Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:04:53
|
|
|
|
ELMA
|
Eno ? Kolikokrat vaši spijo čez dan Amogoče tisti ki večkrat spijo čez dan , ponoči se skoz zbujajo Naša 2x spi čez dan in ponoči se skoz zbuja zato me zanima . Itata -za Jakoba , upam da se hitro pozdravi . Elma je tudi imela hiconcil zaradi vnetja ušesa , 2 tedna nazaj in se je hitro pozdravila , upam da bo zvami tudi tko
< Sporočilo je popravil ELMA -- 4.12.2008 11:07:58 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:08:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Elma, naša 2x spi čez dn po najmanj 1,5 ure že kar nekaj časa, pa so se noči šele zdaj poslabšale, tkod a mislim, da ni to Prej zobki, ki baje ponoči rastejo Suzi, hvala za vzpodbudne besece, pa tebi tudi Misar Itata, upam, da boste kmalu bolje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:14:37
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dolenjka,tebi in Tari en velik !Tara je itak carica in se bo hitro navadila.Ponavadi je tko,da tastari bolj kompliciramo kot otroc . Z dopusti imate pa res super pošlihtano! in za krajši delavnik.To je superca! Janeza sem imela kar nekaj časa samo v nogavičkah z bremzicami obutega,sam je blo mal nerodno,ker so mu hitro dol zlezle in se je pol spotikal.Zdej ima cicibanove copatke in kar bolj stabilno stoji in koraka .Ne vem,saj meni se tko zdi .Mu pa občasno še vedno nogavičke gor nataknem. Sem pa tut bolj za to,da je bos. Je pa gospodič zaspal in nisva šla nič v šoping.Bom šla pa popoldan.Sej mam še mal cajta . Suzi,naš tut včasih govori k strgan dohtar ,pa ga noben nč ne razume . Buči za plačko in za Aljaža naj se čimprej pozdravi! Mala pikica in naj Lukcu vročina hitro mine . Elma,enako tudi vam! Misar za super noč brez dude.Oh,kaj bi dala,da bi naš ponoč dudo hotel in ne zize Februarka za super mere!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:18:00
|
|
|
|
itata
|
elma: to smo že ugotavljale in ni neke prave povezave med dnevnim in nočnim spanjem... naš lepo spi čez dan 2x po uro al pa kdaj uro pa pol pa se ponoč zbuja. taj od jencili pa mal spi čez dan pa se tud ponoč zbuja... pa janey in misar imata tud "ponočnjake"... jakob je pa res tko naporen zdej že 2 dni, da se mi bo skegljal. včeri zvečer je res hudo ratal pa ponoč, od zjutraj naprej pa raj ne govorim. skoz neki joka - to res nisem navajena. pa preden najde pozo k mu ustreza v naročju al pa na postelji me skoz cuka pa brca pa vse živo zganja. zdej je spet čist vroč. mu grem svečke dat. je rekla P, da lahk eno in pol mu dam, glede na to da ima 12 kg. upam, da mu bo kej pomagal. antibiotik sem mu tud prec dala pa se mi ne zdi, da bi že kej prijel. P je rekla, da do sobote bi mogl bit bolš... mah tole smrkanje k je tolk časa trajal je šlo tokrat pač še na ušesa. sam jaz ne morem otroka zato k samo smrka (prejšnji teden) in nima nič vročine pa je dobre volje cel teden noter držat... pač tko je... sej sem verjetno sama kriva ga je kak prepih ujel, sam jaz res nisem zagovornik tega, da se ma pa otroka skoz not če sam mal posmrka. zdej ga ma mal dedi. upam, da bo ga mal v dobro voljo spravil... sem čist crknjena že...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:18:46
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, ponoč katastrofa, skoz zbujanje, spal bi skoz v naročju, oba čist fertik pol se pa moj pritožuje da je zaspan in da se nikakor ne more naspat že celo leto... sem mu skor kufer v glavo vrgla in cunje čez okn... k da sem jaz kriva če je otrok bolan pa k da jaz sem pa naspana čeprav je mali res ubitačan... no tolk za dobro jutro... pol sva šla z jakobom k zdravniku in ima vneta ušesa je dobil antibiotik... hiconcil sirup zdej mi pa spet spi v maročju Itata in To pa pri decih toooolk sovražim .Namesto,da bi bli v taki situaciji v pomoč,se pa sami seb smiljo !
