Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:26:22
|
|
|
|
Suzi*
|
oj, mesecnica, pridno komentiraš kot vedno! žana je ok, malenkost je bla prehlajena, ampak je že bolje, nosek je že lepo prehoden. se ji je pa zgleda čvekanje odprlo, ker skor ni več tiho, skos nekej čveka, po možnosti na ves glas. jah, mi2 pa nisva bla nič življensko zavarovana (edin v službi za čas službe), pa glede na to da pričakujeva, da se bova v prihodnjem letu precej zapufala, pa da teh dolgov ne bi puščala tamalima 2ma, če se nama kej zgodi (upam da ne), sva dons kar sklenila to naložbeno zavarovanje KD družina. ...edin za zneske se morava čez vikend še odločit. sej človk ne ve če prav dela , ...mah bo že, še zmerej lahko vse pobašeš in prekineš zadevo če kej zagusti vmes.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:28:08
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, jaz sem pa home alone 3.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:29:11
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi* - saj to glede pufov je res. Samo ponavadi ti pri pri kreditu prodajo tudi zavarovanje, vsaj pri nas in pri Hypu je tako . Kako pa kaj pri vaših parcelah kaže?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:29:58
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, jaz sem pa home alone 3. Kje je pa tvoj? Je ostal na zaključku?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:38:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, jaz sem pa home alone 3. Kje je pa tvoj? Je ostal na zaključku? jap. so šli na otvoritev Patriota pod kavarno. glede kreditov in zavarovanja....na Hypu ni nihče tega omenil. mah sicer pa...bomo vidli kaj bo...bova pa v penziji imela od česa živet. da se pa kaj malega da na stran ni pa tud nič slabega. brez tega sigurno ne bi dajala nič na stran, tako si pa kar prisiljen. parcele....čakamo PUPe, naj bi bli spomladi, pa če bodo cene kaj padle. drugače trenutno nisem nič hudo aktivna v iskanju, spremljam ponudbo občasno, tiste 2 parcele se še vedno prodajajo, tako da ni panike. pa ena ogromna 2000m2 na Grmu za ...pazi...120.000 eur (pa samo 270m2 je zazidljive).
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:40:15
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, jaz sem pa home alone 3. Kje je pa tvoj? Je ostal na zaključku? jap. so šli na otvoritev Patriota pod kavarno. glede kreditov in zavarovanja....na Hypu ni nihče tega omenil. mah sicer pa...bomo vidli kaj bo...bova pa v penziji imela od česa živet. da se pa kaj malega da na stran ni pa tud nič slabega. brez tega sigurno ne bi dajala nič na stran, tako si pa kar prisiljen. parcele....čakamo PUPe, naj bi bli spomladi, pa če bodo cene kaj padle. drugače trenutno nisem nič hudo aktivna v iskanju, spremljam ponudbo občasno, tiste 2 parcele se še vedno prodajajo, tako da ni panike. pa ena ogromna 2000m2 na Grmu za ...pazi...120.000 eur (pa samo 270m2 je zazidljive). Aaaa? Kje na Grmu? Nič ne vem... Cena pa res .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:43:32
|
|
|
|
Suzi*
|
ej, čist na vrhu, pri cerkvi levo, na koncu ulice. Gubčeve. sej je lep konc, z napako, da se vidi malo hale od revoza, ampak po drugi strani pa tudi mesto. največja napaka je pa cena.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:45:15
|
|
|
|
Suzi*
|
kako pa kaj vaša parcela? kaj konkretnega že dogaja že v tistem koncu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:48:08
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* kako pa kaj vaša parcela? kaj konkretnega že dogaja že v tistem koncu? Nič novega, da bi vedla . Mi še kar čakamo in čakamo in čakamo in čakamo... Ne vem... Mi gre že na bruhanje. Nazadnje se bomo preselili v kakšno večje stanovanje tle v mestu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:48:41
|
|
|
|
mesecnica
|
Kje si pa najdla oglas?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:54:41
|
|
|
|
Suzi*
|
nepremicnine.net
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:57:09
|
|
|
|
Suzi*
|
pa sej zaenkrat imate ful lepo in dost veliko stanovanje. sam za 2 fracka je mogoče sobica malo majhna. sicer vidim, da se tam okol vašga placa fuul prodaja, ampak zgleda nihče ne kupuje....cene so itak vrtoglave. vidva sta res super zrihtala, da sta že tolk nazaj to nabavla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 23:59:17
|
|
|
|
mesecnica
|
Ja - midva sva imela kar srečo. Samo saj veš - želja o hiški pa še obstaja. Upam, da enkrat rata.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:04:47
|
|
|
|
nizy
|
mesečnica - midve sva bile na očesni kliniki , na Grablovičevi 46, nisva bile na pediatrični
