko da nisva nobenga zbudila pa mal pestvala pa tak pa je pol zaspal... kr neki. zdej pa še komira tamle. mene je pa telefon zbudil k je tamala klicala od mojga, da je smučke miklavž prineseluser posted image  pa glih danes k je bil mir in bi lahk mal dalj spala. nimam sreče. no glede na to, da bo tko pozno vstal mulček ga bom dala sam enkrat spat. pa da vidmo kao bo to zgledal...

glede daril sem pa jaz tkole mnenja. da bi otroc 3x darila dobival je čist preveč. tko da moj je sicer kupil darilo za oba otroka, ker tamala pač neki pričakuje, ker so tko navajen. jaz sem za oba sam pomaranče in sladkarije naštimala, ker je tko "običaj" če se men prav zdi. od sorodnikov bo itak dobil samo eno darilo, ker se tokrat ne vidmo... od naju pa dedkov in babic pa tudi samo eno darilo pa puščam njim odločitev a bo to božiček al dedek mraz. meni je vseeno. v cerkev ne hodi nihče, da bi to nekako s tem povezali. se sicer zberemo na božično večerjo, tko da bo to verjetno pol božiček nosil... je zdej bolj "moderen" - mi druzga k dedka mraza sploh poznal nismo k smo bli mejhniuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
6.12.2008 8:55:13   
itata
aja pa še zaspat nisem mogla včer po mojem eno uro, ker sem gledala un film v Nigeriji kako se reševal humanitarne delavce pa je šlo pol še cel kup domačinov zraven pa so kazal kakšne grozote se izvajal nad domačini - etnično čiščenje, pa nasilje nad ženskami me fuuul prizadane. jaz sploh ne gledam takih filmov k to kažejo pa še neka posilstva so bila nakazana in jaz pravim mojmu, da to ne morem gledat (k drugač je bil kao vojaški film - to če se vojaki streljajo me ne prizadane) pa se kao odpravim spat in glih zadnja stvar k jo preberem je bla, da so doječim materam joške odrezal, da niso mogle dojit več otrok... kej tazga. sploh zaspat nisem moglauser posted image user posted image user posted image  sej vem, da je brezveze, ampak jaz sem bla čist paf. to pa res nisem hotla vedet....  pa čeprav mi je blo jasno in rada gledam dokumentarce o raznih zadevah (sam tam ni slike zraven, ampak sam povejo)... mah to sam tko povem, če je še ktera kej gledala...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
6.12.2008 9:41:11   
Janey
jutro

me feeling betteruser posted image user posted image user posted image jaka je kar dobro spal, čeprav ne kot zadnje dni, ampak bolše kot prejšnjeuser posted image bi se tut s takim spanjem zadovoljilauser posted image
zdaj pa že spi prvo rudno, mi je malo čudno, je taki miren in kar nekaj se stiska in pol je kar zaspaluser posted image sem ga štalala če ma vročino pa se mi ne zdi vroč,ker ponavadi je tak če ima vročino. mogoče je bil pa samo utrujen, ker je bil zdaj 2 dni navajen da se fejst naspiuser posted image user posted image user posted image
jaz sem že popapcala jogurt, ker se mi ne ljubi delat nič ker sem sama. lubi je šel na dunaj na neki ribiški sejem, jaz pa grrem zdaj v laborarij z jakcem, pol pa na RD od moje pikice(od prijateljice tamale, jakčeve lubiceuser posted image user posted image )

najprej pa jakcu skuhat kosilo

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
6.12.2008 9:48:04   
Janey
to morate videt

http://www.youtube.com/watch?v=C8NRbEGki9o&feature=PlayList&p=63D74DCE14F7881B&index=0

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
6.12.2008 10:05:44   
Janey
ja kaj ni nobene? vas je parkelj odnesel?user posted image user posted image

kosilo za malega se kuha...upam da se čimprej zbudi, ker sem klicala v LAB in je rekla da naj čimprej pridemauser posted image ja sej sem rekla da mali spi in je rekla da bodo že počakali...sej samo kakiča oddam. pol pa ne vem kaj boma, ker moje mami ni doma in sem mislila da bom šla tja na kosilo. zdaj bom pač brez...pa sej grem pol na RD in bom tam nekaj pomezila.

