|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
4.12.2008 12:30:42   
vrtnica76
Janez pa spi že 2 uri in 15 minuser posted image .Si mora akumulator nafilatuser posted image ,da bo lahko na polno živce kraužlavuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
4.12.2008 12:31:04   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Misaruser posted image user posted image user posted image  za 10m. sem šla pogledat datum in vidim, da smo jih mi imeli že včeraj.user posted image . Sem zamudila, se vidi, da sem na porodniški, pa še komaj vem keri dan je , kaj šele datumuser posted image

Blaža  , zdej si me spomnila da bo Elma  napolnila čez 2 dni 9 mesecov user posted image user posted image
Vam pa kljub zamudi vse naj, naj za 10  mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
4.12.2008 12:32:11   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html

user posted image  Pa to ni res , user posted image  poglejte punce ta linkuser posted image

Sem ostala brez besed.Mislm kaaaaj!?aA je folk noooor?user posted image

Mi si bomo kr roza naročili user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 3153
4.12.2008 12:58:32   
blaža
vrtnica, srečna ti, ko ti tako spi. Meni spi tako malo, da še ne wc ne utegnemuser posted image , pa skoz miga in miga in miga. No je pa vedno nasmejan in to je velikouser posted image

Hvala ELMA, ti vsaj nisi zamudilauser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
4.12.2008 13:00:06   
blaža
user posted image user posted image za tiste salonarje, sem pa že vidla. ogabno za znoret!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
4.12.2008 13:06:04   
vrtnica76
Zdej sva se najedli in greva po Tamaro,potem pa naprej do varuške.Imejte se lepouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
4.12.2008 13:16:05   
nizy
misar-user posted image user posted image user posted image user posted image za 10m

punce tolk čvekate , da vam ne sledim večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.12.2008 13:24:17   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: misar

joj mi mamo pa danes 10 mesecev...user posted image
očitno bomo cel rojstni dan prespali user posted image user posted image user posted image user posted image

aja mi tud pa ti pošiljamuser posted image ...vsem

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.12.2008 13:48:53   
Februarka08
Evo, jaz sem zlikala in nardila lazanjo, zdej me pa še cunja čakauser posted image ampak me bo pomoje še mal čakala, ker nimam več energijeuser posted image bejba še vedno pančkauser posted image ampak bo v roku pol ure alarm, tako da bom jaz glih nekje sredi dela...  upam da bo popoldne moj kaj z Lariso da bom lahko kaj naredila, pa še darila za jutri morm skup zmetat pa mal bi rada okrasila, pa, pa, pa..... user posted image

Elma, tisti salonarji so user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.12.2008 13:52:37   
itata
evo jakob spi ta popoldnasko. bomo vidl kako bo šlo. včeri je spal pol ure sam, eno uro pa pol pa v naročjuuser posted image  je kar dol padu revki. je pa sam jogrut pa juho... no ja važn, da vsaj kej poje... mah kriza je tole. grem še jaz mal počivat, da se za ponoč pripravim, ker predvidevam, da antibiotik še ne bo tko hitr prijel...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.12.2008 14:03:42   
Suzi*
itata, hitro se pozdravte. user posted image user posted image  

jao, jaz sem se pa dons na naše finance spravla in imam polno stanovanje pairjev, pa celo računico zdej že narejeno. pa me je skor kap. kolk enih stroškov. user posted image  mah, sem imela včeraj eno predstavitev od KD življenje, za naložbeno zavarovanje......nekej bo treba nardit.....a ve kaj varčujete, ste zavarovane, imate kakšno naložbeno zavarovanje sklenjeno?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
4.12.2008 14:16:14   
putina
dan..

februarka, meni ima pa tvoja larisa idealne mere .. moja tamara je tudi imela pred tremi tedni 71 cm in malenkost na 8kg .. pa je glih pravi sladki štrukeljček, niti preveč niti premalo!!

itata .. bogi jakob, naj se čim prej pozdravi .. to da mu je šel prehlad na ušesa pa po moje ni krivo to da sta bila zunaj .. nekaj prispeva tudi nagnjenost k temu pa seveda dobro izpiranje noska pri prehldih..

dolenjka .. uau .. ful imaš dopusta .. jaz ga imam pri 8 letih delovne dobe, VII. st. izobrazbe in pri 2 otrokih .. 24 dni .. za zjokat .. še moja sestra, ki ima 3 leta delovne dobe in nič otrok še jih ima 25 dni .. to je res kriminal

suzi .. mi nič ne varčujemo .. ne vem, men se zdijo te stavri bolj kot ne nateg .. je pa fajn če sam kaj namensko daješ na stran za otročke...

