bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jaz sem pa ravnokar dala delat koledarje za novo leto s slikami od mojih 2 punc. Bodo none dobile za darilo od božička. Kam si pa to dala delat in kako izgleda???? Darilo za 1.5 let starega otroka: lesene kocke, puzli v kockah, knjige (kartonke).... Upam, da sem ti kaj pomagala. Tole so stvari, ki so verjetno tudi najcenejše. Super za miklavževo darilo Ani ! Kaj bo pa Mii prinesel ta dobri stric? IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Smo pa danes mal po trgovinah šli ogledovat, kaj za darila za Božič oz. Novo leto. Jaz nimam nobene ideje, kaj naj kupim. To je pa kot nočna mora - hodiš po trgovini in ne veš kaj bi kupil. Sploh jaz, ki ne maram hodit po trgovinah. Mahhh.... Prav zaradi tega se bomo mi verjetno kmalu dogovorili z domačimi, da bodo darila samo še za otroke. S prijatelji smo se glede tega že dogovorili glede rojstnih dnevov, da pridemo na žur brez daril, za božič bo pa tudi kmalu kaj takega treba! IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Bejbe - a vaši so obuti v čeveljčke, da že sami začenjajo hodit ali jih držite ali kaj? Ker naša se že dva meseca dviguje povsod in hodi ob opori, ampak, da bi se pa spustila pa ni šans. Jo pa imam samo v nogavičkah. Pa zdaj razmišljam ali ji moram kakšne čeveljčke dat na nogice ali kaj? Kako so vaši kaj shodili, s čeveljčki ali brez (tukaj mislim tiste, ki že imate vsaj še enega otroka)? Naša se tudi že dviguje in ima obute tiste copatke iz ebaya ali pa je bosa v žabah. Za ven ji obujem škorenjčke če je mraz, drugače pa čevlejčke alla copatki. Po mojem mnenju ji ni treba nič obuvat. Je dobro tudi v nogavecah z bremzicami ali pa copatke, da je ne bo zeblo v noge. blaža, sem se nasmejala tvojemu škratku glede poze za zaspat. Naj te pomirim, da tudi naša zaspi v vseh mogočih pozah. Se vseda, obrača na vse strani dokler jo spanec ne rukne dol in omaga in zaspi kakor pač pade dol . IZVIRNO SPOROČILO: blaža buči , angelček je res luštkan! Posebno od odzadaj . Še dobro,da ga ne vidimo spredaj, ker bi se morda katera podelala . itata, po prvem odmerku AB ne more še bit bolje. To se vidi po približno 24 urah. Za vaju samo ! dolenjka, kar ne morem verjet, da so pri vas tako radodarni za praznike s frej dnevi . Pri nas pa samo praznike štejejo pa vpijejo koliko izgube bo na račun le-teh, da ne govorimo, koliko lastnega dopusta nam požerejo, pa naj si bo za praznike, ali pa če dela ni ! misar, za 10M!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a ve kaj varčujete, ste zavarovane, imate kakšno naložbeno zavarovanje sklenjeno? Jaz imam življensko-nezgodno zavarovanje, ki ga sama plačujem, pol imam pa še v službi pokojninsko, ki mi ga nekaj firma plača, nekaj pa jaz, ampak to še zdaleč ni 5.84%, ampak vseeno bolje nekaj kot pa nič. Na žalost si pa več ne morem privoščit . Bi bilo fajn, ko bi lahko na kakšen način za mularijo varčevala za kasnejše šolanje, pa na žalost ne gre . IZVIRNO SPOROČILO: nizy stem da dobim mal več prevoza ,ker se vozim v Kranjsko Goro na šiht To NI plača, pač pa nadomestilo . Kar ti plačajo za prevoz in kar dobiš za malico se ne šteje za pokojnino. Če greš na bolniško si ob vse te dodatke, ker se ne štejejo k plači. Jaz študiram, če grem za 6 ur delat in dobim nadomestilo za prevoz in malico, dobim toliko kot sedaj porodniške. Ni veliko, samo če zdaj guram, bi potem tudi verjetno . Saj se morava z mojim še malo pogovoriti okrog tega. Naša frajla spi že drugo rundo. Prva je trajala malo dlje kot pol ure, ta bo pa malo daljša . Aha, je že oddremala uro in pol in se že oglaša.
|