grem pogledat če že vre

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
6.12.2008 11:07:57   
listek1
dan,
naša noč je bla pa fantastična. Naš otrok je spal od 20:30 do 8:30 user posted image user posted image  Je pa res, da včeraj ni spal do 12h dopoldne user posted image , kar je totalno nenavadno za njega. Ampak se je toliko dogajal, da ni blo časa spat.
No, danes greva pa z dragim na službeno zabavo, mali pa na počitnice user posted image
Zdele že kuham kosilo, ker ga po kosilu pride iskat dedi. Midva mava pa mal popoldne frej, pol pa žurat user posted image user posted image

LEp vikend bejbe in mirno nočko že vnaprej.

aja, pa odločila sva se za fototapeto KOKOS, ker nama stilsko bolj paše v kuhinjo, pa v dnevni bosta dve steni rdeče barve user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
6.12.2008 12:31:27   
Februarka08
Jutro, danuser posted image

Spali smo odlično (no, Larisa in oči, jaz sem spet zelo malo spalauser posted image user posted image ) pridna sem bila zgleda malo čez leto in mi je moj gospod Miklavžuser posted image prinesel 1-urno masažo z eternimi oljiuser posted image user posted image user posted image še nikol nisem bla na nobeni masaži in se jo ful ful veselimuser posted image Tud pri mami smo že bli, Larisa je spet dobla par stvari za oblečtuser posted image čeprav ne vem več kam naj ji dajem cunjeuser posted image pa jaz sem nekaj dobla in možekuser posted image skratka, bili smo pridniuser posted image

Sem samo na hitro preletela kaj ste čvekale in če je katera postavila kakšno vprašanje...
Mesečnica, cena kompleta je bla 12.90€user posted image

Ella
, pri nas je ˝najbogatejši˝ miklavž; dedek mraz in božiček pa ponavadi prineseta samo kakšno sladarijo ali kakšno malenkostuser posted image

Tako, zdaj grem pa malo pospravit, glede na to, da sem včer vse zglancala v 0, mam dons pravo razdejanje in sem jezna kot user posted image user posted image
No, vsaj Larisa pridno pančka, da imam mir. Sva pa začela danes malo okraševati, tako da je končno malo prazničnega vzdušja tudi pri nas.user posted image user posted image