evo .. so njdl pri nas luknjo v strehi, jutri pridejo še mojo luknjo v stropu zafilat .. tko da bo .. hvalabogu .. da se tega losamo in da bova lahko spet s tamaro uživali, ne pa da sam pol letam sem in tja .. jo imam pri mami, sam ker se midve še 2x čez dan dojiva, moram pol skos letat ... je pa to prednost da se bo nvadila, da čez en mesec in pol ne bova več cele dneve skupaj

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.12.2008 14:23:04   
Februarka08
Ja, putina, saj je res fletna ker ni ne predebela, ne presuhauser posted image samo glede cm sem mislila da je kakšen več če gledam na cunje. No, pa saj tam tud niso povsod iste številke, tako dauser posted image

Suzi
, jaz nikjer ne varčujem, ker nimam take plače da bi varčevala. Predno sem šla na porodniško sem mela plače cca. 500€user posted image kako naj še varčujem??? Res mamo slabe plače mi v službi, pa da ne omenjam, da delam dop. ali pa pop. in še 1 soboto na mesecuser posted image no ja..... itak si bom v bližnji prihodnosti tud kaj novega našla, če bo šlo vse po srečiuser posted image varčuje pa moj mož k ma mal boljšo plačo, tako da je tisto varčevanje nekako skupno, čeprav tud ni ne vem kajuser posted image ahhhhhhhhh.......... zdej sem se pa čist razgovorila glede tegauser posted image

Je bla pa glih zdravnica pri nas, mami se slabša stanje in zdaj ji samo še z zdravili za lajšanje bolečin lahko pomagajouser posted image ne vem zakaj je življenje taka borba?user posted image

Grem v kuhinjo še kaj pripravit, potem pa kosilo.
Aja, Larisa še vedno pančkauser posted image 2 uri in 45 minuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.12.2008 14:42:16   
nizy
suzi , jaz imam  življensko varčevalno zavarovanje pri Generalih , sem pa vzela tistga minimalca za 20€user posted image , glih tolk , da neki je user posted image

februarka , moja plača je ista kot tvoja , stem da dobim mal več prevoza ,ker se vozim v Kranjsko Goro  na šiht user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.12.2008 14:44:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
ponoč katastrofa, skoz zbujanje, spal bi skoz v naročju, oba čist fertik pol se pa moj pritožuje da je zaspan in da se nikakor ne more naspat že celo leto... sem mu skor kufer v glavo vrgla in cunje čez okn... k da sem jaz kriva če je otrok bolan pa k da jaz sem pa naspanauser posted image  čeprav je mali res ubitačan...
no tolk za dobro jutro... pol sva šla z jakobom k zdravniku in ima vneta ušesauser posted image  je dobil antibiotik... hiconcil sirup
zdej mi pa spet spi v maročjuuser posted image

Itatauser posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image
To pa pri decih toooolk sovražimuser posted image .Namesto,da bi bli v taki situaciji v pomoč,se pa sami seb smiljouser posted image !

Itata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu bolje.

Vrtnica - se čisto strinjam z napisanim.

Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.12.2008 15:33:37   
Februarka08
Evo, Larisa je spala točno 3 ureuser posted image in da vam še napišem njeno današnje kosilo: gov. juha, polenta s polivko iz faširanega mesa in mal naribanega sirčka čezuser posted image pojedla je kar neki, saj je blo tud dobrouser posted image

Zdej pa ne vem a bi šle mal ven al kaj najuser posted image zunaj je čudno sivo, samo vsaj pol urce nama pa tud ne bi škodilouser posted image user posted image moj je šel od doma za 1 uro, Larisi se bo pa tud odpelalo če bova skoz notruser posted image nič, greva mal ven...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.12.2008 15:46:49   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jaz sem pa ravnokar dala delat koledarje za novo leto s slikami od mojih 2 punc. Bodo none dobile za darilo od božička.

Kam si pa to dala delat in kako izgleda????
Darilo za 1.5 let starega otroka: lesene kocke, puzli v kockah, knjige (kartonke).... Upam, da sem ti kaj pomagala. Tole so stvari, ki so verjetno tudi najcenejše.
Super za miklavževo darilo Ani user posted image ! Kaj bo pa Mii prinesel ta dobri stric?