< Sporočilo je popravil nizy -- 6.12.2008 0:05:02 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:05:23
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem šla gledat na net. Saj v primerjavi z Župnco je pocen parcela. Tam so po 100€ . Ej ne vem kaj je temu folku .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:05:27
|
|
|
|
Suzi*
|
itak da bo ratalo!!! če bo nam, bo tud vam. a si našla oglas al ti ga pripopam kle gor?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:06:06
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mesečnica - midve sva bile na očesni kliniki , na Grablovičevi 46, nisva bile na pediatrični Aha - Ok - jasno .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:07:16
|
|
|
|
mesecnica
|
A si ti šla gledat že v spremstvu lastnika? A to je blizu cerkve ali tam čisto na koncu, ko se gre k Revozu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:08:44
|
|
|
|
Suzi*
|
aha. ej, keč je v tem, da je samo 270 m2 zazidljive, ostalo pa ostane kmetijsko zemljišče. nekej se sicer baje pričakuje da bo še zazidljive (700m2) po novih pup-ih ampak jaz ne bi mačka v žaklu kupovala. pejta pogledat, če vama je všeč. nama je cenovno nedosegljivo. lokacija pa super itak. si čist v mestu, pa čist v miru. v župnci so pa cele parcele zazidljive in temu primerna cena.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:10:53
|
|
|
|
Suzi*
|
sem ga klicala, pa sem šla sama gledat. greš v hrib od šole proti gradu do konca, zaviješ levo, čez 20m desno in se pol držiš levo do konca. ne moreš sfalit, ker je konc ceste. na konc pa zelena oazica.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 6.12.2008 0:11:54 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:11:04
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aha. ej, keč je v tem, da je samo 270 m2 zazidljive, ostalo pa ostane kmetijsko zemljišče. nekej se sicer baje pričakuje da bo še zazidljive (700m2) po novih pup-ih ampak jaz ne bi mačka v žaklu kupovala. pejta pogledat, če vama je všeč. nama je cenovno nedosegljivo. lokacija pa super itak. si čist v mestu, pa čist v miru. v župnci so pa cele parcele zazidljive in temu primerna cena. Ja - ampak kaj pa rabiš več zazidljive? Saj rabiš samo hiško 10x10 npr. A je kje na trapastem delu zazidljiva? Daj malo razloži kje točno se gre? Me pa res firbec. Sej kupila ziher ne bova. Je predrago.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:12:15
|
|
|
|
mesecnica
|
Aha - že vem kje se gre. Bom šla pa res za foro pogledat .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:16:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aha. ej, keč je v tem, da je samo 270 m2 zazidljive, ostalo pa ostane kmetijsko zemljišče. nekej se sicer baje pričakuje da bo še zazidljive (700m2) po novih pup-ih ampak jaz ne bi mačka v žaklu kupovala. pejta pogledat, če vama je všeč. nama je cenovno nedosegljivo. lokacija pa super itak. si čist v mestu, pa čist v miru. v župnci so pa cele parcele zazidljive in temu primerna cena. Ja - ampak kaj pa rabiš več zazidljive? Saj rabiš samo hiško 10x10 npr. A je kje na trapastem delu zazidljiva? Daj malo razloži kje točno se gre? Me pa res firbec. Sej kupila ziher ne bova. Je predrago. itak!!! sej ne rabiš cele zazidljive. veš da ne vem točno kako je z zazdljivostjo. sem brskala tudi po PISO, pa mi nekej ne gre skup. al je v piso kakšna napaka al mi je pa lastnik napačno cifro zemljišča povedal. ker zazidljiva je parcelca zraven, gor je pa drug lastnik naveden ....jaz pol nisem več raziskovala, ker je predrago. bi blo ga treba še 1x poklicat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:16:31
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aha. ej, keč je v tem, da je samo 270 m2 zazidljive, ostalo pa ostane kmetijsko zemljišče. nekej se sicer baje pričakuje da bo še zazidljive (700m2) po novih pup-ih ampak jaz ne bi mačka v žaklu kupovala. pejta pogledat, če vama je všeč. nama je cenovno nedosegljivo. lokacija pa super itak. si čist v mestu, pa čist v miru. v župnci so pa cele parcele zazidljive in temu primerna cena. Ja - ampak kaj pa rabiš več zazidljive? Saj rabiš samo hiško 10x10 npr. A je kje na trapastem delu zazidljiva? Daj malo razloži kje točno se gre? Me pa res firbec. Sej kupila ziher ne bova. Je predrago. Ahhh-sem pa šoja. Kužim ja. Potem je cena cca. 400€ m2 glede na zazidljivost. Halooo. Kmetijsko zemljišče bi moralo imeti pa itak full nižjo ceno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 6.12.2008 0:17:56
|
|
|
|
mesecnica
|
Ej - a mi lahko link od PISO pripopaš? Pa številko parcele zaupaš?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.