|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
5.12.2008 23:26:22   
Suzi*
oj, mesecnica, pridno komentiraš kot vedno! user posted image
žana je ok, malenkost je bla prehlajena, ampak je že bolje, nosek je že lepo prehoden. se ji je pa zgleda čvekanje odprlo, ker skor ni več tiho, skos nekej čveka, po možnosti na ves glas. user posted image  
jah, mi2 pa nisva bla nič življensko zavarovana (edin v službi za čas službe), pa glede na to da pričakujeva, da se bova v prihodnjem letu precej zapufala, pa da teh dolgov ne bi puščala tamalima 2ma, če se nama kej zgodi (upam da ne), sva dons kar sklenila to naložbeno zavarovanje KD družina. ...edin za zneske se morava čez vikend še odločit.user posted image  sej človk ne ve če prav delauser posted image , ...mah bo že, še zmerej lahko vse pobašeš in prekineš zadevo če kej zagusti vmes.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.12.2008 23:28:08   
Suzi*
aja, jaz sem pa home alone 3. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.12.2008 23:29:11   
mesecnica
Suzi* - saj to glede pufov je res. Samo ponavadi ti pri pri kreditu prodajo tudi zavarovanje, vsaj pri nas in pri Hypu je tako user posted image . Kako pa kaj pri vaših parcelah kaže?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.12.2008 23:29:58   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image
Kje je pa tvoj? Je ostal na zaključku?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.12.2008 23:38:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

jap. so šli na otvoritev Patriota pod kavarno.

glede kreditov in zavarovanja....na Hypu ni nihče tega omenil. user posted image user posted image user posted image user posted image  mah sicer pa...bomo vidli kaj bo...bova pa v penziji imela od česa živet. user posted image da se pa kaj malega da na stran ni pa tud nič slabega. user posted image  brez tega sigurno ne bi dajala nič na stran, tako si pa kar prisiljen.
parcele....čakamo PUPe, naj bi bli spomladi, pa če bodo cene kaj padle. drugače trenutno nisem nič hudo aktivna v iskanju, spremljam ponudbo občasno, tiste 2 parcele se še vedno prodajajo, tako da ni panike. pa ena ogromna 2000m2 na Grmu za ...pazi...120.000 eur user posted image  (pa samo 270m2 je zazidljive).

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.12.2008 23:40:15   
mesecnica

jap. so šli na otvoritev Patriota pod kavarno.

glede kreditov in zavarovanja....na Hypu ni nihče tega omenil. user posted image user posted image user posted image user posted image  mah sicer pa...bomo vidli kaj bo...bova pa v penziji imela od česa živet. user posted image da se pa kaj malega da na stran ni pa tud nič slabega. user posted image  brez tega sigurno ne bi dajala nič na stran, tako si pa kar prisiljen.
parcele....čakamo PUPe, naj bi bli spomladi, pa če bodo cene kaj padle. drugače trenutno nisem nič hudo aktivna v iskanju, spremljam ponudbo občasno, tiste 2 parcele se še vedno prodajajo, tako da ni panike. pa ena ogromna 2000m2 na Grmu za ...pazi...120.000 eur user posted image  (pa samo 270m2 je zazidljive).

Aaaa? Kje na Grmu? Nič ne vem... Cena pa res user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.12.2008 23:43:32   
Suzi*
ej, čist na vrhu, pri cerkvi levo, na koncu ulice. Gubčeve. sej je lep konc, z napako, da se vidi malo hale od revoza, ampak po drugi strani pa tudi mesto. največja napaka je pa cena. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.12.2008 23:45:15   
Suzi*
kako pa kaj vaša parcela? kaj konkretnega že dogaja že v tistem koncu?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.12.2008 23:48:08   
mesecnica

kako pa kaj vaša parcela? kaj konkretnega že dogaja že v tistem koncu?

Nič novega, da bi vedla user posted image . Mi še kar čakamo in čakamo in čakamo in čakamo...
Ne vem... Mi gre že na bruhanje. Nazadnje se bomo preselili v kakšno večje stanovanje tle v mestu. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.12.2008 23:48:41   
mesecnica
Kje si pa najdla oglas?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.12.2008 23:54:41   
Suzi*
nepremicnine.net

Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.12.2008 23:57:09   
Suzi*
pa sej zaenkrat imate ful lepo in dost veliko stanovanje. sam za 2 fracka je mogoče sobica malo majhna.
sicer vidim, da se tam okol vašga placa fuul prodaja, ampak zgleda nihče ne kupuje....cene so itak vrtoglave. user posted image  vidva sta res super zrihtala, da sta že tolk nazaj to nabavla.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.12.2008 23:59:17   
mesecnica
Ja - midva sva imela kar srečo. Samo saj veš - želja o hiški pa še obstaja.user posted image  Upam, da enkrat rata.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
6.12.2008 0:04:47   
nizy
mesečnica - midve sva bile na očesni kliniki , na Grablovičevi 46, nisva bile na pediatrični user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 6.12.2008 0:05:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3314
6.12.2008 0:05:23   
mesecnica
Sem šla gledat na net. Saj v primerjavi z Župnco je pocen parcela. Tam so po 100€ user posted image . Ej ne vem kaj je temu folku user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3315
6.12.2008 0:05:27   
Suzi*
itak da bo ratalo!!! user posted image  če bo nam, bo tud vam.
a si našla oglas al ti ga pripopam kle gor?

Neposredna povezava do sporočila: 3316
6.12.2008 0:06:06   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mesečnica - midve sva bile na očesni kliniki , na Grablovičevi 46, nisva bile na pediatrični user posted image

Aha - Ok - jasno user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
6.12.2008 0:07:16   
mesecnica
A si ti šla gledat že v spremstvu lastnika? A to je blizu cerkve ali tam čisto na koncu, ko se gre k Revozu?user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3318
6.12.2008 0:08:44   
Suzi*
aha. ej, keč je v tem, da je samo 270 m2 zazidljive, ostalo pa ostane kmetijsko zemljišče. nekej se sicer baje pričakuje da bo še zazidljive (700m2) po novih pup-ih ampak jaz ne bi mačka v žaklu kupovala. pejta pogledat, če vama je všeč. nama je cenovno nedosegljivo. user posted image  lokacija pa super itak. si čist v mestu, pa čist v miru. v župnci so pa cele parcele zazidljive in temu primerna cena.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
6.12.2008 0:10:53   
Suzi*
sem ga klicala, pa sem šla sama gledat. greš v hrib od šole proti gradu do konca, zaviješ levo, čez 20m desno in se pol držiš levo do konca. ne moreš sfalit, ker je konc ceste.user posted image na konc pa zelena oazica.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 6.12.2008 0:11:54 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
6.12.2008 0:11:04   
mesecnica

aha. ej, keč je v tem, da je samo 270 m2 zazidljive, ostalo pa ostane kmetijsko zemljišče. nekej se sicer baje pričakuje da bo še zazidljive (700m2) po novih pup-ih ampak jaz ne bi mačka v žaklu kupovala. pejta pogledat, če vama je všeč. nama je cenovno nedosegljivo. user posted image  lokacija pa super itak. si čist v mestu, pa čist v miru. v župnci so pa cele parcele zazidljive in temu primerna cena.user posted image

Ja - ampak kaj pa rabiš več zazidljive? user posted image  Saj rabiš samo hiško 10x10 npr. A je kje na trapastem delu zazidljiva? Daj malo razloži kje točno se gre? Me pa res firbec. Sej kupila ziher ne bova. Je predrago.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
6.12.2008 0:12:15   
mesecnica
Aha - že vem kje se gre. Bom šla pa res za foro pogledat user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3322
6.12.2008 0:16:14   
Suzi*

Ja - ampak kaj pa rabiš več zazidljive? user posted image  Saj rabiš samo hiško 10x10 npr. A je kje na trapastem delu zazidljiva? Daj malo razloži kje točno se gre? Me pa res firbec. Sej kupila ziher ne bova. Je predrago.user posted image

itak!!! sej ne rabiš cele zazidljive. veš da ne vem točno kako je z zazdljivostjo. sem brskala tudi po PISO, pa mi nekej ne gre skup. user posted image  al je v piso kakšna napaka al mi je pa lastnik napačno cifro zemljišča povedal. ker zazidljiva je parcelca zraven, gor je pa drug lastnik naveden user posted image ....jaz pol nisem več raziskovala, ker je predrago. bi blo ga treba še 1x poklicat.

Neposredna povezava do sporočila: 3323
6.12.2008 0:16:31   
mesecnica

Ahhh-sem pa šoja. Kužim ja. Potem je cena cca. 400€ m2 glede na zazidljivost. Halooo. Kmetijsko zemljišče bi moralo imeti pa itak full nižjo ceno.user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3324
6.12.2008 0:17:56   
mesecnica
Ej - a mi lahko link od PISO pripopaš? Pa številko parcele zaupaš? user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.