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Smo pa danes mal po trgovinah šli ogledovat, kaj za darila za Božič oz. Novo leto. Jaz nimam nobene ideje, kaj naj kupim. user posted image  To je pa kot nočna mora - hodiš po trgovini in ne veš kaj bi kupil. Sploh jaz, ki ne maram hodit po trgovinah. Mahhh....

Prav zaradi tega se bomo mi verjetno kmalu dogovorili z domačimi, da bodo darila samo še za otroke. S prijatelji smo se glede tega že dogovorili glede rojstnih dnevov, da pridemo na žur brez daril, za božič bo pa tudi kmalu kaj takega treba!

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
Bejbe - a vaši user posted image  so obuti v čeveljčke, da že sami začenjajo hodit ali jih držite ali kaj? Ker naša se že dva meseca dviguje povsod in hodi ob opori, ampak, da bi se pa spustila pa ni šans. Jo pa imam samo v nogavičkah. Pa zdaj razmišljam ali ji moram kakšne čeveljčke dat na nogice ali kaj?user posted image  Kako so vaši user posted image  kaj shodili, s čeveljčki ali brez (tukaj mislim tiste, ki že imate vsaj še enega otroka)?

Naša se tudi že dviguje in ima obute tiste copatke iz ebaya ali pa je bosa v žabah. Za ven ji obujem škorenjčke če je mraz, drugače pa čevlejčke alla copatki. Po mojem mnenju ji ni treba nič obuvat. Je dobro tudi v nogavecah z bremzicami ali pa copatke, da je ne bo zeblo v noge.

blaža, user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala tvojemu škratku glede poze za zaspat. Naj te pomirim, da tudi naša zaspi v vseh mogočih pozah. Se vseda, obrača na vse strani dokler jo spanec ne rukne dol in omaga in zaspi kakor pač pade dol user posted image .

bučiuser posted image user posted image user posted image , angelček je res luštkan!

Posebno od odzadaj user posted image . Še dobro,da ga ne vidimo spredaj, ker bi se morda katera podelala user posted image user posted image user posted image .

itata, po prvem odmerku AB ne more še bit bolje. To se vidi po približno 24 urah. Za vaju samo user posted image !

dolenjka, kar ne morem verjet, da so pri vas tako radodarni za praznike s frej dnevi user posted image . Pri nas pa samo praznike štejejo pa vpijejo koliko izgube bo na račun le-teh, da ne govorimo, koliko lastnega dopusta nam požerejo, pa naj si bo za praznike, ali pa če dela ni user posted image user posted image user posted image !

misar, user posted image user posted image user posted image za 10M!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
a ve kaj varčujete, ste zavarovane, imate kakšno naložbeno zavarovanje sklenjeno?

Jaz imam življensko-nezgodno zavarovanje, ki ga sama plačujem, pol imam pa še v službi pokojninsko, ki mi ga nekaj firma plača, nekaj pa jaz, ampak to še zdaleč ni 5.84%, ampak vseeno bolje nekaj kot pa nič. Na žalost si pa več ne morem privoščit user posted image . Bi bilo fajn, ko bi lahko na kakšen način za mularijo varčevala za kasnejše šolanje, pa na žalost ne gre user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

stem da dobim mal več prevoza ,ker se vozim v Kranjsko Goro  na šiht user posted image

To NI plača, pač pa nadomestilo user posted image . Kar ti plačajo za prevoz in kar dobiš za malico se ne šteje za pokojnino. Če greš na bolniško si ob vse te dodatke, ker se ne štejejo k plači.

Jaz študiram, če grem za 6 ur delat in dobim nadomestilo za prevoz in malico, dobim toliko kot sedaj porodniške. Ni veliko, samo če zdaj guram, bi potem tudi verjetno user posted image . Saj se morava z mojim še malo pogovoriti okrog tega.
Naša frajla spi že drugo rundo. Prva je trajala malo dlje kot pol ure, ta bo pa malo daljša user posted image . Aha, je že oddremala uro in pol in se že oglaša.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.12.2008 15:49:22   
dolenjka
Putina, jaz imam na leto 24 dni dopusta, za delovno dobo ga v EU nič ne dobimo, za " mojo starost" dobim 1 dan in za dopust oz. pot v domovino 1x na leto 4 dni, kar znese letno 29 dni. Imam pa starega še 11 dni, kar je skupaj 40 user posted image  Je pa to ne glede na izobrazbo, da ni "diskriminacije" user posted image  Dopust variira samo glede na staros posameznika in glede na oddaljenost od stalnega prebivališča v matični državi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.12.2008 15:49:24   
blaža
Pina, jaz imam za starše čisto enako darilo. Sva naredila včeraj preko Pošte! Ful bo lepo!!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.12.2008 15:51:18   
blaža
O februarka, ko bi vsaj moj Blaž vsaj enkrat tolko spal?! Verjetno bi bla že v paniki!!!!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.12.2008 16:16:56   
itata
jakob se je zbudu. spal 2 ure. tokrat brez pestvanja vmesuser posted image . je še kar razpoložen, tko da bomo videli kako bo danes. lepo bodite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.12.2008 16:34:20   
Februarka08