Lep vikend!!!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 6.12.2008 12:32:48 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.12.2008 13:27:00   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Elma - Še eno ? Kako pa Elmi date roke, da ji pomagate hodit? Tako da jih dvignete nad glavo ali kako drugače? user posted image  Pa hvala za odgovor. Pa še user posted image  za Elmo, da bi vročina čimprej popustila. Drugače naša spi 1x čez dan, včasih 2x - ampak ponoči je vedno isto. Tako, da mislim, da to nima nobene zveze.
Nizy - hvala za odgovor glede hrane. Na katerem naslovu si pa ti bila na Pediatrični? Ker meni so rekli, da bi morala iti v višje nadstropje, user posted image  pa dol ostane - pa čeprav dojim. Hrane mi pa tudi omenili niso...packi... Pa user posted image  za Azro.
Mala_pikica - hvala za članek user posted image . A ti imaš potem Lukca sedaj v nogavičkah z bremzami? Jaz imam našo v žabicah in čez te nogavičke. Menda je OK. Pa user posted image  za Lukca. Glede delovnika - lahko koristiš do 4 ure - kolikor se odločiš.
Buči - user posted image  za prvo plačo. Pa user posted image  za Aljaža.
Vrtnica76 - user posted image  za novo user posted image .
Dolenjka - zate pa user posted image , ker vem, da ti je hudo, da si ločena od Tare. Pa glede praznikov imate pa super urejeno user posted image . Pa ta čas ko bostesame, vama bo itak tiktak minil, potem boste pa spet skupaj. Vedno...user posted image  Uhhh...jezikov pa znaš veliko user posted image . Sem ti kar fovš user posted image . Pa user posted image  Tara za sklece.
Suzi* - kako kaj Žana? Pa user posted image , da je začela tako čvekat. Glede varčevanja: jaz nimam življenskega zavarovanja niti naložbenega. Kar navarčujem gre na depozit ali v VP. Glede zavarovanja se mi zdi nesmiselno, ker smo itak že v službi zavarovani skupaj z dnevno odškodnino in pri raznih karticah je zavarovanje...
Februarka08 - user posted image  za nove mere in za Lariso, da je bila tako pridna. Pa user posted image  za mamo. Kje si pa naročila koledarje? Mi drugače tudi že kar dolgo prakticiramo pospravljanje ob petkih in smo vikende frej user posted image . Pa glede kostumčkov - koliko stanejo? Jaz bi tudddduser posted image
Misar - user posted image  za Lano, da je sedaj tako pridna ponoči. Še več takšnih noči vama želim. Pa super, da ne potrebuje več dude. Pa user posted image  za mini RD. Ups...vidim, da naslednja noč ni bila več OK.user posted image
Itata - user posted image  za Jakoba, da se čimprej pozdravi vnetje ušes.
Pina-1 - user posted image  za izvirno igračo. A lahko kakšen link pripopaš, da vidim kako zgleda?
Blaža - user posted image  za mini RD.
Putina - upam, da vam čimprej zrihtajo stanovanje.
Listek1 - držim pestke za nov avto. Pa glede tapet meni sta všeč slikica 1 ali 7.user posted image  Vidim, da imam čist isti okus kot ti.user posted image  Prva še malo bolj, ker meni je itak vse kar je oranžno všeč, pa še trendovsko je trenutno.
Ella79 - ti kar pusti malo Zojo na mini počitnicah. Boš vsaj videla kako bo prenesla.user posted image  Glede treh možakov...mi bomo imeli miklavža in božička pri najoožjih, dedka mraza pa v službi. Pa lepo, da ti je Zoja tako lepo flašo sprejela. Kaj bi jaz dala, da bi naša tako user posted image . Samo je očitno to mleko, ki ga ima tako bljaksi, da ga tudi videti ne more.
Larisa - user posted image  za Nejca. Božček. Pa full zanimive tapete user posted image .
Janey - user posted image  zate in za Jakca. Jaz bi se šla pokazat k P. Aha - vidim, da si šla. Pa super za boljše spanje. Res ti želim, da se čimbolj spočiješ. Paškoda za muco. Saj bo še kdaj priložnost, a ne?
Bajsa - user posted image  za povabilo na drugi razgovor.
Blacky* - user posted image  za uspelo zabavo.
Bamby - čist pravilno, da tistega deda nisi ubogala. Mislim, kaj se grejo... Nimajo nobenega občutka...user posted image  Pa Tim je model, da je nastavil dve posodici user posted image . Pamet fant.user posted image
Mary_lou - user posted image  lepe slikice. Tai je pa faca, da se nič ne boji.