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:21:51
|
|
|
|
pina-1
|
Evo midve sva nazaj. Ana je že v pančevu in kosilo se tudi že kuha. Danes nardim še obhodnjo po bajti in sem zmagala. Sem da nes našla končno darilo za ano. Ji bova kupila od fiher price eno tako lušno zadevco, ko kroglice noter dajaš, pa ven švigajo, pa vse hrešči...skratka neki zanimivega . Glede obutve. jaz mam ano zelo različno obuto. V tumfkih in v copatkih oz. čevljih. Mi imamo doma ploščice in je kar mrzlo, tako da je tudi debeli štumfki ne segrejejo. JE pa tako, da naša ana že sama stoji. Če je v čevlju ji to lepo useva, v štumfkih ji pa zdrsne, čeprav so ABS. Mi pač kombinirmo. Mamo pa usnjene čevlje. In že ti so nam počasi majhni . Mahhh Dolenjka, tole okoli dopustov mate super pošlihtano. Vaj neki.Pa da ti bo uspelo delat po 6 ur je tudi ok. Si pa res super truper žena in mami, ker spomladi ostaneta s carico sami v bruslju. Tole bo pa kar velik zalogaj za obe. Pa stipetu se bo srce paralo daleč stran od vaju. Ampak, vem,d a čas, ki ste skupi, ga kvalitetno preživite, tako da ma carica sigurno več od tebe v teh nekaj urah, kot kak otrok od svojih staršev celo življenje. Pa čeprav so le ti doma. Tako da poguno bejba. No tko. Zdej grem pa malo pokidat po bajti, da se ana prej ne zbudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:24:07
|
|
|
|
vrtnica76
|
Elma,Janez sploh nima enega stalnega urnika za spanje.Največkrat zaspi okrog 11.ure,potem pa spi včasih 2uri,ali pa samo pol ure.Zadnje dni mi popoldne nič ne spi.Je pa okrog 5-ih popoldan ful tečen,sam ga probam zamotit,da ta kriza mine.Problem je v tem,da bi potem spal tut do 19,potem bi bla pa žurka .Zvečer gre spat med 20-to in 21-to uro.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:31:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Pina, hvala za vzpodbudne besede Upam, da mi res rata to urediti vsaj do 1.4. Sej s Stipetom pa ne bomo veliko narazen, ker ima tudi on veliko dopusta naslednje leto (40 dni) in bova kombinirala, tako da se verjetno maksimalno 10 - 14 dni ne bomo videli, konec septembra gre pa itak v penzijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:33:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, februarčicam 2009 gre pa nekaj slabo šele 3. del
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:34:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Punce, februarčicam 2009 gre pa nekaj slabo šele 3. del Jah niso take čveke kot mi.. so nam pa letošnje majćčice kar dobro za petami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:50:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, moj kričač spi končno... sej je bla res revca k sem jo mogla zjutraj zbudit Zdaj grem pa za lazanjo pripravit, potem bi mogla mal prah pobrisat in goro cun zlikat ne vem če mi vse rata narest v 2h urah no, če bom kle čvekala, sigurno ne Itata Dolenjka, dobra si, da vse folgaš takole... no, saj bi jaz tud mogla, če bi blo mus, ampak vseeno a potem ful jezike obvladaš al kako je s tem v tvoji službi? Matr, firbčna sem, oprosti , ampak občudujem take ljudi da delajo v tujini
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:52:56
|
|
|
|
misar
|
joj mi mamo pa danes 10 mesecev... očitno bomo cel rojstni dan prespali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:57:29