O februarka, ko bi vsaj moj Blaž vsaj enkrat tolko spal?! Verjetno bi bla že v paniki!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina, jaz imam za starše čisto enako darilo. Sva naredila včeraj preko Pošte! Ful bo lepo!!!!

to bo ful lepo darilouser posted image škoda ker nisem prišla na to idejouser posted image zdaj sem zih že prepoznauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: itata

jakob se je zbudu. spal 2 ure. tokrat brez pestvanja vmesuser posted image . je še kar razpoložen, tko da bomo videli kako bo danes. lepo bodite.

user posted image upam da si se kaj spočila vmesuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.12.2008 16:58:42   
srečka nosečka
dan, user posted image

sem kar user posted image , ko mi zadnje čase ne znese toliko klepetat z vami. Prav pogrešam to. user posted image  Pa kaj si morem pomagat, če ste pa vse tukaj prav simpatične in tako prijetne. user posted image

Naš dan se je danez malo bolj pozno začel, ker smo pridno spali. Dopoldan preživeli družinsko, potem pa sva malo mahnile ven na mraz in se dobili z janey in marusah in njunima škratoma. Ne morem verjet, kako rastejo, vsak dan kateri kaj novega pokaže. user posted image

Pol pa sva dobili na obisk še kolegico in njenega februarčka in smo se imeli prav fino. user posted image  Lana pa je bila že tako utrujena, da sem jo samo skipala v posteljo in že drnjoha. user posted image  

misar - user posted image  za mini RD

februarka - user posted image  za mere

dolenjka - pozdrav zate in tvoje dva v B. Se mi zdi, da čisto lepo furate ta nov ritem v B. Sicer pa itak veš, pomembna je kvaliteta in ne kvantiteta. user posted image  Glede dopustov pa vsaka čast. user posted image  

itata - user posted image  zate in za Jakoba

suzi - midva še tudi nekaj mencava s tem varčevanjem. user posted image  Bo treba nekaj naredit, ker šolnine bodo kar drage, ko bodo mali šli v šolo. user posted image  Če ne pa nekaj denarja prišparat za njihov začetek v samostojno življenje.

Glede obutve pa sem jaz kar za te mehke copate, oz. nogavice z ABS. user posted image  Tile cicibanova obutev je meni mimo. user posted image  Se mi zdi, kakor, da user posted image  obujem pancarje in naj se uči hodit. user posted image  Mah, moje mnenje samo.

Saj sem verjetno želela še kaj povedat, pa sem čorava in sem pozabila.user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.12.2008 17:12:52   
Februarka08
Ah, tolk ste me zrajc**** da sem 4 koledarje naročilauser posted image user posted image evo, pa mam ful lepa novoletna darilauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.12.2008 17:16:38   
mala_pikica
Pozdravljene!

Midve z Lano pa sva naredile kremšnite za jutri, ko bodo obiski. Zdaj pa sem si privoščila kavico.

Misar čestitke Lani za 10muser posted image .

Itata tvoj Jakob je isti revček kot Luka. Luka tudi danes noče nič jesti, niti piti noče. Vročino pa je imel ob 15h 38.4. Tako, da ga bom lahko jutri zopet k pedistru peljala, ker je potem vikend, pa nočem okoli dežurnih letati.

Mesečnica meni je to nakupovanje daril za odrasle tudi nočna mora. Za otroke pa ful rada kopujem darila.

Suzi, midva varčujeva za Lano in Lukca. In sicer imava naložbo KD ŽIVLJENJE. Je pa tako, da sva tudi midva nezgodno zavarovana, Luka in Lana pa sta gratis nezgodno zavarovana zraven.

A 6 urni delovnik je tudi mogoč, ker jaz vem samo za polovični oz.4 urni delovnik. Jaz sem tudi vesela, ker imam še celi letošnji dopust za porabitiuser posted image user posted image . Drugače pa ima jaz tudi lepi dopust in sicer 31 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.