Evo sem se končno čez prebila. user posted image  Nisem bila že dva dni nič na netu.
Mi smo po starem. Ponoči še vedno probavamo zreducirati dojenja. Nekako nam uspeva, da zdrži cca. 6 ur brez zize od 0.00 naprej. user posted image  Ampak po štirih urah gre k nama in mora obvezno dobit dudo. Zdaj mi pa ni jasno ali dudo rabi zato, ker je lačna ali kaj user posted image . Kakšna ideja? Ker sem sedaj malo v paniki, da ne bi bil otrok ponoči lačen user posted image . Jaz sicer računam, da bi se sčasoma navadila, da ne je in bi spala v kosu več ur. Pa ne vem, če ni to utopija user posted image .
Drugače sva bili danes pri naših in je popoldne odspala v dnevni na sedežni za 1,5 urce, pa smo bili vseskozi zraven in čvekali user posted image . kar nisem mogla verjet.
Naši bo miklavž prinesel leseno igračo in sicer račko, ki jo vlečeš in ko se premika tudi gaga. Za božička je pa dobila konjička (poganjalec), ki smo ga že odprli in ga veselo uporabljamo user posted image . Se mi je zdelo kar škoda, da bi še en mesec čakali, pa itak takrat ne bo dojela, da je to za Božička. Ahhh...
Smo pa nekaj daril za božička že nabavili (za najoožje sorodnike), pa drug teden greva še v Ljubljano. Pa Božičkov kostum bi rada. Upam, da jih ne bodo pobrali user posted image . Bi jih rada vsaj za slikanje, za božične voščilnice.
No dost nakladanja...user posted image
Aja - še to...naš ima danes silvestrovanje in sem home alone 2. user posted image

MESEČNICA nič ji rok ne dvigujemo , ker on čist normalno hodi  sama , sam se počuti bolj varna če se z njo  po stanovanjo sprehajamo ,( začela je normalno hodit , dokler ni 2x-3x padla , in ker jo je strah  ji moramo dati roku ) lih tolk da da me drži za prst . Zdi se mi da počasi pozablja na padec in spet  se normalno dones pušča sama .Zdej smo se vrnili na stare tire vručine ni , bla je viroza user posted image  vsaj zdravnica tko pravi , jaz pa mislim da so zobi .

user posted image user posted image  Dones popoldan gremo ven , peljemo sina na tekmo user posted image Vsaj mal na luftu bomo .

Larisa user posted image user posted image user posted image si pa res imela del s slikami , user posted image  si sama delala ? Zelo lepo si to naredila user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.12.2008 13:31:36 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.12.2008 13:32:34   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image Moja pikica je dones stara 9 mesecov user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.12.2008 15:41:26   
nizy
elma - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 9m

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.12.2008 17:03:47   
Februarka08
Elma, vse naj najuser posted image user posted image

Evo našega Božička user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.12.2008 17:14:31   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Elma, vse naj najuser posted image user posted image

Evo našega Božička user posted image

user posted image

Elma vse naj naj naj naj

Februarka - vaš božiček je prav corti... super je izpadlo...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.12.2008 18:35:31   
itata
februarka: super je tole izpadluser posted image

jakob je danes spal samo od 13h do 14h, tko da je že pošteno zmatran, ampak se bova do 19h potrudila pol pa nina nana... smo pa jedli kosilo vmes k je spal. pa smo šli čist dol k je dedi kuhal. pa valda se zbudi vmes. klasika. in neki slišim, da neki gofla. tečem gor k sneta skira in ga dobim k je bil že na konc postelje zakonske (ne svoje z ograjo) in gleda čez rob dol na tla eno igračko... mal kasnej bi prišla pa bi dol čofnuuser posted image  ponavadi sem zraven kadar spi, tko da ni panike.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.12.2008 18:55:10   
Februarka08
Uf, itata, je pa res malo manjkalouser posted image no, važno da si hitro prišlauser posted image

Hvala za pohvale... take bomo meli zdaj voščilnice za novo leto. Bo v reduuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.12.2008 20:02:32   
bamby
mesečnica,  Anaja tudi zadnje čase ful paniko zganja ponoči zaradi te dude user posted image . Po moje jo mora celo noč cuzat, ker če ji po nesreči ven pade je že cela štala. Po moje se jo je zdaj toliko navadla, da je joj. Po drugi strani pa spet slabše spi že zaradi tega, ker je mal oprehlajena in začne kašljat, pa se zbudi in pol ugotovi, da nima dude.

suzi, kakor jaz vem imaš možnost ob najemu kredita kredit zavarovat ali pa da vzameš poroka in ti vv slučaju, da se ti kaj zgodi, kredit do konca odplača zavarovalnica, v drugem primeru pa plačujejo poroki z tabo.