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar joj mi mamo pa danes 10 mesecev... očitno bomo cel rojstni dan prespali čestitke za okroglo 10-ico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 11:59:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar joj mi mamo pa danes 10 mesecev... očitno bomo cel rojstni dan prespali Februarka, svoj jezik zelo dobro obvladam No, poleg angleščine in malo nemščine in italijanščine, sem se tu kar nekaj francoščine naučila in ugotavljam, da čisto vse nisem pozabila, nekaj pa. Tko da bo treba mal v šolo..... Imam pa rada tuje jezike in nekoč upam, da bom znala vse te 4 dobro, pa še kakega zraven
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:08:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Puce, a že ima katera današnji izvod revije Supermami?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:18:32
|
|
|
|
ELMA
|
Hvala vam za odgovore , upam da moja pikica spala po noči vsaj ko bom jaz začela delat Sem včeraj rekla možu da jo bo on imel v suboto zvečer (ker v nedeljo ne dela ), jim bom flaško pripravila in bom šla spat , pa je brez sape ostal . IZVIRNO SPOROČILO: misar joj mi mamo pa danes 10 mesecev... očitno bomo cel rojstni dan prespali Misar- tvoji princeski Lani vse naj , naj, za mini RD .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 4.12.2008 12:20:49 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:21:38
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar joj mi mamo pa danes 10 mesecev... očitno bomo cel rojstni dan prespali in vse najnaj!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:22:09
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar joj mi mamo pa danes 10 mesecev... očitno bomo cel rojstni dan prespali Februarka, svoj jezik zelo dobro obvladam No, poleg angleščine in malo nemščine in italijanščine, sem se tu kar nekaj francoščine naučila in ugotavljam, da čisto vse nisem pozabila, nekaj pa. Tko da bo treba mal v šolo..... Imam pa rada tuje jezike in nekoč upam, da bom znala vse te 4 dobro, pa še kakega zraven super si
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:24:21
|
|
|
|
blaža
|
Misar za 10m. sem šla pogledat datum in vidim, da smo jih mi imeli že včeraj. . Sem zamudila, se vidi, da sem na porodniški, pa še komaj vem keri dan je , kaj šele datum
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:25:00
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Itata Dolenjka, dobra si, da vse folgaš takole... no, saj bi jaz tud mogla, če bi blo mus, ampak vseeno a potem ful jezike obvladaš al kako je s tem v tvoji službi? Matr, firbčna sem, oprosti , ampak občudujem take ljudi da delajo v tujini Res Dolenjka,svaka ti čast!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:27:02
|
|
|
|
vrtnica76
|
Blaža,kljub zamudi tudi vam vse najnaj za mini rojstni dan ! Tudi mene včasih čas povozi .Morm prav študirat kateri datum je .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:28:05
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka, lep pozdrav tudi tebi. me veseli, da ste se dobro poštimali. Imaš srečo, da maš Stipeta, da fajn sodelujeta. ko bo šel v penzijo, boste pa uživali 100 nam uro. Jaz sem pa na začetku mislila, da greš tja zaradi moževe službe, ti carica, pa si šla zaradi tvoje . Če bi delala za 6 ur, bi lo fajn. Jaz bi tudi delala takoj za 6 ur, samo, če bi dobila vsaj ene 600e, za teh šest ur, če ne ne sfolgamo. to pa je za vse bolne otročke in da se čim prej pozdravite, mamice pa naspite. Zdej pa šibam po matija v vrtec!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:28:40
|
|
|
|
blaža
|
Hvala vrtnica!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 12:28:43
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html Pa to ni res , poglejte punce ta link Sem ostala brez besed.Mislm kaaaaj!?aA je folk noooor?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.