elma,, čestitke za polnih 9M user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

februarka, Larisa je ful dobra božička user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Pri nas je bilo enega veselja zjutraj, ko so otroci vstali in gledali, kaj jim je Milavž prinesel user posted image . Je bilo pa kasneje zanimivo, ker se je Anaja igrala s Timovimi avtki, Tim pa z njenimi kockami user posted image . Za ob 10h smo pa spet šli na Miklavža v Mercator. Se je Tim ful parkeljna bal, da je kar za mano lezel, enkrat bi pa skoraj ven pobegnil user posted image . Drugače je bilo pa luštno!
Popoldne smo šli k njegovim staršem pogledat, kaj je Miklavž nosil, jutri gremo pa še k mojim. Tima smo pa še na rojstni dan peljali.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.12.2008 20:46:46   
srečka nosečka
čer, user posted image

danes pa je bilo malo čvekanja user posted image . Mi kar paše, nisem veliko v zaostanku. user posted image
Mi smo pa danes šli pogledat, kako se je Dedek mraz z gondolo pripeljal s Pohorja. Lana se ni kaj posebaj veselila. Še najbolj so jo navdušili obiskovalci, ki so imeli fotoaparat. user posted image  Zdaj pa je ati malo dal spat in odšel v službo. Že dva dni ima nočno. user posted image  Kako je bedno, ko ga ni zvečer doma. user posted image

Sva pa se midva tudi odločila, da dava Lano prvič v nočno varstvo. user posted image  Imava naslednji teden oba službene zabave in jo bosta čuvala dedi in babi. Upam, da bo pridna. Sicer pa bo moj zelo blizu, če bi bila kakšna panika. Jaz sem pa bolj daleč, grem namreč v Divačo.

februarka - uživaj na masaži user posted image . Novoletne voščilnica pa bodo res krasne, mala je luštna za pojest. user posted image

bamby - prav sta luštna tvoje dva, ko si tako sposodita igrače. user posted image

A bo danes kaj akcije tukaj, da ne bom kar pred Tv obsedela? user posted image  Moramo šibat naprej, ko so nam druge čvekice že za petami. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.12.2008 20:48:01   
srečka nosečka
februarka - kje ste nabavili ta božičkov komplet za Lariso?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.12.2008 20:52:56   
Blacky*
suzi, kakor jaz vem imaš možnost ob najemu kredita kredit zavarovat ali pa da vzameš poroka in ti vv slučaju, da se ti kaj zgodi, kredit do konca odplača zavarovalnica, v drugem primeru pa plačujejo poroki z tabo.

Jaz pa iz lastne izkušnje vem, da ni vedno tako, da kredit do konca odplača zavarovalnica. Moja mami je imela kredit zavarovan pri zavarovalnici, a sem mogla kot dedinja prevzet odplačilo. Kredit ima zavarovan banka, kar pomeni, da ona dobi denar od zavarovalnice, le ta pa potem terja znesek od dedičev. Res pa je, da ni vedno tako. Sama imam zavarovanje kredita pri drugi banki urejeno drugače. Samo za info...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.12.2008 20:56:37   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Jaz pa iz lastne izkušnje vem, da ni vedno tako, da kredit do konca odplača zavarovalnica. Moja mami je imela kredit zavarovan pri zavarovalnici, a sem mogla kot dedinja prevzet odplačilo. Kredit ima zavarovan banka, kar pomeni, da ona dobi denar od zavarovalnice, le ta pa potem terja znesek od dedičev. Res pa je, da ni vedno tako. Sama imam zavarovanje kredita pri drugi banki urejeno drugače. Samo za info...

Res je tako. Ampak se neodplačan kredit podeduje samo, če podeduješ tudi premoženje, drugače ne.
Oblik zavarovanja kredita pa je veliko. Zavaruješ lahko s hipoteko, s poroki, z življenskimi zavarovanji, vrednostnimi papirji,
Vse skupaj je odvisno od primera do primera. Bankirji so user posted image . user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.